» LOG IN to write comment.

tejawafa #Alhamdulillah
#MashaAllah "You make me happier than I ever thought I could be and if you let me I will spend the rest of my life trying to make you feel the same way." #InshaAllah
#Ameen
21h

» LOG IN to write comment.

tejawafa "If you do good in secret, Allah will shower HIS good on you in public." - Ibn Taymiyyah

#InshaAllah
1w

» LOG IN to write comment.

tejawafa Assalamualaikum & Good Morning people!! Dua to be recited in the morning
أَصْبَـحْـنا وَأَصْبَـحْ المُـلكُ للَّهِ رَبِّ العـالَمـين ، اللّهُـمَّ إِنِّـي أسْـأَلُـكَ خَـيْرَ هـذا الـيَوْم ، فَـتْحَهُ ، وَنَصْـرَهُ ، وَنـورَهُ وَبَـرَكَتَـهُ ، وَهُـداهُ ، وَأَعـوذُ بِـكَ مِـنْ شَـرِّ ما فـيهِ وَشَـرِّ ما بَعْـدَه
The morning has come to me and the whole universe belongs to Allah, the Lord of the worlds, O Allah, I ask of you the good of the day, it's success and aid and it's nur (celestial light) and barakaat (blessings) and seek hidayah (guidance) and seek refuge from the evil in it (this day) and from the evil of that which is to come later. (Hisn from Abu Dawood)

Lots of Love
Teja Wafa & Muhammad Al Fatih
1w

» LOG IN to write comment.

tejawafa Lets make dua... 2w

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

tejawafa Sesungguhnya dengan mengingati Allah jiwa akan tenang! 3w

» LOG IN to write comment.

tejawafa Assalamualaikum....Salam Jumaat ️ Ya Allah permudahkan segala urusan dunia kammi untuk akhiratMu. Ya Allah, jangan Engkau uji kami dengan perkara yang tidak mampu kami hsdapi. Ya Allah ampuni dosa kami serta orang-orang yang kami sayangi. Ya Allah jadikan seluruh hidup kami untuk jalan dakwah dan kebaikkan untuk kami serta agamaMu. Aamiin. 3w

» LOG IN to write comment.

tejawafa If you believe Allah can work it out, then there is no need to stress it out ! #TrustAllah -Dr. Bilal Philips 4w

» LOG IN to write comment.

tejawafa Jangan terlalu cepat mencari kesilapan dan kekurangan orang lain,perbaiki diri sendiri dahulu.
-Irfan Khairi-
4w

» LOG IN to write comment.

tejawafa Day #2
Raptai Majlis Ihtifal & Anugerah Pelajar Kali Ke-27

#DJ
1mon

» LOG IN to write comment.

tejawafa Hadiah terbaik untuk Sahabat adalah DOA,
Hadiah terbaik untuk Musuh adalah kemaafan.
-Dato' Dr.Haji Mohd Fadzilah Kamsah-

#tqvm for all the dua , wish & reminder for yesterday today & tomorrow
1mon

» LOG IN to write comment.

1mon tejawafa
Normal Teja Wafa'

» LOG IN to write comment.

tejawafa "Berhati-hatilah dengan urusan dunia kerana Halalnya dihisab, Haramnya diazab."
-Ustaz Zahazan Mohamed-
1mon

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

tejawafa بسم الله الر حهن الر حيم ️Mutiara Kata
Tiada had umur dalam perjuangan Islam kerana penamatnya ialah MATI.
-Tuan Guru Nik Abd Aziz Nik Mat
2mon

» LOG IN to write comment.

tejawafa Kehidupan selalu mengalir seperti
sungai diantara 2 tepian. Alirannya mengalir begitu
deras melewati bebatuan terjal dan air terjun yang bergelora. Lalu
sang sungai perlahan- lahan
melebar dan meluas, hingga tepiannya semakin menjauh serta air yang mengalir lebih tenang dan akhirnya menuju ke lautan yang luas. Itulah perjalanan hidup kita. Rangkaian kegagalan dan
kesuksesan, penderitaan dan kebahagiaan. Semuanya selalu
mengalir beriringan dan merupakan rangkaian peristiwa dalam setiap episode kehidupan yang terus mengalir, sampai akhirnya bertemu dengan muara kehidupan (menghadap Allah swt). “Janganlah kamu bersikap lemah, dan janganlah (pula) kamu
bersedih hati, padahal kamulah orang- orang yang paling tinggi
(derajatnya), jika kamu orang- orang yang beriman”. (Q.S Ali
Imran: 139
2mon

» LOG IN to write comment.

  •   travailandco Hey Malaysian! Jom ramai-ramai support our local event in Malaysia 2mon
  •   tejawafa Thank you @travailandco 2mon
  •   farahkyra Nie sekolah2 or individu sis ? :) 2mon
  •   tejawafa @farahkyra PRINT2014 disertai oleh sek2 rangkaian IKRAM MUSLEH lbg@krg 42 buah dri seluruh M'sia & sek SIT (Sek Islam Terpadu) Indonesia & Sek2 Yayasan As Salam Thailand...lbh krg 1000++ peserta 2mon
  •   farahkyra Or tht mean kalau nak pergi individu tak boleh lah ? Sebb before ni alwys juga join ikram . Sebb kat sini ada office dia kat bukit sentosa so sellu juga join . Tu yg tanye . Sebb now tengah cuti so ada program ingt nak pergi 2mon
  •   tejawafa Ini utk budak sek ren & men je dik @farahkyra :) utk org dewasa ikram buat program lain 2mon
  •   farahkyra Ouh yaya . Sek tak perasan tu lah sebb dah lame tak dgr pasal iqram . Tu nmpak ig sis tadi nmpk program terus tanye . Btw thanks info sis :) 2mon
  •   tejawafa Ur welcomes dear @farahkyra ;) 2mon

» LOG IN to write comment.

tejawafa Assalamualaikum,
InsyaAllah hari Jumaat ini tanggal 25 Oktober 2014 akan mula bulan Muharram1436; bulan dimana catatan  amal kita ditutup , diserahkan kpd Allah SWT dan diganti yang baru. Sebelum catatan  amalan saya ditutup saya nak minta maaf  kepada semua orang, terutama yg sering berwhatsapp dgn saya, termasuklah yang sedang membaca mesej ini. Oleh itu tolong...tolong maafkan, ya  .
2morrow on fri - Dont 4get baca duaa akhir tahun after ansar and.awal tahun after maghrib

#salam_maal_hijrah
#freePalestine
2mon

» LOG IN to write comment.