shahilaamzah Assalamualaikum sha :) 2h

» LOG IN to write comment.

shahilaamzah #selfie :) smile always ! 3h

» LOG IN to write comment.

shahilaamzah I'm home baby. Alhamdulillah :') 21h

» LOG IN to write comment.

shahilaamzah Thanks for all the kind wishes :)
Boarding the now..
Assalamualaikum:)
1d

» LOG IN to write comment.

shahilaamzah Flight delayed..
-_-
HK-KL
1d

» LOG IN to write comment.

shahilaamzah Bye macau 1d

» LOG IN to write comment.

shahilaamzah #SHAreview

Kalau jadi dekat orang muda seram, jadi dekat orang lelaki seram, jadi dekat orang perempuan hmmm lagi seram, mandi rambut gugur, lepas mandi Sikat rambut segumpal gugur, bangun tido rambut melekat dekat bantal, nanti ape yg tingal? Tingal kulit kepala je! Memang masalah rambut ni boleh buat kite stress dan down sangat kan... Nak treatment nak selesai kan masalah korang?

@hairloss_scalpcure dpt mengurangkan masalah rambut seperti rambut gugur yg tidak dpt dikawal, masalah rambut selepas bersalin, masalah botak setompok, masalah rambut yg jarang di depan kepala, kelemumur degil berkuping, rambut berminyak, kering rosak berbuah, dan rambut yg lambat Panjang.

STOP HAIR LOSS TODAYNo more reasons to worry. Their treatment controls hair loss within 7 to 14 days whatsapp now 0193386469
Ada yang terkena diri sendiri tak? Okay kalau takut rambut botak cepat pergi tengok product rambut dekat @hairloss_scalpcure just go dapat free consultation pasal rambut.. They are using organic natural herb spa product and you should follow @hairloss_scalpcure
2d

» LOG IN to write comment.

shahilaamzah #shilalas please tgk kan..sha kat macau ada kerja :'( #repost @nasahmad_terjah Bermula berita kejayaan Shila Amzah di negara China kini menebar sayap ke Hong Kong pula!. Mulanya aku sangsi, betul ke sehebat tu?. Propa aja kot?....sampailah aku tengok depan mata aku sendiri & aku jadi haru. Tengok paparan aku eksklusif kat Hong Kong & Nanjing (China) dalam GALAKSI live jam 9:30 malam ni (Jumaat 1hb Mei) di TV9 & paparan MELODI Ahad 3hb Mei '15 jam 12:30 tghari TV3. @shilalas_lulu #shilalas_lulu @shahilaamzah #shahilaamzah @zie_lala #zie_lala @ndlala #ndlala 2d
  •   ian_idah Your hardwork paid off congrats dear may your dream come true what ever you do in shaa allah 1d
  •   azry0809 Ade yg tak percaya lagi ke? 1d
  •   aisyah1707sf @azry0809 Kalau ada yg x percaya tu,maknanya dorang tu blind.Not only their eyes but their heart too.Can't be help anymore.Just ignore them.Mereka yg kena ubah diri mereka sendiri,jatuhkan ego tu..Kita x mampu nak buat semua benda untuk puaskan hati dorang kalau dorang sikit pun tak nak hargai. 1d
  •   fierdauz_ Yes Yes... @aisyah1707sf 1d
  •   alynahyeah its true she is famous in china ,taiwan &hongkong right now. me stalk her in weibo . 1d
  •   zyne_hye_kal Wahhh...nnti pegi korea plak ya kak @shahilaamzah .....heheh...dpt jumpa taeyang nnti 8h
  •   yushazwan Love shila love shila love shila...... 2h

» LOG IN to write comment.

shahilaamzah Thanks @fitri_zainal for this cape cardigan...I can wear it in a lot of ways !
Absolutely love it..
Show macau done !now we go.makan !:)
2d

» LOG IN to write comment.

shahilaamzah Breakfast di turbo jet ferry..
Mabuk laut..mabuk tak cukup tdo..:'(
2d
  •   tiens_herbal_visitifnaktinggi Jom tengok ig kita PeninggiPelangsingPenggemuk Terbaik Di Dunia jom order 2d
  •   aini.sarifah :b 2d
  •   heru_al_zaki mabok laut minum obat eh eh eh eh... 2d
  •   majidamid Mabuk laut biasa lah jgn mabuk cinta itu luar biasa... 2d
  •   beautycarecentre CEMBURUNYA TGK ORG CANTIK, PUTIH, KURUS, MUKA TU FLAWLESS JE TAKDE JERAWAT PUN !! BERIKAN PELUANG KEDUA UTK DIRI ANDA JADI MCM DIORANG. KENA LA RAJIN JAGA MUKA, AMIK SUPPLEMENT KLU NAK CANTIK KAN? SIS JUAL PELBAGAI SKINCARE & COLLAGEN MURAH2 HERE. VISIT MY IG 2d
  •   joashnyangwekiptum So nice a u traveling on sea 2d
  •   wshijingjing 能认识你真好! 2d
  •   amazing_alien13 Twin mia ahmad 1d

» LOG IN to write comment.

shahilaamzah Happy labour day !
But I'm working..ha ha..it's ohk..I love my job..
Someone laughed at me today..
I asked,eh you don't go out today?
Then dia kata today is 1st may.labour day..you je yang workaholic..indeed yes I am:)
I'm working for my family..in sha Allah ada ganjarannya..
Mereka happy.
Saya pasti happy woooo..he he ..
Sorry merepek..sebab ngantuk mata dah layu macam mana entah...:(
2d

» LOG IN to write comment.

shahilaamzah 😴😴😴😴😴😴😴😴😴😴😴😴 3d

» LOG IN to write comment.

shahilaamzah Alhamdulillah im at the airport to Hongkong already..I'm a happy girl !
Thanks for your warm hospitality!!
Goodnight, Assalamualaikum:)
#晚安 Singapore !
3d

» LOG IN to write comment.

shahilaamzah Thanks for everything guys! Alhamdulillah syukur pada tuhan sekelian.Alam..semoga persembahan pada malam ini dapat membahagiakan semua :')
I had an amazing time at resort world sentosa..thanks for having me..
Thanks to my team..my family,friends and fans..for my loved one who wasn't here tonight..you're in my heartalways..I love you guys so much..thank you for supporting me throughout everything.
And thank you my super awesome band,lead by kak @helenyap2013 ,I can never thank you enough...thanks guys !
And thanks WAV music..for supporting my music career in china...:')
3d

» LOG IN to write comment.

shahilaamzah My first dress ever by @nuritaharith ,thank you do much dear.. I love it..
Styling by @annayhusin ..
Make up by @nfizaris ..
Im so excited for tonight's show..
Bismillah:')
#shilaliveinsingapore
3d

» LOG IN to write comment.

shahilaamzah USS #Singapore :) thanks salina for touring me.. 3d

» LOG IN to write comment.

shahilaamzah So excited for tonight..:)
#shilaliveinsingapore #m9 #htc
3d

» LOG IN to write comment.

Valencia Nur茜拉
shahilaamzah Goodnight everyone..assalamualaikum :) 4d

» LOG IN to write comment.

shahilaamzah #SHAreview
Wow !! Best serum ni , kulit muka bebas jerawat & gebu je .. Heheh JOM try #radianceskinzserum .. @serimazbeauty_hq @serimazbeauty_hq @serimazbeauty_hq .
.
Whatsapp . 017-2748208 @serimazbeauty_hq
4d

» LOG IN to write comment.

shahilaamzah Waiting.. 4d

» LOG IN to write comment.