tealukito A friend loves at all times, And a brother is born for adversity (Proverbs 17:17)
#saturdayverse #weekend #summer
8h

» LOG IN to write comment.

tealukito You scream, i scream, we all scream for #icecream #summer 1d

» LOG IN to write comment.

tealukito How great is Our God #schweiz #swiss #holiday 3d

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

tealukito Cuma satu" nya anak IPS yang kepo ngikut reuni anak IPA #misshighschool #reunion #stillteenagers 2w
  •   tealukito Iya @jossy_sinthia pada subur semua setelah lulus hahahaa.. ehh, aku belom ketemu anak kamu niihh. Mau ketemu 😗 2w
  •   jossy_sinthia Iya sih.. soalnya uda pada gak stres ya mikirin ujian, pr, dkk.. gw sndiri jg makin subur.. wkwkwkwk.. iya ayuk lah ketemu, ntar gw bawa anak gw..hehehe 2w
  •   tealukito Bikin reuni yuk @jossy_sinthia enak ya uda punya anak. Jadi pengen 2w
  •   jesselynjanice97 @tealukito ohh gila ya dunia sangat kecil--" wkwkkwk, ya lumayan sih bahahahha lol. Hah? Jauh bener--" gw di barat dongsss wkwk. Ih pake soy milk ga enak ahh, udah full cream paling mantep! 2w
  •   jossy_sinthia Ayuk2 aja @tealukito .. hmm punya anak ada enaknya ada gak enaknya.. trgantung sih mau dirasain dr segi mana nya.. makanya buruan nyusul lah.. cpet2 merried.. 2w
  •   tealukito @jesselynjanice97 lu di barat deket mana nya? Hahahahahhhha.. emang sih pake soy milk rada aneh. Yaudah lah low fat aja gimana? Lu pernah cobain yg pake red bean itu ga? 2w
  •   tealukito @jossy_sinthia pacar nya belom ada nih jos.. cariin dong hahahaa. Doain aja biar cepet married yaa, biar bisa nyusul kamu, nanti kita gendong" anak di mall.. 2w
  •   jossy_sinthia Hahaha.. u kebanyakan milih kali te.. gendong2 anak di mall ala2 emak2 sosialita gtu y.. wkwk.. pegel tau gndong2 anak di mall.. aplg klo kyk anak gw, gak betah di stroler lama2.. maunya gendong aja.. 2w

» LOG IN to write comment.

tealukito Early #birthday celebration with AEON. Thank you so much guys (": i'm so blessed see you next month brothers and sisters! Love you xx #stillspeechless #lovelynight #lastnightinSG
Ps: Please welcome our little friend "Faith" in AEON family
2w

» LOG IN to write comment.

tealukito Gunakan hak pilih anda untuk #Indonesia yang lebih baik. Happy Voting! 2w

» LOG IN to write comment.

tealukito Thank you chef @babbypriscilla for homemade salted egg chicken 3w

» LOG IN to write comment.

tealukito Voted! How about you? #Salam2jari #election 3w

» LOG IN to write comment.

tealukito #Tongsis take over #outing FA AEON 3w

» LOG IN to write comment.

tealukito I miss you boo boo see you next week 3w

» LOG IN to write comment.

tealukito World Cup madness #worldcup #2014 4w

» LOG IN to write comment.

tealukito After watching The Fault In Our Stars we need help! #TFIOS @anselelgort 4w

» LOG IN to write comment.

tealukito Happy Birthday mom! Sorry i can't be there to celebrate your birthday. I love you mommy Thank you @madameflorist for the roses! She liked it 1mon

» LOG IN to write comment.

tealukito "A friend is one of the nicest things you can have, and one of the best things you can be." Have a safe flight ci @stephoneys
Thank you for being our sister! Thank you for all laughs and crazy moments
I'm gonna miss you! See you soon cici
God bless you
1mon

» LOG IN to write comment.

tealukito Soft opening Intro Jazz Bistro and Cafe 1mon

» LOG IN to write comment.

tealukito Come and join us at "1001 nights" fashion show and charity.
Venue: Hall Dubai Street, Thamrin City
Happy saturday xx
1mon

» LOG IN to write comment.

tealukito Coco Baileys pancake w/ #caramel sauce and #cookiesandcream ice cream #recommended 1mon

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.