valerianilved she always have 1001 treats for made my days.. Luvv #girl #love #likeforlike #family #cousin #vsco #vscocam 4d

» LOG IN to write comment.

valerianilved sweet treats in the middle of super hot city#orchard #icecream #sweet #likeforlike #foodgasm #foodporn #vsco #vscocam #latepost 5d

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

Normal Valeria Devlina

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

valerianilved "We're never far apart, for friendship doesn't count miles, it's measured by the heart" #reunion #reunited #love #friendship #tgif #friday #likeforlike 4w

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

valerianilved enjoy a beautiful beach, as I find the water and sand to be the most replenishing#thebalibible #beach #summer #likeforlike #latepost 4w

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

valerianilved Happy Ied Mubarak 1435 H for those who celebrate it #happy #ied #mubarak #likeforlike #vscocam #vsco 1mon

» LOG IN to write comment.

valerianilved God is good! Happy Sunday from us GBU fellas! #sundayservice #sunday #vscocam #vsco #likeforlike #dionwiyoko 1mon

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

valerianilved Thankyou buat kegilaan dan keunyuan selama di kondo bareng. Duhhhhh bakal kangen sama bacotnya mpahhhh, muka jutek nada, curhat2 kita, malam2 penuh ketidakwarasan, kebiasaan gak mandi ke kampus, delivery makanan, masak bareng, ketawa, nangis, bete, stress dan banyak hal yg terlalu indah buat dilupain... Ya agak lebay sih tp bener2 sayang kalian banget! Walau udah gak dikondo, bisa lah saling sleepover hihi I LOVE YOU my condo-mate #bestfriend #love #condomate #likeforlike #girls #friendshipneverends 1mon

» LOG IN to write comment.