urfavanon #Repost from @akbarazman with @repostapp --- "Kau ni, berkawan dengan orang kejap kejap je kan." Bagi aku, benda tu pilihan aku sendiri. Bukan bermakna aku pilih kawan. Ada kawan yang aku anggap kawan, akhirnya mereka tunjuk yang mereka bukan kawan atau aku sendiri silap. Mereka gunakan kesilapan kau untuk tinggalkan kau. Kawan tinggalkan kawan macam tu je ke even kau ada buat salah? Tak. Kalau ada pun dia akan datang balik minta maaf sebab takda masa kau jatuh.

Memang style aku la kalau dah mula tak ngam dengan orang yang pernah aku ngam suatu ketika dahulu, aku memang akan ambil tindakan yang-- pergi lantak la semua benda yang penting aku tak nak simpan sorang pun orang macam tu. Tapi biasa la kau akan rindu semua benda. Sikit. Kejap je. Percaya la.

Does not mean that I don't fight for what I love. I have had enough to leave what I thought going to stay. Ah serious. Lagi banyak kau fikir, lagi runsing padahal benda dah jadi. Kau akan rasa perasaan yang lagi bahagia bila ada yang menggantikan tempat mereka.

Tapi satu la aku nak pesan, jangan cop semua orang kawan kau walaupun dia pernah buat baik dekat kau sekali. 1000 kali tahi dia boleh bagi lepas tu.

Aku lagi kuat berseorangan daripada hidup dengan kawan kawan yang "senang kau dia datang, susah kau dia lari lintang pukang". Jadi, siapa kawan kau?
Bye semua. Semoga kita jumpa lagi "kawan" and terima kasih atas segala-galanya. Assalamualaikum
3mon

» LOG IN to write comment.

urfavanon Im just...nevermind 4mon

» LOG IN to write comment.