tringi Flower power 22h

» LOG IN to write comment.

tringi I wasn't born for one corner, the whole world is my native land! 2d

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

tringi wedding time! 2w

» LOG IN to write comment.

tringi Urime matura mbretëreshë, t'priftë e mbara gjithë jetën! #bestfriend #prom 2w

» LOG IN to write comment.

tringi I gëzofsh të 20-tat zemer, ditëlindja yte është ditë shumë speciale për mua, dhe shumë e rëndësishme për ne të dy! Qofshim bashkë përherë!
Të dua sa qielli, pafundesisht.. @sharrrezniqi
2w

» LOG IN to write comment.

tringi Topia 3w

» LOG IN to write comment.

tringi Never lose sight of the essence.. 3w

» LOG IN to write comment.

tringi As the sun goes down.. 4w

» LOG IN to write comment.

tringi Today I cooked chicken breasts and boiled eggs planted on romaine lettuce and topped with oregano! 4w
  •   a.xhaka Beje nje fli ne dite hahah 4w

» LOG IN to write comment.

tringi 4w

» LOG IN to write comment.

tringi Well, today I am sharing my new passion for cooking. I started my Monday by making a healthy salad which has plenty of Iron, Vitam C and B-6. 1mon

» LOG IN to write comment.

tringi think green.. 🌳 1mon

» LOG IN to write comment.

tringi I love spring anywhere, but if I could choose I would always greet it in a garden. 1mon

» LOG IN to write comment.

tringi bury them with a smile 1mon

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.