shahilaamzah Isya' jom. 26min

» LOG IN to write comment.

Normal Nur茜拉
shahilaamzah I had a great weekend with my family :)
P.s: the photo and the caption are not related.
3h
  •   hanamohdhaslan_ Betul betul..gamba dgn caption takde relation pon..hahah tapi takpe...maksud gamba tu deep @shahilaamzah 23min
  •   syasyareena Be matured sis 21min
  •   afifa_salleh Your performance in meng xiang xi da dang just now makes me goosebumps all the way! I love you sha biarla org nk ckp sha x mtg ke apa, Allah knows better. :) 17min
  •   zhouyuxing 带你赚钱带你飞,谁都能干,本人是留学生,留学生活诱惑太多时间太多钱太少,玩手机不如去挣钱。多劳多得,没时间也不想骗。V信 798256565😀😀 16min
  •   leeyanasir Pls matured sis13min
  •   cthasm4h jgn tipu diri sendiri..mkn hati x baik 11min
  •   jiumei089 过年放寒假呆在家里没事情做,为什么不主动去找点事情做还能获得不少的收入 我已经做了一学期了 可以买我想买的东西随心所欲 想要了解加我V信 xiaomadan321 3min

» LOG IN to write comment.

shahilaamzah You will trust the person you truly love,
With trust..there won't be any issues...
We will live happily..
Without any distractions..
And insecurities... I just hope and wish that I'll have the trust from my parents and friends..like how I trust them.. I may live in a fantasy at times..and having a cyber relationship..
LDR all the way,but I believe in God's timing..
And all I wanted the most is for you to trust me..believe in me :') please.
23h
  •   hkim_seng @aliashilalas xgune terangkn kt dyeog, og klu dh xsuke ckp cam ner pon bkn nyer dye nk percaya... 3h
  •   pna_mochi Astagfirulahalazim.. sudah2 la tu nk menjatuhkan org.. INI LAH TANDA2 KIAMAT. tk sedar lgi ke?! Kite tunggu kt padang masyar. Tgk sape btol n sape salah.. ya saya #shilalas tpi saya tetap beragama dan masih tau ape yg btol n yg salah. Byk kan beristigfar .. 3h
  •   thorapending Ciayo sha ,,be positive 3h
  •   kages04 A friend indeed is a friend in need. 3h
  •   wansyafiqzaini ด ้้้้้็็็็็้้้้้็็็็็้้้้้้้้็็็็็้้้้้็็็็็้้้้้้้้็็็็็้้้้้็็็็็้้ ( ͡° ͜ʖ͡°)ด้้้้้็็็็็้้้้้็็็็็้้้้้้้้็็็็็้้้้้็็็็็้้้้้้้้็็็็็้้้้้็็็็็้้ هههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه ุึีีัั่้้ืืิิ่่ิ้้ีีัีึึึุุุุุุุุุัุึึุุุึึีัั่่้่้ิิืื้้่ีััึึุุึีัี่้ัุุุ6ุุุุุุุุุุุุุุุุุุุุุุุุุุุุุุุุุุุุุุุุุุุุุุุุุุุุุุุุุุุุุุุุุุุุุุ่ีืิ้ีัีึึุุีึึึีััี้้่ืิื่้้ีัีึึีุุุุุุุุึึัีีั้่่ิืื้่่ีัีีึึุึึุุุุ6ีึีััุีุุุัีัีัีุุุุ้้่ึึี่ืืืิื่้่ีัุึุุุุุุุุุุึึัีี้่่ืืื่่้่ีัั6ัืิื่้้่่้ัีีึึุึุุุึึีััุึึัุุีีัั้้่่ิืื่้่ีััึึึีีััีุุึึุุุุุุุุึึึีััีี้่่ืิืื ึึุีี้้ีีัี่่ิืื้ัุุุุุุุุุุึึุุึึีัีีีััีี้้่่ืิืิืื่่่้้ัีีุุุุุุ ุึีีัั่้้ืืิิ่่ิ้้ีีัีึึึุุุุุุุุุัุึึุุุึึีัั่่้่้ิิืื้้่ีััึึุุึีัี่้ัุุุ6ุุุุุุุุุุุุุุุุุุุุุุุุุุุุุุุุุุุุุุุุุุุุุุุุุุุุุุุุุุุุุุุุุุุุุุ่ีืิ้ีัีึึุุีึึึีััี้้่ืิื่้้ีัีึึีุุุุุุุุึึัีีั้่่ิืื้่่ีัีีึึุึึุุุุ6ีึีััุีุุุัีัีัีุุุุ้้่ึึี่ืืืิื่้่ีัุึุุุุุุุุุุึึัีี้่่ืืื่่้่ีัั6ัืิื่้้่่้ัีีึึุึุุุึึีััุึึัุุีีัั้้่่ิืื่้่ีััึึึีีััีุุึึุุุุุุุุึึึุีี้้ีีัี่่ิืื้ัุุุุุุุุุุึึุุึึีัีีีััีี้้่่ืิืิืื่่่้้ัีีุุุุุุ ุึีีัั่้้ืืิิ่่ิ้้ีีัีึึึุุุุุุุุุัุึึุุุึึีัั่่้่้ิิืื้้่ีััึึุุึีัี่้ัุุุ6ุุุุุุุุุุุุุุุุุุุุุุุุุุุุุุุุุุุุุุุุุุุุุุุุุุุุุุุุุุุุุุุุุุุุุุ่ีืิ้ีัีึึุุีึึึีััี้้่ืิื่้้ีัีึึีุุุุุ6ีึีััุีุุุัีัีัีุุุุ้้่ึึี่ืืืิื่้่ีัุึุุุุุุุุุุึึัีี้่่ืืื6ัืิื่้้่่้ัีีึึุึุุุึึีััุึึัุุีีัั้้่่ิืื่้่ีััึึึีีััีุุึึุุุุุุุุึึึีััีี้่่ืิืื ึึุีี้้ีีัี่่ิืื้ัุุุุุุุุุุึึุุึึีัีีีััี ด้้้้้็็็็็้้้้้็็็็็้้้้้้้้็็็็็้้้้้็็็็็้้้้้้้้็็็็็้้้้้็็็็็้้( ͡° ͜ʖ͡°)ด้้้้้็็็็็้้้้้็็็็็้้้้้้้้็็็็็้้้้้็็็็็้้้้้้้้็็็็็้้้้้็็็็็้้ ด้้้้้็็็็็้้้้้็็็็็้้้้้้้้็็็็็้้้้้็็็็็้้้้้้้้็็็็็้้้้ ด้้้้้็็็็็้้้้้็็็็็้้้้้้้้็็็็็้้้้้็็็็็้้้้้้้้็็็็็้้้้ ด้้้้้็็็็็้้้้้็็็็็้้้้้้้้็็็็็้้้้้็็็็็้้้้้้้้็็็็็้้้้ ด้้้้้็็็็็้้้้้็็็็็้้้้้้้้็็็็็้้้้้็็็็็้้้้้้้้็็็็็้้้้ ด้้้้้็็็็็้้้้้็็็็็้้้้้้้้็็็็็้้้้้็็็็็้้้้้้้้็็็็็้้้้ ด้้้้้็็็็็้้้้้็็็็็้้้้้้้้็็็็็้้้้้็็็็็้้้้้้้้็็็็็้้้้ ด้้้้้็็็็็้้้้้็็็็็้้้้้้้้็็็็็้้้้้็็็็็้้้้้้้้็็็COPY AND PASTE THIS ON EVERY POST 3h
  •   _bilal_qadah_ Unfortunately I trusted a friend of mine then I just regret doing that but not only him but lots of people did so I'v learn a lesson that trusting others is a gift that not everyone deserve it only the people who you call best friends does 2h
  •   wonderrlanddz Hi girlss. Latest hijjab designss heree! 2h
  •   nota_zu @shahilaamzah Вravo! @jirorocker 我想要你看到这句话. 44min

» LOG IN to write comment.

shahilaamzah Kuey tiaw daging,kuey tiaw udang,and sotong masak kunyit..by me and @ainishuhaidah ,dibantu oleh @syggfo for dinner! #homecooked 1d

» LOG IN to write comment.

shahilaamzah Masakan hari ni,campur tangan orang2 rumah..semua dah boleh kahwin..sila isi borang..kecuali @zie_lala walaupun nampak muda ...saya taken..hehe. @ainishuhaidah and @syggfo masih kosong :) Alhamdulillah..
Jemput makan semua..bismillah..
#lunch #homecooked
1d
  •   hikari_703 Waaa..saw this n feel like wanting to go back to Malaysia now! 22h
  •   ekin_on9shop koreanfashion ready stock!! all ready stock!!! hnbag gred AAA, beg set combo yg super duper jimat!! BVR,BEST SLIM pon ade!! hrga berpatutan!! Jommm grab!!!! 20h
  •   shafeeq25 Sedapnyer.. 20h
  •   fanazaidi Esok nak makan macam ni @nurleena_halim 19h
  •   sharifpudin Emm..sedapnya.. 12h
  •   zucchiiniie simple dish!but so delicious.......i like it @shahilaamzah 8h
  •   bomna_ik @shahilaamzah taken!!!!!!yeahh... who is the lucky one...happy for u... 5h
  •   shanazirul Msakan kampung..rsa rindu kampung ku..hihi.. 3h

» LOG IN to write comment.

shahilaamzah Kepada yang mencintai aku,
Ini adalah fakta yang perlu engkau tahu..
Tentang aku..
tak mudah..
Tapi saat semua nya mengalah..
Aku,engkau punya selamanya.. P.s: puisi tepat ke sanubari ,karya oleh @fynnjamal ,mukasurat 136, #puisitepijalan .
1d
  •   mohd_khalaaf Hebat 1d
  •   nicole_jewelry3 wechat:NK96888 頂級仿真钻!專櫃品質!花幾百元享受萬元奢華!肉眼無法識別!奢侈品牌換著戴!无壓力!支持真金真鑽定制!可發海外 1d
  •   shahilaamzah @fynnjamal thanks mummy juna !take care :) 1d
  •   muhamadrusdi83 Ini kisah hidup beauty .U.F.O.313.S.W. 1d
  •   lxx521bx 咨询假期兼职加1950934562哦,么么哒 24h
  •   roslah Fan from S'pore, saya suka u dgn Sharnaaz...Sepadan sangat @shahilaamzah 7h
  •   nanieqayyum Get a life! 5h
  •   arlynesim Cantik puisi ini...aku wanita yang disimpan.. 2h

» LOG IN to write comment.

shahilaamzah Goodnight,
Semoga hari esok lebih baik dari hari ni..
Bersihkan hati dari hasad dengki..:)
Assalamualaikum.
2d
  •   ctmali Yg cakap org poyo ni sbnarnye dia lgi poyo..hehe 6h
  •   bomna_ik ... @shahilaamzah ... cc: @ctmali setuju!!semarkk betul haterssss ni.. 4h
  •   destinyvimi bling bling eye 4h
  •   ieraazira15 comelnye @shahilaamzah 4h
  •   cik_gades Eh eh Sha, kite sebaye laaa. Well .. hihi. Eh eh haters, jeles letew shila shanteq lebih dari awak. Ahahha. Ta elok.dgki dgki. Semue org ad klbihan memasing what. Ap la erk. 2h
  •   mrs.lai99 Biasalah org melayu ni full dgn hasad dengki..yg xde hasad dengki barulah berjaya..yg lain hanya tau kondemkan org jer..we chinese always support you dear.. caiyo caiyo!!! 56min
  •   ikhaa.kha Follback kakak @shahilaamzah 24min
  •   7ano0o_x9 @semo_x8 كأنها باربي مو 😯😦 13min

» LOG IN to write comment.

shahilaamzah Spicy oglio olio pasta..
And Bolognese meat ball by me..
Bismillah :) #homecooked
2d
  •   divashy88 @shahilaamzah sis recipe Please eeehhhe 1d
  •   tasnuva_35 FOLLOW ME FOR BEAUTIFUL ISLAMIC HADITH,REMINDERS, AND UPDATES OF PROPHET MUHAMMAD (PEACE BE UPON HIM). follow MEEEEE @tasnuva_35 ‎‪ 1d
  •   fbibeautyshop Yummy2!! Produk skincare n suplemen kecantikan 100% original sy jual dgn harga tlajak bessttt!! Ada ipow nina, pip jannalawwa, kcolly, secret kawaii, satin skinz n mcm2 lg lah! Mai la singgah ig sy 1d
  •   yyk_986_shilalas !莎莎好棒! 1d
  •   yu99993 诚信兼职 在家有电脑和网购经验即可,宝妈,上班族 学生党每月可入2000不等 与其无聊不如多挣点零用钱吧 加qq 1031334772 了解下不吃亏 1d
  •   hijau081 sedapnya. .bismillah 1d
  •   jimmyvegaslife Interesting... 1d
  •   sweataddicted pleasant 13h

» LOG IN to write comment.

shahilaamzah Assalamualaikum & Salam Sejahtera.
Pasti ramai yg tertanya2 siapakah sebenarnya penulis di Website sha. Sekrg sha ingin perkenalkan Kak Shana Ahmad sebagai penulis rasmi www.shilaamzah.my . Berpengalaman selama lebih kurang 14 tahun di dalam bidang kewartawanan dan kini menjadi penulis rasmi website sha..so..Here you go.."Shana Ahmad in the house".Jadi sha harap semua enjoy dengan penulisan Kak shana and thanks for your support!
P.s:akan ada time sha akan tulis sendiri..bila ada ilham nanti :)
Sha happy ada sorg wartawan yang sentiasa ada bersama dengan sha dari sha kecil sampai besar..sentiasa percaya dengan bakal sha.. Please visit my new website.
Www.shilaamzah.my .
For more info about me !thanks guys !xoxo #shilaamzah #shilalas #shilalasunited
2d
  •   shilalasi111 兔子真是美美哒 1d
  •   huihuishao 放假了淘宝兼职。戳进来看工资图 1d
  •   jmaclover 萌萌哒 1d
  •   yu99993 诚信兼职 在家有电脑和网购经验即可,宝妈,上班族 学生党每月可入2000不等 与其无聊不如多挣点零用钱吧 加qq 1031334772 了解下不吃亏 1d
  •   aisyah1707sf I want to press like for this picture a thousand times. 1d
  •   nicole_jewelry3 Nicole品牌頂級仿真鑽戒!不變色!持久閃亮!專櫃品質,肉眼無法識別,支持真金真鑽定制!可發海外!請加Wechat:NK96888 1d
  •   zucchiiniie ur eyes so beautiful. 8h
  •   chicabumz Plussize jeans and ready stock nyx here 40min

» LOG IN to write comment.

shahilaamzah Buncit saya dah tidur la..
Goodnight uchuk :)
3d
  •   majakanikanza_asli kamu / kerabatmu punya masalah keputihan, kista, miom, anyang", dan penyakit lainnya? Cek IG kita yuk. Obat herbal free ongkir se Indonesia 1d
  •   yu99993 诚信兼职 在家有电脑和网购经验即可,宝妈,上班族 学生党每月可入2000不等 与其无聊不如多挣点零用钱吧 加qq 1031334772 了解下不吃亏 1d
  •   polohashim Hi @shahilaamzah Assalamo alaykum! I am your fan from Philippines, I've been watching your performances in youtube especially your version of "ZUI CHANG DE DIAN" and "ONION", though I can't understand the meaning of the lyrics yet your voice touches my heart. And I am admiring you for always wearing HIJAB whenever and wherever you are, I can say that you are such a beautiful Muslimah.looking forward for your upcoming performance.. my Omie(mom) said Salam to you also. keep singing! 1d
  •   anasyirah_89 23h
  •   anasyirah_89 23h
  •   anasyirah_89 23h
  •   muh4mm4d78 Nyte love 6h
  •   arlynesim Apa rahsia shila ehhh..cntik sngt kulit.. 2h

» LOG IN to write comment.

shahilaamzah I'm sure you're smiling while reading this :) 3d
  •   tokyen As salam Goodnight...Alhamdulillaah bcoz I'm Happy :'D ... hehehehe perkara yg wajib * wake up in the morning *(pee) ...#givesmile #24hourshappy #gdnight #pekaraygwajib 3d
  •   xiaomadan_ 与其寒假去超市做又苦又累的促销员,去街上发传单。还不如一份时间自由的工作来的安逸~我是学生党已经做了一学期了,有充分的经验分享给你想要了解wechat xiaomadan321#jian职 2d
  •   lufylaw 预定多了一部iPhone6 plus 64G 有兴趣的加微信:lufylaw 只要不亏就卖。价钱好商量 2d
  •   tasnuva_35 FOLLOW ME FOR BEAUTIFUL ISLAMIC HADITH,REMINDERS, AND UPDATES OF PROPHET MUHAMMAD (PEACE BE UPON HIM). follow MEEEEE @tasnuva_35 ‎‪ 1d
  •   yu99993 诚信兼职 在家有电脑和网购经验即可,宝妈,上班族 学生党每月可入2000不等 与其无聊不如多挣点零用钱吧 加qq 1031334772 了解下不吃亏 1d

» LOG IN to write comment.

Nashville Nur茜拉
shahilaamzah Bergambar dengan pemenang bawa balik TV,untuk program baru tv3 ,#yeke ! Dia ni memang happening,pening !ha ha ha @izreenazminda sorry aku crop org belakang..he he he 3d
  •   dayah_on9shop Segak sgguh 2d
  •   hanazaragallery Shawl mampu milik n superbb dcni 2d
  •   qaidycollections jom2 kita ade barang clearance stock yg Maha Murah.. 2d
  •   lufylaw 预定多了一部iPhone6 plus 64G 有兴趣的加微信:lufylaw 只要不亏就卖。价钱好商量 2d
  •   a644566163a 快过年了,买双鞋子过年吧,各种潮鞋都有哦,有兴趣的来看看来做个朋友也无妨,#v信:bb88nimad招代理#一手货源,绝不吹牛2d
  •   huna_exopink waalaikumsalam... @shahilaamzah , akak, boleh Tak saya nk jadi kan akak idola Saya???? reply lahh... 2d
  •   imhazirah_ minat gile x pe. tp kgn jd kan idola. cozz rasullah je idola umat islam. 1d
  •   by_lolabeauty Nak kulit putih gebu, nak kecutkan jerawat, nak pudarkan parut jerawat, nak nampak flawless...Jom singgah my ig 23h

» LOG IN to write comment.

shahilaamzah Be wise. 4d

» LOG IN to write comment.

shahilaamzah Assalamualaikum semua...:)
Nak tulis lagu untuk kak alyah...so kami berbincang..
3 jam juga duduk bersembang...
Semoga Allah SWT memberi jalan dan mempermudahkan segalanya..In Sha Allah :) @alyah81
5d

» LOG IN to write comment.

shahilaamzah #part2 tidak ku cinta.. haha..aduuuu:) 5d
  •   kayy_syazz Sebenarnye xde kene mengene hal sharnaaz tu .. video tu sebelum AJL da ade 2h
  •   lazara8585 org tu pon xcinta awk dh pon...dh ade awek cunnn....huhuh 1h
  •   stillalive94 dont worry shila amzah,kumbang bkn seekor.. bhahaha... jgn frust2 .. 1h
  •   azlinasharif Blerhh 1h
  •   nordiana_aziz Lol lawak la baca komen korng ni. Masalah nya shila ni nyanyi bukan untuk mamat tu. Sukati dia la nk nyanyi ke, nk ubah lirik ke, dah tu lagu dia. Ada masalah ke dgan korng? Manusia suka cri salah orng lain, salah diri sndiri tk nmpak 1h
  •   n_saadah Grow up shila..u r superstar rite? 45min
  •   zyrullfiqry Lau btl la die dh nyanyi sblm ajl knpe die xnk rekod video ni sblm ajl erk haha nmpk x d situ cri point merangkak la kat kubur haha kn @nordiana_aziz 44min
  •   my_name_is_hamzah @shahilaamzah so sad... knpe kak sha... sy minat kak sha.. tp.. knpe kak sha cmni T_T 35min

» LOG IN to write comment.

shahilaamzah Masih aku cinta..to tidak ku cinta... #part1
Haha,simply change the lyrics!:)
I'm on my way to bella on ntv7,at 11.30am..see ya!
5d
  •   zyrullfiqry Ala sowg ni jgn jd bdoh ok ak taw la group shilalasfc cm ne peragai dh salah mne nk ngaku berak tpi jln mne nk ngaku lau btl lgu ni sblm ajl.phal shila xnk rekod knpe die rekod lpas ajl dn slpas sharnaz wish nmpk x d situ nk cri controlvesi murahan kn.... haha soryy ak dh xminat shila better misha omar huhuhu love akk misha omar... 40min
  •   shahrulahmadariz @zyrullfiqry psal video pun jdi isu jugak ke? ohh klau buat video lpas ajl mksudnya mmang sah2 dia tuju kat sharnaz lah eh? soalan aku untk kau klau sorang penyanyi yg cipta lgu dia sndiri buat lirik dia sndiri dia nk buat video tukar lirik mmang WAJIB kena bgitahu smua orng ke klau x video yg slpas ajl mmang dituju untk sharnaz? semua bnda shila kena buat penguguman ke? 35min
  •   akmalariff1 Sokong @shahrulahmadariz 28min
  •   zyrullfiqry Ala ni semua permainankn ak dh muak la gn ni semua dari dlu lg diam gn peragai shila ok... wlaupun ak suke die tp xad nk bekup bnde yg salah ok... ala dlu lgu ni pun untuk sharnaz kn so prlu ke nk ubh lirik kn haha.... ssh la nk ckp gn shilalasfc... minat2 gak tp peragai kne la jge ok... dh la bnyk cite psal shila tp still xnk.berubah xphm ak... xsatu2 cri psalkn haha.... lau dh salah xkn pnh nk ngaku pstu ad je point cri kesalahan owg lain smpai larikn diri buat video nages3 apakah itu.... hahaha xyah nk bekup sngt la pstu bile wartawan xnk ambik taw time tu la nk puji2 semua..... plzzzz bukak minda ok lau dah salah xkn pnh nk ngaku lau dh berak tepi jalan mne nk ngaku gak... lau btl lirik tu sblm ajl msti die dh nyanyi ok kt ig ni x lpas ajl bru nk nyanyi kn haha..... sodey den ckp gn owg begini..... 21min
  •   shahrulahmadariz @zyrullfiqry kau berak tepi jlan pun blum tntu kau pun nk ngaku jugak aku rsa keyboard warrior mcam kau yg cari kontroversi murhan isu psal video je pun yg nk up kan isu smpai kecoh satu mlaysia nk thu buat ape bnda kecik je pun bukannya shila buat maksiat itu yalh klau kau nk marah aku pun pham ini video tukar lirik dh semua anggap video untuk sharnaz apakah klau dh benci ape yg dibuat smuanya x kena msalah skrang bukan shila yg x matured korng trmasuk kau yg x matured benda kecik nk dibesarkn ntah pape nmpak sngat bila shila buat prangai kau x leh nk terima baik buruk orng kita kena terima 17min
  •   zyrullfiqry Yg cri kontrolvesi murahan.cm ni.la ok.... ad je cri.psal haha.... ssh gak lau dh fanatik ni kn haha... tp klau ak wt salah pun ngaku gak haha.... tp xad la smpai nk bermusuh cite la dh la ni still dok ngukit hahaha... sodey lari ntah kmne wt video nges2 semua.apakah itu semua..... sebelum buat sesuatu pikir dulu ye huhu... kn dah kne bash cm3 then kne boikot bagai see.... hahaha 9min
  •   zyrullfiqry Sorry this my option, so tk salah rasanya nak menegur. Dalam islam sendiri pun mmg diharuskan menegur jika sesama kita melakukan kesalahan. Pls aku tegur utk kebaikan shila, kau tk perlu kondem bila aku tegur perbuatan shila. Bro pls kita minat artis tu, minat lah jugak tapi tk perlu tegakkan benang yg basah bro. And one more things i dont know why shilalas so difficult to accept our reprimand. Pls shilalas this is a good way for improve her attitude @shahrulahmadariz 2min

» LOG IN to write comment.

shahilaamzah Kakak ku yang manja...
Bila umumkan pemenang..masing2 tak tumpu perhatian..anggap diri sendiri tak menang and bersedia are utk beri tepukan pada rakan2 yang lain :') kak @alyah81 ,I love you .be strong.
6d
  •   noraishah_zainuwar_9.9.93 Wow kak shila tahniah. akk sgt brbakat sy nk jdi mcm akk bole bri tips x mcm mne nk jdy mcm akk cita2 sy nk jdy mcm akk sy suke la akk. 3d
  •   laromebodyshape jom slim..followmyig 3d
  •   fd95__ The mixing of instument chinese and yr song just toooooo greaaatt . 2d
  •   hanamohdhaslan_ Comelnya kasha dgn kak alyah 2d
  •   sufinazamri Suke nye dua2,,, sweet 2d
  •   huna_exopink waalaikumsalam... @shahilaamzah , akak, boleh Tak saya nk jadi kan akak idola Saya???? reply lahh... 2d
  •   ibnzainal95 Best gile kaksha malam tuuu 1d
  •   adim_sdr Mirip rossa 17min

» LOG IN to write comment.

shahilaamzah I got this from one of the #shilalas ,my first word is ,Alhamdulillah,and I couldn't say much..but thank you kak ellyna(editor murai.com)
Thank you so much for the acknowledgement,it meant a lot to me..really :')
I'll work harder..for the future ,in Sha Allah:) Syukur Alhamdulillah:')
6d
  •   hanyzzmyra Tah~ni~ah~^_^ 3d
  •   ain_ezzati Kak, haters gonna hate.. so just let them talking bad about you, mereka tmbah pahala akak.. sabar ek.. #shilalas.. 3d
  •   ntahnoname Kami sntiasa bersamamu#shilalas 3d
  •   hanamohdhaslan_ Good luck kasha in ur future!!! Moga terus hebatttt 2d
  •   amalina.ain Betul , sy sndiri rs ketulusan ht kak sha nyanyi lagu tu . 2d
  •   biecayunk Keep sam 22h
  •   biecayunk Sory slh taip ... keep strong... syg shila 22h
  •   arlynesim U just got better and better shila....better in time.. 2h

» LOG IN to write comment.

shahilaamzah The Original idea of the dress was my own idea..I wanted some mirrors and glass effects on my costume..I absolutely love the effects..
Unfortunately it was not really clear on the TV..but I would have to thank @raffieynasir and my stylist @annayhusin for this gorgeous costume.. Gorgeous make up by @nfizaris ,as always !and thanks to @deandaud
For the mirrors props !
Well,In order to be an artist,you need dare to be different..
There won't be fun,to be wearing normal clothes on the stage:)
A lot of people might have their own opinion..but as for me,the stage was meant for me to shine..
Off the stage I'm just a normal girl next door :) #thinkoutofthebox #daretobedifferent #beyourself #lifeiswhatyoumakeit
6d

» LOG IN to write comment.

shahilaamzah Thanks SAEB,thanks kak yana(ya Allah aku tak boleh nak terima kasih macam mana dah..thanks kak sebab merialisasikan apa yang kita sketch awal2 kat beijing :') thanks kak fiza make up meletop..thanks dean daud!!!ya Allah awak thank you so much !thanks raffiey,walaupun busy!:) thank Aini runner kecik kesana kemari..,thanks mak and abah..and all my family...thanks photo by abang shidee..thanks dayah!
Thanks judges,thanks #AJL29 ,thanks tv3,Alhamdulillah..
And thanks #shilalas !and kesemua yang Sha Sayang :') @annayhusin @deandaud @nfizaris @raffieynasir @ndlala @zie_lala @ainishuhaidah @syggfo @hidzzzzz
6d

» LOG IN to write comment.