628,201 Posts

Normal 100% natural product
flawless_bydila Haa.. sis nak war2 kan yg Skin Luminous ni telah mendapat pengiktirafan drpd GMP dan lain2.. pastinya produk ini adalah produk terkawal.. Skin Luminous juga produk yg diiktiraf Halal dari JAKIM.. jadi..jgn takut yee...Kalau ada apa2 soalan lagi, boleh whatsapp sis ye
#hanavera #hanaveragel #skinluminous #hanaveramagicsoap #produkterbaik #produkhalal #produkserbaguna #produkterkawal #produkberasaskanaloevera #produkberasaskanepalhijau #nakcantik #glowing #flawless #nature #beauty #Aloevera #greenapple #kulitcantik #kulitsihat #kulitcantiksehat #kulitputih #jomcantik #jomcantiksebelumraya
3min

» LOG IN to write comment.

6min aloenfit
Normal Aloe N Fit
aloenfit Ce qui est bien avec la pulpe d'aloe vera c'est qu'il y en a pour tous les goûts #aloevera #foreverlivingproducts #bienetre #gestedumatin #aloenfit 6min

» LOG IN to write comment.

  •   im_notchill GetlnstaFolIowers.org is the number 1 way to get 400 follows! What are you waiting for? Give it a go now! 🤔 5min

» LOG IN to write comment.

7min de_beauty_
Normal De' Beauty
de_beauty_ Assalamualaikum semua
Saya nak terang pada korang 8 cara kegunaan aloe vera gel ni ...
Tapi sekarang ni saya terang 4 dulu
Pasti anda semua suka 😀
.
.
1) Digunakan sebagai "mask" untuk muka.
Secara amnya Aloe Vera ini bagus untuk kulit kita sebab kulit kita juga perlukan kelembapan (moisture) dan pernafasan yang baik..baru lah kulit muka kita sihat, segar dan awet muda gitu. Cara penggunaan dia sapukan gel aloe vera ni pada kertas mask (mask yang dah kering) ataupun sapu sahaja pada kulit keseluruhan muka kita dan biarkan selama 15-20 minit then cuci muka guna air suam/air paip je pon boleh (nak bawa tidur pon boleh😴)
.
2) Untuk menghilangkan parut
Aloe vera Nature Republic ini juga boleh digunakan bagi menghilangkan parut bekas-bekas jerawat atau parut pada bahagian anggota badan kita "In sha allah boleh hilang dengan izinNYA". Cara penggunaanya mudah sahaja ambil sedikit gel aloe vera nature republic ni then sapukan pada bahagian parut sebanyak 1-2 kali sehari (pagi atau sebelum tidur pon boleh). Saya pun dah cuba untuk menghilangkan parut jerawat (muka) dan alhamdulillah terdapat perubahan..Cuba la rasakan perubahannya..jgn tidak cuba.
.
3) Digunakan selepas shave misai atau jambang (bagi yang lelaki ye😎)
Biasanya selepas shave kulit mesti jadi sensitifkan? jadi lepas shave  tu boleh la korang sapukan gel aloe vera ni..In Sha Allah boleh mengurangkan kegatalan atau kemerahan pada kulit muka korang tu..
.
4) Digunakan bagi mencantikkan kelopak mata dan lingkaran bawah mata.
Bagi sesiapa yang ada masalah mata panda atau sembab-sembab tu boleh sapukan gel ini. Cara penggunaannya mudah je ambil sekeping cotton pad (biasa kita gunakan kapas untuk toner) then letak la gel aloe vera kat atas kapas, before applying dekat mata tu kalau nak effect best masukkan dalam peti ais terlebih dahulu (jangan letak dekat freezer pulak nanty beku pulak dia) then letak la pada mata and bawak tidur la ye..
.
.
Best tak !? ;)
.
Hanya RM20 exclude postage
.
Kalau 2 hanya RM30 EXCLUDE POSTAGE + FREEGIFT
.
Whatsapp to +60124565827
.
#AloeVera #AloeVeraGel #NatureRepublic #KoreanProduct #SoothingAndMoistureAloeVera
#NatureRepublicMalaysia #AloeVeraMurah #AloeVeraGelMurah
7min

» LOG IN to write comment.

Normal joielle baby southern
joiellebabysouthern "PRODUCT PENJAGAAN KULIT TERBAIK UNTUK KULIT SENSITIF SIKECIL"
.
PRODUK INI SESUAI UNTUK:
.
Eczema
Kulit kering
Kulit sensetive
Cradle cap
Bintik2 merah
Ruam lampin
Bayi yang baru lahir
.
Produk ni juga:
.
100% HALAL
MEMPUNYAI KELULUSAN KKM
KELULUSAN MAKMAL EROPAH
HYPOALLERGENIC
BAHAN SEMULAJADI
ALOE VERA dan VITAMIN E
TANPA SLS
TANPA STEROID
BOLEH DIAPKAI SETIAP HARI
SELAMAT DAN SESUAI UNTUK BAYI BARU LAHIR
.
PM inbox kami atau
Whatsapp 0125712060
Whatsapp 0125712060
Whatsapp 0125712060

#Supermommiesreview #JoielleBaby #joiellebabysouthern #JoielleBabyproducts #bestbabyproducts #healthybaby #happybaby #aloevera #vitaminE #sensitiveskinsolution #vco #minyakkelapadara #virgincoconutoil #sensitiveskin #eczema #ruampanas
7min

» LOG IN to write comment.

Normal joiellebaby
joiellebaby "PRODUCT PENJAGAAN KULIT TERBAIK UNTUK KULIT SENSITIF SIKECIL"
.
PRODUK INI SESUAI UNTUK:
.
Eczema
Kulit kering
Kulit sensetive
Cradle cap
Bintik2 merah
Ruam lampin
Bayi yang baru lahir
.
Produk ni juga:
.
100% HALAL
MEMPUNYAI KELULUSAN KKM
KELULUSAN MAKMAL EROPAH
HYPOALLERGENIC
BAHAN SEMULAJADI
ALOE VERA dan VITAMIN E
TANPA SLS
TANPA STEROID
BOLEH DIAPKAI SETIAP HARI
SELAMAT DAN SESUAI UNTUK BAYI BARU LAHIR
.
PM inbox kami atau
Whatsapp 0125712060
Whatsapp 0125712060
Whatsapp 0125712060

#Supermommiesreview #JoielleBaby #joiellebabysouthern #JoielleBabyproducts #bestbabyproducts #healthybaby #happybaby #aloevera #vitaminE #sensitiveskinsolution #vco #minyakkelapadara #virgincoconutoil #sensitiveskin #eczema #ruampanas
8min

» LOG IN to write comment.

Normal Elin Källberg - C9, F1, F2
elinkaellberg Alltså wow, kolla in dessa kvinnors fantastiska resultat med våra FIT-boxar! 🏻 Missa inte mitt erbjudande på C9, F1, F2, Vital5 och Aloe Body Toning Kit som gäller fram till IMORGON (31 maj)! Unna dig en investering i din hälsa och att bygga upp en stark och pigg kropp du med!
Kontakta mig här eller på elinsforever@hotmail.com för info och beställning!#foreverliving #Forever #fbo #aloevera #Wellness #hälsa #träning #välmående #nyttig #hälsosam #getforeverfit2016 #foreverfit #småbarnsförälder #mamma #mammaliv #mammakilon #letsgetfit #sundavanor #healthyliving #beach2016 #jagtogbeslutet #minresaräknas #livsstil #föreochefter#kickstart#c9#f1#f2#hälsa#viktnedgång#viktminskning
10min

» LOG IN to write comment.

flawless_bydila Nak Free Gift??? Nak Jimat?? Beli 2 botol Hanavera Gel Rm65
Beli 3 botol Hanavera Gel Rm 100
Siap dgn FREE GIFT sekali!!!!!
Hanavera Gel boleh menghilangkan masalah;
-jerawat
-kulit berminyak
-jeragat
-kulit kering
-make up base
-rambut gugur
-menghilangkan sunburn
Awak ada masalah seperti yg di atas??? Jom atasi masalah kulit hanya dgn Rm 35 sahaja sebotol atau beli dgn harga promosi..
#hanavera #hanaveragel #hanaveramagicsoap #produkterbaik #produkhalal #produkserbaguna #produkberasaskanaloevera #nakcantik #glowing #flawless #nature #beauty #Aloevera #kulitcantik #kulitsihat #kulitcantiksehat #kulitputih #jomcantik #jomcantiksebelumraya
11min

» LOG IN to write comment.

12min beautyclub88
Normal Nc24คอลลาเจน100% จากออสเตรเลีย
beautyclub88 บอกเลยว่า สิวอักเสบ สิวฮอรโมนเราเอาอยู่!! บีบสิวเอาหัวขาวๆออกตามมาด้วยเลือดและหนองจนออกมาแดงเปล่งขนาดนี้ ลูกค้าเราเอาครีม Joleigh โป๊ะ พอก มาคไปเลยคะข้ามคืน แถมเช้าทาบำรุงเข้าไปอีก 3 วันเท่านั้นยุบ สิวแห้ง หายอักเสบเลย #joleigh

ด้วยส่วนผสมจากธรรมชาติ
รกแกะเกรดพรีเมี่ยมสกัดเข้มข้นถึง 96% โมเลกุลเล็กกว่าเซลลผิวหนังมนุษย #placentacream
คอลาเจน บำรุงฟื้นฟูยกกระชับ ทำงานร่วมกับรกแกะ หลังทารู้สึกได้เลยว่าหน้า ตึงๆ #collagen #biocollagen
ว่านหางจรเข้ วิตามินอีสูง ช่วยลดเลือนรอยแผล ให้ผิวชุ่มชื่น ใครมีจุดด่างดำเยอะ หรือตาแพนด้า ช่วยได้คะ #aloevera
น้ำแตงกวาสด 96% ในเนื้อครีมให้เนื้อครีมบางเบาถึงขีดสุด ซึมทันที ปรับผิวขาวกระจ่างใส ผลัดเซลล์ผิวตายอย่างอ่อนโยน #cucumber #cucumberextract

บรรจุ 100 ml เปิดแล้วแช่เย็นนะจ๊ะ
12min

» LOG IN to write comment.

13min beautyclub88
Normal Nc24คอลลาเจน100% จากออสเตรเลีย
beautyclub88 ลูกค้าใช้ครีม Joleigh ทาเพียงข้ามคืน ตื่นเช้ามาหน้าตึงกระชับ เห็นคนอื่นทาบำรุง โปะข้ามคืนเหมือนมาร์กหน้านอนเท่านั้นสิวยุบ สิวแห้ง หายอักเสบเลย #joleigh

ด้วยส่วนผสมจากธรรมชาติ
รกแกะเกรดพรีเมี่ยมสกัดเข้มข้นถึง 96% โมเลกุลเล็กกว่าเซลลผิวหนังมนุษย #placentacream
คอลาเจน บำรุงฟื้นฟูยกกระชับ ทำงานร่วมกับรกแกะ หลังทารู้สึกได้เลยว่าหน้า ตึงๆ #collagen #biocollagen
ว่านหางจรเข้ วิตามินอีสูง ช่วยลดเลือนรอยแผล ให้ผิวชุ่มชื่น ใครมีจุดด่างดำเยอะ หรือตาแพนด้า ช่วยได้คะ #aloevera
น้ำแตงกวาสด 96% ในเนื้อครีมให้เนื้อครีมบางเบาถึงขีดสุด ซึมทันที ปรับผิวขาวกระจ่างใส ผลัดเซลล์ผิวตายอย่างอ่อนโยน #cucumber #cucumberextract ▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃
ㅤㅤㅤㅤ
บรรจุ 100 ml ฟรี EMS น้า
ㅤㅤㅤㅤปุกใหญ่จุใจ 100 ml ราคาเพียง 750 บาทเท่านั้นค่า ใช้ได้ 1-2 เดือนจ้า เปิดแล้วแช่เย็นด้วยน้า
13min

» LOG IN to write comment.

Normal MALAYSIA's #1 BEAUTY CARE
sabil.organics Masalah kulit sensitif.
.

Siapa kat sini ada masalah kulit sensitif? Hmm
rasa susah je nak cari produk yang sesuai sebab takut tak ngam dengan kulit?
Takut nk cuba produk lain sebab dah serik dengan effect produk lama?
.
.
Sini Bella ada solution untuk awak awak semua yang ada masalah macam tu.
Jangan risau, aloe vera gelly ni memang sangat selamat untuk semua.
.
Diperbuat oleh gel lidah buaya yang tulen, membantu anda mengatasi masalah kulit sensitif. Tak perlu risau lagi kerana aloe vera gelly dihasilkan daripada hanya menggunakan lidah buaya spesis terbaik. Tanpa bahan kimia spt paraben, pengawet, pewarna dan sbgnya. Dan terbukti sgt berkesan tau!
.
.
CANE NAK ORDER?
1) whatsApp je Bella +6 019 2539 583
2) add wechat pon bole. bellazllee
SPECIAL OFFER
1) Beli 2 items ke atas dapat special price.
2) Beli mana mana set dapat beauty beg exclusive limited edisyen.
.
nak tgk testimoni click je #testimoniBella
. FREE CONSULTATION #foreverliving #foreverlivingproducts #discoverforever #lookbetterfeelbetter #eagleB #aloenectarberry #selfie #sayajual #sayajualsayaamal #nofilter #aloevera #cuciusus #detox #aloeveragelly #bebaskimia .
POS HARINI ESOK INSYAALLAH SAMPAI.
17min

» LOG IN to write comment.

Normal KOREA SKINCARE&COSMETICS
gigi_closet03 Promotion Ready Stocks

Nature Republic - Soothing & Moisture ALOE VERA 92% Soothing Gel 300ml *Nature Republic TOP SELLER*

Buy 1 RM27 only (Retail Price RM36.90)

Buy 2 RM44 only (Retail Price RM73.80)

Buy 4 RM83 only (Retail Price RM147.60)

100% imported items.
Original from Korea. Actual Picture

#naturerepublic #malaysiaonlineshopping #malaysiainstashop #malaysiaonlineshop #sayajual #korea #import #from #korea #original #readystock #sayajualmurah #soothing #moisture #aloevera
16min
  •   yadira3386 Yo friend! Do you want increase your page? Then you should peep this site ️ lgramslike.com to obtain 200 likes everyday! 15min
  •   duck_clashing Ey friends! Look to lgramsIike.com ️ to gain 200 followers & likes on your page every single day! It's super legit! 😀 12min

» LOG IN to write comment.

Normal 100% natural product
flawless_bydila Aloe vera boleh menghilangkan lingkaran gelap kat bawah mata.. sapu kan hanavera gel setiap hari In shaa Allah akan lingkaram gelap bwh mata akan hilangg.. Banyak sangat kelebihan pokok aloe vera ni sampai sis pun tak tershare sebab banyak sgt kalau nak tengok kelebihan nye lagi scroll ig @flawless_bydila ni bawah2.. sis ada serta kan.. Jadi.. tunggu ape lagi.. Hanya yg terbaik! Hanya drpd bahan semulajadi
#hanavera #hanaveragel #hanaveramagicsoap #produkterbaik #produkhalal #produkserbaguna #produkberasaskanaloevera #nakcantik #glowing #flawless #nature #beauty #Aloevera #kulitcantik #kulitsihat #kulitcantiksehat #kulitputih #jomcantik #jomcantiksebelumraya
19min

» LOG IN to write comment.

Juno LR Health&Beauty Astana KZ
balzhan_smagul Многоцелевой уход за кожей лица и тела.
Спрей Скорая помощь - включает алоэ вера, прополис, аллантоин и экстракты 12 лечебных растений. Регенерирует, увлажняет, охлаждает. Для лечения ожогов, синяков, горла, волос и кожи головы. Концентрат Алоэ вера - не содержит масел, чистый гель. Подходит для всех типов кожи, регенерирует, увлажняет, охлаждает, снимает покраснения и раздражения.
Термолосьон - увлажняет, приятный разогревающий эффект при массаже и охлаждающий эффект при обычном нанесении.
🌝 Гель для тела с органической серой - быстрое восстановление суставов после физических нагрузок.
🌝 Крем с прополисом - регенерирует, успокаиаает, расслабляет, дарит коже ощущение шелковистости.
Интенсивный крем для тела - на основе ламелярной эмульсии, уход за чувствительной и рроблемной кожей.
#lrastana #LR #aloevera #лрастана #скорая помощь#алоэвера #автопрограма#семейныйбизнес #немецкоекачество #лучшеедлядетей #специальныйуход#многоцелевойуход
19min

» LOG IN to write comment.

Normal CnG korean Makeup Online Shop
cngkoreanmakeup SOOTHING & MOISTURE ALOE VERA BY NATURE REPUBLIC

ONLY RP. 75.000
(limited stock)

This sooting gel with 92% organic aloe vera can be used to midly moisture various parts of the body such as the face, arms, legs, and hair

#naturerepublic#naturerepublicaloe#aloevera#aloeveranaturerepublic#jualnaturerepublicaloecera#네이처리퍼블릭#
19min

» LOG IN to write comment.