2,808 Posts

la_cremeshop2.0 Powerbeats2 Wireless in da houzz!! Antara hot selling in-earbud earphone dari Beats...Ada dua jenis kualiti iaitu ORIGINAL dgn 5 warna pilihan(Rm790) dan gred A kualiti dgn 3 warna pilihan(Rm190)....sangat sesuai utk anda yg selalu bersenam,joging ataupun nak nampak stylo!!memang nice earphone ni
Berminaf boleh whatsapp wechat faiqadli 0132020480
#sayajual #murah #prelovedmalaysia #visitmyig #CartaERA40 #selangor #malaysia #ERAvengers #MeleTOP40ERA #murah2 #onlineshopping #jual #jualan #jualanmurah #kualalumpur #limitededition #sayajualgadget #rare #unic #trustedseller #HavocWarna #ABPH2014
2h

» LOG IN to write comment.

naztradamus Caught in action by @rajanadia while co-producing #SATE - my game face on! #ilovemyjob #radio #erafm #eravengers #malaysia #love @shahrol_shiro @adifashla @taukejambu 2h

» LOG IN to write comment.

maya.lilly Done load barang kat @thejilbabs 1st March (Sunday) grand opening butik. Don't forget to block ur date guys.
Serbu ramai2 tau dapatkan Seaweed Rangup & barang2 lain pun byk jgk #homemade
#mayalily
#vendorboutique #foodvendor #foodvendorwanted #seaweed #sayajualseaweed #ampang #bangi #hlive #eravengers #keluargakaraoke
21h

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

naztradamus Terima kasih kembali Bunga @bclsinclair selamat pulang ya... #joharapagiera #nabil #eravengers #erafm @era_fm 16h

» LOG IN to write comment.

17h era_fm
Normal ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ERA FM
era_fm #JoHaRa Pagi ERA @jozlynnhanania @haniff_hamzah dan @rayaft ada kat rancangan Ini Malam Kita Punya bersama @ziranabil ... #ERAvengers #mestitengok 17h

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

syakirgjos Ni waterproof speaker dgn sambungan bluwtooth... tak pakai wayar senang n murah, RM50 shj termasuk kos pos seluruh malaysia
..
Tempah sekarang !! Whatsapp/wechat saya Syakir 0198675476(new)
..
Follow IG syakirgjos #sayajual #murah #prelovedmalaysia #visitmyig #CartaERA40 #ipoh #malaysia #ERAvengers #MeleTOP40ERA #JoHaRaPagiERA #murah2 #onlineshopping #kacamatamurah #jual #jualan #jualanmurah #kualalumpur #limitededition #sayajualgadget #rare #unic #trustedsaller #HavocWarna #meleTOP #ndigreviews #bocey #ame2015
2d

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

shacatwork @taukejambu nak aku pergi gym...tapi aku mcm confuse sebab dia kata dia abg sado...ye ke? #SATE #Eravengers 3d

» LOG IN to write comment.

Normal Adifashla
adifashla Saat memperkenalkan #SATE di #AME2015. Mungkin ada yg tertanya tanya kenapa aku ada dlm SATE ni...ramai yg tanya... Senang jer, sebab aku mungkin dapat tolong Shahrol dan Tauke untuk menyalurkan idea mereka dan persembahan mereka dlm bentuk radio. Senang citer aku jaga bahagian teknikal...bab bab buat lawak tu kerja Shahrol dan Tauke. Makanya harap jgn lah compare kan aku dgn comedian ni...sbb aku bukan comedian...haha....yg penting sekarang aku cuba blend dengan dorang dulu...yer tak?. InsyaAllah ambik masa sikit utk kenal stail masing masing. #ILoveMyJob #ERAvengers #erafm 4d

» LOG IN to write comment.

4d era_fm
Normal ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ERA FM
era_fm Pemenang anugerah Top Top MeleTop Lelaki iaitu geng kitorang @jozlynnhanania pun ada jugak kat #MeleTop malam ni... #mestitengok #ERAvengers

Kredit foto dari @meletop
4d

» LOG IN to write comment.

syakirgjos Gambo kat ateh ni cecantik je... kalo nak baya la 14juta hinggit... nak kabo yg bawah ni lah ye...
..
REFURBISHED/ RECOND PRICE UPDATE 23/2/2015
..
Fahami dulu sblm jual, sbb ramai seller yg jual hanya bgtau phone Original Apple, tp tak bg detail tepat pasal warranty. Saya bimbang kalau xbgtau detail tepat, customer hantar warranty kat Apple Store, Apple Store x terima. So fahami warranty terlebih dahulu.
..
Warranty:
1 Year Phone (software)
3 Months LCD
3 Months Accessories
Water damage and drop set no warranty
..
Detail:
- Handphone berasal dari ORIGINAL IPHONE yang diperbaharui semula
- Dikenali sebagai Import set
- System semestinya IOS
- Anda akan dapat fullset with box with Sealed Box
- Anda akan dpt juga Tempered glass & case ( bergantung pada stok utk dua item ini, tiada penolakan harga sekiranya anda tidak terima gift).
..
HARGA :-
..
POSTAGE: RM10 SELURUH MALAYSIA
..
HARGA:
IPHONE 4 16GB - RM660 Black/white
IPHONE 4 32GB - RM700 Black/white
..
IPHONE 4S 16GB - RM770 Black/white
IPHONE 4S 32GB - RM810 Black/white
IPHONE 4S 64GB - RM850 Black/white
..
IPHONE 5 16GB - RM1150 Black/white
IPHONE 5 32GB - RM1190 Black/white
IPHONE 5 64GB - RM1240 Black/white
..
IPHONE 5S 16GB - RM1570 (grey) / RM1690 (silver) / RM1800 (gold)
..
IPHONE 5S 32GB - RM1610 (Grey) / RM1730 (Silver) / RM1840 (gold)
..
IPHONE 5S 64GB - RM1670 (Grey) / RM1780 (Silver) / RM1890 (gold)
..
LATEST
IPHONE 5C 16GB - RM1230 (yellow, white, green, pink, blue)
..
Tempah sekarang !! Whatsapp/wechat saya Syakir 0198675476(new)
..
Follow IG syakirgjos #sayajual #murah #prelovedmalaysia #visitmyig #CartaERA40 #ipoh #malaysia #ERAvengers #MeleTOP40ERA #JoHaRaPagiERA #murah2 #onlineshopping #kacamatamurah #jual #jualan #jualanmurah #kualalumpur #limitededition #sayajualgadget #rare #unic #trustedsaller #HavocWarna #meleTOP #ndigreviews #bocey #ame2015
5d

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.