sinarfm Di dunia ini tak ada seorangpun yang jadi miskin hanya kerana memberi. Walaupun hanya dengan pemberian makanan, sedikit sebanyak dapat menggembirakan semua. Sertai misi #harapansemangatkekuatan kami #SinarFM #menyinarihidupmu 5min

» Entrar to write comment.

sinarfm Harini Cik Piah nak belanja semua makan western food untuk mereka yang berada di Lincoln University College Kelana Jaya. 38min

» Entrar to write comment.

sinarfm Cik Piah kita berbual bersama dengan kakitangan pihak universiti #harapansemangatkekuatan #SinarFM #menyinarihidupmu 51min

» Entrar to write comment.

56min sinarfm
Normal Sinar FM
sinarfm Terukir senyuman di wajah mereka atas pemberian kecil dari kami ini. #harapansemangatkekuatan #SinarFM #menyinarihidupmu 56min

» Entrar to write comment.

sinarfm Terukir senyuman di wajah mereka atas pemberian kecil dari kami ini. #harapansemangatkekuatan #SinarFM #menyinarihidupmu 57min

» Entrar to write comment.

sinarfm Ketika anda memberikan sedikit senyuman untuk orang lain, baik keluarga atau teman anda, ataupun orang asing yang anda temui, ianya sesuatu yang amat besar dan bermakna bagi mereka. Sertai kami untuk misi #harapansemangatkekuatan ini dengan membantu kepada yang memerlukan. #SinarFM #menyinarihidupmu 1h

» Entrar to write comment.

sinarfm Seronok abang kacak ni dapat bergambar dengan Cik Piah. Cik Piah belanja makan tengahhari lagi #harapansemangatkekuatan #SinarFM #menyinarihidupmu 1h

» Entrar to write comment.

sinarfm Cik Piah kita berada di Lincoln University College Kelana Jaya untuk misi #harapansemangatkekuatan dengan mengagihkan makanan tengah hari untuk pelajar dan kakitangan yang berada di sana @feeyaiskandar #SInarFM #menyinarihidupmu 1h

» Entrar to write comment.

sinarfm Dengarkan kapsul dengan Maggi Kari di Sinar FM dan menjadi pemanggil pertama untuk berkongsikan resepi Maggi Kari yang menarik serta rebut peluang untuk memenangi wang tunai RM200 dan juga hamper Maggi Kari! www.maggi.com.my 4h

» Entrar to write comment.

sinarfm Side mirror motor patah org buat. Dari jauh dah nampak terus rasa frust dan marah. Bila sampai dekat, org yg tak sengaja patahkan tu tinggalkan nota dan duit minta betulkan balik. Allah, tak jadi nak marah. Bukan sebab org tu tinggal duit, pasal dia jujur... #harapansemangatkekuatan 17h
  •   paitaro85_official 50rgt leh dpt 10 sidemirror 16h
  •   fizihomestar untung la 14h
  •   dhianadia nasib baik org lain xkebas duit tu ;) @sinarfm 5h
  •   adammikail12 Rm 50 tu boleh 4 kali lg patah sidemirror tu....kredit utk org yg tinggalkan nota sbb bertanggungjawab walaupun jika dia x sengaja terpatahkan sidemirror tu 4h

» Entrar to write comment.

sinarfm Jom #sinarians kita bersukan ikut abang @jamaljamaluddin23 selepas seharian menghabiskan masa di pejabat. Tngok tu ada gaya macam Michael Jordan. #harapansemangatkekuatan #michaeljordan23 #airjordan 20h
  •   sneakeralert Make sure to visit our website JustFreshKix.com for more sneaker news & updates 19h
  •   yusmadizakaria Haha abg jj masa tua ka yg atas tu 45min

» Entrar to write comment.

sinarfm @feeyaiskandar Sedapnya Cik Piah makan super ring tu. Jom dengar sekarang celoteh Cik Piah dengan Abang Zaidi Zainal di Santai Sinar. #santaisinar #harapansemangatkekuatan 21h

» Entrar to write comment.

sinarfm #throwback #balingbelakang Semalam abang @jamaljamaluddin23 berada di Gsc ALamanda Putrajaya untuk misi #harapansemangatkkekuatan Sinar FM. Ini antara pengunjung bertuah yang dapat memiliki tiket wayang percuma. 1d

» Entrar to write comment.

sinarfm @kieranto_marcello jadi hos malam semalam di Hafiz & Friends Showcase, Hard Rock Cafe KL. #balingbelakang #throwback #SinarFM 1d

» Entrar to write comment.

sinarfm Selamat menunaikan solat maghrib semua. Kredit : mysalammuslim 2d

» Entrar to write comment.

sinarfm Ini antara wajah-wajah ceria apabila abang @jamaljamaluddin23 dari #sinarmalam sergah diaorang dan tolong bayar kan tiket wayang untuk hari ni. Walaupun pemberian kami ini amat kecil, harap anda semua gembira dan mendapat manfaat dari misi #harapansemangatkekuatan ini. Kami juga berharap anda dapat melakukan perkara yang sama dengan membantu kepada mereka yang memerlukan. Walaupun bantuan anda itu kecil, tapi ianya amat besar dan bermakna bagi mereka yang memerlukan. Jadi jom viralkan misi #harapansemangatkekuatan ni. 2d
  •   beautylalola senpoi...jam berjenama n handbeg berjenama termurah follow BEAUTYLALOLA 2d

» Entrar to write comment.

sinarfm Setelah sibuk bekerja,keluarga bahagia ni meluangkan masa hujung minggu bersama dengan menonton wayang. Jadi kami dari #SInarFM tolong bayar kan tiket wayang keluarga ni #harapansemangatkekuatan 2d

» Entrar to write comment.

sinarfm Tanpa mengira bangsa dan agama, semua orang kami belanja untuk tiket wayang termasuk pasangan manis ini. Harap and a gembira dengan pemberian kecil kami ini #harapansemangatkekuatan 2d

» Entrar to write comment.

sinarfm Abang-abang kacak ni nak tengok Taken 3. #harapansemangatkekuatan 2d

» Entrar to write comment.

sinarfm Harini abang @jamaljamaluddin23 ada dekat Gsc Alamanda Putrajaya sebab nak belanja korang semua tiket wayang percuma untuk misi #harapansemangatkekuatan harini 2d
  •   norefal_placenta_glowing_skin NAK KULIT CANTIK PLACENTA .GLOWINGGG SKIN..CANTIKK celebrities. GEBU CERAH TEGANG..hot selling. FOREVERYOUNGG. Agent dropship jom WASSUP 0147256390.. 2d

» Entrar to write comment.