song2ats Ratu! Baru siap mengemas, dia pulak rasmikan dulu lepas makan.. Bahagianya! 1d

» LOG IN to write comment.

song2ats Kesian lepas main, ngantuk, sejuk.. kena selimut ni :) #loofa 2d

» LOG IN to write comment.

song2ats Sempena penutupan kedai, saya akan cuba clearkan semua stok yang di rumah. Jogger Pant ini harga #85RM sekali pos. saya tak pernah upload lagi sebab asalnya nak beli untuk diri but now, saya nak let go. Brand New! saiz M.. #sayajual #singasongonlineshop #sayajualmurah #sayajual #kedaimurah #kedaionline #maksuonlineshop 7d

» LOG IN to write comment.

song2ats Cuba mohon ye :) cepat-cepat sebab saya tak nampak ada tarikh tutup.. mayb lupa nak masukkan.. #kwsp #jawatankosong 1w

» LOG IN to write comment.

song2ats Zzzzzzz #loofa 1w

» LOG IN to write comment.

song2ats hello #loofa .. da ada isi ke belum? :) 2w

» LOG IN to write comment.

song2ats Nite manja.. 2w
  •   azzadear Song kenapa nk tutup kedai? Ada org pedajal ke 2w
  •   song2ats @azzadear :) tak ada.. just nak rest for awhile 2w

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

song2ats Reality :) 2w

» LOG IN to write comment.

song2ats Tak tahu la apasal tgn kiri ni susah sgt nak ambil darah walaupun saluran darah paling besar and paling jelas dilihat tu adalah targetnya.. sampai saya menjerit sakit, baru nurse tukar tangan kanan.. aduhai, orang sakit memang asyik kena cucuk sini cucuk sana :) 2w
  •   iogh The nurse doesnt expert on what their doin lol 2w
  •   song2ats @iogh NVM.. I am respecting their job :) at least no blood wasted.. Hahaha 2w
  •   iogh Gee we need people like in our country 2w
  •   song2ats @iogh :) 2w

» LOG IN to write comment.

song2ats Waiting ~ 2w

» LOG IN to write comment.

song2ats Sementara atau forever.. Not decided yet.. #singasongonlineshop #goodbye kepada yang telah order sebelum ini, saya akan hubungi anda semua.. Terima kasih atas sokongan anda.. And kepada pukimak sekalian, bersedia la skrip anda untuk menjawab d akhirat nanti. 3w

» LOG IN to write comment.

song2ats Siapa yang seangkatan dengan saya ni.. Demam, Batuk, Selesema.. sila jaga diri and semoga cepat sembuh! 1mon

» LOG IN to write comment.

song2ats hhehehe rupanya ada lagi :) #CNY2016 1mon

» LOG IN to write comment.

song2ats Hope this will be good! Toothpaste Korea. Siapa nak cuba? #singasongonlineshop #sayajual #sayajualmurah #kedaionline #maksuonlineshop 1mon

» LOG IN to write comment.

song2ats Kejap Panas! Kejap hujan.. Now aku da selesema and demam! 1mon

» LOG IN to write comment.

song2ats #25RM satu tiub.. Produk ni terbaik.. ia adalah sejenis injection and boleh guna 3 4 kali berdasarkan keadaan badan anda. #bottom #singasongonlineshop #sayajual #sayajualmurah #myonlineshop #maksuonlineshop Inbox saya kalau perlukan maklumat lanjut. 1mon

» LOG IN to write comment.

song2ats Survey kata, kena tukar underware setiap 3 bulan.. pakai bermula April ini, underware ni ada fungsi push up! #singasongonlineshop #sayajual #sayajualmurah #myonlineshop #maksuonlineshop #kedaionline #20RM 1mon

» LOG IN to write comment.