shahilaamzah Goodnight! - #Repost from @class2grade8 with @repostapp --- Shila performed in the MV of the theme song for <Bazaar Charity for China> entitled 「Ai De Guang Mang」as an efford for caring the 'left-behind' children.
For the full vid of this MV plz access to : #vfrm=2-3-0-1" target="_blank" rel="nofollow">http://www.iqiyi.com/v_19rrne4dkk.html#vfrm=2-3-0-1

茜拉参与录制的<芭莎明星慈善夜>主题曲「爱的光芒」终于新鲜出炉啦!小伙伴们快来围观!
完整MV链接: #vfrm=2-3-0-1" target="_blank" rel="nofollow">http://www.iqiyi.com/v_19rrne4dkk.html#vfrm=2-3-0-1

@shahilaamzah #class2grade8 #shilalas #shilaamzah #bazaarcharity #爱的光芒
7h
  •   hebeayu I love you shila. You are my forever super star and idol 2h
  •   hebeayu You are the best in my heart and love you forever@shahilaamzah 2h
  •   vv8222 兔宝音色太美了 2h
  •   asyraf1810 1h
  •   closetroom888 現貨和沒有截止日期的預購衣服天天有新款上架!! 現貨Naked 2&3,Dk big eyes,DD cream,防水袋,New balance和Ukelele全各種顏色任你選&全西馬免郵費!! 現貨Birkenstock男女最新款&新顏色已搶先上架★ 1h
  •   z_alif Kalu ade subs eng lagi best .. 48min
  •   waneyjer sngt tersentuh n kagum ngan kak @shahilaamzah ble tgk video nih..keep moving kak shilla..sy always support akak.. <3 <3 42min
  •   wuli_xm 棒棒哒 19min

» LOG IN to write comment.

shahilaamzah Keep holding on my beloved adik-adik.
I got your back.
Don't worry :)
9h
  •   nora_sha Kshaaa i lapchuuu lah kshaaa why no notice mee ? Me sad2.. hahhaa. 5h
  •   ainfitclub cari peserta turun berat badan. menang wang tunai. whatsapp saya utk tahu syarat2. area shah alam. 5h
  •   nazip8 Shayangggg... 5h
  •   tiensmy_growtaller_malaysia Tabik spring 5h
  •   aimanraub89 Alhamdulillah 4h
  •   dandelionss___ If I hve the opportunity to see u I will sing infront of u and ask for ur opinion... u are my idol 3h
  •   cg19920620 开心每一天。 2h
  •   aie_nick I love you, do you the same? 2h

» LOG IN to write comment.

Normal Nur茜拉
shahilaamzah If you can't respect my parents,
Then you don't deserve my Respect:)
12h

» LOG IN to write comment.

shahilaamzah I know I'll never walk alone..
Thank you so much for being here with me..supporting me..
Thanks guys..
You know who you are:)
12h

» LOG IN to write comment.

shahilaamzah Keep calm and drink tea. 14h

» LOG IN to write comment.

shahilaamzah Alhamdulillah my dream to get all my fans from all races under one roof came true.
I can feel the love..and the harmony from my fans.:)
前几天演唱会我真的很开心,因为到处都是你们标志的身影和尖叫声 所以不管发生什么,有你们就是最大的温暖和动力,未来一同前进 共同进步吧 :)
@shilaamzah_photography @shilabar_official_shilalascn @class2grade8 @the_shilaamzah_fans
17h

» LOG IN to write comment.

Amaro Nur茜拉
shahilaamzah What?alhamdulillah.
My family,friends and my real fans knows who I am..
And where I stand :)
That's really enough.
Keep holding on everyone..ini cuma dugaan kecil dari Allah SWT Buat kita.
18h
  •   dctr_d Dah salah,just apologise...no harm in being modest n admitting your fault...your ego wont take u anywhere,except bringing u down one day...stop being childish at yout age... 8h
  •   genjij Terbaik 8h
  •   ayuhawany Syok sendiri la u ni..plizz be matured..so tired asik kontroversi xabih2.. 8h
  •   zhan2yingv what are you do? 7h
  •   bella_de_lunna X suka shila, leave her insta..diam! 6h
  •   nursyafiqahyazid @ayuhawany kalau kaksha syok sendiri , akak boleh unfollow kaksha .. bolehkan ? Tak payah nak menjatuhkan orang .. akak tu yg syok sendiri .. kaksha dah berjaya , ramai peminat .. So siapa yg syok sendiri sekarang ? 4h
  •   iqbalrahim92 Tak apa kak. Satu yang membenci 1+++++++++ yg d belakang. Go akak. Wo ai ni @shahilaamzah 3h
  •   ay_azman Shila please be matured.. xkan sampai kene merayu kot.. demm.. 2h

» LOG IN to write comment.

shahilaamzah Nice art @khairihariz .thank you. :) 1d
  •   muhdsakin @heejab_4u cheap spam 12h
  •   coco1868 高端奢侈品定制 & 原单外贸出口,我们致力给客户提供最好的品质及服务,包含全套专柜包装及小票,满足各种需求,期待您的光临!!! 11h
  •   penncooper 11h
  •   smallsmallappel 南娜精油皂正品,关注微信294110465 10h
  •   macky4508 包包 面膜 化妆品 韩国直邮 微信894927650 10h
  •   the_hakuna_matata_ @shahilaamzah 茜拉姐姐继续加油吧,让全世界看你多么的强。we always behind u.. 9h
  •   ejan_bampatuwei Assalamualaikum , sebelum itu saya Mohd Shahrizan . Saya pelajar dari ALC College, pihak college kami ada menjalankan satu event untuk charity, dan event ini adalah satu daripada subjek yang harus kami jalankan, buat semester ini, sekiranya pihak Tuan/Puan dapat membantu kami dari segi apa pun kami sangat Hargai, sebab dana yang dapat kami kumpul kan dalam event ini terus di salurkan ke tabung amal kebajikan. Sekiranya pihak Encik dapat membantu, pihak kami sudahi dengan Terima kasih. harap dapat respon yang baik, kami sgt memerlukan 8h
  •   the_goddess_of_death 诚信互粉 8h

» LOG IN to write comment.

shahilaamzah I saw you in the crowd..singing all the love songs for you. 1d
  •   ytterjinghan !!好美好可爱好爱你! 15h
  •   athirahwani_ comel 14h
  •   carrie_is_always_best 互赞秒回,赞几回几 12h
  •   penncooper 11h
  •   ejan_bampatuwei Assalamualaikum , sebelum itu saya Mohd Shahrizan . Saya pelajar dari ALC College, pihak college kami ada menjalankan satu event untuk charity, dan event ini adalah satu daripada subjek yang harus kami jalankan, buat semester ini, sekiranya pihak Tuan/Puan dapat membantu kami dari segi apa pun kami sangat Hargai, sebab dana yang dapat kami kumpul kan dalam event ini terus di salurkan ke tabung amal kebajikan. Sekiranya pihak Encik dapat membantu, pihak kami sudahi dengan Terima kasih. 8h
  •   tiaracaptures Followback ya kak 8h
  •   the_goddess_of_death 诚信互粉 互赞 8h
  •   sistar1996 哈哈 5h

» LOG IN to write comment.

shahilaamzah By @shilaamzah_photography : Salam semua. We've been getting not so nice comments with regards to the post we posted yesterday. @Shilaamzah_photography is just a fanclub. And we as fans menantikan article/write up from the malay media since this concert is held in Malaysia dan tentunya banyak orang Melayu yang nak tahu tentang concert Shila. But what we got was caci maki dan penghinaan dari pihak media. Many claimed that tiada undangan dari pihak Shila. So here it is. We've managed to get a copy; tandatangan media2 yang hadir malam itu. So...... You judge for yourself. : )

Note:
We're just a fanclub yang berniat untuk menyokong kerjaya Shila sahaja. Dari awal sampai sekarang. Nothing but just updates about Shila. Yang tak suka, its just a click away...
#repost
2d
  •   sha_shamsul_bahrin_172 @raimimesari alhamdulillah saya hari2 tgk cermin,tp persoalan nya kalau saya ada hati bg ceramah skali pn dkat bhagian mana yg bgtau sy xboleh visit ig shila??awak ada nampak saya marah kan shila?awak ada nampak saya marah wartawan?saya ckp panjang2 pn awk xkan faham kot,sbb bhasa awk dgn bhasa saya xsama...wlau pn saya xtuju kan pada awak tp awk hina saya,sebesar zarah pn saya xrasa nk hina awak blk sbb saya tau klau saya hina awak blk tanda nya sya hina ciptaan tuhan...saya mmg jahat dan awk baik tp skurang2 nya saya tidak menjatuh kan MARUAH sesiapa...yg buruk dtg nya dari saya yg baik dari Allah s.w.t...saya mtak maaf klau awk rasa sy hina awk,tp siapa pn yg salah saya rasa xperlu bangsa sndri kutuk bangsa sndri...satu hari awk akan faham maksud saya sbb apa yg saya rasa awk akn rasa..slamat malam awak ^_^ 5h
  •   khasyaff_ilham Fans @shahilaamzah ....bukti ni pn pcaya??? 5h
  •   food1001art Media melayu mmg double standard n penuh dgn kerenah birokrasi, mmg klu shila x g china selama2 nye lah duk mngharap media melayu naik kn dia but media melayu juz naik kn org yg dorg nk naik kn jer, dorg rse dorg hebat sbb boleh naek n jatuh kn seseorg anytime...... industri sndiri pon dh parah, bgus shila bkak prngai2 org2 yg ade disebalik industri....... 5h
  •   nadrah_musa Salute @sha_shamsul_bahrin_172 ... Biar je orng menaip. Awk x de salah ap2. Good advice 5h
  •   mieanna90 @sha_shamsul_bahrin_172 thumbs up..aku x baik sangat..tapi aku lega dalam kalut2 pasal kisah shila vs wartawan nie, atleast ade org yg masih kisahkan masyarakat dan bagi nasihat..yg x ley terima nasihat tue diam2 sudah la..jgn smpai kata2 makan diri 4h
  •   ceknabbbbb @farahrezuan terbaik 4h
  •   abgfesyen @zue_isa mmglah xde masalah ngn wartwan, ko tanya TokTi berapa dia spend beli gifts untuk wartawan. Ko tanyalah, ko kan baik ngn wartawan. Takyah nak poyo sgtlah. Satu lagi, cer bagi nama wartawan yg cover pasal Shila dari kecik sampai besar. Yg percaya bakat Shila cuma Ahmad Izham Omar. Kalu xde facts ko jgn main tulis jer makcik. Ko xde beli kan album Shila? Ko dengar lagu pun kat radio memekakkkkk. 4h
  •   abgfesyen Yg bajet suci baik ko gi sembahyang istikharah mintak laki cepat! Dah berlaki? Ko doakan jer anak2 ko tuh jadi ustaz ustazah. Melangut kat sini buat apa? Blahlah korang! 4h

» LOG IN to write comment.

shahilaamzah Sharing is caring right Mak and abah?:) @zie_lala @ndlala 2d

» LOG IN to write comment.

shahilaamzah I have a gap on my teeth.
Cuma Tak cukup kurus and cantik Nak Jadi DKNY model..
Hehehe.
P.s: DKNY model gap Kat tengah2.gigi diorg.
Hehe #justforfun #nobutthurt #orteethhurt *wink*
2d

» LOG IN to write comment.

shahilaamzah Someone said I need to fix my teeth.
Yeah my teeth aren't as beautiful as yours.
But at least I have teeth.
I should be grateful instead:)
2d

» LOG IN to write comment.

shahilaamzah Selamat hari Malaysia.

I talked bout this on my concert recently.
"Jangan risau,kemana sahaja Sha pergi..Sha akan tetap membawa nama Malaysia.."
Alhamdulillah my parents taught me well.
I still keep myself grounded..never forget my roots.

Benarlah seperti kata pepatah,
hujan emas di negara orang hujan batu di negara sendiri.
Sebab itu Sha merantau dinegara orang untuk menimba segala ilmu dan nilai-nilai yang baik untuk dibawa balik ke negara sendiri.

Memang Benar juga lah kata pepatah,
Jangan jadi katak di bawah tempurung.
:)
2d
  •   count_on_m3 Hw much hurt it is kak sha.. Hrp kak sha x pyh bc those komen ok. Dont worry Allah always be there 4 u, jz pray it out, insyallah smge smuanya di permudahkn.. 1d
  •   wannoorinai Yesss itss True @cocacolau ... Good luck to shila.. Excty u are do really good for Malaysia.. I m so pround to have @shahilaamzah in this industry 1d
  •   na_nya85 Suatu hari nanti sha akan dpt gelaran DATO .. sha dh mgharum mlysia.. 1d
  •   anis_syahirah94 Harap Kak @shahilaamzah dan family banyak2 bersabar dgn cerita2 yg tak sedap didengar yg timbul tu yer.. Always support you 1d
  •   norasiahnasir shila dgn nd lala..mcm bf n gf je.apapun all the best 15h
  •   zuharozali saya bangga dengan awak kakak ! @shahilaamzah 11h
  •   johntan2188 Fat ass 9h
  •   bhllaptop Shila remember you are Malaysia's pride (国宝)treasure   5h

» LOG IN to write comment.

shahilaamzah No matter what,I still love you though..:') 2d

» LOG IN to write comment.

shahilaamzah "Hati kena sado" 2d
  •   daisy_525 哇!好美! 1d
  •   ameira19 Kudman rasa hati ku ridu mana ~ ♡ this bast song ♡ And I love this song ♡♡ this to you Shila ♡♡ 1d
  •   icey_cen U send lots of picture every day. 23h
  •   aqisshine Love this pic so much.... 23h
  •   lhtinglove 好美 22h
  •   nurachichie Iloveyou shila amzahhh !!!!!!!!!! Wihuuuuuuu 19h
  •   qu_putehkl persetankan orang lain. yang penting kite tau ape kite buat. yeahh 8h
  •   exol_yx 真的很美 6h

» LOG IN to write comment.

shahilaamzah Goodnight,sweet dreams..我爱你. 2d

» LOG IN to write comment.

shahilaamzah Thanks MEDIA . 3d
  •   lurveachu Sebijik kena kat Kosmo. Kekaw kekaw 10h
  •   serbukbuah Hmmmmm, antara kluar duit beli tiket konsert yg Kosmo tulis ditaja syarikat judi dan beli Kosmo yg asyik adu-domba psl org lain hampir setiap hari, baik beli tiket konsert. x sanggup kluar duit subahat buat maksiat hampir setiap hari baca psl adu-domba, sindir2 syak wasangka. hmmmmm Kosmo dulu penah fitnahkan yasmin ahmad gak. baru ninggal tp kene fitnah plak. tp ari ni belagak suci bagai Kosmo. tul x @qfacesyafiq ? #boikotkosmosampah 9h
  •   i.am.zuhri @serbukbuah two wrongs don't make one right. 9h
  •   serbukbuah @i.am.zuhri Eh why? Cannot one? 8h
  •   tubao_love 祝兔子早日找到另一个他,,, 8h
  •   laracalvin wat comes around goes around.. Yes to @iesyatoh i am agreed on apa u cakap. Jangan angkuh... Sangat menakutkan .. Jangan bash bangsa sendiri. Kita ni pun bergaduh berkutuk sesama islam. KENAPA? 8h
  •   i.am.zuhri @serbukbuah just because somebody else steals doesn't mean that it's okay for you to steal. That's what the proverb means. Right and wrong is determined by religion, laws, moral and social values, not just because somebody else does it. 5h
  •   azeerahanapi U nk maju? Org kritik u kne terima. Bkn soal bangsa or agama. Ini soal kerja. Xde sape akn down kn sesape klu kerja A. 3h

» LOG IN to write comment.

shahilaamzah I am totally a different person on stage and off the stage..
On the stage I'm just being SHILA AMZAH .
Off the stage I am shahila..
So please stop asking SHILA to dress up shahila on the stage.
Because they're living in a completely two different world .
Love me for who I am.
Not for what I am.
:)
3d
  •   jafar.wayanad.92 :: 2d
  •   crazy_ai.sehun 好女王!! 1d
  •   kaffeestelle 要是能摘掉头套就好了…… 1d
  •   alanbunny 是头巾好吗,不知道不要乱说…… 1d
  •   llyy0702 点我,有瘦身和丰胸秘方 1d
  •   weidan511 我家有美鞋微信;cara511 17h
  •   krstalliy 15h
  •   nurulsyazwani1293 Live like Hannah Montana... Ehehe @shahilaamzah ^^ Love the way you are..!!! ignore the haters , okay ^^ we were born not to please others but ourself , parents and family and especially the ONLY ONE Allah swt. Yang penting kerja halal dan tak ganggu hidup org lain. JiaYou xila!!! ^^ 5h

» LOG IN to write comment.

shahilaamzah Segment by segment with LOVE.
Kudos to my favorite designers .
I love you 3 from the bottom of my heart.
Opening blue dress by @azuracouture ,
Dance segment by @raffieynasir '
And closing by @hazwanieosman .
It's not easy to doll me up ,(u know what I mean,haha haha)
But you guys made it!
And special thanks to my spectacular make up artist @nfizaris :)
Definitely a night to remember #loveliveinmalaysia .
3d
  •   ewzhanglang ♡♡♡ 2d
  •   khasyaff_ilham Plsss..dressup mcm joker 2d
  •   jihakarim @fasyariza JEALOUS MUCH . 2d
  •   jihakarim @fasyariza aku x phm manusia mcm kau ni . Kau tengok org dr China support gila kak sha . Kau org melayu ? 2d
  •   idarozita Ignore haters adik @shahilaamzah whatever you do, no matter how good, ada je yg tak suka, adat jadi public figure. Let's just think of these haters as 'people who are really jealous of yr success'. Diorang ingat senang ke nak tembus market China? You're the FIRST malay artist to do so.. And the journey was rough, sayangnya, haters tak tahu semua tu. Chin up!! Don't even respond to haters.. 2d
  •   cikdiba88 Kelakar lah tengok haters sorg tu. Hehehe. @shahilaamzah tahniah di atas kejayaan awk. Semoga beroleh kejayaan pd masa akan datang. Amin. 2d
  •   aucoeurvouss Cool 2d
  •   love_sehunhan overdose 21h

» LOG IN to write comment.