serinaredzuawan Suka kuih tradisional? Time bosan depan tv? atau time driving jalan sesak..sure mulut rasa nak mengunyah kan? Boleh lah cuba Kuih Kapit Tradisional terbaru keluaran @serinasimplydelicious ada 2 flavour..Peanut Butter & Chocolate..rasa nya ranggup sure ketagih bila dah cuba!! Order now..RM25.00 only per bottle.Whats app 0123178949. 15h

» LOG IN to write comment.

serinaredzuawan Jom cuba Jus sunnah sungguh ajaib...OJALA..boleh merawat 1001 jenis penyakit tau...now harga promosi RM160...kalau beli byk still boleh dpt discount..nak solat sakit2 lutut sendi..gout, lemah badan selalu sakit..anti body lemah..Ojala boleh merawat sakit Tuan & Puan juga tau..@dk_ventures 18h

» LOG IN to write comment.

serinaredzuawan Today promosi Produk keluaran Dkay Ventures Milagro Beauty potion & Ojala Health Potion..so sesiapa yg ada sakit2 sendi lutut..atau ada masalah kelakian dan kewanitaan...rambut gugur ,kurangkan kolestrol, lambatkan penuan..so skin jd glowing dan flawless dpt kan segera malam ni Serina di Toko Jamu @namamujayaent Kg baru. Ada harga special malam ni... 19h

» LOG IN to write comment.

serinaredzuawan Nak menag hadiah tak?? Jom main game ni...click link ni ya. http://bit.ly/Bosst4GReach 19h

» LOG IN to write comment.

serinaredzuawan Wow...today I'm so Lucky Guest Star for " Famous To Famous" Bernama TV Show..Bintang Lagenda penyanyi yg mempunyai suara yg merdu bak buluh perindu.. Dato DJ Dave. Resepi Special Dato masak Chapati ,Sambal Sardin King Dave & Sambal ikan bilis..Yummy...!! TQ also to Hotel Istana Kuala Lumpur sponsored lokasi kami.. 3d

» LOG IN to write comment.

serinaredzuawan Throwback semalam juga Guest Star dlm "Famous To Famous" Bernama TV, Pengacara TV dari Indonesia yg cantik menawan...peramah dan petah orangnya @poppyputri nice to work with u dear ..All the best ya dlm kerjaya dan bisnes fashion U.Credit Baju merah menyala Mak Ngan By @keqasehbyanas so Glam Gitu....TQ ya.. 3d

» LOG IN to write comment.

serinaredzuawan Throwback kisah semalam excited sgt dpt bekerja dengan penyanyi kegemaran Serina...@sharifahzarina suarab yg merdu dan lantang...fav song wajib nyanyi tiap kali karaoke...Langit ke 7!! Berhantu lagu tu...best sgt .anyway tq sudi jd guest star "Famous To Famous" Bernama TV. Credit baju..yg Cun..by @keqasehbyanas 3d

» LOG IN to write comment.

serinaredzuawan Today shooting di Hotel Istana Kuala Lumpur utk program "Famous to famous" Bernama TV. Cantik baju merah today sponsored by @keqasehbyanas ..love it so much..TQ Dear. 4d

» LOG IN to write comment.

serinaredzuawan Let's try new desert keluaran Serina Simply Delicious Dark Choc Heaven Brownie...dalam nya terasa moist je coklat nya..Only Rm9.00..rasa skali sure ketagih nak lagi..ha..ha.. 6d

» LOG IN to write comment.

serinaredzuawan Moment with P.A @whiteunion & Adik angkat @yassidahyusof ..i love this 2 Girls so much!! Dia lah staff ku..dia lah juga adikku...owez setia bersama..dah 6 tahun bersama..TQ sudi bekerja dengan amanah dan jadi adik yg terbaik for Akak..Moga Adik adikku di lindungi Allah SWT selalu dan cepat bertemu jodoh..Aminnn.. 6d
  •   yassidahyusof Tq my soul kak @serinaredzuawan kerana percayakan kami berdua selama ni dan syg kami xjemu2 bg nasihat tunjuk ajar untuk life..adik sygggggg sgt kat akak, 6d
  •   serinaredzuawan Hi adik @ena1611 kau dah lama menghilang adikku..dah tak cayang akak...now jaga kak sarah je.. 5d
  •   ena1611 @serinaredzuawan sayang akk laaaaaaaaaaaaa.... jgn la nangesss... nnt adik dtg mengadap akk yer... hug hug... 5d
  •   serinaredzuawan Ok adik @ena1611 shayang adik owez juga..ada aktiviti akak roger tau..anyway ada projek nak suh adik buat partime ni..akak tgh develope online food show ala ala JJCM.. 5d

» LOG IN to write comment.

serinaredzuawan Siapa sini ada masalah perut buncit? Susah nak ke toilet..? Berat badan makin naik, nafas berbau? Asyik letih je rasa, dan susah nak tidur...Itulah petanda Usus u all terlalu kotor dan toksik byk melekat dalam usus..so boleh cuba Aloe vera Gel Forever Living ni bagus.. detox semua kekotoran dan lepas ni u all makan apa pun semua nutrisi dan zat akan meyerap pantas..baru lah skin jd glowing..perut tak buncit dah. Dapatkan cepat Only RM90 je sebotol! ORDER whats app 0123178949.. 6d

» LOG IN to write comment.

serinaredzuawan Satu lagi produk hebat dlm Forever Living Ubat gigi gel Aloe vera..kebaikkan nya org yg gigi kuning..berkarat, penghisap rokok..mulut berbau boleh hilang bau,boleh jadi putih gigi lepas pakai tau! Siapa yg ada ulser mulut pun cepat sembuh dan kecut..paling best org yg gusi hitam sebab merokok amalkan Berus gigi dgn Ubat gigi ni boleh jadi pinkish semula Gusi!! Whats app segera for order RM32 Only.. 0123178949. 6d

» LOG IN to write comment.

serinaredzuawan Ramai tanya Serina u ni aktif sungguh ke sana sini..kejap bisnes,kejap mengacara dan berlakon hujung minggu busy ngan urusan anak anak dan keluarga, apa rahsia u?? Serina actually amalkan" MILAGRO Beauty Potion" Sgt bagus for kekal bertenaga..lebatkan rambut...cantikkan skin glow dan lembab..bantu juga mereka yg ada masalah jerawat dan kitaran haid tak teratur!! So better u all cuba..Now promosi tau..hanya RM120 sahaja!!! Stok 16 hari,cuma amik 1 sachets je sehari..kesan nya pantas!! Berminat cepat whats app 0123178949.. 7d

» LOG IN to write comment.

serinaredzuawan TQ adik adik student UM..Fakulti Sastera...Layan char koay teow Serina Simply Delicious Penang Mai..today last Day di UM..jom serbu..ramai ramai!! 7d

» LOG IN to write comment.

serinaredzuawan Tetamu seterusnya "Famous to Famous "BERNAMA TV..@sitinorfarhana89 Atlet muda Sukan bola jaring Kebangsaan...wow...pandai dia masak sup ayam...bukan main tinggi dia ni..sampai kena jengkit kaki..berdiri sebelah adik kita ni..he..he..Tahniah..muda muda dah mengharumkan nama Negara Malaysia dalam Sukan Sea. 1w

» LOG IN to write comment.

serinaredzuawan Grilled Chicken with Garlic mashed potato specially cooked by Shalin Zulkifli @aleyaazidi 1w

» LOG IN to write comment.

serinaredzuawan Selalu letih? Org kata kulit u all kusam? Boleh bantu masalah skin berjerawat...Rahsia Serina tentulah amalkan MILAGRO Beauty Potion...best tau...setiap pagi serina ambil 1 sachet je..minum..dlm bentuk cecair..buat serina sentiasa bertenaga tau! kalau tak sempat..serina..bawak letak dlm beg...je..dlm kereta terus minum. Jom cuba..harga Promosi now RM120..ada 16 sachets..boleh whats app ke 0123178949. 1w

» LOG IN to write comment.

serinaredzuawan Happynya...today guest star "Famous to famous "BERNAMA TV..my sis Ratu bowling Malaysia Shalin Zulkifli..inilah salah seorang ikon sukan Idola I tau.@aleyaazidi ..today kita nak tau more tentang kerjaya sbg Atlet Bowling negara...beliau pernah mengharumkan Malaysia..memenangi 3 pingat Emas di peringkat dunia & pernah menjadi pemain bowling wanita terbaik dunia!@shimamish189 #credit baju yg cantik kuning glam gitu designed by @keqasehbyanas 1w

» LOG IN to write comment.

serinaredzuawan Special guest today ... "Famous to Famous" show Dato Jalaludin Hassan...wow..pandai memasak rupanya. .lama tak jumpa Dato maintain je sentiasa macho dan tersenyum...#bernamatv #famoustofamous 2w

» LOG IN to write comment.

serinaredzuawan Salam and morning.. today bertuah bersama Bintang muda sukan permotoran World superbike Fahmi..sebagai Guest istimewa dlm program "famous to famous" Bernama TV .Wow..siapa kata Org Malaysia tak hebat? Racing sampai ke peringkat Antarabangsa..so inilah Ikon muda yg telah mengharumkan nama Malaysia...#supportfahmi63 #worldsbk @zulfahmi63 2w

» LOG IN to write comment.