Normal yanakhairuddin
yanakhairuddin At #calafairies special day at @calaqisya shah alam today ;) (in mayesa shawl and lacey arissa jubah) 43min

» LOG IN to write comment.

yanakhairuddin Preparing for our #calafairies (personal shopper) day today at @calaqisya shah alam :) 9h

» LOG IN to write comment.

yanakhairuddin Luncheon hana style #hanabelipat 1d

» LOG IN to write comment.

yanakhairuddin Sunday chores with papanda @hazwan_faiz :) #hanabelipat 1d

» LOG IN to write comment.

yanakhairuddin Happy saturday!!! Loving my new espadrilles from @thecalashoes :) 2d

» LOG IN to write comment.

yanakhairuddin Congrats @irine_nadia on your @fiskashahalam opening today!!!! Good luck :) #openingfiskashahalam

In khayla jubah and mayesa shawl by @calaqisya
2d
  •   raihanradzai hi yana, ramai x org kat sana? igt ari nk g calaqisya n fiska. hope dpt jumpa u n hana. 2d

» LOG IN to write comment.

yanakhairuddin Hi kakak2,adik2 nak habaq mai nie,memang rugi uolls tak grab shawl lara nie..Boleh dapatkannya di @qairahijab

Semi instant shawl keluaran @qairahijab nie memang best dan mudah untuk digayakan. mengunakan fabrik chiffon ,lembut ,mudah dibentuk ,beralun bila dipakai - Look Simple and gergous. Harga pun mampu milik hanya RM 40.00

Cantik2 shawl tau dari qairahijab dan ada 14 pilihan warna yng buat korang semua rambang mata dan banyak lagi shawl,instant shawl dan semi instant shawl ....nak beli boleh klik www.qairahijab.com.my atau whatapps 0192186411 atau boleh serbu QHButik di Teluk Intan,Shah Alam & Bangi.
Apalagi?? Jom follow @qairahijab @qairahijab @qairahijab @qairahijab @qairahijab@qairahijab
3d

» LOG IN to write comment.

yanakhairuddin "Its better to walk away than tolerate nonsense"
All from @calaqisya :)
3d

» LOG IN to write comment.

yanakhairuddin How time flies, @farahkhairuddin is going to pop out anytime soon! Hehe hana nak dapat adik!! 3d

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

yanakhairuddin In today's harian metro. Tq kak siti for the write up :) with @ikaradiusite of @radiusite and @dillakarim of @zawara. 4d

» LOG IN to write comment.

yanakhairuddin Assalamualaikum.
Hi. We would like to announce, Villa by Syaza Yasmin is now open for Vendor Intake.
For your information, Villa is owned by Bysyazayasmin Enterprise (@bysyazayasmin). Villa is a brand new house of boutique in Teluk Intan, Perak which is located in residential area near to Qairahijab and Soffie boutique. The shop is decorated in modern vintage style and vibrant interior design. We will start operating on 1st April 2015.

We proudly to invite you to join us as a vendor. Don't hesitate to email us at bysyazayasmin@gmail.com or WhatsApp us +60136326103 for more details.

You may view our IG @villa.bsy @villa.bsy @villa.bsy for more updates.

Thanks.

#sayajual #vendorboutique #vendorswanted #vendorwanted #boutique #telukintan #perak #utara #ipoh #serbamurah #houseboutique #villa
4d

» LOG IN to write comment.

yanakhairuddin "Bu,panas ni bu" 4d

» LOG IN to write comment.

yanakhairuddin Still & Motion
@hazrangah x @atiyahsaadon Vs Europe
.

#hanabelipat will be joining us for the ride specially for kids garment
.
LIVEUPDATE and review will be done by me Yana Khairuddin inshaaAllah :)
.

Calling boutique owners,for these 3 sizes.
13 April - 30 May 2015. (London . Venice . Milan . Rome . Athens . Santorini)
.

Fashion photography and videography, charges are per garment. Closing date 15 march 2015 for booking.
.
Email to : hnhm.thephotoworks@gmail.com
5d
  •   razzinjazmy Puyut hana 5d
  •   azraaina Ahhhh santorini!! Best nyaaaa 5d
  •   anyzkacad Perut hana hahaha 5d
  •   aziemahismawi Make sure you pack foodsss to survive in both athens and santorini. Have fun 4d

» LOG IN to write comment.

Normal yanakhairuddin
yanakhairuddin Masa kita kecil dulu, bila nak mengaji kebanyakan kita akan guna alQuran yang tak ada terjemahan tu kan. Kita baca je sampai khatam, siapa paling cepat khatam dia paling terer. Paham ke tak paham apa pelajaran dalam alQuran tu belakang cerita. Now, masing masing dah dewasa kan? Dah tau betapa bermaknanya alQuran dalam kehidupan kita. Dan sekarang ni alQuran yang baru baru semuanya berserta terjemahan. Dan alQuran (gambar) ini pula lengkap dengan tajwid berwarna, transliterasi & terjemahan per kata, asbabun nuzul dan macam macam lagi. Mana mungkin kita tak jatuh hati pada kalamullah ini bila membacanyakan? .
.
Mahu miliki? Dapatkannya di @suratchenta @suratchenta @suratchenta @suratchenta @suratchenta atau whatsapp sahaja 0133558329 / 0176292601
.
.
Happy reading the Qur'an! :)
5d

» LOG IN to write comment.

yanakhairuddin Coming soon, inshaaAllah :), sorry @calaqisya I tak boleh simpan rahsia :p 5d

» LOG IN to write comment.

yanakhairuddin @hairkunsthaus is here!! Wohooo!! Ready to be pampered at my own house :) #wanyanakingdom 5d

» LOG IN to write comment.

yanakhairuddin Assalamualaikum.

New jubah concept by SUAVÉ. Raisyaa Collection; Simple, modern & elegant.

Jubah yang terbuka dibahagian hadapan disertakan dengan high quality metal zip yang boleh dibuka seperti jacket. Sesuai juga dipakai sebagai outerwear. Smart sangat Suavè signature ni.. Sesuai untuk casual and official events.

Raisyaa Collection sangat practical dan berkualiti. Harga pon affordable :) Follow @officialsuavekl @officialsuavekl @officialsuavekl @officialsuavekl ada beberapa lagi warna menarik untuk Raisyaa Collection & ada collection lain yang cantik2.
6d

» LOG IN to write comment.

yanakhairuddin Get yours today at www.calaqisya.com ladies :) @calaqisya 6d

» LOG IN to write comment.

yanakhairuddin @calaqisya's personal shopper appreciation day next Monday inshaaAllah :) email aida.calaqisya@gmail.com (to register) for more details 1w

» LOG IN to write comment.