zaqone_08 Aryan🏽🏽 17h

» LOG IN to write comment.

zaqone_08 Ingatan buat diri sendiri😇😇😇 2d
  •   hanimevans Sedap klaw dpt mkn popcorn time ptg2 cmni.. 15h
  •   irasyamimi Drpd kita brkata2 lbeh baik kita brdoa yg terbaik sja,,berdoa smga dipermudah kn dan d beri hdayah..Allah swt Maha Pengasih dan penyayang... 15h
  •   nanazana_qz Lps bc komen2 kt sini aku simpulkan sofia ni sawan 14h
  •   maszayen92 Mesti zaquan tegelak2 bace komen2 ni.. cani nye pompuan pon ade.. kelaka.. dah2 jngan buat onar kt ig org.. n yg lain xpyh melayan keyh.. kite chill2 je dah laa.. doakan yg terbaik tok mereke.. sesungguhnye Allah maha mengetahui. . Salam jumaat.. 14h
  •   along_09 Kesimpulannye xpenat ke jari jemari nk mbls komen mende yg xde kena mgena ngan diri sdiri..hahahaha 13h
  •   zahratuljannah_bunaim Yg penting kak @ayuraudhah_7 comell.. suke tgok muka dia.. 12h
  •   mi_rae_onni Pengkomen2 semua.....jom beri laluan pada ceramah ini yok....jgn dok campur urusan org lain nooo....biar mereka selesaikan sendiri...jgn judge org x baik ...jom ramai2 kita bukak YOUTUBE...search USTAZ AMIN...tajuk DERHAKA BERGANDA (takut tak?? takut tak??)....40 min jer (mesti dgr sampai habis....jgn sekerat2 tau)...x lama pun...jom ramai2...meh meh meh....moga kita semua mendapat manfaat bersama...maaf @zaqone_08 ya... 10h
  •   mimpi_cikkyn Sembahyanglah sebelum anda disembahyangkan.. 10h

» LOG IN to write comment.

zaqone_08 Adik aryan tgk pic daddy main bola time bujang2 dulu 3d

» LOG IN to write comment.

zaqone_08 Abg ngan adik kena kurung 1w

» LOG IN to write comment.

zaqone_08 Yesss!!!1st day....nak badan mcm megan fox kan 1w

» LOG IN to write comment.

zaqone_08 Morning break1st#diet 1w

» LOG IN to write comment.

zaqone_08 Adik aryan 1w

» LOG IN to write comment.

zaqone_08 2 insan yg banyak berjasa dalam hidupku...tq syg n mak 2w

» LOG IN to write comment.

zaqone_08 Happy mother's day...️u mak... 2w

» LOG IN to write comment.

zaqone_08 ARYAN:hello girl
AAISYAH:talk 2 my hand
@therealzainsaidin @rozitachewan1 @ayuraudhah_7
2w

» LOG IN to write comment.

zaqone_08 12345678910 2w

» LOG IN to write comment.

zaqone_08 Ambik anggg..tersadai kekenyangan..alhamdulillah#AZZAinrawa 2w
  •   eynaddylurf Pening diorang nk lyn followers sume, mcm2 kerenah. Nk holiday pown xsng. Hihi! Cian laa kt diorang, diorang pown manusia bese gak,kdg2 perlukan privacy.. Kalo diorang xapproved lg tu, wt relax sudah laa.. Jgnlah dok hentam kte itu ini.. 2w
  •   jkhansem Chill have a nice day 2w
  •   ar_ainmia hai utk semua...siapa yg merayu minta approve tu,pls stop do that...respect laaa dgn mereka..ada sebab la mereka accept,kene tapis dlu..hope semua jgn judge die dgn wife sombong/berlagak sbb kita pun xpernah kenal sedalam nya...hnta kenal melalui nama shj..sekian... 2w
  •   birurendang Aku rasa zarema dan aidil ada hak utk membuat keputusan sb kesian juga teruk diaorg kena..lagipun kita tak tahu hal sebenar so..doakan yg terbaik sb semoga malaikat akan doakan kebaikan utk kita juga 2w
  •   aajaiibrahim Adeh mslh la korng nie.. aku follow xsmpai stu hari kak @zaremazainal n abg @_a7z_ app... mne ade sombong.. oke jeh.. agknye bzy body sngt nk tngok hal orang tu yg xsaba nk tunggu app.. 2w
  •   farra_perla Xkisah la nak kata dorg apepun...sy bkn kenal dorg pun yg nak tau dorg sombong ke peramah ke...kite ni org biasa pun klu dgn org xkenal xkan nak beramah tamah...sama la cam dorg bkn xtegur tu sbb sombong..so..baik jgn judge b4 jumpa. Yang pasti saya sgt suka tgk @ayuraudhah_7 CANTEEEKKK...sangat lps kawin n ada anak2... tp knp @_a7z_ block sy??? 1w
  •   syamindasabella ye...sy suka sgt tgk ig ayu raudhah..sbb suka tgk gaya bertudungnya.yg sentiasa nmpk cantik..so romantik n loving couple ayu n zaquan... 1w
  •   roseesandra alahai org lain yg komen org lain yg sebuk.. 1w

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

  •   faizaha59 Bahase melambangkan bangse....ni mesti kes jelous.....kalo nk kate org cermin muke sendiri dulu mcm ape ekkk?? 3w
  •   roseesandra kesian kurang kasih syg 2w
  •   izz.hisham Fake acc . sorry , yg sangap tu @rotigardenia62 . g cari gayboy sana . 2w
  •   teddybearbesar_murah Ish .. Jahatnya mulut .. Dah lah lucah .. Aibkan org plak tu .. Klo org lain ckp mcm tu kat wife awk mcm mna .. Zaman skrg ni Tuhan bayar cash .. Xkena hari ni bsok. Sabar ya @zaqone_08 .. Semoga dirahmati Allah selalu .. 2w
  •   chesarahzul Sweet sgt! Alhamdulillah.. 2w
  •   ayu_sapeine Lahhh x pasal2...x suka jgn follow...dah follow ckp bende bkn2..ape masalh die gaknye ek..masuk ig org ckp mencarut mcm ni...ni zaman moden..pakai akal sikit lah.. 2w
  •   manja_laura hahahahahahaah,kn daa kne mara..hahahaha pdn mkee 2w

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

zaqone_08 Tq acik n aunty ema belikan tiang gol untk aisy @_a7z_ @zaremazainal 3w

» LOG IN to write comment.

zaqone_08 Happy birthday muhamad aisy aryan..daddy doakan ank daddy sihat dan yang paling penting aryan jadi anak yg soleh dan berjaya dunia akhirat..amin 3w
  •   ruzieradzak Hepy besday aryan hensem..mai la blik umah nenek kita ber bbq...daddy @zaqone_08 bzy tinggai.. 3w
  •   fida5340 Heppy bday Aryan.. 3w
  •   barnurradzak Appy besday aryan tomeiii...meh blk sbn kita celebrate umah nenek...daddy @zaqone_08..pls sponsor cake... 3w
  •   ain.azreen Happy birthday baby 3w
  •   farahathirah67 Slmt hri jadi aryan moga pjng umur ,murah rezeki dan anak yg soleh moga sihat yaaaa... 3w
  •   liesa_arini follback @zaqone_08 3w
  •   qeetajudin Happy birthday Adik Aryan. Kang uncle Kay dtg bawak gift tapi uncle kayu sikit la taktau size 3w
  •   wakboyakofficial Td wak lalu dpn umh @zaqone_08 kat psrgdg nmpk aisy ngn mumy kt dlm umh hihihi 3w

» LOG IN to write comment.