yanadey Np 2h
  •   kesixkesi Eyyyyyyyyyy br je whatsapp dia, dia pi buh benda yg sakitkan hati kita! BAK MAI SINI. YANA TUNGGU YG LG 10PCS TU SAMPAI EHHH 2h
  •   whybe3 Baik! 2h
  •   azriabdolaziz Nak 1h
  •   adhamrose Weh tak pergi ke 53s

» LOG IN to write comment.

yanadey Brownies from hell 18h

» LOG IN to write comment.

2d yanadey
Normal Liyana Zohiri
yanadey Yihaa! 2d

» LOG IN to write comment.

yanadey Art of partying 5d

» LOG IN to write comment.

6d yanadey
Normal Liyana Zohiri
yanadey Sudah habis buli 6d
  •   kenithbakar Jgn la buli kucing.kne cakar baru tau hahah 6d

» LOG IN to write comment.

2w yanadey
Normal Liyana Zohiri
yanadey Ambil dia 2w

» LOG IN to write comment.

yanadey Hannah jawab dia tak kisah. Sebab tu sayang dia lebih. 2w
  •   _meekro Comel doe hannah 2w
  •   yanadey @_meekro hahaha, perangai dia 'comel' juga lah. Tahan tak tahan je nak layan. Haha. 2w
  •   hidayahros hahaha so bijak! And so comel la ni dua! Geramsss! 2w
  •   cik.seha.dzulha HAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHHAHAH 1w
  •   yanadey @cik.seha.dzulha HAHAHAHHAHHAHAHHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHHAHAHA! 1w
  •   cik.seha.dzulha Apa kena la dorg ni @yanadey . pening ak bc 1w
  •   yanadey @cik.seha.dzulha tengok la sape jaga dia YanaDey hahahha 1w
  •   cik.seha.dzulha Ptt la.makin rosak bebudak ni....! Hahahhahahah 1w

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

yanadey Bawa sepet jalanjalan sambil belajar 2w

» LOG IN to write comment.

yanadey Juna 2w

» LOG IN to write comment.

2w yanadey
Normal Liyana Zohiri
yanadey Uuuuwarggghhh 2w

» LOG IN to write comment.

3w yanadey
Normal Liyana Zohiri
  •   yanadey @muhdkery_ hahaha, takde benda lah. Dekat area pelita tahu tak? Traffic light padang jawa. 2w
  •   muhdkery_ agak kalau waze nk search apa ?? hahaha 2w
  •   yanadey @muhdkery_ hahaha, try jpj padang jawa ke atau jpj shah alam. Hehe 2w
  •   muhdkery_ ohhh so mmg dekat area situ lah ? haaa kalau mcm tu nnti pape saya roger balik eh. hihi 2w
  •   yanadey @muhdkery_ yaa betul dekat area situ je tapi dia berhadapan jpj nanti nampak bagunan baru dekat area pelita. Hihi okay nanti roger je. Stay mana? 2w
  •   muhdkery_ study ampang. mmber azry lepak pulau sekali ritu. dia kata nak gi tapi tk tau lagi sbb sabtu dia keje kan. so tu roger tanya kt mana tmpt nya. haha 2w
  •   yanadey @muhdkery_ ohhh yang hari tu eh lepak sama. Okay, nanti tak tahu roger je. Hahaha 2w
  •   muhdkery_ ohhhhkayyyy ! bereh 2w

» LOG IN to write comment.

yanadey Hiiiyah 3w
  •   cik.seha.dzulha Hahahahahhahahahahahhahahah ! Up la.skit ! Simpan penuh kn memori hpn buat apa!!! Hahahhahhaha...xsaba ak nk like n nk buat mcm ni ! Hahahaha 1w
  •   yanadey @cik.seha.dzulha HAHHAHAHHAHAHHAHHAHAHAHHA! PERANGAI KAU MACAM SETAN KAN! 1w
  •   cik.seha.dzulha KAKAKAKKAKAKAKAKAKA ! TERGELAK AK ! BENGONG PNYA @yanadey ! 1w
  •   yanadey @cik.seha.dzulha HAHAHHAHAHHAAHAHAHHAHAHHAA! HABIS TU AKU TAK TERGELAK BESAR! JAHAT GILA KAU! 1w
  •   cik.seha.dzulha Dgn kau mana pnh ak baik! Hahahhahaha 1w
  •   yanadey @cik.seha.dzulha HAHAHHAHAHA! Aduhai! Kau mmg tak pernah nak berubah. 1w
  •   cik.seha.dzulha Dgn kau je ak xkn berubah ! Sbb perangai sailormoon beb! Hahahah 1w
  •   yanadey @cik.seha.dzulha HAHAHHAHAHHAHHAHHAHAHHAHAHHAHAHAHHAHHAHAHHAHAHAHHAHAHHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHA!!!!!!! SIOT LAH KAU! 1w

» LOG IN to write comment.

yanadey Degenerate 3w

» LOG IN to write comment.

3w yanadey
Normal Liyana Zohiri
yanadey Np 3w

» LOG IN to write comment.

3w yanadey
Normal Liyana Zohiri
yanadey Career Attack! Limabelas pukulan untuk satu kekosongan jawatan 3w

» LOG IN to write comment.

3w yanadey
Normal Liyana Zohiri
yanadey Tonight! 3w

» LOG IN to write comment.

yanadey Jemput budak gangster balik sekolah 4w

» LOG IN to write comment.

yanadey Layan hujan 4w

» LOG IN to write comment.

4w yanadey
Normal Liyana Zohiri
yanadey Semalam Auji jahat! 4w
  •   le_violencia 2 days without technology! Mestilah kene jadi jahat! Hahaha! 4w
  •   yanadey @le_violencia hahhaa, balas dendam la nih. 4w
  •   le_violencia Hahaha! Nah. Just want to have fun after weeks of working my ass off! Hahaha! 4w

» LOG IN to write comment.