yanakhairuddin happy birthday our hipster branch manager (@calaqisyajb), @syffakamil!!! semoga bertambah umur, syifa hipster akan bertambah rajin bekerja. walaupun dah rajin dan bagus, boleh lagi untuk bertambah rajin lagi 2d

» LOG IN to write comment.

Normal yanakhairuddin
yanakhairuddin orang selalu ajak pergi holiday,tiap hari paksa beli tiket flight,suruh keluar dari malaysia,pergi rehat.

tapi saya suka kerja sangat (sebenarnya saya suka terlampau suka @calaqisya), nak tinggalkan sehari pun tak berdaya.

sebenarnya,tak daya nak tinggalkan semua #calasoldiers,kerja diorang banyak gila,at least kalau saya ada kat sini,saya boleh sibuk duduk belakang diorang tengok diorang buat kerja! ahahahahahahaha
kalau pergi holiday pun,semua benda mesti nak relate dengan calaqisya, #calaqueens and #calasoldiers
kita holiday dekat pinterest jelah :p

#myfirstworldproblem #help!
3d
  •   yanakhairuddin @lytominami kalau soldiers baca ni diorang muntah darah ahaha 3d
  •   lytominami Haha..eh.. Betul ape..dn sy sgt suka @calaqisya ..mostly jubah sy bnyk dr calaqisya..sblm ni xpakai jubah pun lps jd calaqueen trus jatuh cinta dgn calaqisya! Hahaha.. 3d
  •   fzaaa Same goes to me kak yana. I feel you. Even meniaga online je pon rasa susah hati kalau nak travel jauh. 3d
  •   amrstfa Tu pn da best!! Nk ikot kalau weekend hahahah have fun!!!!! @yanakhairuddin 3d
  •   leyayananana Bos mcm ni la yg kte mau..hehehhe 3d
  •   nziramaliki Serius.. Before this sy x pkai jubah as daily wear pun.. But lps beli my first laj, terus almost everyday pkai jubah pi ngajar.. Smpai cikgu lain pun berjangkit pkai jubah /dress g sekolah. Bdk pun slalu puji. Siap nk cr bj prom kt cqsa... Hehe... My little dakwah effort kot ni 3d
  •   faralara @leyayananana kjhjjkkkkkk 3d
  •   aqilaaaa_ My sister ada tnya u kan "kerja sini ke?" 3d

» LOG IN to write comment.

yanakhairuddin daddy daughter time,both available at @calaqisya shah alam :) #calaqueens 3d

» LOG IN to write comment.

yanakhairuddin "bu,hana jual 3 colour dulu tau syiffa kids ni" @calakids available tomorrow at shah alam only ;) 4d
  •   zanirahida Bila nak ade kt butik lain @yanakhairuddin 4d
  •   fikah_auniyaz @yanakhairuddin ,sz die fit to 1-2 yrs kn??sz hana Ker,? Sbb my dotter pun bdn sz ala2 hana gak... Tq 4d
  •   diyanahnabilah Hai hana td nmpk awak lepak dkt mas mono tp awak dgn papanda so kita malu nk bertegur sapa. Next time lah 4d
  •   romiandiromiandi Peragot 4d
  •   ciklayka Jmpe hana kt @calaqisya comey amat !! Tp rmai sgt org nk amik gmbr skli.. hihi^^ kak @yanakhairuddin kcik jew orgnye.. 4d
  •   hannashahril__ Akak n husband akak really remind me of victoria&bekham hehe. masa kahwin, Bekham ada rumah kecik 3 bilik je. Sekarang, mcm istana. They said "Most women want a man that's already established, a strong women will be a part of his struggle, survive it, succeed together&built empire." may Allah bless you n your whole family. have a good day kak :) 3d

» LOG IN to write comment.

yanakhairuddin Susah beno nak shoot laki ni rupanya.dekat sikit awkward,suruh pandang muka geli,suruh peluk lagilah geli.haha

@hazwan_faiz @hanifedthir @muzammilrahmat
4d

» LOG IN to write comment.

Normal yanakhairuddin
yanakhairuddin Hmm lagi vain dari perempuan nak shoot lelaki2 ni.hiss.@hazwan_faiz,@muzammilrahmat,@hanifedthir 4d

» LOG IN to write comment.

yanakhairuddin salam jumaat everyone!! the 3 of us in @calaqisya @calakids today! wohooooo
@hazwan_faiz #hanabelipat
5d

» LOG IN to write comment.

Normal yanakhairuddin
yanakhairuddin #calaqueens sejati ni @irine_nadia :) makeup by @abmakeup79,thank you :) #cqfashionshow 1w

» LOG IN to write comment.

yanakhairuddin tak tau lah apa nasib ku ini @hazwan_faiz gembira bila macam ni 1w

» LOG IN to write comment.

yanakhairuddin confuse nak pakai mana raya haji ni #cqfashionshow @calaqisya 1w

» LOG IN to write comment.

Normal yanakhairuddin
yanakhairuddin hana got her dance skill from who?? #cqfashionshow
both of us in @calaqisya ;) @hazwan_faiz
1w

» LOG IN to write comment.

Normal yanakhairuddin
yanakhairuddin the only pic i have in my phone :(. alhamdulillah #cqfashionshow was a success yesterday.

tapi tak dapat nak invite ramai org and close friends as it was held at outle boutique in shah alam.exclusively for the #calaqueens je hehe.

tapi si @lynakamal ni tetap ada sebab dia model runway tersohor :p tq babeh
1w

» LOG IN to write comment.

yanakhairuddin #calaqisyafv exclusively at www.fashionvalet.com. wohooooooooo!!!! 1w

» LOG IN to write comment.

yanakhairuddin kalau hari bergelumang dengan baju,memang boleh jadi macam ni @hazwan_faiz 1w
  •   aishah_amin Jubah heaven! 1w
  •   atiahzainal Bayangkan wardrobe sendiri ceni. Nak fefeeling mcm kdrama yg wardrobe banyak ceni, memang heaven!! Pilih je! 1w
  •   fiena_humayraa Takunyerrr hihihiihi... 1w
  •   fl0wah__ Ni kalau ada wardrobe macam ni lepastu bila nak keluar kata tak de baju tak tau lah HAHAHAHAH 1w

» LOG IN to write comment.

yanakhairuddin Wait ma! This aint pororo! #hanabelipat 2w

» LOG IN to write comment.

yanakhairuddin papanda ingat,hana ni burung ke? @hazwan_faiz #hanabelipat 2w

» LOG IN to write comment.

Video yanakhairuddin
yanakhairuddin Hana showing her dancing skill #hanabelipat 2w

» LOG IN to write comment.

yanakhairuddin InshaaAllah lepas ni xhilang dah kasut hana #hanabelipat 2w

» LOG IN to write comment.

yanakhairuddin why so fierce one hanaaaa #hanabelipat (wearing hana lebaran n silky silk maggie shawl both from @calaqisya) 2w

» LOG IN to write comment.

yanakhairuddin sama ke muka?hehe #hanabelipat

#sugarscarf
2w

» LOG IN to write comment.