sheidasuhaimi Thumbs up for Thumb's 🏻 2d

» LOG IN to write comment.

sheidasuhaimi Exam mode is on 😬 good luck guys! Do your best! 2w

» LOG IN to write comment.

sheidasuhaimi Tadaaaa! Baru siap roti jala for potluck tomorrow. Kari ayam tak buat lagi. Asyik dok teringat geng menjala 15 union st. dulu-dulu. Ingat tak kita pernah gilir-gilir menjala 7kg tepung gandum nak bawak ke sandgate? Nasib baik semuanya geng akak-akak sado kan, @ainurzaharah @lady_dyla ? rindunye kat korang weh! 2w
  •   nafisahnorzemi Ak x rindu weh. Tukang makan tu penting gak tu. 2w
  •   sheidasuhaimi Eh rindu @nafisahnorzemi sangat2! *tgn ke dada* hahaha. Rindu la teringat awal2 kita baru sampai uk buat roti jala. Habis bunyi alarm kat dapur and sepah semua sbb periuk kecik, tapi nak masak banyak 2w
  •   sheidasuhaimi Qib, boleh la menjala roti sikit-sikit. Jala benda lain x reti @qib108 2w
  •   annyshaimi Sheida so tererrrr! And looks good! 2w
  •   sheidasuhaimi Ish @annyshaimi ! Tak terer lah anis. Roti jala 4 ingredients je. Bab nak bancuh je leceh sikit then part basuh bekas2 tepung haha 2w
  •   annyshaimi Hee takpee still terer to me! Haha sbb anis tak penah terbayang nak menjala sendiriii so kagum. Still kagum hehehe 2w
  •   muna_xoxo89 Sheida nakkkk!! 2w
  •   ainurzaharah Ya rabbi.. Rindu gile ok! Take turn tu xleh tahan.. Nasib dapor cinonet tu muat 3 org mcm kite ni.haha 2w

» LOG IN to write comment.

sheidasuhaimi Sahur with nasi lemak at 5 am #RIPdiet #sheidasfood 2w

» LOG IN to write comment.

sheidasuhaimi Almond choco balls yang sedap gils! Nak sekarang boleh takkkkk #unfortunatelyiaminjereks #auntieannes 2w
  •   ili2604 Urghhhh..nk auntie annes gak!huaaaa..de ari tuh nk.. 2w
  •   sheidasuhaimi Tu la nak balik lambat lagi! Kita sama-sama sabar k ili? Hahah. Balik melaka makan auntie annes puas2 @ili2604 2w
  •   ili2604 Okayyyy..hehe..bulan 9 nnti bru balik melaka..huaaa.. 2w
  •   fanahashim Ade kat semua outlet ke? Semalam lalu xde pon kat menu board dia? 2w
  •   sheidasuhaimi X tau la ada kat semua outlet ke tak. Sbb biasa beli kat jusco ipoh je @fanahashim 2w

» LOG IN to write comment.

sheidasuhaimi Satu kampung bergelap malam ni...jadi marilah kita berjemaah layan kuaci dalam gelap ye, kawan-kawan 🏻 #thisisjereks #beautifuljereks 3w

» LOG IN to write comment.

sheidasuhaimi With my 'sempoi' PTM group mates! Despite the difference in our ages (and positions), we had so much fun during our 1-week course. Practising sewang dance, making jokes, laughing at Madam Teh's funny laugh, sharing food and snacking while listening to lectures.. Will keep all those happy memories deep down in my heart forever! Group 8 rocks! #ptmcourse 3w

» LOG IN to write comment.

sheidasuhaimi Breakfast at White House #sheidasfood 4w
  •   umihajiyasin Salam sheida tu kegemaran haji yasin... akak apa lagi senang banyak le.. 2w

» LOG IN to write comment.

sheidasuhaimi Eid celebration in #beautifuljereks 1mon

» LOG IN to write comment.

sheidasuhaimi Never say no to a wefie. Say cheeseeemmmmm (saying cheese at first then senyum cover tutup mulut) ! 1mon

» LOG IN to write comment.

sheidasuhaimi Selfie wajib with the ladies 🏻 1mon

» LOG IN to write comment.

sheidasuhaimi Dalam hati, "laki aku ni sengih je ke, duit raya mana?" hehehe. 3rd day raya. 1mon
  •   qib108 Npe hubby kk sheida napok maken kurus. Hehehe.. makan banyok sikit raya ni 1mon
  •   sheidasuhaimi Itulah, time puasa haritu kena food poisoning x lalu makan. Haha. Selamat hari raya qib syg @raqibrashdi berapa hari cuti org jauh? 1mon
  •   qib108 Smpai esok jeeee... kak sheida.. selamat hari raya gak kk sheida kuuu... maap zahir dan batin....upload bnyok ket gamba 1mon
  •   umihajiyasin Oo macam tu yea 1mon

» LOG IN to write comment.

sheidasuhaimi Masih lagi gambar di tangga #hajahnikjahsclan but this time with my fav gurl @niknurulfariha a.k.a geng #madisonlovers i yang sama-sama takde luck bila join contest sugarscarf #SugarscarfRaya2015 1mon

» LOG IN to write comment.

sheidasuhaimi First time raya sekali . Hikhik. Selamat Hari Raya semuaaaa 1mon
  •   sheidasuhaimi Tq sha. Tapi x pandai lilit laaa hehehe. Happy eid mubarak babe! @sha162 1mon
  •   fanis_addin Sweetttnyooo ! 1mon
  •   sheidasuhaimi Haha fanis! Selamat hari raya! Dok dang nok berjalan rumah fanis sbb harini dah bertolak ke ipoh. Maaf zahir dan batin yang 1mon
  •   sheidasuhaimi @fanisaddin 🏻 1mon
  •   umihajiyasin As salam sheida first time raya. Makna pengantin baru ye... 1mon
  •   sheidasuhaimi Hihi takde lah puan. Saya dah kahwin 4 tahun. Saja tulis caption macam pengantin baru @umihajiyasin Selamat hari raya ye puan umi. Semoga sentiasa sihat dan ceria disamping family tercinta 1mon
  •   akrammazlan Selamat hari raya.kemsalam faiz 1mon
  •   sheidasuhaimi InshaAllah, hihi. Selamat hari raya @akrammazlan & wife. 1mon

» LOG IN to write comment.

sheidasuhaimi Love the colours of my ingredients. Okay baru nak masuk dapur, heh.
#sheidasfood
2mon

» LOG IN to write comment.

sheidasuhaimi Sabturdate #latergram 🏻 2mon

» LOG IN to write comment.

sheidasuhaimi Taadaaaa! Your berbuka meal is served, B! Instead of baking it in the oven like i usually do, I pan-seared it. Hopefully it is cooked exactly as requested pheww.. Selamat berbuka everyone!

#sheidasfood
2mon

» LOG IN to write comment.

sheidasuhaimi While in kelate..they had this without me Takpo..takpo, nanti i nok tuntut maley rayo nanti deh! #hajahnikjahsclan 2mon

» LOG IN to write comment.

sheidasuhaimi A doodle a day keeps the boredom away 2mon

» LOG IN to write comment.