waw4_zainal maffkan kami #Repost @faroukhatta with @repostapp.
・・・
Alhamdulillah. Terima kasih @aeril_zafrel & W.A clothing utk sehelai jubah yg sgt selesa dan sempurna dari segi ukurannya dibadan sy. Sebagai seorang customer yg berpuas hati, sy nk tlg promote sekali. Kepada shbt sy yg tgh nk cari jubah tu, this is the right one for you. Ini iklan tk berbayar, sekadar sedikit penghargaan atas servis yg baik dari mereka . #SalamJumaat 1d
  •   bagbybags_store Autenthic zara mango charles&keith handbag here ;) 17h
  •   the_scarflets Chiffon shawl n dress murah2 here ;) 16h
  •   aida_takume Salam rakyat Malaysia. Saya ingin memohon sedikit perhatian dari kalian untuk menghulurkan bantuan kepada anak saya Fitri Iskandar yg menghidapi leukimia tape 3. Kami memerlukan kira-kira RM20K untuk menyelesaikan bayaran tertunggak dgn sebuah hospital separa swasta. Kes Fitri terpaksa dibawa ke hospital tersebut kerana tiada kekosongan di hospital kerajaan semasa dia disahkan menghidap leukimia tahun lepas. Demi menyelamatkan nyawanya, kami terpaksa juga menghantarnya ke hospital tersebut. Walau bagaimanpun, kami tidak mampu untuk membiayai keseluruhan bil rawatannya dan hutang tertunggak sudah mencecah RM20K. Bantuan dari JKM sudah dimohon tetapi masih tiada jawapan. Kami berharap ada pihak yg sudi membantu kami. Walaupun RM 1 ia amat bermakna buat kami.Segala budi baik kalian kami dahului dgn ucapan terima kasih.hanya allah taala yg dapat membalasnya... Blh hubungi saya -0123817625
    Cimb bank -7612998000
    Zuraida bt mohd tamrin 16h
  •   m_a_w_a_r_ Gigi kuning?? Jom putihkan gigi dgn crest3d white strips!! Cod available. 14h
  •   indekssehat_tinggi_langsing_1 SUPLEMENT TINGGI BADAN , LANGSING Dll , , PROMO FREE ONGKIR 3h
  •   hanisahkhosni Topup betambahh?? Duit juga betambah setiap bulan?? Jom daftar bersama TONE EXCEL .for info.watsaap me 0133245374 2h

» LOG IN to write comment.

waw4_zainal jom #Repost @aeril_zafrel with @repostapp.
・・・
warga sungai petani,harini mari jumpa kami disini Dewan Kenangan. 2d
  •   wanimk Oooo hat ni la hahaha @sharifahartilia 2d
  •   hanif_rosli @waw4_zainal dh smpai... hehehe.. tggu awak n husband muncul ja ni.. hehe 2d
  •   bag_readystock Sorry spam..bag ready stock here !!! 2d
  •   as.co satinz skinz rm120 free postage here 2d
  •   pdueh_cop Ad event ap? 2d
  •   suamiterbaik Takkan 5minit dah kalah boss? Nak than lebih lama? 30 minit? 1 jam ? Visit my IG sekarang!!!! 2d
  •   handbags_watch_clothes Slm visit ig utk handbags branfed channel bonia kate spade givenchy coach. Jam waterproof guess g shock baby g michael kors . Baggy shirt n macam maca ado. Harga mampu milik dgn kualiti kebaboomm 1d
  •   iamsuhaida nanak jmpa kak wawa...... 1d

» LOG IN to write comment.

waw4_zainal katrina dress code 04 paling banyak terjual setakat initq darlings purchase now @wa.wawaeril @wa.wawaeril /whatsapp 0192081078 3d

» LOG IN to write comment.

waw4_zainal #throwback skirt by @wa.wawaeril 4d

» LOG IN to write comment.

Normal Wawa Zainal
waw4_zainal PLS DONT SPAM!! TQ **************************************************siapa nak kurus ini Ubat kurus rare , takde kat malaysia .ada FDA approval.
Base on her experience .
.
"Anna dah try macam macam ubat kurus tapi tak jalan . Ada yang okay tapi ada side effect ."
.
So dia cari satu ubat ni mmg berkesan and takde lgsung effect selain menguruskan .
Yang paling penting ramuan semua organics!
So kalau korang nak, jum whatsapp Anna cepat-cepat. . Follow dulu and view #alphabloomfeedback untuk testi customer yang berjaya. .
"Anna dah berjaya turun hampir 15kg, korang bila lagi.
.
Insta anna @thomassabobyanna @thomassabobyanna
Second account @dearcase untuk case yang menarik! #Wawareviews
5d
  •   stylehousenadiq √√√Hello,jom tngk ig sy..mcm3 pakaian ade,murah2 jer..tq 5d
  •   tinggi_langsing_berkesan SALE!! Nak tambah TINGGI (3cm - 15cm)? nak LANGSING 5kg - 20kg? atau Nak ingin GEMOK? 5d
  •   aisyaizat NAK CERAHKAN KETIAK, LUTUT, SIKU, CELAH PEHA, LEHER dll SERTA PUDARKAN STRETCH MARKS, SELULIT, PARUT KEKAL?!! VISIT @brooklynbodyscrub.phg 5d
  •   nathirahhhh Saya jual iPhone 100% ORIGINAL set keluaran Apple dgn harga mampu milik! PM me for detail :) 5d
  •   kakacutehouse Puting comel di sini :) 4d
  •   adidas_secretz Parking..kasut2 adidas.brg2 adidas.harhe meleleh.beli n puas aty.silakn. 4d
  •   noradizah How much 4d
  •   bagbybags_store Zara mango charles&keith handbag here 4d

» LOG IN to write comment.

waw4_zainal Layan mickey mouse dlu b4 tido gd nite 6d

» LOG IN to write comment.

waw4_zainal hes enjoying burdah moga jadi anak yg soleh sayang 6d

» LOG IN to write comment.

waw4_zainal My happy baby😀 1w

» LOG IN to write comment.

waw4_zainal donning katrina dress code 01 grab yours darla @wa.wawaeril @wa.wawaeril 1w

» LOG IN to write comment.

waw4_zainal dress by @wa.wawaeril @wa.wawaeril get yours girls
photo by @azriannaphotography
makeup by @alhaalfa
1w

» LOG IN to write comment.

waw4_zainal jumpa nanti orang2 sg petani MALAYSIA INTERNATIONAL WEDDING FESTIVAL 28jan-1feb 2015
venue: dewan kenangan sg petani kedah contact @vip_meenz19 for more info
2w

» LOG IN to write comment.

waw4_zainal ramai yg tanya @wa.wawaeril tak de jual baju pompuan kee?? hehehe ada ada!dont worry n ni salah satu drpd nya ye️ suka tak? coming soon okay @wa.wawaeril photographed by @azriannaphotography 2w

» LOG IN to write comment.

waw4_zainal mohon jgn spam kecuali reseller2 blinq TQ!! ******************************************************************alhamdulillah BLINQ BEAUTY DRINK membawa pelbagai kebaikan !baca sahaja pengakuan c peminum kat gambar tu jelas blinq beauty drink bukan sahaja utk kecantikan tapi utk kesihatan juga!! jom kita mulakan hari dengan blinq beauty drink dapat kan nya skg @blinqhq @blinqhq @blinqhq 2w

» LOG IN to write comment.

waw4_zainal hensem ben pakai jubah dr @wa.wawaeril ni!eh #Repost @bena1i with @repostapp.
・・・
Thank you @wa.wawaeril for this super comfy Jubah ! 2w

» LOG IN to write comment.

waw4_zainal pls dont spam kecuali reseller2 BLINQ tq!
・・・
Nak mencerahkan kulit secara senang? Nak menurunkan berat badan secara santai tanpa diet ketat-ketat?

Blinq Fabulouz ialah jawapannya.. Mencerah:
Mengandungi Acelora cherry Extract yang memutihkan kulit secara semulajadi. Gluthatione, Serbuk mutiara & Astaxantin yg dapat membantu memutih, menggebu, menganjalkan kulit & awet muda.

Melangsing:
Ia membantu dalam proses pambakaran lemak, meningkatkan kadar metabolisma badan, menyerap minyak berlebihan serta memberi anda rasa kenyang dan boleh membantu mengawal pengambilan kalori anda.. Tiada gula hanya Extract Stevia sebagai pemanis.. sangat sesuai bagi mereka yang ingin menjaga kesihatan.. Cuma perlu mengantikan ia dengan minuman kegemaran harian anda.. Ada dua perasa yang sungguh sedap (Arabica Coffee / Choco Strawberry Mint) dan setanding dengan jenama lain yang ada di luar sana tetapi dengan 1001 kebaikkan!! Memang terbaik.. Produk Muslim bertaraf 5 Bintang yang wajib anda cuba!

Harga :
1 Kotak = RM 49 (20sachet)
3 Kotak = RM 130 dapatkan nya sekarang! @blinqhq @blinqhq @blinqhq
3w

» LOG IN to write comment.

waw4_zainal Romantika malam ini pukul 9.malam di astro ria okay 3w

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

waw4_zainal make up by @alhaalfa photo by @azriannaphotography #Repost @repostapp.
・・・
Dengar2 baju pompuan da nak release yeayyy excited nya so gegirls out there cepat standby duit tu xmahal pun harga mampu milik okay yang lelaki pulak jgn kedekut sgt bagi hadiah kat girlfren or wife korang k..confirm dorang happy @wa.wawaeril @wa.wawaeril 3w

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

waw4_zainal gud morning! saya mulakan hari saya dgn satu sachet blinq beauty drink ・・・
Blinq Beauty Drik Minuman Kesihatan Lengkap Dengan Khasiat Pemakanan Sunah untuk Kesihatan Dalaman, Mencantikkan Kulit & Menurunkan Berat Badan. Produk Halal dan Insha Allah berkesan.. Nak tahu lebih lanjut sila klik link video berikut untuk sessi penerangan Blinq Beauty Drink di TV Al Hijrah :
http://www.youtube.com/watch?v=sUSBeU_6HKg&feature=youtu.be

Untuk konsultasi PERCUMA / untuk mendapatkan Produk Blinq, hubungi reseller-reseller berdaftar kami di seluruh Malaysia & Singapore
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.518226774947384.1073741842.330480653721998&type=3
Inbox kami di http://www.facebook.com/messages/blinqhq

#blinqbeautydrink #sakitmigrain #migraine #hilangkanjeragat #mukajeragat#kedutbawahmata #produkkecantikkan #halal #sunnahsunnahnabi jom berblinq @blinqhq @blinqhq
4w

» LOG IN to write comment.