» LOG IN to write comment.

yanadey Kapal perangggg, Zzzzzz 3d
  •   kesixkesi Ohhh ni kapal perangnya!!! Hahhahahahahahahahhahahahahahahahjajajaja sumbat kt dlm telinga dia!! 2d
  •   yanadey @kesixkesi HAHAHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHHAHAHAH!!!!!!!! Kena buat lagi satu kesi. Masuk dua dua belah telinga. Dah lah masa guru besar nak tngkap gambar keadaan meeting tu kte kena sorok kapal perang nih. Nanti kena marah main dalam bilik meeting. 2d
  •   kesixkesi HAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAH!!!! Pastu kan buat bola2 kecik konon2 tu bom. Haaa aduhhh pening kepala layan budak2 ni laaaaa HAHHAHAHAHAHAHAHHA 2d
  •   yanadey @kesixkesi SERANG SERANG PENJAHAT PENJAHATTT DATANG DATANGGGG! BOMMMMTERKABABABOMMMMMMMM* sambil melakukan aksi baling bom kearah tukang cakap kemudian sorok bawah mejaaaa. 2d
  •   kesixkesi HAHAHAHHAHAHAH cikgu pun sama naikkk! BELI ROTAN, dorg mesti takot dgn rotan. Takpun bawak HANGER dr rumah! HAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHA 2d
  •   yanadey @kesixkesi HAHAHAHAHAHHAHHAHAHA! YANG TU TAK BOLEH BLAH. TADI DAH LAH BALING KASUT KONVO DEKAT PAPAN PUTIH. HAHHAHAHA! 2d
  •   kesixkesi HAHAHHAHAHAAHAHAHHAHAHAHAHA SERIOUS AHHHH!!! GARANG SGT KENAPA 2d
  •   yanadey @kesixkesi ermmmmm orang suruh diam diorang tak mahu dengar juga. Berulang ulang kali. Jangan risau minggu depan je. 2d

» LOG IN to write comment.

yanadey Tak boleh tidak datang, Lari Mati Belok Maut. Kena datang Ahad ini! Sekian, terima kasih. *sambung kembali menghadapi anak anak murid yang chaossss! 3d

» LOG IN to write comment.

yanadey Nak balik nak balik nak balik tidur 4d
  •   bulan_kamarul Jaga kelab catur lah. 4d
  •   yanadey @bulan_kamarul hahaha, tak mahu. Nak jaga kelab pembimbing rakan sebaya 4d
  •   juiruhmun Yg kanan tu manusia ke hahaha 4d
  •   yanadey @juiruhmun hahahaha. Yaa, dia adalah manusia seperti kita 4d
  •   juiruhmun Bole kenal la kan hahahaha 4d
  •   yanadey @juiruhmun hahahaha, boleh boleh. Please say hi to him. Kemudian ajak dia lepak kat barra sekali. 4d
  •   kesixkesi HAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAJAHAHAHAHAH TEACHER DONT WANT TO LISTEN LAH! BACK TO YOUR SIT! 4d
  •   yanadey @kesixkesi HAHAHHAAHAHHAHAHAHHAHAH!!! TEACHER DONT WANT TO LISTEN LAH! TEACHER NANTOKKKKKK, YOU NI BANYAK POT PET POT PET. KEPOCHIII 3d

» LOG IN to write comment.

yanadey 6d

» LOG IN to write comment.

yanadey Selamat hari jadi Makaruih! 1w

» LOG IN to write comment.

yanadey LARI LOMPAT LOMPAT LARI 1w

» LOG IN to write comment.

yanadey Perjumpaan kecil 2w

» LOG IN to write comment.

yanadey Seha nyampah ada kawan cenggini 2w
  •   cik.seha.dzulha Ak mmg seksi dr kau. Tp xseksi yg berjln di tepian pantai yg indah. Kannnn~~~ @yanadey . 2w
  •   yanadey @cik.seha.dzulha HAHAHAHAHA! Yang tuuu no satu dihati dan kau jatuh no dua. Sorry seha 2w
  •   ahmadsyfq Aku dah like gambar ni macam kau suruh yana. Ingatkan apa la urgent sgt wasap tadi. Haih. 2w
  •   cik.seha.dzulha K kita CLASH ! 2w
  •   yanadey @ahmadsyfq HAHAHAHAHHAHAHA! Papis la Amat. Aku suruh like bukan suruh komen 2w
  •   yanadey @cik.seha.dzulha HAHAHAHA! Buat perangai eh 2w
  •   cik.seha.dzulha Bia la ak membawa diri ke pantai @yanadey ~~~~~~~~~~~~~ 2w
  •   yanadey @cik.seha.dzulha Zzzzzzzzzzzzzzzz 2w

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

3w yanadey
Normal Liyana Zohiri
yanadey Hari ini hari selasa 3w

» LOG IN to write comment.

yanadey Fanzui Xiangfa 4w
  •   zann.suy aduii aduii, saja jela. nirvana unplugged tu. jual jela, sekali dgn wolf ticket. aduiii 4w
  •   yanadey @zann.suy hahaha, masih lagi eh. Haha. Hari tu ada nampak awit ada juai wolf ticket. Try tnya dia. 4w

» LOG IN to write comment.

4w yanadey
Video Liyana Zohiri
yanadey Bad Idea 4w

» LOG IN to write comment.

yanadey Obligasi 4w

» LOG IN to write comment.

4w yanadey
Inkwell Liyana Zohiri
yanadey 4w

» LOG IN to write comment.

yanadey <3 1mon

» LOG IN to write comment.

1mon yanadey
Normal Liyana Zohiri
yanadey Kiki & Orange One/Two 1mon
  •   cik.seha.dzulha Sian kiki.... 1mon
  •   cik.seha.dzulha Hahahha 1mon
  •   yanadey @cik.seha.dzulha hahahaha, kesian pada aku 1mon
  •   cik.seha.dzulha Knp pulak?? Bkn kau pksa dye dduk tu ke?? Atau dye pksa kau lukis gmba dye ? @yanadey . ak tgk da mcm doraemon je lukisan tu..tp atleast ko try...good job yana ! Hahahhah 1mon
  •   yanadey @cik.seha.dzulha hahahahhahahhahahhapapis! 1mon
  •   yanadey @cik.seha.dzulha lebih baik kau pergi tidur 1mon
  •   cik.seha.dzulha Hahahhahaha....watever ~~~~~~~~~~ 1mon
  •   yanadey @cik.seha.dzulha dududududududu 😇😇😇😇 1mon

» LOG IN to write comment.

1mon yanadey
Normal Liyana Zohiri
yanadey Woman (reading) 1mon
  •   ahmadalwafi Happy b,day @yanadey 1mon
  •   kesixkesi OKAY THIS IS CUTEEE! Yana, kesi nakkkk 1mon
  •   yanadey @ahmadalwafi terima kasihhh!!! 1mon
  •   yanadey @kesixkesi wahhhhhh, terima kasihhhhh kesiii!!!! Hahahaha boleh, nanti kita buat untuk kesi. 1mon
  •   razifbinrazali Eh yana happy belated birthday! 30 dah kan taun ni? 1mon
  •   yanadey @razifbinrazali hahaha, terima kasih ajiq. Yalah aku kan sebaya ngan 30 tahun 1mon
  •   esahgrindcore Yanaaaaa. Bday awak kee semalam. Ehe happy birthday si cantik. Hope your birthday was awesome n have a good blessing year ahead! Take care! 1mon
  •   yanadey @esahgrindcore ya, terima kasih cantik. Amin. Terima kasih esah. Harap esah dekat sana gembira selalu dan sihat sejahtera. Heeee 1mon

» LOG IN to write comment.

yanadey Suka, coconut milkshake. 2mon
  •   ghazali_saleman Bunga bunga ye yana 2mon
  •   yanadey @ghazali_saleman ya bermungemunge orked yang dihujani senyumsenyuman~ 2mon
  •   ghazali_saleman Lain kali tambah bulan dekat tepi kbye 2mon
  •   yanadey @ghazali_saleman hahahaha, okay. Nanti next gambar akan buat begitu. 2mon
  •   alimrxnism Happy birthday in advance.. 1mon
  •   yanadey @alimrxnism wahhhhhhhhhhh, terima kasihhhhhh! Tak sempat nak makan tengah hari. Apaapa hal terimakasih. Terharuuuu 1mon
  •   alimrxnism @yanadey tgh2 buat kerja sekali tintinting! Telepon bunyi.. Ingat apa td.. Rupanya calendar tulis Liyana Zohiri's birthday tomorrow. Thanks to facebook as well.. 1mon
  •   yanadey @alimrxnism hahaha, bagusnya. Phone ni takde pun macam tuh. 1mon

» LOG IN to write comment.

2mon yanadey
Video Liyana Zohiri
yanadey Foire 2mon

» LOG IN to write comment.