20,505 Posts

wamglass Was trying to hold off on posting this lil guy till tomorrow for a #moldavitemonday drop but this morning I finally got a nice pic opportunity ;) Ill be attempting to #fuse this piece to a boro pendant, which will be my first attempt at fusing Moldavite. Anyone with any #tips please lemme know!

#moldavite #mending #chakras #alignment #metamorphosis #metaphysical #crystalhealing #crysyals #crystalsofig #reiki #therapy #healing #attunement #diagnosis #crown #throat #thirdeye #occult #extraterrestrial #et #alienrocks #rockhound #dallas #tx #214 #wamglass
3h

» LOG IN to write comment.

amanizzgoodiess Salam...#Alhamdulillah
・・・
Amoi Berhijab.
Sebut nama Felixia, yang datang dalam fikiran kita adalah: seksi. Sekiranya tidak seksi, yang mungkin datang adalah: Playboy.Kalau pun tidak Playboy,tergambar soal: hijab.
Namun siapa sangka, di balik wajah menawan itu ada banyak kisah? Kisah yang selama ini dipendam,disimpan dan tidak dikongsikan.
Untuk mengetahui lebih lanjut dapatkannya sekarang di @amaniz bookshop <:) Whatsapp 018-9044047 utk urusan.
RM18 sahaja! Postage RM6/10
#amoiberhijab #felixiayeap #30harimencarituhan #hilalasyraf #ikhwahpakaijeans #inchegabbana #theothersideofthecoin #cintahighclass #helizahelmi #pentasteater #prognosis #dubookpress #draculavsalfateh #pilotoq #bestseller #tarbiahsentap #bedtimestoriessentap #diagnosis #diagnosis2 #dranwarfazal #pilottoq #belionline #sayajualbuku #sayajualbukumotivasi #sayajualonline #bukuonline #bestseller #dakwah #belibukuonline #sayajualbukuonline
3h

» LOG IN to write comment.

Normal Amzura Amran
amanizzgoodiess Sembang Bantal.....opppsss..
#PiloToq... Nak tau sembang pasal apa? Bukan sekadar pasal bantal...tapi kisah sweet2 pasangan suami istri...
Kongsi jenaka..kongsi cerita klakar hubby&wiffy...
Pasti membuat anda tersenyum simpul sorang2...
Sesuai sangat kalau nak buat hadiah aniversary kan..kan..
@amanizzbookshop boleh balutkan dan buat hadiah surprise untuk hubby @ wiffy ter#chinta
#jualbukuonline #sabtuday
#tarbiah #kelakarsuamiisteri #ceritasweet amoiberhijab #felixiayeap #30harimencarituhan #hilalasyraf #ikhwahpakaijeans #inchegabbana #theothersideofthecoin #cintahighclass #pentasteater #prognosis #dubookpress #draculavsalfateh #pilotoq #bestseller #tarbiahsentap #bedtimestoriessentap #diagnosis #diagnosis2 #dranwarfazal #pilottoq
3h

» LOG IN to write comment.

amanizzgoodiess Sinopsis #Chenta (rujukan belakang buku)

Tiada apa-apa yang istimewa dengan kumpulan cerpen Inche Gabbana. Ia hanyalah sebuah buku yang mengumpulkan cerita-cerita pendek nukilan Inche Gabbana.

Err.. Obviously kot?

Cerita-cerita pendek dengan pelbagai tema kehidupan, agama, kekeluargaan, persahabatan dan sudah tentu chenta - ini ditulis bukan sekadar mahu menghiburkan, tetapi lebih daripada itu, menghidupkan.
Kerana itulah #Chenta dipilih sebagai tajuk buku ini. Kerana chentalah yang menghidupkan kita. Dan kita hidup, kerana chentaNya.

Senyum.

Amacam best tak buku ni? Tambahkan koleksi buku motivasi anda. Wassup je 018-9044047. amoiberhijab #felixiayeap #30harimencarituhan #hilalasyraf #ikhwahpakaijeans #inchegabbana #theothersideofthecoin #cintahighclass #helizahelmi #pentasteater #prognosis #dubookpress #draculavsalfateh #pilotoq #bestseller #tarbiahsentap #bedtimestoriessentap #diagnosis #diagnosis2 #dranwarfazal #pilottoq #belionline #sayajualbuku #sayajualbukumotivasi #sayajualonline #bukuonline #bestseller #dakwah #belibukuonline #sayajualbukuonline
3h

» LOG IN to write comment.

youniquemedicine When we don't make it out to our local farmers market for hummus we get #cedarshommus their artichoke spinach is amazing!! In Egyptian times it was believed artichoke enhanced sexual power and aided in conception. Consumption of artichokes help clean the blood by detoxifying the liver and gallbladder. Artichokes are great for high cholesterol, circulation and digestive health: clinical studies have shown that artichokes can significantly reduce symptoms of IBS. #medicalinuition #food #medicine #letthyfoodbethymedicine #diagnosis #treatment #healing #healthy #herbs #asabovesobelow #acupuncture 6h

» LOG IN to write comment.

Normal مرجع اطلاعات پزشکی

» LOG IN to write comment.

medicine_quiz #endocarditis#heart#valve#infection #diagnosis #disease #medical #medicalstudents #medicalstudent #hospital#medicine#doctor#doctorlar#medical#medicine_quiz

Which of the following is the most common cause of native valve infective endocarditis in the community?

A. Coagulase-negative staphylococci

B. Coagulase-positive staphylococci

C. Enterococci

D. Fastidious gram-negative coccobacilli

E. Non-enterococcal streptococci
9h

» LOG IN to write comment.

alquranpelangimadina Assalamualaikum wbt.. Diagnosis dan Diagnosis 2

Whatsapp to Order
011 1281 6631

Limited Stocks!!! #diagnosis
#DIAGNOSIS2
#dranwarfazal
#sayajual
#isell
10h

» LOG IN to write comment.

kenn_ickmal Abang menutup tirai malam minggu ni dengan menggayakan tshirt sponsor dan dua biji kitab #DIAgnosis dan #diagnosis2:Prognosis berlatarbelakangkan street art acah acah hipster di SS2 selepas kenyang mengkedarah di Murni Discovery.

Weekend dah habis bro!
Books credit to @misyani_ #weekend #nightlife #cutidahhabisbro #murniss2 #terfaktab #indieke #diagnosis #newsleepingpills #wereadwewrite #vsco #vscocam #bukanretis #acahsaja #kennickmalofficial #harianmetro #genyhm
10h

» LOG IN to write comment.

nrmlzln I love Dr.Aizzat's story in second book .I cried like hell TT Then beli yang first pulak .Tapi SALAH CETAK Cant finish the book .Tapi chapter ni memanglah sweet and lawak hahaha xD well done docs #DIAgnosis #DIAgnosis2 14h
  •   ainemira ama!! I want it so badly! T_T best kn crita dorng? really inspiring 13h
  •   nrmlzln @ainemira yuuppp .tulah nak jdi doktor tu T.T 13h
  •   ainemira mna u dpy diagnosis2 tu?? tsktsktsk T_T 13h
  •   nrmlzln @ainemira yg second kakak dah beli awal2 .yg first beli kat PICC .tpi salah cetaakkk TT pages berulang 13h

» LOG IN to write comment.

Ludwig Mohamad Khairudin Bin Abd Gani

» LOG IN to write comment.

16h syazweay
Normal Mohamad Syazwan

» LOG IN to write comment.

projekbuku Terima kasih makwe makwe @neekoandco shopping dekat booth #ProjekBukuOnTour X @flagandco
Hari terakhir @jbstreetfest di Perling Mall. Ayuh gais!

#Diagnosis #DubookPress #JiwaKacau #Lejenpress #JBStreetFest
20h
  •   neekoandco Thank you Projek Buku! Hope to have a collaboration with you next time! :) 10h

» LOG IN to write comment.

Normal Consortium of Medical Services
treatment_poland_med_tourism President of Polish Humanitarian Action Ms Janina Ochojska was visiting Dubai to attend #Dihad exhibition. Consortium had a chance to utilize her Tim and organize a meeting with polish residents from UAE
..........
Consortium is the prime medical tourism facilitator from Poland for the GCC area. We have 5 main medical divisions with subspeciallities. 1. Medicine 2. Physiotherapy 3. Spa and Wellness 4. Sport hotels do sport camps 5. Custom made wheelchairs and all kind of prosthetics. ................................ FEEL INVITED TO POLAND! ................................ Visit our website http:://www.medicalSERVICES.pl or http://www.physiotherapyinpoland.com or www.twitter.com/treatmentPOLAND or www.facebook.com/consortiumOFmedicalSERVICES ................................ #Poland #health #treatmentabroad
#doctor #medicaltourism #Treatment #physiotherapy #diagnosis #surgery #checkup #patient #clinic #hospital #spa #Doha #Dubai #UAE #Kuwait #Bahrain #KSA #traveltoPoland #opportunity #MyDubai #oman
#qatar
#Ochojska #pah #polskaakcjahumanitarna #MyPOLANDinUAE
22h
  •   josarine Looks great! Great foto :D 21h

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

nurin_bookstore Judul: Sentuhan Al Akh
Sinopsis:
"Macam mana tadi?" "Hmm. Best. tapi kami jela" "Maksudnya?" "Yang janji 5 orang, tapi satu je yang muncul" "Takde hal, itulah yang terbaik"

Allahu akbar! Beginilah jalah dakwah mengajar kami. Pengalaman-pengalaman akh itu menyantuni mad'unya, bagaimana dia berhadapan dengan karenah manusia yang beragam, bermacam-macam, dikecewakan banyak kali, namun tetap akh itu tidak berhendi di situ. Inikah. Inilah yang membuatkan akh yang seorang itu sentiasa tersentuh dengan kelibat akhnya yang lain.
Tanpa mereka sedari, akh itu telahpun tersentuh.
Akhi, moga yang satu itu kualitinya sama dengan seribu.

For any inquiries or interested to make your sel-sel otak berhubung and topup iman by reading ilmiah books, kindly

whatsapp +601137004556

#alAkh #diagnosis#diagnosis2#prognosis #whitecoat #drAnwarFazal #drFatinLiyana #drBeni #bukuonlineAtTaqwa#books#bukuilmiah
#nurin_bookstore#BESTSELLER #palam#asasipalam#uitmpalam#pasum#asper#asasi#uia#upm#um#housemanship#medic#medical#doctor#dr#final#exam#whatalive
23h

» LOG IN to write comment.

amanizzgoodiess Salam...#Alhamdulillah
・・・
Amoi Berhijab.
Sebut nama Felixia, yang datang dalam fikiran kita adalah: seksi. Sekiranya tidak seksi, yang mungkin datang adalah: Playboy.Kalau pun tidak Playboy,tergambar soal: hijab.
Namun siapa sangka, di balik wajah menawan itu ada banyak kisah? Kisah yang selama ini dipendam,disimpan dan tidak dikongsikan.
Untuk mengetahui lebih lanjut dapatkannya sekarang di @amaniz bookshop <:) Whatsapp 018-9044047 utk urusan.
RM18 sahaja! Postage RM6/10
#amoiberhijab #felixiayeap #30harimencarituhan #hilalasyraf #ikhwahpakaijeans #inchegabbana #theothersideofthecoin #cintahighclass #helizahelmi #pentasteater #prognosis #dubookpress #draculavsalfateh #pilotoq #bestseller #tarbiahsentap #bedtimestoriessentap #diagnosis #diagnosis2 #dranwarfazal #pilottoq #belionline #sayajualbuku #sayajualbukumotivasi #sayajualonline #bukuonline #bestseller #dakwah #belibukuonline #sayajualbukuonline
24h

» LOG IN to write comment.