» LOG IN to write comment.

yanakhairuddin My big baby :) Muntah datang kembali,just like masa Hana dulu,dapat sihat 1 month and then,morning sickness sampai bersalin. Phew i even muntah on the hospital bed before bersalin tu 17h
  •   aishah_amin I xde muntah lgsg both pregnancy, tp before bersalin tu wajib muntah. Rest well mommy @yanakhairuddin! 17h
  •   nurulilyana_rezali #hanabelipat yg sooooo cute..bijak sgt 17h
  •   sinhanysinhany Masha allah cute baby I like you Eid 16h
  •   phazs29 Comellllll hana siap pakai copstik hehe 16h
  •   iqahhoneybunch_treenea mungkin baby girl lagi kot kak yana sebab baby boy morning sickness kejap je. kita baby boy dalam 2 minggu je muntah bagai lepas tuh normal dah. apa apa baby pun takpe yang penting kak yana and baby sihat. aamiin 16h
  •   nrfrhijklmn May Allah ease for 2nd baby kak yana boy ke girl kak @yanakhairuddin 15h
  •   hanira_bb_shop Comelnya hana 9h
  •   batchiwa Aaaa boleh geng. Start drpd 6weeks sampai dlm labour room muntah2 sampai kene drip dulu before deliver. And its a boy hehe. Tapi takpe, insyaAllah senang bersalin awal2 susah ni hee take care @yanakhairuddin. Kuat kuat! 7h

» LOG IN to write comment.

yanakhairuddin Thank you so much @renesulaiman for having us, makan sampai senak semalam alhamdulillah :) ada siapa buat open house lagi tak? 18h

» LOG IN to write comment.

yanakhairuddin Tunggu Diana sambil makan cendol ke bro? 1d

» LOG IN to write comment.

yanakhairuddin Kiri and kanan tu memang sibuk sangat kan (in @calaqisya maggie shawl,kurong by @kree_my and hana in @dreemika_ kids kurong) 1d
  •   yosehat_putih_tinggi_lngsing3 اَللَّهُمَّ صَلِّ َعلى سيدنا مُحَمَّدٍ وَ عَلَى آِل سيدنا مُحَمَّد. 1d
  •   sarahshahnor cantik baju tu! perfectlah 1d
  •   echenta Cantik yana pakai baju kree tuh 1d

» LOG IN to write comment.

yanakhairuddin My fav sandal by @thecalashoes :) 3d

» LOG IN to write comment.

yanakhairuddin At Tvalhijrah earlier today, I always had fun answering interview questions. Rasa xcukup time je tadi (in @calaqisya maggie shawl and unreleased #calaraya2015) 3d

» LOG IN to write comment.

yanakhairuddin At tv alhijrah today,live pukul berapa tah kejap lagi 3d

» LOG IN to write comment.

yanakhairuddin Tq @ikaradiusite, berapa kali tambah soto harini tu yang perut besar semacam 4d

» LOG IN to write comment.

yanakhairuddin Fudgy brownies @thecaravan.my ni la kan yg awak bawak balik ari tu @hazwan_faiz? Memang betul la awk ckp best brownies in the world! Asyik teringat je brownies ni. Crunchy outside but soft and fudgy on the inside. And the choc taste is walaaa! Ehem.. tak kan tak fhm lg kot permintaan ibu mengandung.. 4d

» LOG IN to write comment.

yanakhairuddin 4 years and counting with our tailor master from India.

Ni baru message,belum lagi cakap and imagine how the accountants baca invoices from them
5d

» LOG IN to write comment.

yanakhairuddin Jadi model @calaqisya boleh la bayar her own toys #hanabelipat 5d

» LOG IN to write comment.

yanakhairuddin Assalamualaikum
Ada tak kat sini ibu-ibu yang ada masalah dalam breast milk production???Especially those yg 1st time jadi ibu..Dah macam2 supplement u all try tapi result masih sama?

I'd like to share one Muslim's IG shop @mamamilkbooster @mamamilkbooster @mamamilkbooster
Milkbooster dorg mmg supplement yg dirumus khas dari bahan-bahan berasaskan SUNNAH seperti MADU ,KURMA,SUSU KAMBING dan HABBATUSSAUDA. Ia sudah semestinya mendapat perakuan sijil halal dari kerajaan Malaysia.

Disamping itu kami juga mempunyai Minyak Habbatussauda yg mengandungi pelbagai khasiat yg datang dr Saudi bagi kegunaan seisi keluarga.

Ramai yg dah cuba dan berjaya.So,jangan tunggu lagi.Dapatkan milkbooster anda hari ini dgn hanya whatsapp di + 6019-228-3565 InsyaAllah we'll try for our baby and family.
6d

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

yanakhairuddin EKSLUSIF. ELEGAN. BERGAYA. MURAH.

Lebih 50 brand di bawah satu bumbung. Butik berkonsepkan dalam rumah memang rasa macam shopping dalam rumah sendiri! Harga murah serendah RM1.

Siapa berminat jadi vendor, sangat dialu-alukan. Boleh WhatsApp / iMsg ke 0136326103. Sewa serendah RM70 je sebulan.

@villa.bsy
@villa.bsy
@villa.bsy
@villa.bsy
1w

» LOG IN to write comment.

yanakhairuddin Customizing more ombre wohoo! Jangan kali ni kena tunggu 4 bulan lagi T_T @calaqisya 1w
  •   azrinaannif Heheheh...nolah..it is just a perumpamaan je... 1w
  •   syirxl Maggie shawl yg baru ni okaylah..senang je bentuk..kain pon tak jarang sgt..nice.. @yanakhairuddin 1w
  •   hajarameradi__ Me also prefer the rm30 pnye maggie shawl :) tak jarang tu yg best :) and tk licin huhuhu sng je nk bentuk bgi i huhuhu 1w
  •   supramaniac Sis more L/XL please.. 1w
  •   hzwn.i sy pon suka material skrg (yg sama dgn 4 yrs ago). senang bentuk je sy rs. x pnh tensen pagi2 7d
  •   dyana_zulkifli Saya suka sgt maggie shawl..dua2 material best! Senang bentuk 7d
  •   sakinah.mama Blouse? Shawl? Oh!! Sure cantik!! 6d
  •   almazingg Kak Yana, can you make pastel ombres this time? That would be sooooo prettyyyy! 6d

» LOG IN to write comment.

yanakhairuddin Dah sebulan lebih tak balik rumah mual bau rumah sendiri, now alhamdulillah #belipatno2 dah ok yay!! #wanyanakingdom 1w

» LOG IN to write comment.

yanakhairuddin @calaqisya and @thecalashoes are back in the game today ladies!! Back to work!! 1w
  •   triple_sya Assalam. Saya ade beli arfah platform di cq shah alam. Tapi bila pagi raya saya nak pakai, saya x dpt kasut tu sepasang kanan kiri tp saya dpt kanan kanan. Kotak kasut n plastik still ade. Boleh tukar tak? 1w
  •   hazwan_faiz @triple_sya boleh xada masalah just dtg cepat ke butik shah alam 1w
  •   ayangjamilah Salam boleh update Maggie shawl normal size dekat calaqisya shah alam @yanakhairuddin tq. 1w
  •   triple_sya @hazwan_faiz Okay saya akan datang sabtu ni dengan ayah saya, terima kasih 1w
  •   hamzimarzuki Salam. Saya nak mintak autograph @yanakhairuddin kat buku hangpa boleh? Sign @hazwan_faiz dah dapat malam moodrepublik hari tu 1w
  •   missyazwani Salam. Yana, bila restock detachable jacket? Sy nak beli. Nak pakai g oversea pertengahan bulan 8.. Pleaseee restock pleaseeee 1w
  •   ayunizfrh Kak yana, pls restock azra kaftan in both moss crepe and satin material and also khayla jubah in poly crepe material 1w
  •   supramaniac @yanakhairuddin Assalam sis. Can i asm u something pls if u dont mind. May i know if ur MB u are wearing are flats or kitten heels? Can u advise if kitten heels or flats are better? Tq! 2d

» LOG IN to write comment.

yanakhairuddin Assalamualaikum akak akak adik adik yang cantik jelita! Ha ni @dhiaroseclothing nak buat MEGA RAYA SALE kaw kaw punya nangis teresak esak lah korang ;) boleh follow untuk cekidaut harga harga menawan hati sempena MEGA RAYA SALE ni!
@dhiaroseclothing
@dhiaroseclothing
@dhiaroseclothing
@dhiaroseclothing
@dhiaroseclothing

Yang specialnya keluaran @dhiaroseclothing ni, setiap design kami adalah sangat limited which means baju raya/jubah raya korang takkan sama dengan orang lain wohooo.. Bosan lah kan pergi utara orang pakai baju sama dengan kita, pergi selatan, pergi timur, pergi barat pun sama! Haaa kalau taknak macam tu, bagus sangatlah kalau korang singgah @dhiaroseclothing
Especially orang KUANTAN!

follow
@dhiaroseclothing
@dhiaroseclothing
@dhiaroseclothing
@dhiaroseclothing
@dhiaroseclothing
1w

» LOG IN to write comment.