waw4_zainal today hasben tejebak sekali buat treatment kat @pesonaclinic_aesthetic hihi..memang terbaik harga pun bepatutan ualls! nak buat facial?prp?everything ada kat @pesonaclinic_aesthetic so kalau cuti2 tu dtg la sini doktor n staf terbaikkk 13h

» LOG IN to write comment.

waw4_zainal ehem ehem correction! saya cuma mengurangkan aktiviti lakonan bukan stop terus cik abg 15h

» LOG IN to write comment.

waw4_zainal jgn tag kat ig I tag kat @wa.wawaeril @wa.wawaeril ok! all da best #with @repostapp.
・・・
*******TAG&WIN*******
Salam kesayangan..kami ingin hadiahkan sepasang jubah ni utk anda dan pasangan anda.! Mudah saja cuma perlu ikut step dibawah 1)follow official IG kami @wa.wawaeril

2)like gambar diatas

3)tag suami/isteri/boyfren/gfren tak kesah la tag couple korang ok!

Jeng jeng rahsia terbongkar siapa pasangan korang😀😀😀 tunjuk kan kasih syg korang pada pasangan korang dan tag mereka ok jgn malu jgn segan semua org ada pasangan bukan😛 Jadi org yg terakhir utk komen diruangan komen kami dan anda akn memenangi jubah #setcoupleedition ini..anda bebas memilih warna jubah IHYA&ALYA dr kami ok lovelies cepat tag kapel korang!! P/s kami akan mengumumkan pemenang pada bila2 masa sahaja
4d

» LOG IN to write comment.

waw4_zainal my fav! BLINQ BEAUTY DRINK rahsia kesihatan&kejelitaan saya dapatkan nya skg follow @blinqhq @blinqhq for more info 4d
  •   thelurve_shop_malaysia Dapatkan dr sy 500% berkesan 2d
  •   herbalplus_peninggi_langsing_4 SUPLEMENT TINGGI BADAN , LANGSING Dll , WeChat : khanarezamaulana 2d
  •   faten.biz104 ready stock Blinq Beauty Drink here. jom berBLINQ untuk KESIHATAN DALAMAN, KECANTIKAN LUARAN KULIT & KURUS/MAINTAIN BERAT BADAN! dapatkan segera sebelum menyesal. ;) 2d
  •   rindujannah as salam. berminat boleh dapatkan #blinqbeautydrink daripada saya. mini stokis selangor. whatsApp/msg 012.2658641 utk keterangan lanjut. area selangor boleh COD. tq...:-) 2d
  •   online_bisnes_murah hey! jom join 1whp. bisness terbaik dari ladang . inilah masa untuk anda berusaha mencari duit sendiri! takkanlah masih nak harapkan duit mak ayah right? ramai yg sudah berjaya jadi jutawan. anda bila lagi? masih menunggu? inilah masa yg sangat sesuai. jangan risau, kami akan guide anda sehingga anda berjaya. for more info wechat me 0174856236 :) 1d
  •   azizan_abdullah Cadar patchwork murah murah selesa dan mudah untuk dikemas takperlu susah susah nak kemas katil setiap hari tidur lebih lena😴 banyak lagi corak yang belum sempat diupload berminat ? Jom tengok 10h
  •   am_ibeauty hello . #Blinqbeautydrink here. got promotion . Murah murah je yang paling penting ORIGINAL .. 6h
  •   cheaaaloyver @waw4_zainal : nk orderr 4h

» LOG IN to write comment.

waw4_zainal grab yours only at @wa.wawaeril @wa.wawaeril with @repostapp.
・・・
Biru memukau ualls sweet kan kalau pakai sedondon cenggini tag couple korang..! 5d
  •   kittinahmarz @azmrzk you & sai 1d
  •   online_bisnes_murah hey! jom join 1whp. bisness terbaik dari ladang . inilah masa untuk anda berusaha mencari duit sendiri! takkanlah masih nak harapkan duit mak ayah right? ramai yg sudah berjaya jadi jutawan. anda bila lagi? masih menunggu? inilah masa yg sangat sesuai. jangan risau, kami akan guide anda sehingga anda berjaya. for more info wechat me 0174856236 :) 1d
  •   akhiukhtidesign Sweet kan..@suteranieza 12h
  •   azizan_abdullah Cadar patchwork murah murah selesa dan mudah untuk dikemas takperlu susah susah nak kemas katil setiap hari tidur lebih lena😴 banyak lagi corak yang belum sempat diupload berminat ? Jom tengok 10h
  •   nida142♡ loket free jom 7h

» LOG IN to write comment.

waw4_zainal #Repost @wa.wawaeril with @repostapp.
・・・
Ok kaler ni kaler kegilaan ramai! Hari tu hakak buat teaser beduyun whatsapp masuk nak order!! Siap paksa hakak suh release cepat sory la hakak admin je tapi sekarang da boleh order ye Whatsapp 0192081078 to order 5d

» LOG IN to write comment.

  •   kedailoki Tshirt I AM rm20 free postage, mahal ke? Tshirt EXO boleh isi nama and nombor kt blkg rm30 free postage, mahal ke? 4d
  •   wanie_store Assalamualaikum lalink2..tercari handbag, jam for hantaran uoollss?? Or nk bg present utk yg tersayang..mak, kakak, adik, girlfren..meh follow ig saya..more choices here!!! 4d
  •   blinqbeautydrink_bbd Assalamualaikum. Boleh dapatkan produk Blinq dari saya! WhatsApp 0145323364. Promosi sekarang. Jom singgah ig saya. :-) 4d
  •   pu3gebu_blinq Mini Stokis Sah Blinq Beauty Drink Ready Stok Whatsapp 019 6738586 4d
  •   dina_sahriena Jom dapatkan produk-produk keluaran #BLINQSISTARZ bertaraf 5 Bintang di #NEGERISEMBILAN. Lets sms/whatsapp me #0126454788 Dina Rakan Niaga Blinq Sistarz. Cod Area(byhand) SEREMBAN,SEREMBAN 2&3, RASAH, LABU, SIKAMAT, AMPANGAN, PAROI, SENAWANG, REMBAU, RANTAU, MAMBAU, MANTAU, N PORT DICKSON. FREE POSTAGE 1 MALAYSIA....READY STOCK... AGEN DIPERLUKAN DI SELURUH MALAYSIA. 3d
  •   leng_azzahra Cantiknya bju wawa secntik orgnya 3d
  •   blinqbeautybabe jom #whatsapp0193698600 utk produk blinq beauty drink di ig sy 100% satisfaction inside out. 2d
  •   suhailaaris51 Minyak rambut wakdoyok folow ig @shazrulanwar @shazrulanwar @shazrulanwar 1d

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

waw4_zainal tq sygku @alhaalfa buatkan dress yg cantik ni buat i super love it korang kalau nak dress cam ni follow @ezalhacollections okay 7d

» LOG IN to write comment.

waw4_zainal #Repost @wa.wawaeril with @repostapp.
・・・
#teaser1 #NewCollection #NewDesign #FebruaryCollection
2in1Concept #Ihya .tag kawan2 cepat READY FOR ORDER.
Code : IHYA 01 (black) jubah&gamis
Price: Rm172.00 only
More info?
Whatsapp:0192081078
2w

» LOG IN to write comment.

waw4_zainal gud morning! sebelum breakfast sy minum blinq beauty drink dlu utk kesihatan n of coz utk kecantikan jom amal kan blinq beauty drink pastikan beli yg asli ok! @blinqhq @blinqhq 2w

» LOG IN to write comment.

waw4_zainal donning katrina dress from @wa.wawaeril @wa.wawaeril 2w
  •   hani_diyanah Berapa harga bju tu akk 2w
  •   zarazarasue Suka dress ni...selesa sgt...hihi 2w
  •   badrul_skycheer Awak mmg cute dari kecik ka ? 2w
  •   de_amyna ad utk bff? 1w
  •   ceksehat_langsing_tinggi SUPLEMENT PENINGGI BADAN (5-12cm)---PELANGSING (5-35kg)---MASKER ALAMI---CEK IG KITA dong , testimoni nya Banyak *sorryspam 1w
  •   hazimmhishamm Awk mmg cute dari kecik ka . Hahahahahhhhaaa eyl 1w
  •   secoet Cer follow ig @sara_hani12 , mcm2 adaa , jubah , dress , blouse , cardigan , instant shawl , sweatshirt , kasut , jam tangan , handbag , bagpack , skirt , iphone pon adaaa 7d

» LOG IN to write comment.

waw4_zainal #Repost @hijabfesyen_magz with @repostapp.
・・・
Let the fun begin! It is a new day, a new week. A time for us to explore something new. Learn something new and be grateful for something new.
Happy Monday HF lovers!
Apa yang baru ttg @waw4_zainal ? Jom dapatkan Hijab Fesyen Mac. Ada agenda baru yang @waw4_zainal ingin kongsikan bersama anda.
#hijabfesyen
#hijabfesyen_magz
#march
#modestmuslimah
#hijab
#fashion
#magazine
#malaysia
#wawazainal
#fashionNbeauty
2w
  •   arif_aziz94 Ado meh etek @azilaaaaaa .. 2w
  •   cosmetic8_beautyshop Visit my ig,satin skinz rm120,babies blink rm50,k colly rm90,shiseido mask rm30 50pc,floral mask,dtrim,larome serum,radiance serum dan banyak lagi 2w
  •   shew_properties2 Whitening injection putih seluruh badan! 2w
  •   qisha_adelina AURAWHITE BUBBLY RM65/ AURAWHITE RM95!!!! BABIES BLINK 5 IN 1 RM50!!! BANYAK LAGI TENGAH PROMO!! JAGN TERLEPAS YER!! 2w
  •   palingpopularmurah Nice... nak kulit cantik? Jom follow 2w
  •   herbalplus_tinggi_langsing_16 Tengok ig kita PeninggiPelangsingPenggemuk Terbaik Di Dunia 2w
  •   kedailoki Sapa2 yg mencari tshirt i am, tshirt exo, tshirt kelas, tshirt kelab, tshirt misai, tshirt muslimah, tshirt reglant, baju korporat, sulaman nametag sekolah, tshirt i am tuk baby. semuanya harga direct kilang. 2w
  •   crazycrunchyofficial Tahniah 2w

» LOG IN to write comment.

waw4_zainal budak demam tpi maintain aktif 2w

» LOG IN to write comment.

waw4_zainal alololo baby attar da besar 2w

» LOG IN to write comment.

waw4_zainal #Repost @hijabfesyen_magz with @repostapp.
・・・
HIJAB FESYEN MAC 2015 'Agenda fashion & beauty WAWA ZAINAL '

@waw4_zainal ada cerita nak share dgn kita semua. Jom dptkan @hijabfesyen_magz di pasaran!
Ada banyak fesyen n hijab demo utk panduan HF Lovers .. tips kecantikan dan kesihatan.. juga update terkini event penting 11 MAC 2015.

Grab yours HF lovers!! . @waw4_zainal @waw4_zainal @waw4_zainal

Make-up : @imantukangmekap
Wardrobe : @wa.wawaeril
Penyelaras : @iela_rahman
Foto: @ed_shahir
#hijabfesyen
#hijabfesyen_magz
#fashion
#hijab
#modestmuslimah
#magazine
#malaysia
#cover
#wawazainal
#mac2015
#fesyenhijab
2w

» LOG IN to write comment.

waw4_zainal #iCare about food😬 tak kesah la makan kat warung ke yg penting sedap hihi korang pulak mcm mana? Prgi create dan tag rakan-rakan anda sekarang :D @husna4_zul @amanda_danish #iCare #AllAboutMalaysians 3w

» LOG IN to write comment.

waw4_zainal pls dont spam kecuali reseller2 @blinqhq tq・・・
Kita sentiasa bekerja.. Sibuk dengan tanggungjawab dan juga keluarga.. hari-hari memang memenatkan. Makan, minum dan rehat kita juga tidak teratur. Mulalah masalah itu dan inilah datang.. Berat badan naik, kulit dah tak se-glowing dulu dan rupa paras kita pun dah kurang menyinar.. Umur pulak semakin meningkat.. hmmm nak ambil supplement apa pun tak tahu sebab banyak sangat di luar sana.. Jangan pening kepala lagi cubalah Blinq Beauty Drink.. Minuman Kesihatan Lengkap Dengan Khasiat Pemakanan Sunah untuk Kesihatan Dalaman, Mencantikkan Kulit & Menurunkan Berat Badan. Produk Halal dan Insha Allah berkesan.. Produk 3 dalam 1 yang terbaik di Malaysia yang WAJIB anda CUBA.

Nak tahu lebih lanjut sila klik link video berikut untuk sessi penerangan Blinq Beauty Drink di TV Al Hijrah :
http://www.youtube.com/watch?v=sUSBeU_6HKg&feature=youtu.be

Dapatkan Produk Blinq dengan reseller-reseller berdaftar kami di seluruh Malaysia & Singapore
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.518226774947384.1073741842.330480653721998&type=3
Inbox kami di http://www.facebook.com/messages/blinqhq

#blinqbeautydrink #sakitmigrain #migraine #hilangkanjeragat #mukajeragat#kedutbawahmata #produkkecantikkan #halal #sunnahsunnahnabi
dpatkan nya di @blinqhq @blinqhq
3w

» LOG IN to write comment.

waw4_zainal #iCare about smiles one smile can spread the happiness..in fact senyum itu satu sedekah kan..so senyum tak perlu kata apa so what do u care about? @zarazarasue @hanif_rosli ?share plss..ahh jgn lupa hashtag #iCare #AllAboutMalaysians ok 3w

» LOG IN to write comment.

waw4_zainal suka nyaaa kasut dari @shazlinhussin ni! korang follow ig dia n cuci mata tgk byk kasut cantik tau! 3w

» LOG IN to write comment.