54,743 Posts

» LOG IN to write comment.

lalasyiela By @syaafea "By @indienationfest "Esok ! Esok ! Esok akan berlakunya #indienationfest ! Korang dah ready nak datang ? Ok ini antara seksyen dan Aktiviti kami.
Seksyen 1 : @allstarbarberconnection
Seksyen 2 : Games (Tamiya Comp, Fingerboard Comp, Skate Comp)
Seksyen 3 : Vendors (Lokal Clohing, Online Shopping, FnB)
Seksyen 4 : Art Exhibition
Setiap Seksyen punya Aktiviti mereka sendiri yang sangat cool. Jadi jom bersama kami memeriahkan lagi majlis Indie-Nation Fest dan sambut Merdeka dengan kami !
#lokalah #tfbfothers #tempatanfest #merdeka #merdeka57 #damai57 #dataranunderground #dataranmerdeka #indienationfest #INF2014 #1 #malaysia #kualalumpur #lokalbrands #lokalah #jalurgemilang" via @PhotoRepost_app #1malaysia" via @PhotoRepost_app
2h

» LOG IN to write comment.

syaafea By @indienationfest "Esok ! Esok ! Esok akan berlakunya #indienationfest ! Korang dah ready nak datang ? Ok ini antara seksyen dan Aktiviti kami.
Seksyen 1 : @allstarbarberconnection
Seksyen 2 : Games (Tamiya Comp, Fingerboard Comp, Skate Comp)
Seksyen 3 : Vendors (Lokal Clohing, Online Shopping, FnB)
Seksyen 4 : Art Exhibition
Setiap Seksyen punya Aktiviti mereka sendiri yang sangat cool. Jadi jom bersama kami memeriahkan lagi majlis Indie-Nation Fest dan sambut Merdeka dengan kami !
#lokalah #tfbfothers #tempatanfest #merdeka #merdeka57 #damai57 #dataranunderground #dataranmerdeka #indienationfest #INF2014 #1 #malaysia #kualalumpur #lokalbrands #lokalah #jalurgemilang" via @PhotoRepost_app #1malaysia
2h

» LOG IN to write comment.

iqbalabuyazid Anak cina jiran sebelah datang melawat kucing. #1Malaysia #Merdeka57th 3h
  •   bedchoo Semangatnya budak ni cakap amende tah. Kau suka budak rupanya. 1h

» LOG IN to write comment.

kamalasari Every 31st of August we Malaysian celebrate our Independence Day. I am born in Malaysia. To be exact in Sandakan, Sabah. Raised by my family in Sarawak. Im a Borneo girl at heart. Later I've got my college education from a local University in Shah Alam. And like most of the teenagers during my day I thought it would be fun to stay away from my family living independently. My so called freedom! I might not know or care much about the real meaning of Merdeka. But I always feel blessed & fortunate to be born in a peaceful & harmonious country. As we come from a well diversed of race & cultures, a disagreement will occur eventually. We may fight like cats & dogs but we are still together. As a wise man said Rome was not built in a day. No nations is perfect, it needs to be made perfect. Happy Independence Day to all Malaysian. May all of us stay together & be united.
#independenceday #Malaysia #Sarawak #Sabah #stayunited #peace #Malaysian #1malaysia
4h

» LOG IN to write comment.

hotspotprinting Brand from @xanderoutfitter
Yg mempromosikan design merdeka.
The best part kan.uollss bole letak nama sendiri macam signature di bj.
Merdeka bkn sekali..after merdeka pon masih boleh menempah lagi.. Untuk tempahan bole terus ke @xanderoutfitter

#xanderourfitter #hotspotprinting#merdeka#tshirtmerdeka#disinilahirnyasebuahcinta#malaysiaboleh#malaysia#1malaysia#jalurgemilang#sayajual
4h

» LOG IN to write comment.

hotspotprinting Disini lahirnya sebuah cinta selogan untuk tahun ini.
Dan 57tahun negara kita sudah merdeka kami letakkan disebelah kiri lengan .
Additional name request from customer kita letak dibwh no 57 **Customer from banting.
Malam2 terus gerak ke sana ..hehe
Tqsm sbb support our product.. #hotspotprinting#merdeka#tshirtmerdeka#disinilahirnyasebuahcinta#malaysiaboleh#malaysia#1malaysia#jalurgemilang#sayajual
4h
  •   tyramans Org kampung ku, ty for support 4h

» LOG IN to write comment.

ladydhia_spshops RM10 dan anda berpotensi dapat income RM1000 sebulan!
Mula2 mmg xpcaya dan rasa negatif..tapi bile dah join and dah dapat hasilnya..memang best dan xsangka ! Mula2 memang join sbab nk try betul ke sistem share profit ni tk buat ape2 pun bole dpt income..Modal RM10 je..dan betul2 dpt dan berterusan!yg dah join and dah dpt income mesti senyum kan..so jgn tunggu lagi..jom join #spshops !whatsapp saya di 0172532775 :) #modalrendah#sayajualmurah#kakionline#kakilike#bazaarpaknil#1malaysia#agentneededm#agentdropship#dropshipmalaysia#hargarendah#peluangbisnes#internet#bisneshalal#masyuk#sideincome#janapendapatan#igshop#visitmyig#student#kolej#universiti#unifi#unikl#usm#uitm#incomesambilan#lumayan#kerjadarirumah#kerjasambilan
4h

» LOG IN to write comment.

sharumakovic disebabkan penggunaan mental dan fizikal yang amat melampau hari ini dan untuk dua tiga hari seterusnya, gua tpaksa charge badan gua secara luar tabi'i, semoga kembali bertenaga sharum ! #Redbull #Bulleh #KratingDaeng250 #BaruPulangKerja #Recharge #Refill #Energy #Kong #LowBatt #Weak #Kerja #Kanna #AkuTanyaApaKhabarSemua #1Malaysia #Singapore #Brunei #Indonesia #Igers#Igers_my #Night #TheEnd 5h

» LOG IN to write comment.

Normal just call me ehhtong(Y)

» LOG IN to write comment.

X-Pro II keghopai

» LOG IN to write comment.

Valencia Joshua Emanuel David
joshavoc Just b4 Merdeka Day #1malaysia 6h

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

aishah_31 Assalamualaikum! Di sini lahirnya sebuah cinta! Kawan-kawan, sila follow @1m4youth! Kemerdekaan adalah suatu hak kebebasan bersama di tanah air tercinta! Kami anak Malaysia! #WefieMerdeka #im57 #InstaMerdeka #Malaysia #Merdeka #1957 #TunkuAbdulRahman #Perpaduan #1Malaysia 6h

» LOG IN to write comment.

shahrollphoto I'M MALAY!
Yes, in Malaysia major race is Malay, Chinese & India. We live with harmony, unite and complete each other. Proud to be #Malaysian
www.shahrulhairy.com
6h

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.