sinarfm Dengarkan Carta 40 Sinar minggu ini bersama @hafizhamidun yang baru sahaja keluarkan album baru bertajuk "I love Rasullulah". Jangan lupa tau sabtu ni jam 8 pagi. #sinarkongsi #carta40sinar 19h

» Войти to write comment.

sinarfm Sertai kaji selidik Berita Terkini Sinar FM dan anda berpeluang untuk memenangi baucar membeli-belah bernilai RM1000 Klik http://goo.gl/EvraDj atau layari laman web kami di www.sinar.fm #sinarkongsi #menyinarihidupmu 23h
  •   isnaish Lebihkan lagi berita dalam negara yang terkini 21h

» Войти to write comment.

sinarfm Puan Aishah bertanya pada @imammudaasyraf apakah boleh seseorang itu mendengar al-quran ketika melakukan kerja-kerja harian seperti memasak, memandu dan sebagainya. Lihat video penuh #TanyaImamMudaAsyraf tentang topik ini di http://bit.ly/1DiemeX atau www.sinar.fm 23h

» Войти to write comment.

sinarfm #DMFK pesan jangan malu untuk pamerkan kasih sayang sesama keluarga agar menjadi contoh yang baik untuk anak-anak. #sinarkongsi #sinarfm 1d

» Войти to write comment.

sinarfm Pagi ini #DMFK bersama dengan kita untuk membincangkan topik apabila ibu-bapa bergaduh, anak-anak pasti menjadi mangsa. Bukan setakat marah, ada juga yang pukul dan sebagainya. Jadi kita dengar pendapat #DMFK tentang ini. #SinarFM #sinarpagi #menyinarihidupmu 1d

» Войти to write comment.

sinarfm Hari terakhir #SinarTunaikanBil! Tunggu nama anda diumumkan sebagai pemenang hari ni! Good luck! 1d

» Войти to write comment.

sinarfm Mintalah dari Tuhanmu...jangan sombong! #motivasi #harapansemangatkekuatan 2d

» Войти to write comment.

sinarfm Assalamualaikum...tumpang tanya. Ada tak anda kenal sahabat yang mempunyai pekerjaan yang bukan kerja biasa, yang rare...macam pencuci kandang harimau ke contohlah camtu. Share sikit! 2d

» Войти to write comment.

sinarfm Siapa agaknya akan menang #SinarTunaikanBil hari ni di #santaisinar? Awak ke? Mungkin... 2d

» Войти to write comment.

sinarfm Haaaaai lah @aisyahdhiarana! Senyuman awak ni mencairkan hati la! Muahcikedd! #sinarkongsi 2d

» Войти to write comment.

sinarfm Wak Mustar di #sinarpagi #sinarfm pagi ni! Tahniah dapat masuk #KilauanEmas 5! 2d

» Войти to write comment.

sinarfm Jaga tutur bicara, jangan sakitkan hati orang... #motivasi #harapansemangatkekuatan - Selamat pagi #sinarians! 2d
  •   noradiramli Kerana lidah bole menyebabkan.. Rasa pedas Dan masin juga manis LA. Kita manusia xkan lari membuat Dari tersalahnya kata.'. Jdi Mari LA kita junjungi LA yang maha ESA... 2d

» Войти to write comment.

sinarfm Tinggal beberapa hari saja lagi. Mungkin nama anda yang akan diumumkan sebagai pemenang #SinarTunaikanBil sebentar lagi. Dengar #sinarfm #sinarpagi 2d
  •   noradiramli Asuq Dan masuqq... Asalammualaikum semua akk2 engku Dan berader otai. Selamat pagi. Terima kasih kerana memutarkan lagu2 yg menyentuh jiwa. Dan kenangan.. Tq.tq. 2d
  •   mohdzaidi7703 Slmt pgi @sinarfm n smua : ) 2d

» Войти to write comment.

sinarfm Peserta yang melangkah keluar pada minggu ini ialah #Ann. Semoga berjumpa lagi. Teruskan mengundi peserta #kilauanemas5 kegemaran anda untuk melayakkan mereka ke peringkat akhir serta teruskan menyokong dan menonton #kilauanemas5 . Kredit video @astrogempak . #kilauanemas5 #OtaiMasihBerbisa #SinarFM 2d

» Войти to write comment.

sinarfm Persembahan dari Idris, peserta senior #kilauanemas3. Meriah pentas! Kredit video @astrogempak #kilauanemas5 #OtaiMasihBerbisa 2d

» Войти to write comment.

sinarfm Persembahan terakhir dari abang #Mustar. Mendayu-dayu suara abang. Kalau suka jangan lupa undi #Mustar. Kredit video @astrogempak. #kilauanemas5
#OtaiMasihBerbisa Untuk mengundi #MUSTAR Taip KE< 3/5/10/20><jarak>MUSTAR & hantar ke 32777
2d

» Войти to write comment.

sinarfm Datuk @jalaludinhassan pun ada untuk mengiringi persembahan #Asmah. Macammana dengan persembahan beliau? Kredit video @astrogempak #kilauanemas5 #OtaiMasihBerbisa. Untuk mengundi #ASMAH Taip KE< 3/5/10/20><jarak>ASMAH & hantar ke 32777 2d

» Войти to write comment.

sinarfm Abang #Zul membawa lagu "Delilah" untuk malam ini. Nampak kacak abang Zul dengan gaya rambut lurus. Haha. Kredit video @astrogempak
#kilauanemas5 #OtaiMasihBerbisa. Untuk mengundi #ZUL Taip KE< 3/5/10/20><jarak>ZUL & hantar ke 32777
2d

» Войти to write comment.

sinarfm Gaya klasik dari #Hasbi dengan lagu Release Me. Sedap kan? Kredit video @astrogempak. #kilauanemas5 #OtaiMasihBerbisa.
Untuk mengundi #HASBI Taip KE< 3/5/10/20><jarak>HASBI & hantar ke 32777
2d

» Войти to write comment.

sinarfm Jeritan Batinku dari #Elji. Kalau suka persembahan Elji, jangan lupa undi beliau. Kredit video @astrogempak
#kilauanemas5 #OtaiMasihBerbisa. Untuk mengundi #ELJI Taip KE< 3/5/10/20><jarak>ELJI & hantar ke 32777
2d

» Войти to write comment.