152 Posts

1h krol208
Normal krol208 ¥
broazroy @ Traffic light doraisamy contact 60LCTTeam #LCTTeam #LDTTeam #T2Team #SpeedyTeam #Callman #Longkai 17h

» LOG IN to write comment.

syardismail Sum up everything from the incident. Repost from @broazroy

@ Damansara Damai contact 51LCTTeam kes langgar lari pening punya kes nak kena hadap. #LCTTeam #LDTTeam #T2Team #SpeedyTeam #Callman #Longkai
22h
  •   naz0boy Paaaa citaa bro ? Cer citer ape yg terjadi 21h
  •   tyratyrex Aduhhh ni kereta baru bikin shades haritu kan ? Sabar jelah eh. Alhamdulillah takde apa apa. Ada kot salah silap kat mana mana ni. Allah nak uji. Yang penting nyawa. 15h
  •   syardismail @naz0boy panjang ceritanyaaaa 15h
  •   syardismail @tyratyrex yup. Alhamdulillah masih bernafas. Cuma risaukan org yg kena hit smalam tu. Masih xdpt jawapan lgi dari polis 15h
  •   tyratyrex Hmm ni main nyawa yg seram ni. Doa jelah org tu takde pape k. Dugaan dugaan. Be strong. Syard yg drive eh 15h
  •   syardismail @tyratyrex haah. I yg drive. Org tu kat tgh jalan besar duk melintas. Kteorng semua nak elak dia lah. Habis semuanya terbabas. Thanks btw tyra 15h
  •   tyratyrex Haihhh nak kemana brader tu, jalan sibuk giler kot depan tu memang cari nahas lintas situ. Okay most welcome 15h

» LOG IN to write comment.

broazroy @ Damansara Damai contact 51LCTTeam kes langgar lari pening punya kes nak kena hadap. #LCTTeam #LDTTeam #T2Team #SpeedyTeam #Callman #Longkai 1d
  •   adirarara My boyfriend's in that satria neo! 1d
  •   broazroy @adirarara serius your boyfriend adira..i tengah pening nak handle ni pagi baru settle ni.fuuhh. 1d
  •   adirarara Ye teruk sangat ke azroy? 1d
  •   broazroy @adirarara don't worry i akan tolong settle untuk dia punya kes accident. 1d
  •   syardismail Boyfriend dia member saya bro. Haha 22h
  •   adirarara Hahahahahaahhaahahahahaha @syardismail 21h
  •   haziqli so bro, member kepada girlfriend member saya la? haha 21h
  •   adeljs So siapa boyfriend dia ni bro? 21h

» LOG IN to write comment.

broazroy Muka kepenatan terkejar sana sini collect document dan commision payment settle sudah kerja untuk hari ini. #LCTTeam #AEOneAutoRescueCarrier #Callman #Longkai 2d

» LOG IN to write comment.

broazroy Alhamdulillah rezeki malam contact 08LCTTeam Myvi. #LCTTeam #LDTTeam #T2Team #SpeedyTeam #Callman #Longkai 7d

» LOG IN to write comment.

everybash019 テントの中でアロマキャンドルたく。 #アロマ #キャンプ #callman #good #実は虫除けキャンドル 7d

» LOG IN to write comment.

ck1219nari0507 #callman? Coolman?? 짧은영어표난당!!ㅋㅋ #홍대공원 7d
  •   eatnowcryl8er 비아치는 오데서 배워가자고....에블바리 룩엣미 담엔 못알아 듣것고 비아치는 알아들었네욧 ㅋ 7d

» LOG IN to write comment.

broazroy Alhamdulillah rezeki dikala hujan contact honda city. #LCTTeam #LDTTeam #T2Team #SpeedyTeam #Callman #Longkai 1w

» LOG IN to write comment.

broazroy Selamat pagi standby mencari rezeki. #LCTTeam #LDTTeam #T2Team #SpeedyTeam #Callman #Longkai 1w

» LOG IN to write comment.

Normal Kyar Parham

» LOG IN to write comment.

broazroy Contact 94LCT Honda Civic Type R. #LCTTeam #LDTTeam #T2Team #SpeedyTeam #Callman #Longkai 2w

» LOG IN to write comment.

X-Pro II inderavs

» LOG IN to write comment.

everybash019 あーまたキャンプしたい。 #callman #キャンプ #アウトドア 3w
  •   m1210k 行こ〜、タウンカー、タウンカー、インパラで! 3w
  •   everybash019 @m1210k いきましょいきましょ😈!! 3w

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.