» LOG IN to write comment.

shahzjaszle Will meet again 3mon

» LOG IN to write comment.

shahzjaszle 360° 4mon

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

shahzjaszle Happy Mother's Day you're the most wonderful WOMAN EVER. . . 4mon

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

shahzjaszle Blues point - sydney 4mon

» LOG IN to write comment.

shahzjaszle Decorate 4mon

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

shahzjaszle "Take a walk in my shoe first . before you jugde me"
GAMBARAN SEBENAR ATAU GAMBARAN REKAAN
4mon

» LOG IN to write comment.

  •   anissafwan tak lama dulu neelofa pernah buat statement yang u hutang die. amount xingat. 5k kot. google la. mesti ade pasal cerita tu. dah bayar ke blum?. . .. u famous sebab bakat ke shah. rase nye kontroversi murahan lg besar dr bakat. filem lakonan u pon azura yg xbrape nak laku tu je pon. pandai plak ckap soal halal haram. berkhalwat tu halal plak kan. u re the real definition of playboy cap ayam yg xbrape cerdik. 4mon
  •   shahzjaszle @anissafwan its okay. You jangan delete pulak comment u ni taw. Once i settle up my court case. And youre next. Just standby your lawyer alright. But if you delete pun xpe. Dah screen capture pun :) 4mon
  •   anwaralias amak aih?? apo da jadi nie yop? cerite ni makin hangat nh.. haha.. pakcik da bagi ayam pakcik makan...konyang ayam2 pakcik.. @shahzjaszle tokse la makamah2 ni.. setel cara baik je yop.. dio da mgelupo da tu.. 4mon
  •   wendyilejay Yeah, betol tu @shahzjaszle .. jangan dok sibuk nak MENGAIBKAN org. Takde keje lain kot dia tu. Biar je dia tu . Sibuk jer nk tahu org dah byr hutang ke tak. Eh , Citer AZURA tu best ape! Tau2 jer yg Shahz ade dlm citer tu. Nampak sgt STALKER, Kan?haha. Anyway... ignore your boring haters. Just because of dia tak suka you, tak bmakna you akan jatuh! Ok. 4mon
  •   anwaralias uma pakcik banjir la pulakk.. aduii.. 4mon
  •   suyaxtremers i like u coz film dendam 5 beradik..haha..rare! 4mon
  •   tempahan_gubahan dah saman @anissafwan ke belum?. rase die ade reply lagi pernah terbaca haritu. aih dah delete ke? tak gentle. 2w

» LOG IN to write comment.

shahzjaszle Cold play - Fix you 4mon

» LOG IN to write comment.

shahzjaszle When the sun goes down... 4mon

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

shahzjaszle TAMBURLAINE 4mon
  •   anwaralias haah la miyol mcm shahzi sam la.. 4mon
  •   amirulremly @anwaralias kah shahzi sam plak 4mon
  •   xuera88 @ anwaralias lonely..sory just nk answering ur comment je..yg suh tya ble nk kawin 2..xrse pnt ke org hntam org len..ko pulak nk bz mnjwb kt ig org..lau nk feymes plez msuk relity tv show..jd plakon ps2 create ig dptkn fans bru xlonely..so pity of u.. 4mon
  •   anwaralias xuera88? haakk hakk hakkdooo den kesa? ahaha pity of u too..keding 4mon
  •   amirulremly Brgduh le kome smpai lebam kahkah. 4mon
  •   amirulremly Syaiton berjoget akahkah 4mon
  •   anwaralias entah la depe.. teman pon xtawu.. hahaha 4mon
  •   adyahaque1 Hahaha..mcm2 la...aku baca je sume comment since aku peminat SJ...to sj..tayah baca la comment2 sume ni..tak penting pon... 3d

» LOG IN to write comment.

shahzjaszle Photo by @lanshah82 4mon
  •   anwaralias apa no pin atm hp ni? pakcik nak kluakn duit ni nk bli pampers anak ni. 4mon
  •   aien_inzaghi ..RPSJ.. 4mon
  •   dollandlolashouse Kindly visit my IG for more than 5000+ wardrobe fashion to choose :) 4mon
  •   handbag_rm60 Hahaha @anwaralias 4mon
  •   anissafwan paling lama bertahan pon 5 bulan. tak sabar nak tengok ape ending die n whos gonna be the next victim. 4mon
  •   anwaralias kalian nie, ape la.. cube lakau kalau jadi kt kucing korang, kucing korang kene tinggal gan kucing laen, ape pasaan korang? sedangkan aur pon dengan tebing apetah lagi kutu dgn rambut.. 4mon
  •   arepit_shock Cool bro.. 4mon
  •   rahsiamontok_ketat_dlm5hari Nice!! 😙😙😙 4mon

» LOG IN to write comment.

shahzjaszle Lets play 5mon
  •   xxfifyxx Annoying laaa comment pakcik2 mende ape entah. Semak sia! 4mon
  •   anwaralias annoying tu ape ye? al maklum la pakcik skola x abes, pakcik slalu ponteng skola pastu kene buang skola SIA ... tp pkcik ase kalu pkcik jd sazali ni, komen2 yg laen tu lg semak SIA, 4mon
  •   esthersiewyen @_orked__ perempuan murahan? LORR!! From ur writing, I don't see u being any "expensive" as well! And LORR!! Calling ppls names are "nasihat"?! Bagus la Husna blocked u, anyone will do the same! 4mon
  •   sue_maris Sy minat lakonan awk dlm #andainyaakupergidulu ..yg lain tu tpulang la pd awak. Bertan2 org mbbel dan mgata awak, kalau awak sdri xnk brubah..xjd jgak...moga Allah SWT buka hati awak nt.. 4mon
  •   tini_aziz @eetawaziaf yg kite tahu,yg blakang2?..haih.. 4mon
  •   anwaralias belakang2? jgn pandang belakang, ade hantu 4mon
  •   nunaomeyyyy_ Shame on you 4mon

» LOG IN to write comment.

  •   budaxshazara hanis husna,x pyah nk ltak bnyk sngt ngn llki mcm nie k.. slgi ko bley gunakan ko gunakan jew.. jgn smpai die yg guna2 kan ko.. sbb nye nmpk sngt buat prempuan mcm tunggul kayu.. bkn skali dua.. da bnyk kli kot.. tapi kalo ko pk die llaki terbaik mmang malang la nasib ko.. ishhh.. sngt2 mnyampah plk ngn ko nie @shahzjaszle .. sblom nie pnah tserempak ngn ko bnyk kli ngn putri.. jlan pimpin2 tngan n sngt awesome! Tapi hampeh perangai ko kan.. 4mon
  •   nurulfarahin91 Mamat ni buat pompuan mcm pelacur dia je...bler ko nak ko gi kat dia...dah bosan ko cr org lain... 4mon
  •   anwaralias kereta kereta dlm gamba ni x besalah.. kasihan kereta kereta ni.. 4mon
  •   anissafwan terfkir jugak mak si shah ni xnasihat anak die ke?. hritu dlam melodi kemain bash si farah tu.back up anak la katakan. xkan la mak die xtau cerita ni kan. 4mon
  •   anwaralias xbaik la kesian mak dia.. jgn main2 dgn mak.. sensetap taw.. 4mon
  •   masturamohd @anwaralias yg tukang jenaka 4mon
  •   nazeylabellasaid ensem la @shahzjasle 4mon
  •   sofie_masrol Bila aku baca semua komen2 di atas aku nasihat kan korang jgn main ckp je.. X baik menuduh itu ini sedangkan the whole story korang x tau. Jodoh di tangan Allah.. Kalau ada jodoh tu ada lah if x ada kita ni siapa nak kondem macam2 3mon

» LOG IN to write comment.