serinaredzuawan Wonderful moment with my kids in my cousin wedding.Seronok bila anak dah besar, kita cakap pun dah pandai ikut dan cepat je dia tiru apa yg kita buat.So kenalah kasi cth yg baik to them..syukur sangat mudah membesarkan anak anak i.. 5d

» LOG IN to write comment.

serinaredzuawan Congrats to my cousin Anisa!! Selamat bergelar isteri semalam...moga berbahagia hingga akhir hayat akak doakan.Sama cantik sama padan, bijak pilih abg tentera!! Gagah perkasa... 5d

» LOG IN to write comment.

serinaredzuawan Peluang hebat..utk u all yg kaki melancong..kami ada pakej hebat for u all..harga borong tapi dpt stay di hotel bertaraf 4-5 bintang,pada masa yg sama u all juga boleh menjana pendapatan us dollar setiap minggu.Nak tau lebih lanjut jom datang dengar biz talk serina esok malam di alamat dlm gambar ni.Jam 8.30 malam. 1w
  •   queenzzibrahim Ala xleh dtg jauh sgt la sis, ada buat d penang area x? Mohon reply sis...mcm berminat nk join @serinaredzuawan 1w
  •   carlida Ade ig x pakej ni @serinaredzuawan 1w
  •   fairol30 Mcm2 1w
  •   serinaredzuawan @queenzzibrahim sis..if u stay di penang i akan turun sana buat talk i akan inform dlm IG ok..but best sgt biz ni..rugi tak join..Takyah jual product pun. 1w
  •   serinaredzuawan @zannanasir yes dik..dah lah dpt melancong keliling dunia..lepas tu bila u rekoman ramai kwn joim u dpt income us dollar tiap minggu.Datang esok malam k? 1w
  •   yasmin_mamamia Sis serinaredzuawan macam mana tu yer...n taklimat tu kt area mana? 1w
  •   zylieta Salam serina..minta maaf...sis kna tipu dgn farah .bli jemtart serina 8 july ..now tk terima apa2 pun.mintak refund bg mcm2 alasan lpas tu terus tk online wassap.minta tolong serina masalah ini. 1w
  •   sherajidayu Hiiiiii BREASTFEEDING COVER CUTE2 DESIGN N BUNDLE HERE 6d

» LOG IN to write comment.

serinaredzuawan Wowww..memang terbaik service puas hati salon bertambah besar dan cantik sgt deco! Yg i kagum siap ada vip room khas utk org berhijab buat rambut!! Owesome lah @ridzokumura TQ so much serina dpt merasa hair treatment argan nano!! Sgt canggih tau molekul lebih kecik,so rambut jd lebih lembab dan lembut je lepas treatment!! Thumbs up!! Paling syiokk kat sini boleh try mcm2 gaya rambut! Pergi function ada fans tegur nampak remaja rambut mcm ni!! Ha..Ha..i jeb remaja KERTU!! apa pun siapa yg belum cuba jom ke salon ni di belakang summit Usj mall je.. 2w

» LOG IN to write comment.

serinaredzuawan kawan2 dah puas makan rendang dan lemang?? Jom datang mamam char koay teow pulak! Kami dah mulakan operasi hari ini..waktu operasi 3ptg-12tgh malam...Alamat:Restoran Char Koay Teow Simply Delicious Penang Mai No 13G Jalan PJU 5/20A The Strand Kota damansara.contact no:0163981118 atau 0361514112.Kami juga terima tempahan utk katering rumah terbuka..staff kami akan masak fresh panas panas di lokasi U all.. 3w

» LOG IN to write comment.

serinaredzuawan Congrats to our top leader Dennis Bay from spore just qualified million dollar ring in worldventures!! Really giving us inspiration in malaysia..#wvbootcamp #ysbh 3w

» LOG IN to write comment.

serinaredzuawan #wvbootcamp #ysbh happy life..with worldventures business... 3w

» LOG IN to write comment.

serinaredzuawan With Sir Erwin 1 and only IMD in malaysia!!! He such a great leader..i wanna be like him..fight for the next IMD in the making!! Yes..will make it!! Go Go Serina! I just love to travel and make money at the same time..u can join me if u want to enjoy life like us!! Just email me serinaredzuawan@gmail.com #wvbootcamp #ysbh 3w

» LOG IN to write comment.

serinaredzuawan Happy life with my family..enjoying hari raya..TQ my bro in law tom for celebrating Raya with us..! Look at him so cute and handsome in malay tradisional outfit! Yesss...his still single!! But not the guy with yellow outfit!! Sorry taken by me!! He..he.. 3w

» LOG IN to write comment.

serinaredzuawan Amazing event worldventures bootcamp in Putrajaya PICC. #ysbh 3w

» LOG IN to write comment.

serinaredzuawan 2day trainning boot camp di Putrajaya for worldventures..with famous actor Ako mustapha!! Wehooo...millionaire in da making!! Yeayyy...:-) sesiapa berminat nak join me vip travel club travel around the world wholesale price..the more u introduce ur friend to join this travel club u will get income us dollar weekly!! Berminat join can contact my p.a 0176525799 3w

» LOG IN to write comment.

serinaredzuawan Wow..feeling lucky dpt jumpa Lorenzo Youngest IMD in the world!! Baru umur 20an dah incom3 setengah juta RM tiap bulan,kereta mewah dan rumah di tanggung sepenuhnya oleh worldventures!! So sesiapa berminat nak jd jutawan pelancongan come and meet me.Boleh travel free 1 dunia...dan paling best tak lama lagi kami ada pakej umrah dan Haji!! Cepat rebut peluang..berminat hubungi My P.A set appointment and meet me..i will lead u the way! 0176525799. 3w

» LOG IN to write comment.

serinaredzuawan Selamat hari raya Aidilfitri buat semua peminat dan sahabat tersayang..maaf zahir dan batin.Tengok lah si Isabella..mummy dgn daddy tgh posing dia pun menyelit! Cute kan? Apalah agaknya yg si bella fikirkan?? Bila Isabella besar nak cari suami yg handsome mcm daddy jugak lah kot!!he.. 3w

» LOG IN to write comment.

serinaredzuawan Di kesempatan ini Serina ingin menyusun 10 jari jika ada melakukan kesilapan ataupun mengguris hati sesiapa,Moga kita semua dpt keberkatan ramadhan dan syawal yg bakal tiba,Selamat menyambut hari raya Aidilfitri maaf zahir dan batin dari serina dan seisi keluarga.Jgn lupa tunaikan zakat ya kawan kawan..:-) 4w

» LOG IN to write comment.

serinaredzuawan Pada Tarikh 15hb julai & 20hb julai Puteri Umno Cawangan Jalan P.Ramlee telah mengadakan jualan lelong pakaian selebriti,Syukur hari ini Serina sebagai ketua puteri cawangan p.ramlee sebagai wakil telah menyerahkan sumbangan berjumlah Rm3,000 kepada Anak Anak yatim di rawang, sungguh sedih lihat mereka 9 beradik yatim piatu.Moga Allah swt membalas jasa baik kalian yg sudi menderma..Alhamdulillah..,terima kasih juga pd ahli2 puteri jln pramlee, sis @mirrasalle ketua cawangan jln p.ramlee dan para selebriti sudi dermakan pakaian mereka utk di lelong.@puteriumnomalaysia @emysamsudin 4w

» LOG IN to write comment.

serinaredzuawan Yeayyy!! Pelanggan setiaku tiap tiap tahun sure beli cookies rasa serina simply delicious..TQ so much beli tart nenas montokku,semprit dan sarang semut!! Amboi borong sakan abg @najib_jamal 4w
  •   marissanajib Papa mmg slalu mcm ni sha dah balik jb baru jumpa aunt serina T_T @najib_jamal 4w
  •   serinaredzuawan @marissanajib hi marissa tu la papa saja je tu..tak kasi jumpa auntie kita berselfie!! He..he..biasalah papa adik suka jumpa aunty last minute.tapi apa pun nanti balik jb papa bwk cookies aunty boleh mamam. Sarang semut rasa tau! Itu 1 of fav dan tart nenas..:-) selamat hari raya cutie.. 4w
  •   marissanajib @serinaredzuawan hehe tulah kalau dia tak bawak balik cookies aunty suruh dia patah balik kl amik hehehe selamat hari raya aunty :) 4w
  •   danieadanishdiandradz Kt mn nk beli sis punya cookies yer 3w

» LOG IN to write comment.

serinaredzuawan Tq also to my buddy in masterchef celebrity @thanujaananthan sudi dermakan barangan beliau dan baju.may god bless u babe! 4w

» LOG IN to write comment.

Normal serinaredzuawan
serinaredzuawan TQ adikku....@shasha_alkhred !! Present to me t.shirt rekaan dia yg cool and unik!! Memang adikku ni kreatif! Jom semua kita support DJ cilik Era yg berbakat ni!! Proud of u dik 4w

» LOG IN to write comment.

serinaredzuawan Baju @sitisarahraissuddin telah di lelong..terima kasih sudi support ya pada peminat sarah.hasil kutipan akan di salurcke rumah anak yatim dan anak miskin baitul amal.Program ni di anjurkan oleh puteri umno cawangan jalan p.ramlee bahagian bukit bintang.@puteriumnomalaysia @emysamsudin 4w
  •   emysamsudin Tahniah...hebat..semoga usaha murni yg dilakukan oleh @serinaredzuawan akan dpt keberkatannya. 4w
  •   serinaredzuawan TQ YB @emysamsudin atas sokongan buat program Puteri umno cawangan jalan p.ramlee bukit bintang,prog ni dpt sambutan dan menggalakan anak muda dan masyarakat turut sama membantu anak2 yatim dan miskin.Kerjasama dari selebriti juga patut di puji kerana mereka prihatin sudi menderma barangan dan pakaian mereka utj di lelong,Hasil kutipan yg terkumpul adalah RM6,500..Alhamdulillah.. 4w
  •   serinaredzuawan Terima kasih pada selebriti yg terlibat,sarah raisudin,jovian mandagie,chef zam,salina saibi,hanny harmy,zoufi,shasha,amy mastura,farah fauzana,thanuja,nina sabri.Moga Allah swt dpt membalas budi baik u all..aminnn... 4w

» LOG IN to write comment.

Normal serinaredzuawan
serinaredzuawan Inilah contoh pemimpin berkaliber! Anak buah buah buah buat prog sudi turun padang support dan beri sumbangan lagi!! Tabik spring dkt bos! @zainalrafiqueart ,terima kasih beri sokongan pd serina selaku ketua puteri di cawangan jalan p.ramlee bukit bintang.Program amal jualan lelong pakaian selebriti.Kesemua dana di dermakan ke tabung amal anak anak yatim dan miskin.@puteriumnomalaysia @emysamsudin 4w

» LOG IN to write comment.