xamertx F U T U R E 3d

» LOG IN to write comment.

xamertx My First Kiss 4d
  •   jamesisan Asiiiik dr bandung harus coba ke semarang banyak makanan enak juga disini! 4d
  •   xamertx Kamu di semarang ka sekarang @jamesisan ?? Jika berkesempatan pasti aku ke sana 4d
  •   jamesisan Iya aku di semarang sekarang mr. Amir..mampir yaaa 4d
  •   xamertx @jamesisan jauh ngak dr bandung utk kesana? Tingal bersama isterimu? 4d
  •   jamesisan Dari bandung sekitar 8 jam lewat darat..1 jam lewat pesawat hehe :D 4d
  •   xamertx Kah kah kah jauh benar @jamesisan !! Semarang dekat dgn kota apa ya? Kudus? Malang? 4d
  •   jamesisan Hahaha ke kudus dekat..ke malang cukup jauh lagi..ayooo ke semarang mr.amir :D 4d
  •   fizzo_dizzo @xamertx nnt Nov kalau ada lagi aku belikan.. 3d

» LOG IN to write comment.

xamertx Really missing my sweetheart rite now!!! 5d

» LOG IN to write comment.

xamertx Aktiviti wajib kami tanpa sedikit pun melupa arwah mama! Selamat hari raya Mama! Senantiasa merindui kamu!al fatihah. 2w

» LOG IN to write comment.

xamertx Yeayy!!! First duit raya Ayra! Wohoooo!!! 2w

» LOG IN to write comment.

xamertx Raya bundle hauls!! Wohoo!!! 2w

» LOG IN to write comment.

xamertx "Hey mekteh moh g main skate denu!!" Kata ashi pada eshal! Ashi wearing thrasher x diamond suply with eshal wearing mxpx spaceboy. Let follow @bootlegkidsclothing and shopping there for your kids! 3w

» LOG IN to write comment.

xamertx Throwing dustbox into dustbin - skunkfix 4w

» LOG IN to write comment.

xamertx Teloq Sotong fak de werl!!! 1mon

» LOG IN to write comment.

xamertx Happy fathers day Mohamed bin Haji Ayob! My great papa! And we miss u mama( tambah2 dlm bulan posa ni plak ) . We love both of u! 1mon

» LOG IN to write comment.

xamertx Bini belanja dan masak! Puas!! 2mon

» LOG IN to write comment.

xamertx Penenang Jiwa 2mon

» LOG IN to write comment.

xamertx Lets picnic ! 2mon

» LOG IN to write comment.

xamertx #Repost @bootlegkidsclothing with @repostapp.
・・・
Bootleg Kids Clothing
Band : Morrisey
Size : 9-12 month 1-2 year 2-3 year 3-4 year 4-5 year 5-6 year 6-7 year
Price : rm30 + (rm5 for shipping s/m Rm8 s/s)
Contact : ‪+60 12‑973 2033‬ ( jijow) +60 12-669 0243 (amert)
Email : bootlegkids@gmail.com "From love to love". Do follow them !!
2mon
  •   serojaruslan morrisey!!!!! 2mon
  •   xamertx @serojaruslan minat morrisey ka?? 2mon
  •   aiekeia Cantik ni. Aku dah naik muak tgk byk baby t yg dijual letak logo ramones. Diorg entah dgr ke tidak ramones tu. 2mon
  •   xamertx @aiekeia ko jgn risau brand bootleg ni akan masukkan design2 yg payah nk ada kat pasaran! Aku sbb bosan ngn design yg tipikal laa aku start benda ni! 2mon
  •   aiekeia Cantek! Anyway @xamertx docu kurt cobain tu ko dah ambik dr google drive ke? 2mon
  •   xamertx @aiekeia dah tp blom habih tgk lg hehehe 2mon
  •   aiekeia Xpa.. Janji ko dpt tgk @xamertx. Nanti kalau rumah dah install unifi aku send movie svengali pulak. Kalau ko blom tgk la 2mon
  •   xamertx @aiekeia masih blom tgk bro hahah xpa slow2 nnti ko send ko bgtau ja k 2mon

» LOG IN to write comment.

xamertx One for me and one for her for our better future. 2mon

» LOG IN to write comment.

xamertx Never forget TonySly n JoeyCape 2mon

» LOG IN to write comment.

xamertx Take back the POWER!! 2mon

» LOG IN to write comment.

xamertx Dinner hebat dari isteri @hudaabuseman ! Nice! 2mon

» LOG IN to write comment.

xamertx Morning!! Time take a bath, ayra!! 2mon

» LOG IN to write comment.