282,465 Posts

Normal God's Not Dead//JesusIsMyHero
zmeaniemouze I'm going to do this when I go back to school #math #algebra #test #school #expand #numbers #grade #paper 2h

» LOG IN to write comment.

  •   textsfromex Interesting picture! You would love mine too! ;D 6h

» LOG IN to write comment.

altimet_ Antara #Algebra #5Beats #Novemboys dan #Briged siapakah bakal menjadi juara #PopKrew ? Jangan lupa saksikan Arena Akhir, Sabtu 8.30mlm hanya di #TV9. Dan jangan lupa doakan keselamatan mangsa banjir dan hulurkan bantuan menerusi #TabungBencanaMediaPrima #PopKrewPrihatin 6h
  •   siddiqaman8 If juri adil of coz lah org nak Briged.masalah nya skun tiga kumpulan tu ada latar belakang bias(Bayes.Edry..stacy..5beat.Altimet dgn Algebra..Aliff tu anak papa Johan kan.novemboys tu lagi lah...wan tu ada kabel..apa story pengarah muzik Ag buat lagu..wan buat lirik...lari dri tajuk..pertandingan menyanyi dan menari..Buat naya kat Briged je#tv9#Pop krew 3h

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

tengku_aidah Alah..pop krew dah finaly...
Nanti rindu @haqiemrusli..
Mmm..#novemboys #novemily
#briget #alGebra..korang boleh buat..do you best forever...menang kalah adat pertandingan kayy..
Sy tetap sokong korang..
7h

» LOG IN to write comment.

Normal Jermaine de Bruyne
jermainedebruyne There's only one true race; the #human race. Racism is condemned in #islam, we #love the same way which makes us #smile in the same way. Throughout #history we learned from each other, from #algebra to the secrets of the varieties in recipes. Treat another the way you want to be treated.
#alhamdulillah #quran #jesus #mozes #muhammad
9h

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

tontonmy By @tv9malaysia "Arena Akhir #PopKrew Doakan kejayaan #Algebra esok. UNDI mereka di www.tv9.com.my.

#PopKrewPrihatin Doakan juga keselamatan mangsa banjir, anda boleh buat sumbangan melalui #TabungBencanaMediaPrima Akaun Maybank 5141-0532-0757" via @PhotoRepost_app
12h

» LOG IN to write comment.

tv9malaysia Arena Akhir #PopKrew Doakan kejayaan #Algebra esok. UNDI mereka di www.tv9.com.my.

#PopKrewPrihatin Doakan juga keselamatan mangsa banjir, anda boleh buat sumbangan melalui #TabungBencanaMediaPrima Akaun Maybank 5141-0532-0757
12h

» LOG IN to write comment.

12h 3li_sala7
Normal الـبـٰـشـمـُـــهـَـنــدِسْ
3li_sala7 يا عم و إنتَ مالك بمجرد النظر ولا بمجرد السمع #CUFE2019 #algebra 12h

» LOG IN to write comment.

tontonmy Arena Akhir #PopKrew @tv9malaysia semakin mendebarkan. Siapakah yang bakal bergelar juara pertama antara #TeamTomok #Novemboys #Briged & #TeamStacy #Algebra #5Beats ? Saksikan kehangatkan secara langsung Sabtu, 27 Disember, 8.30 malam di TV9 & Tonton.

Marilah bersama-sama memberi sumbangan untuk mangsa banjir melalui #TabungBencanaMediaPrima #PopKrewPrihatin
13h
  •   tinggidanlangsing niceee 12h
  •   bintu_mohd Sepatutnye kerajaan kluarkan arahan spy program hiburan mcm nie dibekukan buat selama² nya dr disiarkan dr kaca tv lebih2 lg dlm keadaan musibah yg melanda malaysia nie -_- 12h
  •   arushidup #Brigedator #Briged@bintu_mohd untuk apa berada disini. Berapa yg dah anda sumbangkan untuk saudara2 disana. Anda salah seorang yg tak terpilih masa audition ke? Musibah ke? Amaran dari Empunya alam semesta tiada manusia didunia ni yang tak melakukan kesilapan. Manusia yg terlalu taksub yg dirinya terlalu baik lagilah mendatangkan Musibah. 2h
  •   arushidup Pernah dengar lirik lagu ni...Musibah menimpa keatas dunia,rakyat jadi sengsara...@bintu_mohd 2h

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

tv9malaysia Untuk kali terakhir, Juri Tetap #PopKrew iaitu @altimet_ & @edryabdhalim akan memberi komen untuk finalis #Novemboys #Briged #Algebra #5Beats di Arena Akhir #PopKrew esok. Paling istimewa Syafinaz Selamat akan kembali sebagai Juri Jemputan. Apa komen beliau nanti? Saksikannya secara langsung SABTU 27 Disember 8.30MALAM. Disegarkan oleh #Sprite dan Geng Radio @hotfm976
#PopKrewPrihatin Ayuh bersama memberi sumbangan kepada mangsa banjir melalui #TabungBencanaMediaPrima di Akaun Maybank 5141-0532-0757
13h
  •   edzlin0 Bagud jemput Syafinaz. Suka dengar komen beliau. 13h
  •   fatinyanaomar Nah.Cikgu syafinaz jd juri.. Bagus2.. 13h
  •   mahabbah_doorgift ^_^ 13h
  •   rithz_lmc harap lain kli jgn letak juri yg menerbitkan album "mentor" dlm POPKREW. Sb mcm x adil, lihat shja group d bawah Stacy dipilih lbh awal ... juri tetap edry yg juga mrupakn boss Stacy (buat & terbit album Stacy). mmg x adil 12h
  •   joyichie Aduhh..nmpk dah bua2 jak nie..popkrew..haha..!!! 8min

» LOG IN to write comment.

Normal a_n_t_o_n_i_o10
a_n_t_o_n_i_o10 When boredom strikes me during math #algebra #spongebob #waukeganhighschool #bored 15h

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.