sweethella i miss sg, af.
okey, selama sekolah di sg, aku jarang bgt foto di mbs. ini foto di ambil pas masih semester 5, taun lalu. sengaja pengen foto disini krn udah mau lulus haha.
yang paling di kangenin? semua. kangen ke kampus naik bus trs jalan kaki sambil keringetan, kangen ngeceng cowo cowo pake legging ala korea di kampus, kangen aunty sama uncle yang jualan makanan, kangen cafe hopping, kangen nongki di orchard ampe bosen, kangen semua ajah poko-nya. cinta singapore selamanya titik.
anw aku udah post tentang campus aku di blog, in case u guys curious muehe, do take a look ya! www.ratusweethella.org
5h

» LOG IN to write comment.

sweethella 🏻 6h

» LOG IN to write comment.

sweethella ️️️ 1d

» LOG IN to write comment.

sweethella have a nice day everyone!
top by @lemaribajucewe super cute x
2d

» LOG IN to write comment.

  •   mlstrx Yang kuliahnya udah selesai langsung bales dendam nih liburannya sampe gainget indo 4d
  •   customcasesolution BEBASKN DIRIMU DENGAN DESAIN MU YANG NGAK PASARAN 4d
  •   aryanirachma Kathell kok gak ada ftv nya? 4d
  •   echaaa27 Kak thella nonton exo di section mana? Queue number berapa kak? 4d
  •   riscaannisa8 Like ke 999 dapat apa teh? 4d
  •   ifaa16 Katels ftv nya tayang kapan jamber ?? @sweethella 4d
  •   mashlatte Cek IG kita yuuuk jual softcase binder dan bikini yg lucuuu. Bisa request looh :> 4d
  •   pearlshopid ceek ig kita yuuk! banyak baju2 yg cantiiikkk dan muraahh meriaahhh 2d

» LOG IN to write comment.

sweethella rainy sunday, almost a whole day, happy cny eve anw!
clothes by @bowbow_id do order the same now x
5d

» LOG IN to write comment.

sweethella oh yes, my source of happiness.
for those of u yang suka nanya.. apa sih kpop? ngapain sih suka kpop?
literally, kpop is just a music. ya, jadi sama kaya musik jazz, rock, or even dangdut, kpop just simply like that. no matter what genre it is, music is indeed music. its a piece of work yang harus di apresiasi-kan (edan ya ga?!?!). so nothing wrong with kpop, everyone has different taste of music, and so do i. so lets appreciate all the music, okay?! x
tbh, i like every kind of music genre. actually, as long as it sounds great, i'll listen to it. heeee.
#justsayin #telaisbeingwise #itsnotaletter
6d

» LOG IN to write comment.

sweethella kyaaa TGIF!
bag by @gatsuone
so yess been using this one for a while, good quality and design for sure! place ur order now x
1w

» LOG IN to write comment.

sweethella okay so twas jjang! 1w

» LOG IN to write comment.

sweethella happy wed~
top by @bowbow_id x go get yours ️
1w

» LOG IN to write comment.

sweethella ️ 1w

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

sweethella uri baekhyun oppa just sent me this one from korea, omo.
boong deng ngahahaha~ get ur custom trophy at @galaxytrophy x order now!
2w

» LOG IN to write comment.

sweethella . . . . . :' 2w

» LOG IN to write comment.

sweethella happy sunday ️
stripe tee @broidalle
3w

» LOG IN to write comment.

sweethella finally this pretzel is up on my blog kkkk! titisee, germany! do check www.ratusweethella.org kyaaa direct link on my bio 🏻️ 3w

» LOG IN to write comment.

sweethella eiffel kinda pose wiff my nephew! @tubagusbagja_kojai (pacar aku masih di korea soalnya WKS)
he is using the jacket from @wellborncompany and shoes from @bro.do kindly "do" follow them!
4w

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

sweethella TGIF!
clothes by @grinitty #grinittylooks
4w

» LOG IN to write comment.

sweethella my paris trip is up on my blog! direct link on my bio xD 1mon

» LOG IN to write comment.