xamertx FISE world Malaysia (street bmx) 2d

» LOG IN to write comment.

xamertx Lucky me , today hauls 7d

» LOG IN to write comment.

xamertx Goodbye Crosley 1w

» LOG IN to write comment.

xamertx " He's no good to me dead " 2w

» LOG IN to write comment.

xamertx My morning tune for this weekend 2w

» LOG IN to write comment.

xamertx 3w

» LOG IN to write comment.

xamertx Spoof design from my fav band DESCENDENTS for my good friends band Oi!KOHOLIX ! Stay True,Proud n Strong !! 3w

» LOG IN to write comment.

xamertx Satisfaction is the death of desire 4w

» LOG IN to write comment.

xamertx (Hey you, don't watch that,
Watch this!
This is the heavy heavy monster sound
The nutsiest sound around
So if you've come in off the street
And you're beginning to feel the heat
Well listen buster
You'd better to start to move your feet
To the rockin'est, rock-steady beat
Of Madness
One step beyond!
4w
  •   dis_tract Cannot like this more. 4w
  •   shukricin Lagu ni selalu pasang kat Stamford Bridge lepas habis game, heheh 4w
  •   xamertx @dis_tract plzz make them in pixel! Yeahhhh 4w
  •   xamertx @shukricin meremang weii kalu ada dlm stadium time tu 4w
  •   kusyeri House of fun! 4w
  •   aiekeia If you beginning to feel the heat.. Listen buster!.. Kehkehkeh.. Suggs mmg fanatic chelsea.. Lagu blue day tu dia yg buat 4w
  •   drogman Yeahhhhhh betul tu @aiekeia  dude @xamertx terus kan putar lagu one step beyond !! Haha 4w

» LOG IN to write comment.

xamertx There!! I got big present from my lovely wife!! Yeah stand strong n proud! 4w

» LOG IN to write comment.

xamertx I cant see a thing through my eyes that sting , i cant remember having so much fun, ive never had so much fun! 4w

» LOG IN to write comment.

xamertx Municipal waste gonna fuck u up this Sunday!! 1mon

» LOG IN to write comment.

xamertx 2006 . What happens when you insult a Muslim crowd from the stage? Kah kah kah Anton mmg legend! 1mon
  •   syhr Nak tolak ke? Pm. Hahaha 1mon
  •   xamertx @syhr tolak nnti jatuh . Rugi 1mon
  •   aiekeia Dah tgk youtube tadi @xamertx.. Lepas budak tu ambik kain tu dia pg mana? 1mon
  •   xamertx @aiekeia dia naik atas stage, berdebat ngn fat mike hahah mamat tu anton budak punk kl, 1mon
  •   aiekeia Oooo... Ada tgk ckit part tu pasal kain pak arab tu. Terdiam terus el hefe..hahahha 1mon
  •   xamertx @aiekeia masa depa nofx sampai airport el hefe mmg xtau yg malaysia ni muslim country dan dieorg masih ada perangai skeptikal! X punk langsung hahaha 1mon
  •   aiekeia Aaaa.. Part tu ada tgk kat backstage passport td @xamertx.. Lawak jugak bila diorg clueless on stage bila budak tu bg warning jgn pakai kain arab tu kat diorg 1mon
  •   xamertx Kah kah kah kah part tu paling lawak @aiekeia ! Kami dlm pit pun clueless siap boo dia lg! Hahah dia mabuk masa tu hahaha 1mon

» LOG IN to write comment.

xamertx Mark Dacascos . My hero back yo 90s. 2mon
  •   xamertx @akmal_komal mau duk dresap mcm anak buah mark dacascos dlm cite ni komal! Elok!! 2mon
  •   xamertx @sifakap zoom zoom capo eira battahu ! 2mon
  •   xamertx @arip_johari @kurtvader mmg sempoi weii klmj gila! 2mon
  •   ultraash Capoiera! Where ny first love start for capoiera! 2mon
  •   arip_johari Dulu abis filem, terus nak cuba tarian capoera.. Tapi tak jadi. Berangan nak blaja. 2mon
  •   xamertx @ultraash masa duk kl lu ada tringin nk join ang , tp masa tu rasa segan plak haha riso takleh wat plit hahahah 2mon
  •   xamertx @arip_johari aku try ngn adik aku , kami siap sewa video tape pastu duk play-pause-play-pause-reverse nk curi teknik depa hahahah 2mon
  •   arip_johari Paranawe...paranawe..parana. Haha. Mark Dacascos ni lately ada berlakon dlm rancangan Power Ranjers ke apa haritu. Terperasan kat tv. 2mon

» LOG IN to write comment.

xamertx This is for my COC clan xxWARxBRIGADExx ! We got violence in our minds! 2mon
  •   meanmijer Pm no acc :p 2mon
  •   xamertx Kah kah kah @meanmijer nak sungguh ka no akaun? Hahaahhah x nyesal? 2mon
  •   meanmijer Gua tak nak pisang berbuah dua kali. Kahkahkah 2mon
  •   mamamarionjun Hi! Amert! You told me before that you have plan to visit Japan... How's it going?? 2mon
  •   xamertx @mamamarionjun i postpone my plan coz my wife will deliver my 1st baby in march next year, so after that i will make plan again , sorry mama 2mon
  •   mamamarionjun Wow!!!! That's great news!!!!! Congrats!!!!! I'm very happy to hear that!pls take care your wife! 2mon
  •   xamertx Thanks @mamamarionjun pray for us ! 2mon
  •   mamamarionjun Yeah! Of course!!! 2mon

» LOG IN to write comment.

xamertx Its Fisbee not Coaster! Ha ha ha ha 2mon

» LOG IN to write comment.

xamertx Celebrate the Bullets 2mon
  •   boydfadzlee 2mon
  •   mhdanih_ Baju seleter pun boleh dapat lagi tak sekarang? 4w
  •   xamertx Tak penah dpt lg wat masa ni, ang ada ka @mhdanih ?? Ang ngutip mana la ni? Doubt ka? 4w
  •   mhdanih_ Aku pun tengah cari. Haritu doubt masuk madnees saiz besaq jaa. Kutip kat kawan2 jugak amert 4w
  •   xamertx @mhdanih aku ada selai madness tp siE besaq gak hahah 4w

» LOG IN to write comment.

xamertx What's your plan for tomorrow
Are you a leader or will you follow
Are you a fighter or will you cower
It's our time to take back the power
2mon

» LOG IN to write comment.

xamertx Take back the power!! 2mon
  •   apengvagner Repeat di darul makmur pula nt.hehe 2mon
  •   xamertx Insyallah jumpa di SDM !!! @apengvagner hogoh pahang hogoh 2mon
  •   apengvagner Haha hogoh! Kedah steady baq hang 2mon
  •   xamertx Alhamdulillah team underdog sedang mencari jalan asal sang juara! @apengvagner 2mon
  •   apengvagner Ramai player muda power weyy! 2mon
  •   xedeyx Power, laju. Sakit hati tengok. Well done! 2mon

» LOG IN to write comment.

xamertx Happy National EDGE Day Everyone ! Stay Strong and Stay Positive! 2mon

» LOG IN to write comment.