yanakhairuddin Khas untuk ahjummis @farahkhairuddin yang tengah dalam pantang tu #hanabelipat 12h

» LOG IN to write comment.

yanakhairuddin Ada masalah parut, jerawat, jeragat, rambut gugur, tumit kaki merekah?

Jangan risau, kini @angelic.argan mengeluarkan Serum Pati Minyak Argan 100% pure pati minyak argan dari Morocco. Boleh guna 1 badan :
Muka
Bibir
Badan
Kuku
Rambut

Tak ada bahan pewangi, tak ada bahan kimia, tak ada bahan pengawet, tak ada campuran minyak apa². betul² pati minyak argan. Sebotol 30 ml boleh tahan lama! 1-2bulan insya'Allah Dapatkan Argan oil ni hari ini untuk nikmati diskaun hebat
@angelic.argan
@angelic.argan
@angelic.argan
13h

» LOG IN to write comment.

yanakhairuddin My everyday background music.what's yours? 21h

» LOG IN to write comment.

yanakhairuddin @hazwan_faiz demonstrating hana's new hip carrier :p at @atiyahsaadon birthday party last night :) #hanabelipat #wanyanakingdom 22h

» LOG IN to write comment.

yanakhairuddin Assalamualaikum .. Berita gembira untuk korang yg cari instant shawl corak bunga mcm kat atas tu.. Cantik, senang nak bentuk & sarung je, korang semua boleh dapat design terbaru @hijabsbyhanami, QAIRA FLORAL instantshawl .. Jom ramai follow
@hijabsbyhanami
@hijabsbyhanami
@hijabsbyhanami

QAIRA FLORAL INSTANT SHAWL
Rm 55 ( exclude postage)
Measurement ( cm ) approx : 175 x 85 cm
Material : hight quality chiffon printed + moss crape for awning
Design : semi instantshawl butterfly cut.
Purchase now !! Available at
#onlinehijabsbyhanami
www.hijabsbyhanami.com
Order wasap: 018 3748612
#butikhijabsbyhanamishahalam
A-6-2 jalan serai wangi 16/f alam avenue seksyen 16 40200 shah alam selangor . ( land mark mamak aiza)
2d
  •   gudangsehat_langsing_tinggi9 HeLooo, Olshop KESEHATAN dengan Harga TER-MURAH . LAGI PROMO Nih.PENINGGI--PELANGSING--PEMUTIH kulit MASKER Spirulina. 2d

» LOG IN to write comment.

yanakhairuddin With the gst coming in and renovation of the new @calaqisya shah alam,how lah like this? #stillcannotlooseweightevenstress 2d

» LOG IN to write comment.

yanakhairuddin Hari ni jatuh hari @calaqisya berumur 4 tahun!

Happy birthday @calaqisya & @thecalashoes !! Empat tahun berhempas pulas membesarkan calaqisya ni bukanlah perkara yang mudah. Diharap calaqisya akan sihat sejahtera dan diberkati Allah sepanjang hayat!

Ok sempena hari jadi calaqisya, kita open soalan satu sorang. Tanya lah pasal calaqisya kalau nak!

Psst: tapi tak janji tau nak jawab semua kihkihkih
3d
  •   atiqahjamal Nnti kan, hikayat calaqisya klua, buku tu ade kat butik tak? Or nnti ade kat pesta buku? 2d
  •   yanteemohdsani Tahniah mokcikk yana!! Proud of u!! @yanakhairuddin 2d
  •   dyarohimi Knp ada certain maggie shawl da tak brp maggie? I love extra volume 2d
  •   waniirahim Kak yana ade ambil part timer ke untuk mood republik tour kelantan? Nak join hehe 2d
  •   amalinairham dah email tapi no reply kak yana 2d
  •   nurulnajiha.am Ada perancangan tak nk bukak calaqisya kt alor setar ? 2d
  •   terapi_biru Tahniah calaqisya. Semoga terus maju dan suksesssssss @calaqisya 2d
  •   nurfaziera How did you guys ended up opening a business sedangkan both of you ,hazwan and yana studied chemistry .....just wanna know because im a chemistry stdnt as well 😀 1d

» LOG IN to write comment.

yanakhairuddin @Qsara.my
www.qsara.my
@Qsara.my
www.qsara.my
.
.
Pernah dengar tentang @Qsara.my? The brand with #smartcasual #aurahsecured & #comfortablewear. Hampir semua baju ada poket tepi tau. yeay! Pakaian yang selesa dan sesuai untuk dipakai dalam pelbagai occasion. .
.
GRAND LAUNCH butik @Qsara.my di Seksyen 9, Bandar Baru Bangi (Berhampiran Wong Solo) akan diadakan pada 4 APRIL 2015. Rsvp untuk mendapat goodie bags yang best : www.qsara.my/rsvp
.
.
Istimewa di www.qsara.my bulan ini, PENGHANTARAN PERCUMA untuk pembelian RM50 dan keatas. PERCUMA WIDE SHAWL untuk pembelian RM100 dan ke atas . Only at www.qsara.my ! .
.
@Qsara.my
www.qsara.my
@Qsara.my
www.qsara.my
@Qsara.my
www.qsara.my
3d

» LOG IN to write comment.

yanakhairuddin Happy birthday to my one and only @atiyahsaadon. Perempuan paling sweet, sejak 4 tahun lalu, sejak calaqisya who? To calaqisya now. Thank you so much for being with us, you awesome woman viedographer! #muslimahgrunge for life haha 4d
  •   hanifedthir Aku ingat dia grunge mula mula 4d
  •   yanakhairuddin @hanifedthir tuka hashtag haha 3d
  •   hanifedthir Kahkahkah power! 3d
  •   whims_ktn happy birthday @atiyahsaadon 3d
  •   hazrangah Kenapa masa bday aku xde sweet wehh kenapaa kenapaaaaa.haha 3d
  •   yanakhairuddin @hazrangah ko nk kne ke,ko punye celebrate kt mna?haha 3d
  •   atiyahsaadon Kay nak nangis yana sweet mcm ni. Jarang dpt haha. Tengkiuu so much. Start tegur dr twitter je now here we are, soon on an adventure together! The best thing about you is, your principles change for the better, your patience and your kindness adhere. I'm blessed to have met you! 4 years is a longg time #hashtagtakleblah haha 3d
  •   dheeya.fathana Kak yana..online takde sale satin rm50 ye kak? Muah muah . terima kasih jawab kan.. 23h

» LOG IN to write comment.

yanakhairuddin Ada lebih dari 30 jenis dari jenama Zara, Charles & Keith dan juga MNG. semuanya adalah original direct dari kilang.

Sekarang kami open pre order utk batch 9 dari 23-27 March'14

More info/details follow
@byAzizah
@byAzizah
@byAzizah

#byAzizahsatisfiedcustomer utk refer testimoni customer yg lepas

Sila tag kwn2 y tgh mencari
........ Masyitah
instagram @byAzizah
4d

» LOG IN to write comment.

yanakhairuddin Papanda dah balik,so drama this one #hanabelipat 4d

» LOG IN to write comment.

yanakhairuddin Dah solat maghrib? Telekung from @fiskashahalam :) 5d

» LOG IN to write comment.

yanakhairuddin Makin panjang makin bergulung #hanabelipat 5d
  •   hanymasri Ikal mayang tu hana antekk 5d
  •   far_atiqah Cntik rambut hana 5d
  •   nadiah.farhana rambut baby girl selalu macam ni. kalau potong nanti hilang dah curl dia. unless inherit from either of her parents :) 5d
  •   _sarako Takyah potong Kak yana,... Nnti tak gulung dah xD 5d
  •   salehaazizul @qazain tengok hashtag atas ni 5d
  •   iryslovecoach Tips rambut cantik dan lembut by hana plsss 4d
  •   sararif83 Btul.kalau potong nt hilang gulung die.my girl aritu potong hilang trus curl die.sobs 3d

» LOG IN to write comment.

yanakhairuddin Helping mommy on sunday morning!! #hanabelipat 5d

» LOG IN to write comment.

yanakhairuddin Sarong KL is all you need when it comes to kain sarong. It is about kain batik lepas, kain pelikat and such. At the moment, we sell unsewn batik with vibrant colors and modern prints. More to come from us in future! "Because sarong wearing is never overrated"

Visit us at @sarongkl_ and pick your favorite sarong now!
5d

» LOG IN to write comment.

yanakhairuddin Assalamualaikum,

Bagi gadis-gadis yang nak berkahwin atau bertunang pada tahun ni, dan masih tgh mencari Makeup Artist lagi-lagi dalam kawasan Kuala Lumpur & Selangor, saya memperkenalkan Muslimah Makeup Artist, @sofwanahmakeupartist yang mengekalkan kecantikan semulajadi & menonjolkan kesederhanaan dlm solekan. Prinsip beliau dalam solekan untuk Muslimah adalah 'TIDAK' mencabut/mencukur kening, dan memakai bulu mata palsu. Servis solekan yang beliau tawarkan di sekitar kawasan Klang Valley, Kuala Lumpur & Selangor. Anda boleh melayari instagram beliau @sofwanahmakeupartist untuk melihat hasil kerjanya. P/s: Jika acc. anda 'PRIVATE' anda harus ACCEPT 'follower request' dari beliau bagi mengesahkan follower adalah seorang wanita. Ini adalah kerana fake acc. & lelaki TIDAK dibenarkan untuk follow IG beliau bagi menjaga privasi gambar-gambar pelanggan wanita beliau. Untuk pertanyaan, sofwanahmakeupartist@gmail.com.
#muakl #muamalaysia #makeupartistkualalumpur #makeupartistmalaysia
#nofakeeyelashes #untrimmedeyebrows #muslimahmakeupartist #makeupartistkl
6d

» LOG IN to write comment.

yanakhairuddin "My work is a game,a serious one" 6d
  •   hnishkml Cantik 6d
  •   lynakamal Weh suka hat biru lembut tu 6d
  •   calaqisya @lynakamal tu mmg taste kau pun hehe 6d
  •   ezachoi Jangan stop production maggie shawl pls 6d
  •   azzzhni ^ 6d
  •   dhiyadamiya Biru lembut tu lawa.... make for petite size as well.. smaller than normal size.. (opinion only.... jgn marah..... 😀) 6d
  •   umisyuhaida Yes i setuju dgn @ezachoi jangan stop production maggie shawl plish plish 6d
  •   azzahraislam Cantiknya normal and petite size plisss 5d

» LOG IN to write comment.

yanakhairuddin Baru balik dari china,harini ke bangkok pula, suami selalu tanya "bila kita nak rehat ni?" "Prof muhaya and Wardina selalu cakap, dunia ni bukan tempat untuk berehat, kita rehat di syurga nanti ok sayang :) "

Good night,assalamualaikum :)
6d

» LOG IN to write comment.

yanakhairuddin Assalamualaikum darling semua
Ada berita baik utk korang semua HOT SELLING instant shawl RAMLAH 2.0 sudah restick semula dan akan di release ka next week. Wahhhhh tak sabar kan korang so jgn lupa always update with @qairahijab tau Hanya RM59.00 shja tau. Nak tengok byk lagi colors ???
Jom follow @qairahijab @qairahijab @qairahijab @qairahijab @qairahijab

Utk Order bole ke website www.qairahijab.com.my atau wthssp di 0192186411
7d

» LOG IN to write comment.

yanakhairuddin (in Marissa slanted blouse,mayesa shawl by @calaqisya and @thecalashoes's espadrilles) 7d

» LOG IN to write comment.