sinarfm Filem terbitan Astro Shaw #OlaBola telah pun memulakan tayangannya pada 28 Januari 2016 lalu. Sejak filem ini ditayangkan di pawagam seluruh Malaysia serta Brunei #OlaBola telah mencatat kutipan mencecah RM8 JUTA dalam tempoh 13 hari! #KembalinyaKeyakinan 2h

» Войти to write comment.

sinarfm Abam senyum senget-senget gitu bila bergambar dengan Raja Ilya. Suke letew! #SinarKongsi 5h

» Войти to write comment.

sinarfm Kini pengguna boleh mengekalkan lebih daripada satu akaun pada menggunakan telefon yang sama.
Dua platform telefon mudah alih iaitu Android dan iOS akhirnya Instagram mengumumkan secara rasmi pelancaran sokong multi-akaun untuk semua pengguna. Baca #SajaKongsi di fb.sinar.fm
8h
  •   aura_khairora_3 *Huhhh! Bikin lg wat Pengguna nk bukak InstaGeraMmm aje nhe... Eheee!.😀😀😀. 8h
  •   asyraffaini Hehe..best plak lgu m.nasir,smentara ondway blik kl 6h
  •   asyraffaini Rndu kt awek...nk dngr la lgu syg aku rindu...bley akk dj putar kn hahaha 6h

» Войти to write comment.

sinarfm Foto kenangan #SepahtuSinar bersama dengan anak angkat dan anak saudara Allahyarham Pak Yus hari tu di Amanjaya Mall, Sg. Petani, Kedah. 10h

» Войти to write comment.

sinarfm Anda yang bercermin mata selalu mesti selalu dapat soalan macam ni kan? Hihi! #SinarTanya 22h

» Войти to write comment.

sinarfm Maafkanlah #Eric kalau tak dpt tangkap bola. Tapi yang penting hati korang #Eric dah tangkap kan? Betul tak? #OlaBola KINI DI ARENA PAWAGAM #KembalinyaKeyakinan 1d
  •   cikgu_azizah Dah p tgk smlm... Best... Kita menang sama2 kita kalah pun sama2 1d

» Войти to write comment.

sinarfm Selamat hari lahir @errafazira ! #SinarKongsi 1d

» Войти to write comment.

sinarfm #SinarKongsi @meletop
・・・
Eh, @abbyfana pun bakal memeriahkan set #MeleTOP malam ini! Jangan lupa date kita, jam 9.00 malam! #AME2016
1d

» Войти to write comment.

sinarfm Zaman Ramli Sarip & M. Nasir muda remaja #SinarKongsi 1d

» Войти to write comment.

sinarfm Suami Yana Samsudin kongsi gambar mereka berdua bersama pengantin baru #SinarKongsi 2d

» Войти to write comment.

sinarfm Alhamdulillah, dengan sekali lafaz @shaheizy_sam selamat diijabkabul dengan @syatillamelvin dengan mas kahwin RM10082. Semoga perkahwinan ini kekal hingga ke syurga.
Kredit: Datuk @aznilnawawihm #hlive
2d

» Войти to write comment.

sinarfm Syazwan kongsi gambar beliau bersama Datuk Jalaluddin Hassan di Masjid Nabawi, Madinah #SinarKongsi 2d

» Войти to write comment.

sinarfm #SinarKongsi @akuamysearch
・・・
Bck stage Stadium slps konsert Fenomena 1989 dgn sold out tickets di Stadium Negara. Produced by J. Nagoya ( arwah Jalil Ngah) dn Yamaguchi sbagai FOH. Kite org tngh celebrate ats kejayaan konsert tu. Cuba tngok Dato Aziz Bakar happy sngt dn ini ada lah konsert skala besar yg pertama Search dn ini ada lah impian kite org nk msuk Stadium Negara. #search35 #since1981 #afjetscelebratessearch35 #roadtofenomenasearch35
2d
  •   mie00365 Ni zaman kegemilangan tahniah search 2d

» Войти to write comment.

sinarfm Comel je reaksi ibu Shaheizy Sam bila anaknya nak menikah malam ni. #SinarKongsi 2d

» Войти to write comment.

sinarfm Dengan sekali lafaz, Atu Zero , @akueatu sah diijabkabulkan bersama pasangan pilihannya, Shafiqa Johari di kampung halaman pengantin perempuan di Batu Pahat dengan mas kahwin sebanyak RM1000. Hantaran bernilai RM30,000 dan dulang hantaran diberikan 5 balas 7. #SinarKongsi 2d

» Войти to write comment.

sinarfm @akueatu kini sah suami orang. Selamat pengantin baru dan selamat menempuhi alam perkahwinan #SinarKongsi 2d
  •   kak.wa selamat pengantin baru....fasa baru kehidupan kini bermula...tempuhi alam perkahwinan dengan penuh kesabaran... 2d
  •   kamarul1300 Tahniah and selamat pengantin baru 2d
  •   has.rin.7 Selamat pengantin baru atu 2d
  •   noorhaslindaothman Selamat pengantin baru, semoga berkekalan bahagia hingga ke syurga 2d
  •   tyra_meyra99 Congrats abg @akueatu 2d

» Войти to write comment.

sinarfm Terima kasih lah Siti, sebab sudi singgah ke studio Sinar fm cuti-cuti ni. #SepahtuSinar 2d

» Войти to write comment.

sinarfm Amboi Rahim! Tengah fikir soalan ke tu, dongak sampai ke langit nampak. Hehehe #SepahtuSinar 2d

» Войти to write comment.

sinarfm Si Jep yang extra caring hari ni. Jarang-jarang ada 'bunga' dalam studio kan, gitulah jadinya. Kihkih! #SepahtuSinar 2d

» Войти to write comment.

sinarfm Ni lah Siti Saleha, salah seorang penari Muhibbah Lion Dance tu #SepahtuSinar 2d

» Войти to write comment.