shidarahimi Goodluck kwn2 #nutridiet :) semoga semua kek menjadi dengan cemerlangnya.haha 6h

» LOG IN to write comment.

shidarahimi Tq semua! hmm, ini kot hikmahnya tepung kek aku hilang & kecederaan @meerule94 . heh

aku bole post awal, tapi sengaja aku post lepas pukul 12 sbb nak wish Happy Birthday @bell_ros . selamat ber'paradise' dgn kek aku n @eyaeyo :)
2w

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

shidarahimi jadi jugak ape,jadi giant cocopie :D 1mon

» LOG IN to write comment.

shidarahimi Tq Dr @razzy_ms for yesterday.Walaupun pancit + mental + cramp + buat drama swasta (im sorry abt tht.haha) , saya tak serik. haha
bangge dpt hike dgn hiker tegar ni :)
#nuang
2mon

» LOG IN to write comment.

shidarahimi Main teka teki dgn adik2 SK Pasir Tumboh ..'Dalam byk2 hari, hari apa yang manusia paling takut?' 'Harimauuu!' jwb akak2 UKM dgn confident. 'SALAH, hari kiamat la'. Sentapnya tu disini, didalam hatiku..... 2mon

» LOG IN to write comment.

shidarahimi Alhamdullilah selesai lagi satu amanah. Ahli2 syurga ni buatkan sy rasa bersalah utk setiap keluhan penat yg diluahkan sepanjang handle event #KAJILiLi2015 ni.
#Triathlon
#KembaraAmalJalinanInsaniah
2mon
  •   gampangsolo Celebral Palsy eh ni? Kenapa muka dia macam aku kenal? Anak Ronasina ke? 2mon
  •   shidarahimi @gampangsolo haah anak CP. aku x sure pulak anak sapa. kenal ke? 2mon
  •   gampangsolo Muka dia familiar. Ronasina tu member kat fb, tapi memang ada anak CP lah. Nama anak dia An-Nur kalau tak silap. Muka budak ni macam muka An-Nur 2mon
  •   shidarahimi ohh ye ke. maybe kau bole g tgk fb die, mane tau die ade post pape ke for ur own clarification @gampangsolo 2mon

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

shidarahimi UKM champion! #nahsse2015 2mon

» LOG IN to write comment.

shidarahimi berakhir sudah tugas linesman yg kdg2 terconfuse in ke out.
#nahsse #badminton
2mon

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

shidarahimi Vokalis, Bob.
Ihsan gmbr : Din
3mon

» LOG IN to write comment.

shidarahimi Mokcik owner rmh ni ckp dah lama die nak duduk rumah 2 tingkat.Lepas banjir dapat jugak rumah 2 tingkat.

Power mokcik ni, boleh buat punchline lagi.

#opkim19 #misipascabanjirFSK #fsk #bertam
3mon

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

shidarahimi Eating in a bus 3mon

» LOG IN to write comment.

shidarahimi x sempat haus lagi sarung tgn.eceh~

#district21
3mon

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

shidarahimi saya bagi 5 bintang utk trip ni.hehe 4mon

» LOG IN to write comment.

shidarahimi best buku ni. saya bagi 5 bintang

hmm,goodluck hmm hmm hmmm hmm
4mon

» LOG IN to write comment.

Normal shida.rahimi
shidarahimi I drew this 3 months ago.tak sempat pun habis kan ,and now we're losing another one.takziah kga mangsa #QZ8501

takziah Malaysia #MH17 #MH370
4mon

» LOG IN to write comment.