» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

sheraaiyob Free 30 & 31 Mei ni? Jom singgah Dataran Shah Alam ada @foodmegafestival dan bolehlah pekena menu istimewa kitorang nanti. Menu apakah? Jeng jeng jeng! Datang ramai-ramai okay! #foodmegafestival #digipropa 3d

» LOG IN to write comment.

sheraaiyob Kalau suruh Mommy kejar, tak sampai seminit dah semput #Nyawa #Sonshine #PrincePulse #SindromMakMak 3d

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

sheraaiyob "Patutlah Daddy jadi pelakon." -Nadi Anaqi 6d

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

sheraaiyob Ada sesiapa mencari percussionist? Boleh kerja 4 jam sehari sahaja. Selebihnya saya kena minum susu, tidur, main dan keluar jalan-jalan with Mommy and Daddy. 1w

» LOG IN to write comment.

sheraaiyob ReviewbySA :

EEE...MUKA ANDA HODOH DENGAN JERAGAT?JERAWAT?KUSAM??DLM MASA 3 HARI SEGALA JERAGAT ATAU PARUT JERAWAT HILANG TANPA DIKESAN.MALAH KULIT SEMAKIN CERAH DAN GEBU.
Jomm dapatkan harga langsung tak masuk dek akal ni sbb kita nak buat promosi pembukaan produk terbaru iaitu Ellivior Premium 6 in 1.kita juga akan memberi diskaun 25% sempena opening ini.
semua produk di bawah ell beauty boleh dapatkan harga opening giler - giler ni tau!! antaranya:))
Collagen Soap (hilangkan kesan kotoran,minyak)
Miracle Toner (melembabkan kulit muka)
Tea tree Penghapus jerawat (mengecutkan jerawat nanah)
Ellivior Serum Stemcel (menghilangkan kesan jeragat/parut)l
Krim Malam (memperbaiki struktur kulit )
Krim Siang (menghalang dari sinar uv dan kelihatan putih jelita)
juga boleh dibeli secara loose item.jadi.. PM je kite terus kalau nak tahu berape harga opening bagi setiap produk k.semua diskaun 25%.
PM INBOX -https://www.facebook.com/ElliviorBeautyCareOffici…/messages/
https://www.facebook.com/ElliviorBeautyCareOffici…/messages/
https://www.facebook.com/ElliviorBeautyCareOffici…/messages/
WHATSAPPS - 0126695290/0125135290
WHATSAPPS - 0126695290/0125135290
P/S: setiap pembelian akan mendapat ellivior box yang cantik gituu.!
DENGAN ADANYA TESTIMONI PENGGUNA MENYEBABKAN IANYA MENJADI TERJAMIN DAN DIJAMIN KEBERKESANANNYA!!
SEMUA ADA DI PAGE https://www.facebook.com/ElliviorBeautyCareOfficial

#ReviewbySA
1w

» LOG IN to write comment.

sheraaiyob #Repost @umieisa with @repostapp.
・・・
Thank you for this beautiful reminder @faisalskis.

One thing the husband taught me subtly (since way before we started our tiny baby steps to return to and rediscover the beauty of our Fitrah) is, never to talk bad about someone, be it from your past, your present, whichever, just don't. Because it will come back to you. Your words will hit you back either through your action or reaction.
And Islam don't punish you for thinking of a bad intention (until you execute it). But Islam prohibits bad assumptions and unfair allegations, no matter if they're just in your head and stays in there. And Syaitan knows this well. Very well. May we always be protected, Aameen!
1w

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

sheraaiyob Bukan main lagi cik abang kita bersimpuh makan cucuq! #Nyawa #Sonshine #PrincePulse #SindromMakMak #CeritaPagiTadi 1w

» LOG IN to write comment.

sheraaiyob ReviewbySA :

Inginkan sesuatu yang simple tapi nampak special dan unik pada cake parti anda?  Hias kan cake parti anda dgn Cake Topper! Anda boleh dapat kan Cake Topper yg cantik dan unik dari @akudankraf . Visit IG @akudankraf untuk lihat koleksi Cake topper yang pelbagai dan cantik2. Anda boleh customised/personalised warna dan wording Cake Topper mengikut tema parti anda. Atau anda boleh pilih design ready made.
Selain cake topper, @akudankraf juga ada menyediakan 3D Poster Guestbook,DIY party decorations/hiasan untuk majlis anda supaya nampak lebih chic, hipster dan happening.  Visit @akudankraf @akudankraf @akudankraf sekarang kalau nak tengok banyak lagi party deco yang best!

#ReviewbySA
1w

» LOG IN to write comment.

sheraaiyob ReviewbySA :

Haiii gadis-gadis! Uols nak batik yang murah, berkualiti dengan corak-corak yang menarik.... Jom cuci mata dekat @aralia_kl Dapatkan batik-batik yang menarik ini dengan harga yang sangat reasonable hanya Rm45 je.
So gadis-gadis apa tunggu lagiiiiii cepat follow IG diorang
@aralia_kl @aralia_kl @aralia_kl
It's not about brand, it's about style!

#ReviewbySA
2w

» LOG IN to write comment.

sheraaiyob ReviewbySA :
Assalammualaikum & greetings all Semua tau fenomena selfie kini melanda seluruh dunia. Tapi frust nyer tengok gambar selfie tu bila dah cover camera 360 tetap nampak jugak kulit berjerawat So nak tak selfie dengan konfiden?? Tak perlu cucuk2 atau surgery ribu riban bagai, tak perlu ubatan merbahaya, paling penting jimat duit poket dan selamat digunakan tanpa was-was. Jawapannye Nour ain Beautycare Kenapa NOUR AIN ??? LULUS KKM
TIADA PENGELUPASAN
HALAL (boleh guna ketika solat)
PRODUK BUMIPUTERA
KULIT CERAH SEKATA & FLAWLESS
HARGA MAMPU MILIK

Bukan tu je. Pobling pore cleanser pun ada kat sini. Ala skincare product yg dah TRENDING WORLDWIDE tu. Masalah whitehead blackhead tersumbat semua kasi settle camtu je Ni pun harga mampu milik tau.

Untuk supplement pulak..hah yg ni memang part paling best. Bukan tapi macam makan gula - OLICANDY Iyeee betul. Kunyah gula2 pun boleh gebu gebas. Bukan setakat gebu 1 badan, tapi badan juga menjadi semakin bertenaga. Ramai artis dah makan dan diorang pun memasing makin gebu gebas.Yg penting mesti konsisten dan wajib minum air masak walau ape pun ubat awak makan. Murah je sayang.

So ape lagi jom la follow
@ungkunadyasalda
@ungkunadyasalda
@ungkunadyasalda
@ungkunadyasalda
Semua item ni @ungkunadyasalda sendiri consume. Nour ain + pobling + Olicandy. Take note semua pembelian disertakan dgn free consultation cara penggunaan. Free gift itu mmg wajib dapat ...wahhhh rugi tau x follow #ReviewbySA
2w

» LOG IN to write comment.

sheraaiyob Alhamdulillah. Seronok Anaqi dapat pergi Aquaria hari ni. Thank you TyAnne @wanyaiyob tolong jaga dan bawa Anaqi jalan-jalan 2w

» LOG IN to write comment.

sheraaiyob Ustadha Yasmin Mogahed #IlmFest #IlmFest2015 2w

» LOG IN to write comment.

sheraaiyob Awesome topics MasyaAllah! 2w

» LOG IN to write comment.

sheraaiyob Mak-mak boleh makan dengan tenang 2w

» LOG IN to write comment.

sheraaiyob Setelah entah berapa lama tak bersesi 2w

» LOG IN to write comment.