waw4_zainal SK-II mempersembahkan produk terbaru iatu Pitera Mid-Day and Mid-Night Miracle Essence kat Muzium #ChangeDestiny di 1Utama.
Hanya sebut kod 'SK-II Wawa' dan anda boleh membeli tiket workshop hanya dengan harga RM 200 dan dapatkan free gift semasa menghadiri workshop tu.
Tarikh SK-II workshop: 30th April & 1st May pada 2:30pm-3:30pm atau 7:30pm-8:30pm. Dapatkan tiket anda kat kaunter SK-II AEON 1Utama sekarang.
Nyesal Wawa x dapat pergi sebab waktu tidak mengizinkan.
Anda juga akan dapat 1 keping SK-II Facial Treatment Mask percuma apabila membeli barang nilai berlebih RM200 kat Muzium SK-II #ChangeDestiny di 1Utama (old wing concourse) dari 28th Apr hingga 4th May.
1w

» LOG IN to write comment.

waw4_zainal Anda sangat beruntung hari ini !

TAWARAN HEBAT!!!
DISKAUN 10% UNTUK PELANGGAN "WALK IN"
BONUS!! BONUS!! BONUS!! BONUS!!
"FREE" EXCLUSIVE SyaLaa Paper Bag + SyaLaa Pouch + Refill

Sangat menjimatkan kerana ANDA tidak lagi perlu MEMAKAI BEDAK COMPACT,SUNBLOCK serta FOUNDATION..Pakai SyaLaa BB Cushion Cream Sudah CANTIK...FLAWLESS GITUUU.. Bawa pulang hari ini juga
PROMOSI SAH dari 28 APRIL - 30 APRIL 2015
Pasti ! Ia adalah terhad
Hubungi Kami Segera Di Talian :
018-2441506 / 0182393947 / 03-87414957 atau Inbox kami disini : http://on.fb.me/1CsFiLo

Benarkan saya membantu selesaikan masalah anda
Cubalah dulu untuk sebulan dan anda boleh rasa manfaatnya pada diri
Dapatkan sekarang sementara stok masih ada
Dengan hanya semurah ini, kami menjangkakan produk ini sangat pantas
Fikirkan mengapa pelanggan kami terus datang lagi
Penampilan ANDA akan berubah selepas ini INGIN Menjana pendapatan sampingan??
Peluang buat duit ada DISINI..
MASTER STOKIS STOKIS
MINI STOKIS
DEALER
AGENT COD
DIPERLUKAN SEKARANG!! Jangan terlepas peluang keemasan ini!!!
WHATSAPP 018-2441506 / 0182393947
@syalaaempireofficial @syalaaempireofficial
1w

» LOG IN to write comment.

waw4_zainal with pak jenal a.k.a ajay devgan 1w

» LOG IN to write comment.

waw4_zainal kebosanan! siapa minat hindustan tau tak ni film apa? #dubsmash 1w

» LOG IN to write comment.

waw4_zainal ・・・
White Kidney Bean merupakan salah satu bahan aktif yang terkandung dalam Blinq Beauty Drink yang sangat baik untuk anda.

Ia berkesan dalam mengurangkan kadar kanji ditukarkan kepada gula dalam proses pencernaan, seterusnya mengurangkan pengambilan kalori. Sebagai tambahan selain kesan hebat dalam penurunan berat badan, White Kidney Bean juga merupakan sumber protein dan serat yang sihat.

Kacang Buah Pinggang Putih telah lama diakui sebagai penawar untuk pelbagai jenis penyakit, terutamanya batuk atau bronkitis. Baru-baru ini, penggunaan White Kidney Bean telah diberi tumpuan tidak hanya sebagai penawar, tetapi juga pada kemampuan untuk menyekat penyerapan kanji.

Ekstrak White Kidney Bean membantu dengan mengelakkan beberapa jenis kanji yang biasanya akan menjadi lemak badan daripada disimpan, tetapi terus dicernakan.

Blinq Beauty Drink memang banyak khasiatnya.. Ramuan & adunan yang khas dan terbaik untuk kesihatan & kejelitaan anda.. Dapatkan Produk Blinq dengan reseller-reseller berdaftar kami di seluruh Malaysia & Singapore 
https://www.facebook.com/blinqhq/notes

Inbox kami di http://www.facebook.com/messages/blinqhq
@blinqhq @blinqhq
1w

» LOG IN to write comment.

waw4_zainal awk awk tengah carik minuman supplement utk sihat dan yg sedap?bnak cari yg murah dan bekesan? ce try choco strawberry mint ni mmg sedap sgt hasben i pun slalu request nak minum bukan sebab dia nak cantik sbb rasa dia mmg sedap! perisa strawberry n ada mint gitu..minuman ni tak guna gula pon so selamat sgt utk kita minum..bagus utk kulit dan kesihatan cuma rm49 sekotak @blinqhq @blinqhq 2w

» LOG IN to write comment.

waw4_zainal "hai assalamualaikum .. @yayafashionstyle ada keluarkan dress terbaru ...
corak bunga seperti ditaman tau .... -tak melekat
-high quality
-easy to wear
-ready solat attire

dan yang paling penting FREE POSTAGE tau ... jom reramai follow @yayafashionstyle sekarang dress floral ni dengan harga rm95 sahaja .... @yayafashionstyle
@yayafashionstyle
@yayafashionstyle
@yayafashionstyle

#wawareviews
2w

» LOG IN to write comment.

waw4_zainal salam semua..nak share sikit tentang my fav sya laa BB cushion cream ni memang terrrrrbaikk!! Antara bahan-bahan yang terkandung dalam SyaLaa BB Cushion Cream adalah Lilium Candidum atau lebih dikenali sebagai Madonna Lily. Fungsinya adalah untuk membantu menjaga kelembapan kulit, memberikan rawatan khusus bagi kulit kering dan sensitif dengan mengimbangi kadar kelembapan air pada kulit.

Chamomile yang bukan sahaja enak dijadikan minuman, ia juga sangat bagus untuk kulit yang bermasalah seperti kulit berjerawat. Chamomile membantu menyembuhkan sel kulit rosak dengan fungsi anti-radang dan antiseptik; dan merangang penghasilan kulit yang lebih sihat.

Selain itu, SyaLaa BB Cushion Cream ini juga mengandungi ekstrak bunga mawar, melur dan freesia, squalane, Centella Asiatica, Narcissus, minyak jojoba dan aloe vera.

5 fungsi utama SyaLaa BB Cushion Cream adalah (1) Bertindak sebagai asas mekap, dan dalam masa yang sama merawat kulit yang bermasalah (2) Memberi perlindungan dari sinar UV (3) Mengandungi SPF yang tinggi, sesuai untuk cuaca di Malaysia iaitu SPF50PA+/PA+++ (4) Fungsi pencerahan sehingga 5 kali ganda dan (5) Menyegar serta melembapkan kulit

Paling menarik, ketahanan penggunaan 1 unit SyaLaa BB Cushion Cream adalah sehingga 3 bulan. Sangat jimat!

Tambah menjimatkan, saya tidak perlu lagi menempek krim pelembap, krim UV, foundation dan bedak kompak. Cukup dengan 1 olesan SyaLaa BB Cushion Cream ;) sahaja.
follow @syalaaempireofficial @syalaaempireofficial and get yours now
2w
  •   idayunnie ada tak stokis area kk? 2w
  •   han1_diyanah Cantik 2w
  •   suplemen_penambah_tinggi_badan "UMUR 20an NGGAK BISA TAMBAH TINGGI LAGI" HELLLOOOO!!!! kemana aja sih ??? Klo gitu liat ig kita aja deh. 2w
  •   annbeautyhouse Jom sape nk dptkan syalaa bb cushion cream bole directly wasap ANN 0137377709 Stokis sah SYALAA 2w
  •   dyabeautydolls Jom dapatkan direct dari kami 1w
  •   blinqbeautydrink_bbd Dapatkan Sya Laa BB Cushion Cream Dari saya. WhatsApp 0145323364. :) 1w
  •   cantik_murah2_onlineshoppe Bleh dapatkan dari saya.. Wassap 0176190491.. free postage + free refill + free pore silky balm + free pouch utk anda(kuota terhad! Siapa cepat dia dapat) 7d
  •   hafizayu19 Pm 2d

» LOG IN to write comment.

waw4_zainal jgn puji lebih2 pls nnt idung i kembang#Repost @anadahlia2106 with @repostapp.
・・・
Subhanallah.. Cantik nya ciptaan Allah ni @waw4_zainal.. Kecik molek n comelll sgtt.. #shting #MahaCinta #telemovie #alhijrah #hijab #hijabfesyen 2w

» LOG IN to write comment.

waw4_zainal #Repost @penmerahdotcom_cs with @repostapp.
・・・
Baju princess ini hanya tinggal 7 helai saja lagi di butik. Memang laris betoi. Rugi korang tak grab! Katrina ni idaman ramai tau. .
.
.
Kalau dah lunch tu, jom serbu!
#penmerahdotcombangi
2w

» LOG IN to write comment.

waw4_zainal our fast selling jubah da restok️ jubah hilma dan hikam biru ni sgt la cepat habis sampai kami pun kehabisan kain tqvm pada yg support so now boleh dapat kan di @wa.clothing /whatsapp 0192081078 dan bileh juga dapatkan di butik @penmerahdotcom_ig di bangi sentral 2w

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

waw4_zainal teruna ni tido pulak 3w

» LOG IN to write comment.

waw4_zainal saturdate 3w

» LOG IN to write comment.

waw4_zainal after almost 2 weeks tak jumpa,i think dia makin hensem @aeril_zafrel 3w

» LOG IN to write comment.

waw4_zainal ni photographer saya love her@fayekusairi 3w

» LOG IN to write comment.

waw4_zainal feeling model sat 3w

» LOG IN to write comment.

waw4_zainal weeehuuuu 3w

» LOG IN to write comment.

waw4_zainal saya gunakan sya laa bb cushion cream sbgi makeup base 5in1 ! @syalaaempireofficial @syalaaempireofficial 3w

» LOG IN to write comment.

waw4_zainal ni pulak peneman tegar i shopping tq @ajazlyna n mama love u both 3w

» LOG IN to write comment.