152,881 Posts

17min inatthh
Slumber Inez Nathaniela
inatthh Ceritanya mau ngasih tau rambutnya #CuteHair #TapTap 17min

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

meerdanvlechten My first dutch fishtail ever, think I did a pretty good job for a first #fishtailbraid #dutchbraid #dutchfishtail #cutegirlhaistyle #cutehairstyle #cutehair #internationalbraidday #instabraid 2h

» LOG IN to write comment.

kates_kreations_ The adorable Gracie - diagonal french braid into a cute little ponytail. With the addition of a cute fascinator for the finished look#hairandmakeup #hair #hairstyle #hairstylist #instabraid #hairofinstagram #coolhair #promhair #weddinghairstyle #cutegirlshair #frenchbraid #braidmaid #braidstyles #formalhair #cutehair #blonde 2h
  •   sjuk1 So cute! Xx 2h

» LOG IN to write comment.

agustinanana77 Ni mas yang tanya "aku dimana?" Abis nyetak goal di pertandingan persahabatan yang emang sahabat.. namanya Arfian Widhy Adhinata Mahasiswa jurusan Teknik Elektro program studi Pendidikan TIK Angkatan 2012 Semester 6 harusnya masuk kategori @unnes_tampan tuh liat dari belakang aja udah cakep #boy #mamas #main #futsal #back #cakep #black #blue #camphion #pialadekan #turnamen #fian #45 #alone #cutehair #happy #thanks #unnestampan #unnes #semarang #dotsemarang #winner #goal #gogogoal #lagi #besoklagi #lagilagi 3h

» LOG IN to write comment.

sassypher_jon Love placement, although I have to be more girlie I really don't mind, there hasn't been one Friday that hasn't been bonkers, God I love my year one class #teacher #teaching #placement #dress #girlie #feltcute #cutehair #yearone #classroomassistant #assistant #loveit 4h

» LOG IN to write comment.

Ludwig yukiko iwaizumi
  •   akikira78 可愛いヘアアレンジ♡真似してみたいです♩ 5h
  •   kikisakuz @akikira78 ありがとうございます!すごく嬉しいです(o^^o)これは、ねじった毛束をほぐして作った簡単アレンジです!ぜひ☆やってみてください! 2h

» LOG IN to write comment.

Normal »Pequeño Pikachu Zombie.~

» LOG IN to write comment.