1,762 Posts

adifashla Tahniah kepada pasukan Bukit Putra C yg menjuarai sirkit ke-7 Zon Tengah #SepakTakrawLeague di Stadium Bola Keranjang MBMB di Melaka tadi! #sepaktakraw #ERAvengers #AstroArena801 #Juara #STL 6h

» LOG IN to write comment.

aiminordin Bukan macam nak pengsan. Tapi macam nak bunuh orang bagi anjing makan #projekbanjir #astrokasih #astroradio #eravengers 17h

» LOG IN to write comment.

syakirgjos Alhamdulillah selamat sampai 2 unit lens ring ke tangan bro khairul kelmarin... lagi berhagaya iphone 6 n lagi terjaga dari calar... katenye nampak jahat hpnye dari belakangcsbb pakai lens ring.... hihihihi...
..
Follow IG syakirgjos #sayajual #murah #prelovedmalaysia #visitmyig #CartaERA40 #ipoh #malaysia #ERAvengers #MeleTOP40ERA #JoHaRaPagiERA #murah2 #onlineshopping #kacamatamurah #jual #jualan #jualanmurah #kualalumpur #limitededition #sayajualgadget #rare #unic #trustedsaller #HavocWarna #meleTOP #ndigreviews #emmamaembong #emavengers
2d

» LOG IN to write comment.

officialnumerus #NUMERUSMY #sonymusicmy #volunteer#bantuan#bah#pray4pantaitimur#astrokasih#erafm#eravengers#johara #sinarfm#mixfm#hitzfm#tescoaradamansara....alhamdulillah kutipan derma hari ini boleh dikatakan memcapai tahap memuaskan....bagi yang ingin menyumbang segala jenis bantuan untuk mangsa banjir di pantai timur boleh laa ke tesco ara damansara....kami bersama barisan artis2 dan selebriti lain berada disana sehingga pukul 6pm hari ini...aper lagi jom reramai kita membantu walau sedikitpun ianya amat bermakna bagi mereka di kelantan , pahang & terengganu.

InsyaAllah...#peace4malaysia
2d

» LOG IN to write comment.

2d era_fm
Normal ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ERA FM
era_fm Nabil @ziranabil dapat 4 bintang dari @farahquinnofficial dengan komedi bermoralnya kat #MLM2014 malam ni...Awesomelah Nabil! #ERAvengers

Kredit foto dari @maharajalawakmega_2014
2d

» LOG IN to write comment.

legadgetmaniac Haa. Yang tertunggu-tunggu tu, ini lah jawapan dalam video sebelum ni. FLUX USB CABLE MULTI CHARGER. 3 jenis kepala usb ada. Nak guna lightning boleh, micro pun boleh. Yang penting bila cas tu ada lampu menyala ala-ala current masuk. Style woo. Usb cable biasa mana ada macam ni. Hehe.

Harga tak mahal pun. RM50 sahaja dan semestinya FREE Postage ke seluruh Semenanjung Malaysia. Jom WhatsApp 0134732329/0134152420 untuk tempahan sekarang. ;)
3d

» LOG IN to write comment.

azshafiq_azik " Wahai bumi telanlah airmu, Dan wahai langit berhentilah dari curahan hujanmu " . Aminn ..
suruh Hud 44

Ya Allah ! redakan lah bencana yg mereka alami .. lindungi la mereka semua .. elakkan dari berlaku bencana2 yg lebih besar dari biasa .. kasihani la mereka semua Ya Allah .. sesungguhnya Engkau la penentu segalanya .. makbulkan lah doa kami Ya Allah.. amin ya rabbal alamin.. #prayforpantaitimur
#eravengers
3d

» LOG IN to write comment.

aiminordin Because it's a public holiday and we have to work. #eravengers #ironladies #skuadera 4d

» LOG IN to write comment.

syakirgjos Pada anda yg sibuk buat kerja sampai dlm henpon penuh memory then susah nak transfer... nak kene connect itu ini... nahh ini lebih mudah LINKON FLASH LIGTNING APPLE USB OTG senang nak transfer ape2 file yg besar2 dlm hp ke pc or laptop... senang nak buat keje... nak transfer dari pc ke hp pon boleh...
..
Available in :-
16gb RM235
32gb RM280
Color grey silver gold red only. ..
Tempah sekarang !! Whatsapp/wechat saya Syakir 0198675476(new)
..
Follow IG syakirgjos #sayajual #murah #prelovedmalaysia #visitmyig #CartaERA40 #ipoh #malaysia #ERAvengers #MeleTOP40ERA #JoHaRaPagiERA #murah2 #onlineshopping #kacamatamurah #jual #jualan #jualanmurah #kualalumpur #limitededition #sayajualgadget #rare #unic #trustedsaller #HavocWarna #meleTOP #ndigreviews #emmamaembong #emavengers
4d

» LOG IN to write comment.

syakirgjos Hamboiii commee sunggoh laaa nak habaq kat hampa.... HANG TANYA LA NATANG APA!!!
benda apa ni... co habaq mai....
Dak la... ni speaker ni.. dua2 commee... tak tau la nak pilih hat mana.... hang tak mau ka?
Hang mau ka? Hang whatsapp wechat Syakir ni 0198675476(new)
..
tanya sendiri jawab sendiri.. hehehe
..
Follow IG syakirgjos #sayajual #murah #prelovedmalaysia #visitmyig #CartaERA40 #ipoh #malaysia #ERAvengers #MeleTOP40ERA #JoHaRaPagiERA #murah2 #onlineshopping #kacamatamurah #jual #jualan #jualanmurah #kualalumpur #limitededition #sayajualgadget #rare #unic #trustedsaller #HavocWarna #meleTOP #ndigreviews #emmamaembong #emavengers
4d

» LOG IN to write comment.

syakirgjos Okay ni yg sebenarnye gambar tadi yg iphone 6 tadi.... tak boleh lama2, nnt org cop scammer la, penipu la pulak,, kan dah susah...
Powerbank bentuk iphone depan belakang sama... siap ade logo lagi... 12000mah (actual capasity is 6800mah only):boleh la cas hp 1 kali or 2 kali.... ..
Tempah sekarang !! Whatsapp/wechat saya Syakir 0198675476(new)
..
Follow IG syakirgjos #sayajual #murah #prelovedmalaysia #visitmyig #CartaERA40 #ipoh #malaysia #ERAvengers #MeleTOP40ERA #JoHaRaPagiERA #murah2 #onlineshopping #kacamatamurah #jual #jualan #jualanmurah #kualalumpur #limitededition #sayajualgadget #rare #unic #trustedsaller #HavocWarna #meleTOP #ndigreviews #emmamaembong #emavengers
4d

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

syakirgjos Tuuuudiaaaaa sampai dah nohhh kemarin... tak dan nak buka, snap gambaq hantaq gambaq terus.. ALhamdulillah selamat sampai ke Jitra, orang kampung ku pa.... mudah la nak pi mana2 cas ja hp 4 biji skali gus dlm kreta... ..
Follow IG syakirgjos #sayajual #murah #prelovedmalaysia #visitmyig #CartaERA40 #ipoh #malaysia #ERAvengers #MeleTOP40ERA #JoHaRaPagiERA #murah2 #onlineshopping #kacamatamurah #jual #jualan #jualanmurah #kualalumpur #limitededition #sayajualgadget #rare #unic #trustedsaller #HavocWarna #meleTOP #ndigreviews #emmamaembong #emavengers
5d

» LOG IN to write comment.

syakirgjos Beats Skateboard Bluetooth speaker,, quality test memang best... asik guna sama je... hihihi.. nak test bass nye... bass bunyi bassnye sure terbaik.... 5d

» LOG IN to write comment.

la_cremeshop2.0 UAG case utk Samsung Galaxy Note 4 dah sampai.

RM55 sahaja

Berminat boleh whatsapp wechat faiqadli 0132020480

p/s:utk model lain sila whatsapp atau wechat saya

#sayajual #murah #prelovedmalaysia #visitmyig #CartaERA40 #selangor #malaysia
#ERAvengers #MeleTOP40ERA. #murah2 #onlineshopping #jual #jualan #jualanmurah #kualalumpur #limitededition #sayajualgadget #rare #unic #trustedseller #HavocWarna #sayajualcasing #casing
6d

» LOG IN to write comment.

_uniquerare_ ##PROMOSI JUAL SAMPAI LICIN## **G-SHOCK SHOCK RESISTANT COLLECTION** -High Quality AA Grade
-Shock Resistant
-Water Resistant
-40mm Diameter
-Stainless Steel Material
-Rubber Strap
-1 month Warranty
-Fullbox Set
-Ada 9 jenis design lain

RM 100

WHATSAPP 013 6393 290

#sayajual
#sayabeli
#gshock
#igshop
#im4u
#eravengers
#bazarpaknil
#uniquerare
#yearendsale
6d

» LOG IN to write comment.

la_cremeshop2.0 Skateboard speaker.Bunyi memang mantap.bass pun power.Design yang amat rare.Disebabkan designnya yang rare,harganya agak mahal sedikit.

Rm160 termasuk postage.

Berminat boleh whatsapp wechat faiqadli 0132020480

#sayajual #murah #prelovedmalaysia #visitmyig #CartaERA40 #selangor #malaysia
#ERAvengers #MeleTOP40ERA. #murah2 #onlineshopping #jual #jualan #jualanmurah #kualalumpur #limitededition #sayajualgadget #rare #unic #trustedseller #HavocWarna
7d

» LOG IN to write comment.

alifshahjamil Kumpulan duo terbaru dari @dinanadzir dan saya

Nama kumpulan : dinalif
Credit video : miz_edora

#funblast
#skuadera
#eravengers
#erafm
1w

» LOG IN to write comment.