umieaida818 Very true .. #pray #istikharah 3h

» LOG IN to write comment.

umieaida818 good nite .. sweet dreams 😴😴 #comelnyaaaametidokan .. 9h

» LOG IN to write comment.

umieaida818 Beca .. cool huh 10h

» LOG IN to write comment.

umieaida818 waiting is boring... #food #hungry #seafood #dinner 11h

» LOG IN to write comment.

umieaida818 sila buat pilihan dihari raya.. ada yg masih single dlm pic ni.. #mencarijodoh #dihariraya 12h

» LOG IN to write comment.

umieaida818 Bergumbira ditepi pantai .. 🏇 13h

» LOG IN to write comment.

umieaida818 Madam @ermafatima kekeyangan mamam laksa penang .. tu yg tersenyum indah diwajahnya.. 2d

» LOG IN to write comment.

umieaida818 Menjunjung kasih buat YAM Tengku Panglima Selangor serta YM Tengku Puteri kerana sudi mencemarkan duli utk santapan hari raya aidil fitri.... most wonderful moments!!! @kmiskandar 2d

» LOG IN to write comment.

umieaida818 hihihihi.. reaction abg paling cute . me bagi 3 2d

» LOG IN to write comment.

umieaida818 Wajib dtg.. kalau tak dtg nanti mummy cekik me .. repost Instagram pics and videos, my late night guest... mujur datang kalau tidak mummy sedih @umieaida818 3d

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

Normal Umie Aida
umieaida818 Alhamdulilah.. selesai bergurau senda bersama keluarga .. 3d

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

Normal Umie Aida
umieaida818 Tun M tak suka pakai baju sedondon .. nanti nampak mcm pengantin .. hihihi.. Thats cute .. #beritaharian 3d

» LOG IN to write comment.

umieaida818 Yeaaayyy.. hari ini sudah raya... sein dah siap2 nak bersalam-salaman .. mana auntie @ermafatima & auntie @bettyrahmad 3d

» LOG IN to write comment.

umieaida818 Alhamdulilah.. syukur padaNYA .. kami masih diberi kenikmatan kasih sayang seorg insan yg bergelar ibu.. kasih sayang dunia akhirat kami.. love you so much mak.. Dan mak me memang suka menyanyi.. hihihi.. sedap tak suara mak me ? 3d

» LOG IN to write comment.

umieaida818 selamat hari raya... me mohon ampun dan maaf kalau ada salah silap selama ini .. perbuatan atau percakapan me.. semoga kita semua diberkatiNYA.. Ameenn... #selamathariraya #maafzahirbatin 4d

» LOG IN to write comment.

umieaida818 Alhamdulilah... berbuka puasa bersama family 4d

» LOG IN to write comment.

umieaida818 Sahur 4d
  •   juria_ahmad Alhamdulillah...tgk artis dlm mjlis ibadah cmni...ikon yg terbaik..hrp perkara baik bgini berterusan dn kpd yg sll pandang serong kpd artis buka lah mata..artis juga makhluk Allah yg mempunyai rasa cinta dn sayang kpd tuhan dan agamanya,btl x @umieaida818 4d
  •   dinadayana123 Semua manusia biasa 4d
  •   umieaida818 @datozainab insha Allah .. jumpa esok 4d
  •   umieaida818 @pwanrena 10 ramadhan terakhir akan ada qiamullai di setiap masjid .. 4d
  •   datozainab Yes.. Pls come @umieaida818 4d
  •   umieaida818 @datozainab yes.. abg kata on 4d
  •   datozainab Yeaaahhh @umieaida818 3d
  •   umieaida818 @juria_ahmad subhanallah.. saya tak layak utk dijadikan ikon dear.. saya manusia biasa yg tak lari dari melakukan kesilapan .. apa yg saya buat adalah memperbaiki diri yg serba kekurangan ini utk menjadi better person.. sebaik2 ikon kita hanya nabi muhammad saw .. 3d

» LOG IN to write comment.

umieaida818 Subhanallah ... 6d

» LOG IN to write comment.