tashashilla This pic we take 4yrs back before we break up.. Now we fall in love again #takmaugaduhgaduhlagi @eisyasyakira_ #bfforever 3h

» LOG IN to write comment.

tashashilla Malam ini jangan lupa saksikan #KasihBerbisik jam 9malam di @tv3malaysia 4h

» LOG IN to write comment.

tashashilla Terima kasih cik kak @asmara_emma0502 (deputy editor) #insta_tabloid sudi datang makan di #WarungDpokok..selepas selesai photoshoot utk #insta_tabloid ..Nak tahu lebih lanjut ttg hati dan luahan tasha dapatkan @insta_tabloid akan dtg dipasaran setiap sabtu. 3d

» LOG IN to write comment.

tashashilla Ketawa bersama ...Menangis bersama .. @ejaehsan @asyreenarahip @tashashillateam 3d

» LOG IN to write comment.

tashashilla #CeritaSemalam dh lama tak bersua bersama @tashashillateam ... #JauhDimataDekatDihati... Akak sayang kamu semua @shahz_eyjoy95 @ieykaady @norfazilahidrisii dan awak @asyreenarahip #TSTeam 3d

» LOG IN to write comment.

tashashilla Salam jumaat semua 6d

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

tashashilla Rindu ini budak litikkk @omellow 1w

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

tashashilla Lewat? Tk sempat nak memasak?
Tkde idea nk masak ape?

Jom visit @whatisinmyalmari untuk sambal ikan bilis berapi.

Boleh dimakan bersama roti dibuat makan petang atau nasi yg tgh panas panas. Juga boleh menggantikan sambal nasi lemak anda. Pasti menyelerakan!
Insyaallah sedap dan tahan lama.

@whatisinmyalmari @whatisinmyalmari @whatisinmyalmari
1w

» LOG IN to write comment.

tashashilla Nak tgok gediknya zieta bila menanti kedatangan boss baru?? Jangan lupa saksikan #MaafJikaAkuTakSempurna 7pm di @tv3malaysia 1w

» LOG IN to write comment.

tashashilla "...kerana cinta aku berjanji,kerana janji aku berkorban,kalau dah jodoh tidak kemana.." #TakbirZulaikha #tv3malaysia #Zulaikha #Adami 1w

» LOG IN to write comment.

tashashilla Nak tahu apa lagi plan jahat zieta n hariz tuk musnahkan hidup melina&luqman??Malam ini jangan lupa saksikan #MaafkanJikaAkuTakSempurna #Zieta #Hariz jam 7pm di @tv3malaysia . 1w
  •   hidayufarizal Haha luar crita cmtu jgk ke??yg ape sy taw luar ctew @tashashilla nie smbong sgt n snyum pn x ikhlas..opps jgn kcik aty arp prbaiki diri tu ye.. 1w
  •   tashashilla @hidayufarizal tak marah pun..yg mana kenal saya tahu la..terima kasih1w
  •   syidanaim Ala,smue org pun ade klebihn n kekurngan.yg mne kenal kita tau la kite ni cmne orgnye..btul x tasha.suka tgok tasha blakon..hihi@tashashilla 1w
  •   izan_irena Tasha seorang yg baik,peramah and cool tp dia pun manusia biaser dan bknnyer maksum..maybe awak yg x bernasib baik time jumpe tasha tu dia bad mood or sangat penat bekerja..maybe awk yg xmendekati tasha dgn cara seorang peminat tp sbg musuh mungkin tupsl baik tasha awk xnmpak tp SOMBONG yg awk dpt..kesian awk kan...@hidayufarizal..tasha always cool@tashashilla 1w
  •   jimiyescada84 @izan_irena hek eley... Pepandai ckap mendekati sbg musuh... @hidayufarizal tu peminat die.. Tapi kcewa sikap mcm tu.. Taw la kmi org kampung... Shoting pn kt kampung... Die tegur je pebaiki diri.. Xsalahkn.. Kalau awak ditempt die mungkinla kcewa... Kn kn 1w
  •   jimiyescada84 Terus kene block si @hidayufarizal kesian dah x boleh tgok gamba2.. 1w
  •   dee_hamzah Aku rasa bkn tasha ni sombong. Ya ampun dia penat gile kot mngkin x pun badmood masatu. Nnt klu dia senyum memanjang uolss ckp pulak 'ehh tasha perasan kita kenal dia la tu'. Klu aku jd tasha pun aku block sbb klu baca komen negatif sure sakit hati, lainla paris hilton ko ckp dia b*tch pun dia xkan block ko..sbb dia x baca pun apa followers komen😛 1w

» LOG IN to write comment.

tashashilla She is the meaning of true love to me. Regardless of what people say only she knows the true me. Always behind my back no matter what and thats what true blessing is. Grateful to have a mom like her ️ Money cant buy love 1w

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

tashashilla Salam and Hello! 6 more days to a new phenomenal bazaar! It's @starhypefiesta ! There will be 140 vendors from Instashop and Celebrities besides lots of fun activities such as free makeup & hair tutorial, manicure & pedicure, face painting for kids, live graffiti show and lots more. We would love to welcome all fashion,food, arts, and local vendors to participate in the inaugural fiesta. You should'nt miss the oppurtunity to be part of this amazing event! A new concept is in store as the name suggests! Be there and spread the love.. Date : 27th & 28th September 2014
Time : 10am - 10pm
Venue : Heritage Lane, Empire Damansara
Follow @starhypefiesta @starhypefiesta @starhypefiesta for more infos! #starhypefiesta
2w

» LOG IN to write comment.

tashashilla 3negara-Singapura,Malaysia,Indonesia.Jangan lupa saksikan #KasihBerbisik di slot#Lestary pada Oktober ini. @tv3malaysia 2w

» LOG IN to write comment.

Normal tashashilla
tashashilla People can say all kind of things good or bad its their problem not mine. End of the day i know im not hurting anybody is what matters. All that matters is my family, loved ones, work and most importantly god.To those who know me, know me. Those who dont, stay that way too.Peace 2w

» LOG IN to write comment.

tashashilla Jangan lupa dapatkan majalah media hiburan di pasaran .. #TakbirZulaikha #Zulaikha #Adami 2w

» LOG IN to write comment.

tashashilla Jangan lupa saksikan saya & @ajakshiro pada setiap hari Jumaat, jam 8.30pm, di @tv9malaysia dalam #GALAKSI #KECHINGGG 2w

» LOG IN to write comment.