» LOG IN to write comment.

wakdoyok Hi guys! I'm wearing full printed shirt from @xitemshop. Visit and shopping with @xitemshop for a great deal and collection of NEW item and rare PRELOVED item such as jacket, shirt, pants, sneakers and many more. More item will be uploaded very soon. New and preloved! Do visit and follow @xitemshop @xitemshop @xitemshop @xitemshop!!! Now! Get your collections before others do! ๐Ÿ˜Ž๏ธ#Camo #TakPanaske #AkuYangPakaikoYangPanas #KodahKenapa #TeamWak #WakDoyok #LegasiWakDoyok #WDProject #WDLifeStyle #WakDoyokFC #BeardedGentlemen #Sedagher #MensWear #Fashion #MensFashionReview #StreetFashion #Dapper #Ootd #MensFashionPost #TheMenClub #MenWithClass #Details #Sartorialist #Pittiuomo #Class #British #Us #KualaLumpur 18h

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

wakdoyok Good morning..!!! Hari yang indah 1hb april 2015. Bersyukur pada Allah dapat hidup sampai hari ini. Mula kan dengan bismillah, hati yang bersih muka yang ceria jangan ada iri hati dengan orang lain. Cemburu pada diri sendiri agar dapat berubah seperti orang yang berjaya.. ๐Ÿ˜Ž #Selfiekingkongkepalahotakko #Cosmic #5panel #Hawkers #TakPanaske #AkuYangPakaikoYangPanas #KodahKenapa #TeamWak #WakDoyok #LegasiWakDoyok #WDProject #WDLifeStyle #WakDoyokFC #BeardedGentlemen #Sedagher #StreetWear #Fashion #MensFashionReview #StreetFashion #Ootd #MensFashionPost #TheMenClub #MenWithClass #Details #Sartorialist #Pittiuomo #Class #British #Us #KualaLumpur 1d

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

wakdoyok "Wajah yang garang tak semestinya sombong. Bila bercakap mungkin tahu perangai nya. Bila berdepan asik nak ketawa bila melihat dia berkata-kata. Kadang-kadang kita lupa bila kutuk tak kenal siapa tiba-tiba kawan kita rupa nya. Alangkah menyesal bila dah berbicara nak mintak maaf memang susah nak jumpa. Nak tunggu raya lambat lagi waktu nya entah sempat entah tiada. Aku bukan nak kata siapa-siapa mungkin ada yang terasa. Mintak maaf lah kalau tulis panjang berjela itu hanya luahan hati aku saja." ๐Ÿ˜Ž๏ธ Jangan lupa #KeIndonesiaKeKita setiap hari selasa jam 9.30 malam bermula pada 7hb april 2015 di @tv9malaysia ada 13 episod semua. #AirMaxliberty #FredPerry #JoggerPants photo by @firmanmohtar #TakPanaske #AkuYangPakaikoYangPanas #KodahKenapa #TeamWak #WakDoyok #LegasiWakDoyok #WDProject #WDLifeStyle #WakDoyokFC #BeardedGentlemen #Sedagher #StreetWear #Fashion #MensFashionReview #StreetFashion #Ootd #MensFashionPost #TheMenClub #MenWithClass #Sartorialist #Pittiuomo #Class #British #Us #KualaLumpur 2d

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

wakdoyok Tak kenal maka tak cinta. Berbisik dihati terdengar di telinga. Jangan pandang sebelah mata. Belom tahu perangai nya baik atau sebalik nya. Selamat malam ๐Ÿ˜Ž photo by @afiedofie #KeIndonesiaKeKita 07hb april 2015 setiap selasa jam 9.30 malam 13 episod hanya di @tv9Malaysia #TakPanaske #AkuYangPakaikoYangPanas #KodahKenapa #TeamWak #WakDoyok #LegasiWakDoyok #WDProject #WDLifeStyle #WakDoyokFC #BeardedGentlemen #Sedagher #MensWear #Fashion #MensFashionReview #StreetFashion #Dapper #Ootd #MensFashionPost #TheMenClub #MenWithClass #Details #Sartorialist #Pittiuomo #Class #British #Us #KualaLumpur 3d

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

wakdoyok Abis je event aku di serang wartawan @official_hlive menanyekan soalan pasal event fashion show @lordspavilion summer 2015. Yang payah aku nak jawab issue hashtag #merecik Saya dah pon meminta maaf dekat ibu nya dan saya takkan comment bukan-bukan walaupon gambar itu nampak macam #melekit. Justeru itu saya #AkuDahSerik dengan comment dan hashtag tersebut membuat kan diri saya jahanam dan pelingkop. Saya meminta maaf lah kepada semua followers di facebook,twitter dan intagram semua. Atas kejadian yang tidak saya sengajakan lepas ini terpulang lah kepada followers semua yang nak guna hashtag tersebut sebab dah trending di twitter. Sejak saya dah kena marah gan mak dia saya dah tobat tak nak buat lagi. Sumpah makan sate 30 cucuk setiap yang berlaku semua tidak disengajakan oleh yang demikian jangan lah merecik merata-rata tempat nanti orang comment akan dilebelkan yang bukan-bukan. ๐Ÿ˜Ž cabot..!!! #LordsPavilion #TakPanaske #AkuYangPakaikoYangPanas #KodahKenapa #TeamWak #WakDoyok #LegasiWakDoyok #WDLifeStyle #WakDoyokFC #BeardedGentlemen #Sedagher #MensWear #Fashion #MensFashionReview #StreetFashion #Dapper #Ootd #MensFashionPost #TheMenClub #MenWithClass #Details #Sartorialist #Pittiuomo #Class #British #Us #KualaLumpur 4d

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

wakdoyok Selamat berhujung minggu sedagher dan sedaghi semua. JUMPA KAMI DI RANTAI ART FESTIVAL PADA HARI INI JAM 3.30 PTG AKU AKAN BERADA DISANA..,LANAI MATIC JLN AMPANG KL
ON FOR BUSINESS TIME 10am-10pm
BERSAMA KAMI DI BOOTH @shinosbarbershop
@wakdoyok
@shinorareking
@nikadammika
@ameerais.azhar
MARI BERAMAI-RAMAI DATANG dan MEMERIAH KAN LAGI KEADAAN NANTI.. @rantaiart @shinosbarbershop ๐Ÿ˜Ž๏ธ#TakPanaske #AkuYangPakaikoYangPanas #KodahKenapa #TeamWak #WakDoyok #LegasiWakDoyok #WDProject #WDLifeStyle #WakDoyokFC #BeardedGentlemen #Sedagher #MensWear #Fashion #MensFashionReview #StreetFashion #Dapper #Ootd #MensFashionPost #TheMenClub #MenWithClass #Details #Sartorialist #Pittiuomo #Class #British #Us #KualaLumpur
4d

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.