15,445 Posts

mbalihope5 #congrates nigger#
#you derseves every award#
#dope tracks#
12h

» LOG IN to write comment.

sue.raiyx Congrates 97s!! Teruk masa PMR tak semestinya SPM pun sama. Tahniah semua. Even aku takde kat atas pentas tu tapi aku bangga sebab SPM2014 1014 kali ni menaik peratus dia. Soalan KBAT last minit pun still power gak dak2 ni haha. #Congrates ! 14h

» LOG IN to write comment.

kherulnizam semalam pakcik.. arini sepupu plak masuk tv #congrates #SAMURA #SPM2014 6A4B 15h

» LOG IN to write comment.

Hefe saya kata xnak diet....hahaha
shafiqahnadhrah97 Maybe this time I'm not good in spm's result... But next time i will make sure that my father and mother will proud to me... #brokenenglish #spm14
insyallah one day!!....
#mukaputihtanganhitam hahahah.... #congrates to all my fwens...
15h

» LOG IN to write comment.

Mayfair Natalie Wessels

» LOG IN to write comment.

leeyadnan Alhamdulillah syukur evrything going well. Lantak I la nk jump ke hapo Grateful with my result biaq ada yg down ciked
#3315 #spmresult #alhamdulillah #syukur #smkly #congrates #batch97
17h

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

19h nr2zt
Normal Allah's servant.
nr2zt Exam. Exam. Exam. Congrates to all my seniors. Idc how many A's you have but the important thing that I missed a lot was our memories.
P/s : to those who I really love #igersMalaysia #Sayang #love #exam #memories #SPM #congrates #97
19h

» LOG IN to write comment.

aqlanhanis Alhamdulillah adik .. keputusan yg memberansangkan .. yang penting adik dah gembirakan mak abah .. alan , kakak ngan ayoi turut gembira .. semoga dapat U yang adik nak .. adik walaupun masih sakit dengan operation dulu tapi adik tetap kuat study .. tahniah my bro !! #SPM
#RESULT
#CONGRATES
19h

» LOG IN to write comment.

guin_nora With my little brother...u are the best...we proud of... Ur life just begin... Good luck for future.. #genting #jalan2 #spmresult #congrates #family 20h

» LOG IN to write comment.

mrs_narutouzu CONGRATES MY DEAR SIS
6A+ 4A in SPM Batch 1997 !!
Awesome @nrl_hidayah_ ..tp xdop hdiah utk mg XD

#spmbatch97 #spm2014 #smkkb #congrates
#excellent
21h
  •   nrl_hidayah_ Bang pehal mari sebar kat sini bang ? Apadaaaa .. Hadiah tetap kena ada bang .. Chocholateyyy whtsoever tuu laa bang .. 21h
  •   mrs_narutouzu @nrl_hidayah_ pakcik..chocoletoyy lau jmpa ekk pakcik 21h
  •   nrl_hidayah_ Tuk , lebih baik kau beli tukkk .. Kang xbagi tuk main kucing kang 21h
  •   mrs_narutouzu @nrl_hidayah_ mekk..kucing tu bkn y kau yee mekk 21h
  •   nrl_hidayah_ Abae , kucing tuu yang ayah cik.. Tau laa .. Buuuu 21h

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

faieyqa Cikgu pernah berkata : "Its does not matter if you did well or not but we are pretty sure you will succeed in life and you will have yr own"

Tahniah pada yg cemerlang!
Cuba lagi pada yg kurang cemerlang!

Tak kira ape pun result korang, korang dah buat y terbaik!
Tak bermakna gagal SPM , hidup korang akan gagal !

Teruskan kehidupan korang dengan tabah n gagah sbb byk lg benda y mencabar d mase akan datang!

@faieyqa well said fai. Apa jugak keputusan yg kita dapat berserah dan tawakkal. Allah tahu yg terbaik utk kita. Kadang kalau kita ada yg terbaik terlalu awal kita akan bongkak dan tinggi diri. Jadi allah beri kita seadanya utk kita faham dan tahu erti syukur akan nikmatnya. Amin... (mama - @shellibrahim)

#SPM
#RESULTSPM
#SPM2014
#Congrates
#welldone
#Alhamdulillah
24h

» LOG IN to write comment.

1d ieraaa3
Normal Nur Syazni Athirah
ieraaa3 Tahniah Angah..*budak yang kuat selfie..
you achieved your target..even bagi along,hmm ntah laa..tapi tu target hang..never mind laa..
now,,hang kena laa usaha lebih keras lagi..
*gambar hang nie je yang ada dalam telefon aku..yang lain dah kat lappy daa
#congrates
1d

» LOG IN to write comment.

norshahirahshahabuddin Dulu : saya lepasan STPM je~
Kini : SAYA PELAJAR LEPASAN STPM!
ubah persepsi masyarakat terhadap pelajar STPM
#soproud #stpmstudent #congrates
1d

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

amir_monas Good Luck To All SPM2014 Candidate...
#resultSPM
#SPM
#SPMCandidates
#GoodLuck
#Redha
#Congrates
1d

» LOG IN to write comment.

X-Pro II Pezzaz Street Soccer
pezzaz_street_soccer @berntsen17 (left) & @geoffbonner (right) who are coaches at pezzaz street soccer play for and coach #SalisburyUnitedFutsalTeam respectively yesterday made history as they progressed to the #FAcup finals weekend for #futsal after beating #fourstar 9-5 at #swindonfutsalarena

12 teams left standing out of 590 in the country #England
Finals weekend to be played on 20th and 21st of June at the #copperbox #congrates #salisbury #koko #pezzaz #street #soccer #united #giantkilling #improveyourgame #nike #nilefootball #nikefc #black #football
1d

» LOG IN to write comment.