sinarfm Alhamdulillah @rozitachewan1 kini sudah berhijab sepenuhnya selepas pulang dari menunaikan umrah. Ini telah disahkan oleh pengurusnya @afeeqiqnarcio. Che Ta! Cantiknya! #sinarkongsi 8h

» LOG IN to write comment.

sinarfm Saksikan #takhta3ratu bermula hari ini di #astrofirsteksklusif! Layari laman rasmi www.astrofirstbest.com atau ke saluran 480! @errafazira @soowincci 11h

» LOG IN to write comment.

sinarfm Kesian @jaijaynal selalu nauuuu kena buli dengan @feeyaiskandar 11h

» LOG IN to write comment.

sinarfm Siapa follower @matlutfi90 kat sini? Ataupun follower @khairykj? Ada video cute gila anda mesti tengok di fb.sinar.fm 1d

» LOG IN to write comment.

sinarfm Ada kad jemputan perkahwinan yg kreatif? Nak ajak kami datang kenduri anda? Jom ke laman web kami sekarang! #karaokekenduri - kredit foto @studiokadkahwinku 2d

» LOG IN to write comment.

sinarfm Anak Cik Gayah nak kahwin? Anak Kak Leha buat kenduri besar-besaran? Wah...anak Pak Mail kahwin dengan anak Datuk? Apa kata Cik Gayah, Kak Nab dengan Pak Mail semua jemput kami jadi 'wedding singer' di kenduri kahwin tu nanti? Pasti meriah majlis anda nanti. Marilah jenguk laman web kami sekarang untuk sertai http ://bit.ly/1EZnpoe....Dah baca ni pakat-pakat kongsi tau #sinarfm #sinarians #menyinarihidupmu #sinarkongsi #harapansemangatkekuatan 3d
  •   aura_khairora @aikal_ikmal... *Hmmm! Nanti2 kita jemput Dj2 nhe kt Hr kita nk X??? Kata nk bg Depa tengok kita. Uhuuu!.:))) 3d

» LOG IN to write comment.

sinarfm Parodi "sakitnya tuh di sini" yg mana paling anda suka? 3d

» LOG IN to write comment.

sinarfm Berhubung dengan isu gangguan bekalan air dalam berita Sinar FM, kami ingin memaklumkan laporan yang menyatakan terdapat gangguan bekalan air di Selangor selama 36 jam yang disebarkan melalui Whatsapp adalah TIDAK BENAR. Kami tidak pernah menyiarkan apa-apa laporan mengenai perkara itu. Harap maklum. 4d
  •   muhdizwanjr Letih nak menjawab banyak org tanye @sinarfm 4d
  •   syamsulnazri Tu la..sya ada terima dlm wasap grop tdi..panik juga..ank dlm pantang d umh.. 4d

» LOG IN to write comment.

sinarfm Lagu #sinar11tahun dari #sinarpagi. Confirm segar lepas tengok video ni! Video penuh di fb.sinar.fm 4d
  •   art_sg_dua Pagi sinarfm,semoga ceria..... 4d
  •   djirwansyah أَلْحَمْدُاللَّه 4d
  •   noraizahizah Alhamdulillah 4d
  •   azhar142 Happy biethday sinar .... U r the best .... 4d
  •   mislena62 I loike.....congratz Sinar.....moga trus brsinar..... 4d
  •   atinahjamal Terbaekk @sinarfm selamat hari kelahiran #sinar11tahun enjoysss goyang yunk!!!!:) 4d
  •   aura_khairora @aikal_ikmal... *Huhhh! Syang btul lerrr Sayanggg. Darling X dpt tengok Depa joget2 tue... Masalahnya ado ko C KrillRashid tue buat gak??? Urghhh!.:))) 4d
  •   aura_khairora *Haaa! ALHAMDULILLAH... Terkecuali Aura tue Akak BaDdd! X suka sangat. Eheee!.:))) 4d

» LOG IN to write comment.

sinarfm #sinar11tahun untuk #Sinarians yang kami sayangi #trivia 4d

» LOG IN to write comment.

sinarfm @feeyaiskandar yang berbakat besar #trivia #sinar11tahun 4d

» LOG IN to write comment.

sinarfm @jaijaynal atau Abg Alonalon seperti yg digelar Cikpiah turut mengambil kesempatan utk mengucapkan selamat ulangtahun Sinar FM #sinar11tahun 4d

» LOG IN to write comment.

sinarfm Masa @krillrashid rekod video ni dia kena kacau dgn @abgjem_ifollow. #sinar11tahun 4d
  •   ahmadjamili77 Sinaf fm tetap di hati..selamat ulangtahun ke 11.saya tetap akan myokong anda semua.. 4d
  •   liya_ashaari Abggggg @krillrashid 4d
  •   aura_khairora *Hmmm! Happy Birthday to SINARFM. UlangTahun yang Ke-11 Hopefully lebih MantaPpp Ceria dan Pastinya Hebat Di Mata semua Peminat yang ada dan yang bakal mendengar. <S.I.N.A.R>??? Sinaran Inspirasimu Nekad adanya Rahmat. Eheee!.:))) <03032015> 3d
  •   aura_khairora *Huhhh! Mana ada 11 tue @krillRashid??? Baru bg 9 Uleh aje... Eheee!.:) @aikal_ikmal Gurow2 aje dgn Husband Org nhe. Jgn mrh luck! Eheee.:))) <03032015>?... 3d
  •   aikal_ikmal Entah ape2 aura_khairora..dia memg psiko..hati-hati ye @krillRashid 3d

» LOG IN to write comment.

  •   malikayob Vain. Hahahahahahahahahahahaha. Takpe, tetap minat semua kat sinarfm. 1d

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

4d sinarfm
Normal Sinar FM
sinarfm @abbyfana banyak pengalaman #trivia #sinar11tahun 4d

» LOG IN to write comment.

sinarfm Ucapan 11 perkataan @abbyfana #sinar11tahun 4d

» LOG IN to write comment.

sinarfm Giliran Cikpiah @feeyaiskandar nak ucapkan selamat ulangtahun yg ke-11 Sinar FM! #sinar11tahun 4d

» LOG IN to write comment.

sinarfm Paling comel! Inilah ucapan paling comel kami terima hari ni dari @kieranto_marcello dan anak-anaknya! #sinar11tahun 4d

» LOG IN to write comment.