yasminhani Fit is not a destination. It is a way of life. Welcome to our way of life gym buddy! @nik9_ #fitmalaysia #fitfriendssticktogether #fitfriend #fitmum #haniatthegym @celebrityfitnessmalaysia @adidasMY #adidasMY #03052015 thx @shaarin for d vid! 14h

» LOG IN to write comment.

yasminhani : are we going to uncle @nik9_ 's restaurant mummy? : yes son. We are.. #noahani #motherandson #yasminhani #noahismailwong #03052015 20h

» LOG IN to write comment.

Normal Yasmin Hani Richardson
yasminhani TGV Cinemas Family Friendly session was good!! Parents yg mana ada baby nak bawak pergi tgk wayang boleh bawak setiap hari sabtu dan ahad hanya jam 11am. Bermakna show yang pertama pada hari berkenaan. Apa yang lainnya? Volume tak kuat seperti biasa, lampu tak malap habis dan ada diaper changing place kat belakang. Kalau anak menangis boleh bawa kebelakang or keluar saja.. Tak perlu risau kalau parents lain terganggu ke apa sebab diorang pun bawak anak jugak kan? So u guys boleh cuba bawa anak and test la dulu.. Ready ke tak? Ni first time @noahismailwong tgk wayang.. #theavengersageofultron #noahsfirst #shaarinoahani #noahismailwong #02052015 #yasminhani #family #tgv #adidasMY @pharrell @adidasoriginals @tgvcinemas 2d

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

Video Yasmin Hani Richardson
yasminhani #noahscartrip today to visit aunty @lyndatatt and baby A.I.D! He slept in the car at 2.10pm transfer to the house, lepak, ramai kawan2 datang pun tido jugak si @noahismailwong Ni untill 5.30pm! Good boy! #noahismailwong #noahani #motherandson #sonshine #01052015 #noahsvid 2d
  •   ilyana_love_yana Ye la mesti dia nk dduk ngan mum dia @yasminhani 2d
  •   nurriswin Anak sy pon duduk di tmpat yg sama dgn noah. Easy for us to tgk2 dia. Pastu anak selamat dari kena matahari memancar ke mata dia. @yasminhani 2d
  •   eza_naa Bagusnye noah ni kak @yasminhani..suka tengok,sgt independent,behave dan mudah dibawa berjalan Betul tu @nurriswin, my bby girl pun duk seat blkg,lebih selesa sebenarnye,smpi destinasi kita bukan tgal dia dlm kereta 4ever,kita dukung dia,kita syg n kiz dia mcm biasa. Plus kalo jadi pape xde la safety airbag lantun ke baby ye dak,safety first... 2d
  •   suka.sk57 Oh noah....geram tgk dia 2d
  •   ain_nazir Mmg baby kena dok seat blakang smpi 12 mnths. 2d
  •   ain_nazir Sorry smpi 6 yrs old sbb kalo accident tadela kes tercampak kuar keta 2d
  •   yasminhani @ilyana_love_yana baca comment2 di atas n learn ok.. Its all for safety dear. 2d
  •   janehumairaaisy I love your hair @yasminhani 1d

» LOG IN to write comment.

yasminhani Congrats @lyndatatt u r a mummy now! Welcome to this world baby A.I.D! ️ sambil menyelam minum air, dapat jumpa si uncle @mfarhan skali.. Tapi Noah tido plak.. #noahismailwong #sonshine #01052015 3d

» LOG IN to write comment.

Video Yasmin Hani Richardson

» LOG IN to write comment.

yasminhani Today is leg,shoulder & tricep day. Harini cepat sikit rasa effect dia. Buat leg terus rasa, buat shoulder pun sama.. Satisfied! Maybe coz ive been running around since morning. Cleaning n cooking too! #fitmum #fitmalaysia #haniatthegym #29042015 #celebrityfitness @celebrityfitnessmalaysia #adidasMY @adidasMY 4d

» LOG IN to write comment.

yasminhani Feeling tak menjawab soalan tu? @noahismailwong pula dilayan bidadari.. thx Hypp TV!! #29042015 #yasminhani #noahismailwong #noahani #motherandson #haniatwork 4d

» LOG IN to write comment.

yasminhani There is nothing as powerful as a mother's love, and nothing as healing as a child's soul. #noahismailwong #sonshine @noahismailwong #29042015 #hippopoempire @hippopobabyspa 5d

» LOG IN to write comment.

yasminhani Hahhaa ok kali ni kening Ziana Zain + The Rock skali. Kalau ada lagu fast beat sure boleh ikut skali.. #serlahkanbakatbersamaHani #yasminhani #28042015 6d

» LOG IN to write comment.

yasminhani Earlier today. Well done to @paranormalmy and thanks to all the media who came today. I had fun. @qirazali88 @nelydiasenrose @ningdalton @erinmalekofficial #28042015 #yasminhani 6d

» LOG IN to write comment.

Video Yasmin Hani Richardson
yasminhani amacam? Siapa boleh buat? Hani dah lama tak buat. Tak jadi sangat.. But ok laaa. Kalau boleh buat hashtag Hani ok #serlahkanbakatbersamaHani JOM!! Lepas ni Hani buat kening pulak.. #yasminhani #28042015 6d

» LOG IN to write comment.

yasminhani Chest & Back day.. Follwed @shaarin 's routine. Wanna share a good quote with u guys, note to self too! "The only bad workout is the one you didnt do". #haniatthegym #yasminhani #27042015 #fitmum #fitmalaysia @celebrityfitnessmalaysia @adidasMY #adidasMY 6d

» LOG IN to write comment.

Normal Yasmin Hani Richardson
yasminhani Arent they gorgeous? Dont you feel green with envy? No need no more.. Just check em out.. @cipelashoes #27042015 #YHRreview 6d

» LOG IN to write comment.

Normal Yasmin Hani Richardson
yasminhani Happy Birthday Imaan & Tiara!! May you girls be blessed by Allah, loved by everyone and jadi anak solehah. Amin! #imaanlilytiararoseturns4 #26042015 #noahismailwong #clpt 1w

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

yasminhani Those days we need someone professional to edit our pictures. In this day n age, editing our own picture is a common thing! I wonder whats next? Masa kecik2 dulu computer pun takde, now lahir2 je dah ada ipad. Kalau lah umur panjang(insyaAllah), apa agaknya perubahan yang kita akan lihat nanti? Pendapat anda?? #yasminhani #25042015 1w

» LOG IN to write comment.

Normal Yasmin Hani Richardson
yasminhani This non Contact Forehead Thermometer makes mummyhood easier. Nak2 lagi kalau anak tengah lasak. Normal thermometer tak jalan dah sebab susah nak suruh bukak mulut or letak bawah ketiak dia kan. This Non Contact thermometer:
• Takes temperature at a distance without touching your baby.
• Has 30 memory recall
• Has Color backlight
• Switches off automatically
• Includes storage case
• Measures in celsius & fahrenheit
• Highly accurate and reads in 1 second

Oh it can read room temperature too! @mothercaremalaysia #mothercaremalaysia #25042015 #YHRreview
1w

» LOG IN to write comment.

Normal Yasmin Hani Richardson
yasminhani Perdagangan manusia (Human Trafficking) didefinisikan sebagai semua tindakan yang melibatkan pemindahan, penyelundupan atau menjual manusia baik di dalam negeri ataupun antar negara melalui mekanisme paksaaan, ancaman, penculikan, penipuan dan memperdaya, atau menempatkan seseorang itu dalam situasi sebagai tenaga kerja paksa seperti prostitusi paksa, perbudakan dalam kerja domestik dan belitan hutang. Kita pernah lihat perkara seperti ini di dalam tv bukan? Kita tak ambil endah sebab itu bukan cerita kita dan itu bukan anak kita. Bayangkan kalau anak kita sendiri yang diperdagangkan! Jual! Dilacur! Seksa! jadi sekiranya anda nampak perkara yang menyangsikan anda boleh hubungi ️ TENAGANITA 012 335 0512. Ataupun layari bemyprotector.com semua info ada di sana.
Mari ramai2 ke Sunway Pyramid hari ini 25.4.2015 di pintu masuk utama jam 12pm . #bemyprotector #yasminhani
1w

» LOG IN to write comment.