Normal SkinnyLuckyBastard.

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

Inkwell SkinnyLuckyBastard.

» LOG IN to write comment.

Normal SkinnyLuckyBastard.
shaaaaaaaakira Stuck outside the house-fie. 2d

» LOG IN to write comment.

shaaaaaaaakira Orang orang tua cakap , jangan menyampuk. 2d

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

shaaaaaaaakira Selamat hari natal @farrashukri #cutike 3d

» LOG IN to write comment.

shaaaaaaaakira Muka brother ais ni macam Acap Salam, itu pasal lah. Dah lama perati. 4d
  •   mars_tura Biasalah #bodohhitam #roticanai mana penah rasa salah. Dia je cantik. Dia je baik. Dia je bagus. Semua org dia tak suka. Dia ingt semua org suka dia. Aku ckp je. 4d
  •   shaaaaaaaakira Biasa lah, aku ingat dia dah move on. Aku dah move on dah , kalau tak puas hati cakap lah depan depan tengok siapa balik dgn gembira.. Sudah tentu, aku. Haha! Aku cakap jela, sumpah. @mars_tura sabtu ni hang gi ke wedding? 4d
  •   mars_tura Hahaha shakira yg marah!! Aummmm!! Pg lah tapi nampaknya kau kene pikap aku kat train sbb kete aku kat jpj. So kita pg skali. 4d
  •   shaaaaaaaakira Shakira cool la, marah kejap je. Membazir amarah je nanti, miahaha. Aku baru nak suruh kau yg culik aku. Haha nampaknya aku kena deal kereta ni. Cantik gak pergi skali. Bawa baju lebih lulz @mars_tura 4d
  •   mars_tura Knp mesti bawa baju lebih? Mcm panjang je langkah tu 4d
  •   shaaaaaaaakira Takutla langkah panjang ke apa.. Mungkinlah, aku cakap je. Sediakan payung sebelum hujan @mars_tura 4d
  •   zarulrafiq Series ke lakonan ni @shaaaaaaaakira 4d
  •   shaaaaaaaakira Series lakonan.. Haha @zarulrafiq 4d

» LOG IN to write comment.

shaaaaaaaakira I wij I have ee magic skin. I looked like lil brothers with long hair 4d

» LOG IN to write comment.

Willow SkinnyLuckyBastard.
shaaaaaaaakira If I were around that skapes, berlari lari setempat pastu terkencing. #alcapone #scarface #punkhoodlum #deathstare #high 5d

» LOG IN to write comment.

Normal SkinnyLuckyBastard.
shaaaaaaaakira Outta my way, ginzos. 5d

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

shaaaaaaaakira Sleep the hol day, rainyday 6d

» LOG IN to write comment.

shaaaaaaaakira Love this picture of my mum and the gang #oldschool #dakdaksgwayni 7d

» LOG IN to write comment.

Normal SkinnyLuckyBastard.
shaaaaaaaakira Janganlah bodek kita. Tak suka la. #teamkakngah 7d

» LOG IN to write comment.

shaaaaaaaakira Masa jadi pengkritik maharajalawak dengan Mastura Kueen #tb #tigabintangje #taklawak 1w

» LOG IN to write comment.

Normal SkinnyLuckyBastard.

» LOG IN to write comment.

shaaaaaaaakira WANNA BE ON TOP? @farrashukri 1w

» LOG IN to write comment.

  •   farrashukri Weh kitorg pon cam nak demam! Smlm rabak sgt kot 1w
  •   shaaaaaaaakira Kan.. Sampai rumah menggigil doh atas katil. Jadi burrito aku. Elok elok kek stadium tu @farrashukri 1w

» LOG IN to write comment.

Normal SkinnyLuckyBastard.

» LOG IN to write comment.