» LOG IN to write comment.

sherryibrahim Bumped into dear @sakirinaca90 ! Dulu yang sentiasa jaga sherry dan pandai buat milo sherry was good to see you tadi walaupun sekejap 1d

» LOG IN to write comment.

sherryibrahim Salam Jumaat. Sherry & Yuki Tak sabar nak share dengan peminat2 semue our first humble collection by @chenta_bysny ! Thank you much chenta from us #sherryibrahim #chentabysny @officialsifc 1d

» LOG IN to write comment.

sherryibrahim Thank You @ehmalaysia April 2015
#sherryibrahim
1d

» LOG IN to write comment.

sherryibrahim Happy Belated #earthday
Reduce , Recycle and Reuse !
Let's be kind to our own environment 🌳 #sherryibrahim
2d

» LOG IN to write comment.

sherryibrahim #Repost @chenta_bysny with @repostapp.
・・・
Thanks @azwawanini for loving our soon-to-be-released scarf @Repost from @azwawanini : Wearing @chenta_bysny loving it 2d

» LOG IN to write comment.

sherryibrahim Home sweet home #Diormalaysia 3d

» LOG IN to write comment.

sherryibrahim How I wish I could turn back the time ... 4d

» LOG IN to write comment.

sherryibrahim #Repost @chenta_bysny with @repostapp.

Salah satu di antara wajah-wajah jelita yang bakal ditampilkan bersama koleksi sulung Chenta by Sherry & Yuki Chenta diinspirasikan daripada kesopanan, kejelitaan kelembutan dan kemodenan wanita zaman ini. Nantikan kemunculan Chenta tidak lama lagi! #chentabysny #sherryibrahim
.
Makeup by @razzimusa, Hair by @bambangsoteto, Photo captured and retouched by @fazdleeisa
4d

» LOG IN to write comment.

sherryibrahim Can't wait to try BellaDonna by my darling @izreenazminda ! Nak cantik and slim mcm Izreen lah and nak bnyk energy mcm die jugak! Thanks Sayang and ladies ape lagi ... *fYi ini packaging lame XO 4d

» LOG IN to write comment.

sherryibrahim Bonding time with my ladies 4d

» LOG IN to write comment.

sherryibrahim Lunch .. Anna tetap nk makan bag #superadorable 4d

» LOG IN to write comment.

sherryibrahim Bile Angah cakap bnyk along kat tepi buat muke 5d

» LOG IN to write comment.

sherryibrahim Tak sabar nak share @chenta_bysny dengan anda semue.
Coming soon on May
#chentabysny #sherryibrahim #lovemybrownskin
5d

» LOG IN to write comment.

sherryibrahim Thinking out loud 1w

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

sherryibrahim Be Happy
Be Yourself
#sherryibrahim
1w

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

sherryibrahim Indeed ! 1w

» LOG IN to write comment.