2,305 Posts

devdia #tbt fast and furious 7 #2ndApril with my brother @diawdine . That was crazy.
See u again, wiz killed it
2d

» LOG IN to write comment.

fedebrii_ Com'è bello il mondo insieme a te.
#remember #bday #sirmione #2ndapril #love
3d
  •   lguerzon Weee, stiamo diventando sdolcinati na ciffffra. :-* 3d
  •   fedebrii_ Taci, non rovinare tutto. 3d

» LOG IN to write comment.

spherecosmetics A couple of sneaky pics from our wedding . Bridal party wedding photo booth fun!! #mr&mrslawrence #2ndapril #fairytale #married #bridalparty #photobooth #selfie #somuchfun #marriedmybestfriend #lovemygirls #lovemyboys #funtimes 4d

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

nijjamo1 #wirralautisticsociety #autism #autismawarenessweek #2ndapril. This landed in my mums garden in ormskirk 5 days later 2w

» LOG IN to write comment.

Normal Chamathka Peiris

» LOG IN to write comment.

adilahmhdjfr with birthday gal dulu sesama bljr, satu kelas tp jarang tegur sbb buat hal memasing. percaya atau tidak, dia la org yg harini sy byk luangkan dkt sini sbb tido sebilik, sian jd pendegar paksa rela sbb sy suka bersembang 😬😬, menyebuk dkt tmpt dorg kerja. tk sangka rupanya dulu kitaorg tk rapat tp dkt sini dgn dia la sllu buat kwn bergurau bersembang kongsi masalah (kalau ada) mengusik dia hehehe kalau pape dia sllu mengalah sbb dia tua satu tahun
#vscocam #aprilhappinessproject #akmalturns24 #birthdaycelebration #2ndApril #belated
2w
  •   kalhmdn Kem salam akmal @adilahmhdjfr ckp kt dia inai kat jari tu #AFbridalshowergetaway ke? Hahahah 2w
  •   adilahmhdjfr Okay nnt kita smpikan :) HAHAHAHAHAHA kebetulan wei. sbnrnya smlm dia bru je balik sini sbb cuti 4days blk Kelantan tgk parents dia blk dr umrah, rindu katenya. Mungkin blh jd #AFbridalshowergetaway kitaorg pon senyap je tk tnya pape pasal inai hahaha @kalhmdn 2w
  •   farhani_along91 Korang keje kt mane 2w
  •   adilahmhdjfr dila tk kerja dgn dorg, ni tmpt dila intern dulu tp cuma menyebuk je dkt sini hahaha. akmal & fatimah je kerja sama dkt Adeline Villa Gopeng Perak :) @farhani_along91 2w
  •   farhani_along91 Oo....mcm best j...hehe 2w
  •   kalhmdn Amboi reply panjang? Ni 4 hari bru balik tmpt keje nmpak mcm dh kene tunang je hahaah..xpe, ckp je kal ckp mcm ni..hri tu ada usik dia pasal pkwe dlm dp fb hahahha..kalau #AFbridalshowergetaway dlm progress kal nk jd dayangs dia hahahaah @adilahmhdjfr 2w

» LOG IN to write comment.