454,599 Posts

4min sof_elena
Juno Sofia
sof_elena When crimping irons did wonders #tbt #90skid 4min

» LOG IN to write comment.

12min kaixialove
Normal karri dela cruz
kaixialove My entry for throwback thursday! @kayedizzle wag mo silang ideny!hahaha! #tbt #moffats #90skid 12min

» LOG IN to write comment.

X-Pro II Grace Phillippa Kelly
rosemaryandthymee Who remembers the good old fashioned #lipsmackers ? Seriously used to love these and I remember I'd get them free with my #totalgirl magazine. Ahhh the good times.. #90skid #lifewassosimple 13min

» LOG IN to write comment.

corkymarie Mommy & me for #tbt because we're cute good luck this weekend - miss you so much & wish I could be in Puerto Rico with you #throwback #wayback #90skid #bestmomever #cute #thathairthough 19min

» LOG IN to write comment.

23_dj The memories that come along with this picture mannnnn. #tbt #90skid #EdmondsonVillage #MaryERodman #WestBaltimore #MyFirstKiss #MyFirstLightSkinShorty 39min

» LOG IN to write comment.

49min axelsparrow_
Normal Axel Sparrow
axelsparrow_ Good morning😶 not ashamed #creed #humanclay #90skid 49min

» LOG IN to write comment.

54min hayyumahfuza
Normal Hayyu M.
hayyumahfuza Haahaa ingat diri sndri je buat mcm ni! Plus dulu librarian mmg senang lah kerja I noxx! by @faizdickievp "Kau tu jenis malas membaca. Buktinya, buku teks geografi yang wajib kau hafal tu pun kau letak dalam almari, inikan pula bila kau kene baca novel/buku lain then dipaksa pula tulis ulasan cerita dalam Buku Nilam ni. Haa lagilah kau meroyan. Haha

Nak pulak minggu depan cikgu kau dah bising suruh hantar. Masa tu kelam kabut kau pergi library untuk pinjam buku. Tapi bukannya kau baca pun. Instead kau just salin balik sinopsis kat belakang buku tu, then ubah-ubah sikit penulisan dan jalan cerita. Haha

Yang tak tahan, siap amik buku/novel yang tebal-tebal lak tu. Tulis muka surat beratus-ratus sambil dalam kepala dok pikir 'alah cikgu bukan cek satu-satu punnn' lulz.

#komiksengal #childhoodmemories #highschool #90skid
Haha okey abang mengaku abang buat gini all the time. Haha tak kuasa nak baca buku tebal-tebal. Baik abang gi tengok Power Rangers. Haha

Lepas tu bila tengok Ali Akbar Khan menang Anugerah Tokoh Ulat Buku, terus jeles. Haha
via @PhotoRepost_app
54min

» LOG IN to write comment.