sheraaiyob Sekali sekala bila 'lil boss' tak ada 1h

» LOG IN to write comment.

sheraaiyob Assalamualaikum & hello to all. Come & drop by to Food & Fashion Market 2.0 by @bazaarlah 30 March-1April 2015 (Mon-Wed) from 10am-6pm @ Dewan MPH, Menara TM, Bangsar. Just a 2min walking distance from Kerinchi LRT.

Ada lebih 60booth yg menyediakan pelbagai barangan, pakaian, makanan, desserts! Aiskrim pasu pun ada... Ada celebrity's booth: @DiraAbuZahar& @ZiraNabil, @Neelofa, @khiriah17

Jumpa di sana!! Isnin hingga Rabu je tau. Sebarkan
15h

» LOG IN to write comment.

sheraaiyob Alhamdulillah #Repost @razlinarazali with @repostapp.
・・・
Seeking knowledge with my beautiful sisters at the Straight Path Convention today. 2d

» LOG IN to write comment.

sheraaiyob Bermula malam ini 3d

» LOG IN to write comment.

sheraaiyob ReviewbySA :

Haa sape yang ada cita-cita nak badan slim kurus ramping gorgeous! Ni nak promote satu product yang memang AWESOME ni! D'TRIM PIL PELANSING ISTIMEWA MUDAH DAN DIJAMIN SELAMAT !! TAK PAYAH BERSENAM PON DAH KURUS..!!! Produk ni SANGAT BERKESAN and serious tak tipu sebab ramai dah cuba and 100% SELAMAT DIGUNAKAN! Sape taknak kurus kannnn.. cuba korang tgk testimoni mmg betul turun berat badan! Mana taknye 5 HARI PUN DAH BOLEH NAMPAK KESAN! APA KEISTIMEWAAN PIL ISTIMEWA INI?
[] SANGAT MUDAH ditelan.. 1 biji sehari
[] Penurunan PANTAS
[] Tak Perlu BERSENAM
[] Halal
[] Tiada bahan2 terlarang

Whatsapp/msg 0135033180

Haa jom pakat ramai ramai kite tgk ig @dtrim_solution @dtrim_solution @dtrim_solution @dtrim_solution @dtrim_solution @dtrim_solution

#ReviewbySA
3d

» LOG IN to write comment.

sheraaiyob Bismillah.

Alhamdulillah selepas hampir 3 bulan beroperasi, Yabunayya @yabunayyavendor akan mengadakan pembukaan rasmi butik vendor yang pertama mengetengahkan konsep "patuh syari'ah". 2 DAYS TO GO!

Grand Opening Yabunayya
Islamic Vendor Boutique

28th March 2015
Saturday
11am-8pm

More than 50 vendors!!
Sale up to 50%!!
100 goodie bags with special gift!! And also drop by for the "Niqab Experience on Street" at 3pm.

Siapa yang berani try niqab nanti pun akan dapat special goodie bags! Doakan semua berjalan lancar. Bi iznillah.

Yabunayya
45-B, Level 2, Jalan Plumbum P7/P, Seksyen 7, 40000 Shah Alam. (Landmark: Jakel, JM Tower, Zawara)
3d

» LOG IN to write comment.

Slumber Shera Aiyob

» LOG IN to write comment.

sheraaiyob #Repost @zahiriladzim with @repostapp.
・・・
Buat pencinta - pencinta majlis ilmu. Ayuh! #ilmfest #ilmfest2015 3d

» LOG IN to write comment.

sheraaiyob ReviewbySA :

Assalammulaikum sayang, jemput follow ig @tenjanuary_ untuk dapat dress dan macam-macam lagi. in shaa Allah kami akan berikan layanan yang terbaik. ramai yang telah berpuashati dengan #lunadressbytenjanuary_ . korang bile lagi? follow @tenjanuary_ @tenjanuary_ @tenjanuary_

#ReviewbySA
4d

» LOG IN to write comment.

sheraaiyob ReviewbySA : [Formula PENCERAHAN PANTAS]

Pelakon Cinta Ibadah, Elly Mazlein MAKIN CANTIK MAKIN PUTIH selepas amalkan Serbuk Vitamin

Walaupun sedang mengandung, Serbuk Vitamin selamat untuk diambil. Sangat baik untuk Ibu yang sedang mengandung

SERBUK VITAMIN dapat mengebukan dan mencerahkan keseluruhan badan dalam masa yang singkat tanpa kesan sampingan

Sesuai untuk lelaki dan wanita 4 tahun keatas
Sesuai untuk ibu mengandung
Sesuai untuk ibu yg berpantang dan myusu

Mudah sangat nak makan vitamin moiz ni, terus kemam atau boleh mix bersama minuman lain

Harga 1 jar SM RM39.90 SS RM43.90 Pos add RM6

Pengedar Modal RM130
Stokis Modal RM690

Jom follow

@moizhq

#vitaminmoiz #moiz #serbukvitamin

#ReviewbySA
4d

» LOG IN to write comment.

sheraaiyob ReviewbySA :

Hello Ipoh, Perak People Any Ipoh & Perak peeps that searching for Surprise Delivery / Planner services in Ipoh? Plan with us the sweetest birthday, wedding anniversary, candle light dinner and much more for your loved one. Affordable price as low as RM80 - RM100. Book your slot now. You won't regard! Trust me! Others than Surprise Planner services, LDC also provide you Candy Buffet Photo Booth, Makeup, Catering & Canopy.

Whatsapp us now for more info:-
012-5894121 / 012-4653622
Follow us now :- (@lovedotcandy)

Xo, LoveDotCandy #ReviewbySA
4d

» LOG IN to write comment.

sheraaiyob ReviewbySA :

Kalau uolss nak kembalikan bentuk & berat badan idaman dan rawat masalah dalaman wanita. Jamu Herba Permaisuri lah jawapannya !! .
.
Jamu ni boleh mengawal selera makan, cepat kenyang dan melancarkan pembuangan anda TANPA cirit birit tau...
.
.
Hanya untuk wanita yang telah dan sudah berkahwin sahaja tau. Kesan seawal 2 hari. Lain-lain khasiat yang telah terbukti membantu: .
.
- membuang angin berlebihan dalam badan
- merawat masalah keputihan dan bau kurang enak
- merapatkan dinding faraj
- menghangatkan hubungan intim
- memejalkan payudara
- menurunkan berat badan
- membuang toksin dan kotoran pada usus
- melancarkan peredaran darah
- merawat haid tidak teratur
- masalah senggugut dan sindrom PMS
- memulihara dan menyuburkan rahim
- mengurangkan letih dan sakit badan
- menambahkan tenaga dan kecergasan .
.
Wajib cuba penangan JAMU POWER @jamuherbapermaisuri yang diasaskan di #terengganu ini dan produk pun telah berdaftar dengan #kkm, highly recommended tau, harga pun tak mahal. Sebotol hanya RM30 (S/M) RM33 (S/S)!
.
.
Boleh hubungi HQ Hotline 012 903 4424 (SMS / Whatsapp) untuk order dan pertanyaan lanjut mengenai jamu ni k.
.
.
Sebelum uolls lupa pasal jamu ni. So cepat2 pergi follow dorang dulu wokey :
.
@jamuherbapermaisuri
@jamuherbapermaisuri
@jamuherbapermaisuri
@jamuherbapermaisuri
@jamuherbapermaisuri
.
.
Sekarang ada PROMOSI 2 botol FREE pos laju ke seluruh Malaysia dan FREE keahlian tau!
.
.
Tag kawan2 uolls pasal jamu ni. Rugi x cuba penangan Jamu Herba Permaisuri ni !! #ReviewbySA
6d

» LOG IN to write comment.

sheraaiyob ReviewbySA :

Hi mommies
.

Jom visit ig shop @earlylearningshopmy. Pelbagai bahan pembelajaran awal kanak-kanak ada kat sana.
.

Bahan pendidikan Islamik, belajar membaca, barang mainan berasaskan pembelajaran pun ada.
.

Jom visit ok
@earlylearningshopmy
@earlylearningshopmy
@earlylearningshopmy
@earlylearningshopmy

#ReviewbySA
6d

» LOG IN to write comment.

sheraaiyob #Repost @bysa.bysa with @repostapp.
・・・
"Jubah ni memang selesa and best sangat-sangat! Cutting memang terbaikkk!" #positivefeedback #arbayabySA #bysa.bysa 1w

» LOG IN to write comment.

sheraaiyob Sekali makan tak boleh stop weyh! 1w

» LOG IN to write comment.

sheraaiyob Sehari bersama Seniwati Mariani dapat macam-macam ilmu. Seronok bila Mommy bercerita zaman Mommy dulu. Sangat-sangat teruja dapat bekerja bersama seorang Seniwati. Respect pada Mommy, memiliki semangat yang kuat dan berjiwa kental. "Beza berlakon zaman dulu dengan sekarang", kata Mommy. Semoga ada rezeki kita jumpa lagi Mommy ya #kronologisipenjualroti #kussemangataktor 1w

» LOG IN to write comment.

sheraaiyob Okay first time jumpa dan bekerja bersama Kakak @azizakazan macam dah bertahun kenal! Humble, kelakar dan sangat peramah! InsyaAllah kalau ada rezeki kita pi tengok teater Kakak okay! Kirimsalam kat orang yang jatuh tergolek tuh! #kronologisipenjualroti #kussemangataktor 1w

» LOG IN to write comment.

sheraaiyob ReviewbySA :

A Message from @UPTOWNPLAYAZ Group Of Brands!😎😎😎 " LOOK AT MY LITTLE SONSHINE, DIA MEMANG NAK JADI ROCK STAR! " 😀😀😀 HE ROCKS A PINK FLOYD TEE FROM @WWRY2020 @UPTOWNPLAYAZ & @WWRY2020

RETAIL | WHOLESALE | MADE TO ORDER

WE WILL ROCK YOU!

@WWRY2020 @WWRY2020 @WWRY2020 A PRODUCT OF UPTOWN PLAYZ STREET BOUTIQUE ( SEJAK 2001 )

@UptownPlayaz

#UptownPlayaz

#ReviewbySA
1w

» LOG IN to write comment.

sheraaiyob Sekali sekala pergi event bermakeup sakan. Makeup by @ezadibrahim! Thank you so much babe! 1w

» LOG IN to write comment.