shahilaamzah Flight delayed again..pffts..boring . 4h

» LOG IN to write comment.

shahilaamzah Mak bought me a new handbag as my advanced birthday present. ..yay so happy:) I'm going back to China today...had a blast raya this year..so much better than last year..thanks everyone..my family and friends. ..in Sha Allah I'll see you guys again..take care..xoxos! :* @zie_lala 5h

» LOG IN to write comment.

Hudson Nur茜拉
shahilaamzah Be happy as if it's your last day :) #shilalas 9h

» LOG IN to write comment.

shahilaamzah Thanks @Honeylicious_site skrg dah ada pink nails!weehoo!:)thank @syadaamzahh ohk la..boleh tdo dengan senyum..goodnight! 21h
  •   nurfazlah inaii!! :* 5h
  •   hh111111113 淘-宝 兼-职,工-资 日-结,暑-期 招-工,老少皆宜,适合大学生宝贝妈妈上班族无业游民宅男宅女屌丝,想在家賺賺零花钱日赚50-180会用电脑手机就可以想靠自己赚钱吗给自己一个机会吧可联系QQ1262373331 非诚勿扰 5h
  •   lotophtor7 like nb aj nike来@lotophtor V信:eggegg1006 5h
  •   haiyne.kimjongin Wahh cntik nya yg ni sya nj cari xpi xthu kt mner. Akak bli kt mner ek @shahilaamzah 5h
  •   kimamokhtar Comel la inai nie 5h
  •   love__shila 指甲油, 4h
  •   lovezamd 我们的指甲很像啊 4h
  •   nnhh000000 拉拉拉拉拉拉拉,进来看看美美衣拉,感兴趣加微信mdn8858 2h

» LOG IN to write comment.

shahilaamzah Me and my baby darwisya ..haih aunty sha likes to bully her..because she's soooo cuteeeeee! #mybaby #munchkin 23h
  •   norsafarosli 很可爱!!你很可爱&美。 他很可爱。哈哈!爱你! 6h
  •   aneym_aname @help_shoutz got me 1k 5h
  •   hlo_vey Cute 5h
  •   lotophtor7 like nb aj nike来@lotophtor V信:eggegg1006 5h
  •   huangyan1982 可爱的大女孩小女生 5h
  •   love__shila 萌到没朋友 4h
  •   mushroom7ong ️Hello 不好意思打扰了花一点点时间来我们家看看我们的宝贝~ 诚信做生意~ 都是自留的东西诚招代理微信loveu_lovelife 3h
  •   nnhh000000 拉拉拉拉拉拉拉,进来看看美美衣拉,感兴趣加微信mdn8858 2h

» LOG IN to write comment.

shahilaamzah Me: Bae ,can we have Bollywood as our wedding reception theme ?
Bae: no I strongly disagree !
Me: but why ?!
Bae: because I can't dance.
Me: it's ohk I'll find those who can .
Bae : pffts.
Me : whatever.
#yousaidyouwilldoanythingforme
1d

» LOG IN to write comment.

shahilaamzah Bila curik shawl syada tanpa rasa bersalah..I'm wearing my sister's shawl without feeling guilty,Like AT ALL..and FYI ,she's not home!muahaha. #selfie #sharasacomelsebabpakaioranglainpunya 1d

» LOG IN to write comment.

shahilaamzah Happy birthday @amandafaris ,you are a grown up girl now:)kasha will pray that Allah with grant you happiness and HIS blessings always! I love you ,and your family!muah! To kak @nfizaris what a lovely daughter u have kak..we are blessed!xoxos!muah! 1d

» LOG IN to write comment.

shahilaamzah Simply love the motherhood..one fine day sha..one fine day I'll be the best UMMI for my future baby :) p.s : thanks @ainishuhaidah for the photo,and Aliah can visit aunty sha anytime :) 1d

» LOG IN to write comment.

shahilaamzah Minta maaf dengan seikhlas hati,jangan lah sekadar lisan sahaja..apa jua ucapkan kita adalah satu doa..let's just forgive and forget..jangan di sebabkan datang nya syawal..kita kembali kepada perangai hasad Dengki,menjatuhkan air muka orang lain..dengan niat mahupun tanpa niat..hormat menghormati itu penting,bagaimana kita hendak menjaga ukhwah sesama kita seandainya kita sentiasa ucapkan perkara yang boleh mengguris perasaan orang lain?pantaskah kita menuding jari pada orang lain sedang kan khilaf diri sendiri tak terjaga..belum pernah sedetik pun merasakan diri ini sempurna,namun,tak kira apa pun yang terbuku dalam sanubari kita,kita harus singkap kelemahan diri sebelum ungkapkan kata yang tidak seharusnya diungkap pada orang lain..semoga apa yang terjadi menjadi ikhtibar kepada kita semua Dan saya sendiri..Jaga lah lisan,jaga lah fikiran,jaga lah hati..Jangan sampai Sakit hati,Dibawa ke mati.. @ndlala @syahiramzah @syadaamzahh @amirshafiq_anis @zie_lala 1d

» LOG IN to write comment.

shahilaamzah Love this so much @rajasyahiranmy ! #cintahati cover by us!hope you'll like it :) #shilalas @shilaamzah_photography 1d

» LOG IN to write comment.

shahilaamzah #cintahati rap..LiVE with @rajasyahiranmy ! Enjoy! 2d
  •   nrhnnnbtrsy Akak suka KRIS ke ? 8h
  •   adiajania Красавица. ...молодец 8h
  •   mad_owl92 @shahilaamzah copycat artist.tiru @gem0816 bila gem rap ko pun nk rap gak.jeles la tu.ur rap biasa2 jew.xda gaya. 2h
  •   love__shila 你俩棒棒的 2h
  •   one_less_lonely_gir1 Lagu cinta hati ni kan dh lama kak sha wat, mmg ade rap, mne dtg jelesnya klw mse tu kak sha x knl pn si gem roti tu hui.. Apa pnya busuk la ini olang.. ~_~ 1h
  •   iloveshahila This person @mad_owl92 has got nothing to do.Nak attention mungkin.Fyi,they both are great singer in china now and bring different style of singing.Takda apa yg perlu di compare kan antara mereka.and lagu cinta hati ni dah lama pun Shila buat.Nampak sgt hati tak berapa nak wangi,dan hanya tau mengkritik.. 1h
  •   mad_owl92 @iloveshahila salah.shila di bawah gem.gem wat konsert pon lagi byk penonton.xtgk ke joker xxx gem?penuh! Tgk shila punye konsert dulu.1/4 jer drpd gem.shila kena ada gaya sendiri.ada pendirian.jgn copy.br peminat makin ramai.lg satu, kalau tgh becinta tu bgtau jela.tak yah nk sorok sape org nye.attention betul. 36min
  •   iloveshahila Still make comparison?Gem is chinese dan dah bertahun jadi penyanyi kat sana.Then u expect shila to be the same level with her?Its not about copycat other artist's style.Its about talent.She can sing several different languanges,she also can sing any type of genre,and she also can rap.is it called copycat?even chinese musician puji shila dan kagum dgn kebolehan die,and believe after this she can go further.But malay here yg tak tahu pun cerita shila di sana hanya tau mengkritik dan tak pandang pencapaian die.And 1 more thing.takda sbb dia nak heboh hal peribadi dia.Its up to her.Dulu pun die bongkarkan,mcm2 kritik jugak dia dpt.And skrg senyap pun org bising.Tak tau la org malaysia ni bila nak buka minda @mad_owl92. Sorry,this is just my opinion 14min

» LOG IN to write comment.

shahilaamzah Supper,masak sendiri..takde orang nak masakkan...fried kuey tiaw..:) 2d

» LOG IN to write comment.

shahilaamzah Murtabak maggi in the making. 2d

» LOG IN to write comment.

shahilaamzah Done marinated the lamb and chicken . 2d
  •   yujia0807 互粉互赞 1d
  •   babyexoy 祝膀大腰圆 1d
  •   i_love_huangzitao @baekhyun0506__exo 她只是喜欢EXO的唱功并没说她是饭好吗,你们在老高和一凡INS底下这样也就算了,毕竟他们是和EXO很亲的人,但是茜拉不一样,她也有她的粉丝,她的INS不属于行星饭,你们换位思考下,如果你们是她的粉丝呢,这就是为什么我们老给咱家招黑的原因,翻翻评论,绝对会有人骂的!! 1d
  •   jinyi_taly_ @i_love_huangzitao 她有说过她是行星饭哦~好像实在 我的纪录片 里 大概是这个名字 然后她在练习决赛那只舞的时候有说过 还说没有特别喜欢某个人 觉得都很帅 虽然她把茶蛋读成了e-xo 1d
  •   i_love_huangzitao @jinyi_taly_ 就算是,咱们家也没必要这样,还是那句话,她的INS不只属于行星饭! 1d
  •   jinyi_taly_ @i_love_huangzitao 我赶脚至少我们这样比发广告的好很多→_→ 1d
  •   i_love_huangzitao @jinyi_taly_ 好吧!你们继续 1d
  •   2372988076abc 茜拉喜欢exo我们都很高兴啊,人家发人家的生活我们为什么要在他这里评论关于exo的事呢? 1d

» LOG IN to write comment.

shahilaamzah Dah shopping barang ngan bae... malam ni bbq ayam, lamb..pastu nak buat char kuey tiaw. ..then murtabak maggi. .pastu main mercun and bunga api. ..settle! Thanks banker saya @ndlala ! 2d

» LOG IN to write comment.

shahilaamzah Second day baju raya (macam dak laki..no more baju kurung..boleh berlari main bunga API..weehoo..) #happyeidmubarak 2d

» LOG IN to write comment.

shahilaamzah Cerita semalam,dah ada dalam kereta..then budak2 ni Kat tepi jalan, "aunty shila..nak duit raya..thank you aunty shila.."
So sha,dah tau aunty,jangan mengada nak duit raya..sekian..:)
2d

» LOG IN to write comment.

shahilaamzah Thank you sayang,xoxos! by @mhfzz "Thankyou for your support sayang @shahilaamzah .. and ill pray ull find the right one for you and wish the best for u couzzy.... @shahilaamzah ♡" via @InstaReposts 3d

» LOG IN to write comment.

shahilaamzah My one and only kesayangan..he is getting married soon :'( May Allah grant you happiness always apish...xoxo! @mhfzz 3d
  •   jjjjjxy0808 @521baekhyune 哪里让你无语了 你可以告诉我我也可以解释的让你真的无话可说 2d
  •   mancyfer 急招淘宝兼职多名,有意者加Q2717186886详聊吧 2d
  •   lovexosehunqing xoxo只是一种问候。。。 2d
  •   prettyyt33 打扰了~「兼职加1120756022」 2d
  •   kemala1324 Walau apapun janji ibubapa merestui.....semoga bahagia 2d
  •   jinxeven 兼职赚取零花钱!!!详细了解+qq279655260 2d
  •   ishilalas 加油 1d
  •   mengwq 行星饭来这里互相关注了啦!! 24h

» LOG IN to write comment.