syahirahsuhaile Sushi lunchdate with @atiqahsdaud_ 9h

» LOG IN to write comment.

syahirahsuhaile One of my fav morning view : Selat Melaka 2d

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

syahirahsuhaile Happy birthday @ibrunofirdaus . Thanks jadi bodyguard kat Sarawak hahaha 🏼🏼🏼🏼🏼 Semoga makin 🏼 dan moga Allah permudahkan segalanya. *posing terpaksa sebab Syazni suruh ambil gambar macam ni* 1w

» LOG IN to write comment.

syahirahsuhaile Tengah jalan-jalan kat Abu Dhabi tiba2 jumpa unta so ajak la amik gambar . 🐪🐪🐪🐪 Okay gurau. Haha. Happy birthday Dato' @a.hakimsaipolyazan . Semoga bussiness semakin maju 1w

» LOG IN to write comment.

syahirahsuhaile Kadang2 yang kita minta tu adalah 'senang', Tapi yang Allah bagi adalah 'tenang'. Bukan ke tenang tu lebih berharga dari senang? Salam jumaat 1w

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

syahirahsuhaile Dulu kalau kemas bilik ni mesti ada orang sepahkan balik, tumpahkan air dah cantik dah 🏻 2w

» LOG IN to write comment.

syahirahsuhaile Jauh betul buat passport sampai melencong ke Melaka 2w

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

syahirahsuhaile Nasib tak sama U. Kalau tak boleh tahan la bosan ngadap muka yang sama 3w

» LOG IN to write comment.

syahirahsuhaile Misi menggemukkan badan 🏼 3w

» LOG IN to write comment.

syahirahsuhaile Rindu nak dengar suara MERDU Lala nyanyi arjuna beta. Roomates yang tak pernah reti diam 3w

» LOG IN to write comment.

syahirahsuhaile Who said cinderella story doesnt exist? 3w

» LOG IN to write comment.

syahirahsuhaile Whatever 4w

» LOG IN to write comment.

syahirahsuhaile End of foundation program 4w

» LOG IN to write comment.

syahirahsuhaile Happy birthday to @_waaanis my dear roomate. Take care of yourself pasni. Thats life when kita jumpa lepas tu berpisah. Thanks for the 11 years friendship. Be a good muslimah and daughter ! Hope you success fi dunya wal akhirah 1mon
  •   _waaanis Thank youuuuu sooner or later kita jumpaaa lagi insyaAllah! And again thanks for the suprise 1mon

» LOG IN to write comment.