•   aura_khairora_3 *Hmmm! Alhamdulillah... Hanya ALLAH TAALA Maha Pencipta. AaamiNnn!.:) 46min

» LOG IN to write comment.

sinarfm @fizzfairuz dan @almynadia86 akhirnya menunjukkan wajah anak mereka di majlis cukur jambul tadi. Comel! #sinarkongsi 3h
  •   ziegee80 tgk dr gambor ni mcm muka ayahnya..comel n bambam 2h

» LOG IN to write comment.

sinarfm Ok cepat beritahu! Siapa lagi sado? @abgjem_ifollow atau @aarondwiaziz? Abg Jem kan? Please cakap Abg Jem sangat sado, kalau tak esok dia merajuk... #sinarfm #sinarpagi 7h

» LOG IN to write comment.

sinarfm Selamat hari lahir, @najwamahiaddin! Masih berseri pengantin baru ni! kami doakan Najwa selalu happy, bahagia dan dikurniakan anak-anak yang sihat dan comel! Muahcikedd hehehe! Happy birthday! 7h

» LOG IN to write comment.

sinarfm Gambar lama ni. Kalau anda pandai, cuba teka gambar siapa? Klu: penyampai #sinarfm. Hahahaha! Good morning semua! Ok cepat teka! 11h

» LOG IN to write comment.

sinarfm Sesuatu untuk kita fikirkan... #motivasi #harapansemangatkekuatan 1d

» LOG IN to write comment.

sinarfm Comelnya Tok Ti @ctdk #sinarkongsi 1d
  •   mohdzaidi7703 mata yg mengerikn..mcm nk mkn org.. 1d
  •   jee.ahmad Lebih cantik jika solekan yg natural dan lembut. 1d
  •   76yan She look so different! Good make up! 1d
  •   hasrikasiren Scary 24h

» LOG IN to write comment.

sinarfm Keluarga besar @sambunkface meraikan kedua-dua mempelai. Beautiful family! Selamat Pengantin Baru, rockstar! 1d

» LOG IN to write comment.

sinarfm Tahniah @sambunkface! Semoga kekal bahagia sehingga ke Jannah. Selamat Pengantin Baru! 1d
  •   wangsh Kenal~ 1d
  •   haizalizaa Cntknye 1d
  •   ziegee80 slmt pgantin baru..smoga kekal hingga ke jannah 1d
  •   sukahati smat pngantin bru! so sweet raja shari. 1d

» LOG IN to write comment.

sinarfm Selamat hari lahir buat @imranajmain! Kalau tengok Imran mesti teringatkan lagu popularnya 'Seribu Tahun'! Lagu berhantu tu! Hihihii! Semoga Imran selalu sihat, dikurniakan rezeki melimpah ruah dan terus aktif dalam dunia seni. Happy birthday! 1d

» LOG IN to write comment.

sinarfm #teamMALAYSIA memerlukan sokongan anda untuk perlawanan separuh akhir #ISTAF #SuperSeries Korea 2014/15 bertemu dengan pasukan tuan rumah, Korea petang ini jam 2pm. Jangan lupa untuk menyaksikanya di @arena801 dan Astro Supersport. #sinarkongsi @iss_sepaktakraw @stl.my 1d

» LOG IN to write comment.

sinarfm Dengarkan Carta 40 Sinar minggu ini bersama @hafizhamidun yang baru sahaja keluarkan album baru bertajuk "I love Rasullulah". Jangan lupa tau sabtu ni jam 8 pagi. #sinarkongsi #carta40sinar 2d

» LOG IN to write comment.

sinarfm Sertai kaji selidik Berita Terkini Sinar FM dan anda berpeluang untuk memenangi baucar membeli-belah bernilai RM1000 Klik http://goo.gl/EvraDj atau layari laman web kami di www.sinar.fm #sinarkongsi #menyinarihidupmu 2d
  •   isnaish Lebihkan lagi berita dalam negara yang terkini 2d

» LOG IN to write comment.

sinarfm Puan Aishah bertanya pada @imammudaasyraf apakah boleh seseorang itu mendengar al-quran ketika melakukan kerja-kerja harian seperti memasak, memandu dan sebagainya. Lihat video penuh #TanyaImamMudaAsyraf tentang topik ini di http://bit.ly/1DiemeX atau www.sinar.fm 2d

» LOG IN to write comment.

sinarfm #DMFK pesan jangan malu untuk pamerkan kasih sayang sesama keluarga agar menjadi contoh yang baik untuk anak-anak. #sinarkongsi #sinarfm 2d

» LOG IN to write comment.

sinarfm Pagi ini #DMFK bersama dengan kita untuk membincangkan topik apabila ibu-bapa bergaduh, anak-anak pasti menjadi mangsa. Bukan setakat marah, ada juga yang pukul dan sebagainya. Jadi kita dengar pendapat #DMFK tentang ini. #SinarFM #sinarpagi #menyinarihidupmu 3d

» LOG IN to write comment.

sinarfm Hari terakhir #SinarTunaikanBil! Tunggu nama anda diumumkan sebagai pemenang hari ni! Good luck! 3d

» LOG IN to write comment.

sinarfm Mintalah dari Tuhanmu...jangan sombong! #motivasi #harapansemangatkekuatan 3d

» LOG IN to write comment.

sinarfm Assalamualaikum...tumpang tanya. Ada tak anda kenal sahabat yang mempunyai pekerjaan yang bukan kerja biasa, yang rare...macam pencuci kandang harimau ke contohlah camtu. Share sikit! 3d

» LOG IN to write comment.

sinarfm Siapa agaknya akan menang #SinarTunaikanBil hari ni di #santaisinar? Awak ke? Mungkin... 3d

» LOG IN to write comment.