7,420 Posts

carsonscarsdfw Take me back to hot summer nights and I'll be happy
#ecoboost #coit #thisistexas #notalaska
58min

» LOG IN to write comment.

cj_goingin This dude doesn't want me helping him "alright" #coit#training#mannyP 7h

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

ekey_haroro Aku mcm tak percaya yg aku dah 3 tahun kat Uniten ni. Gile ahh,, aku boleh survive kot. Alhamdullilah.. bayangkan dulu aku nk tukar proxy pon tak pandai.. nak guna photoshop apatah lagi.. coding? Harammm aku mana tahu dulu. Tapi berkat doa umi dgn abah dan usaha aku boleh habis juga.
.
Kalau nk cerita pasal kenangan, perghh boleh buat buku kot. Haha. Tapi aku nk ucapkan teriama kasih banyak2 kat supervisor gue yg sgt baik and sporting habis.. Mr TJ Iskandar, he one of the best lecturer yang aku pernah ada. Sebenarnya banyak lagi nama yang aku nak sebut dalam ni. Hihi. Its ok aku akan ingat jasa insan2 yang bantu aku. Thank you so much guys.. Allah sahaja yang dapat balas jasa kalian.
.
Thank you.
.
#fyp2
#uniten
#coit
#thankyou
#itstudent
#informationtechnology
#vscocam
1d

» LOG IN to write comment.

  •   hashtaggedworld Nice! Awesome picture! It will be featured on www.hashtagtheworld.com Check it out for more beautiful photos. Keep up the good work :) 1d

» LOG IN to write comment.

amyraaziz Road to graduation
New adventures ahead!
3d

» LOG IN to write comment.

Normal Susan Agricola
susan.agricola #Coit Tower sporting 49er gold 3d

» LOG IN to write comment.

valkyrfilms Is it a helicopter? 🚁 No, it's just the view from Coit. #sanfrancisco 3d

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

Normal Jan Allyzon Monteroso Guevarra
aliceeesyaaaa Hey bro, why so gay? Hahaha
#cheerdance
#competition
#COIT
#plmar
5d

» LOG IN to write comment.