serinaredzuawan Tahun 2016..semua oraang ada pasang Impian kan? Maybe ada juga yg cuba nak turunkan berat badan..rupanya ada 1 minuman Ajaib yg boleh membantu u all menggantikan makanan cthnya sarapan yg tinggi kalori mcm roti canai better skip jelah..di tukar dgn shake ajaib choc flava ni...bukan sahaja tinggi dgn Nutrisi zat seimbang malah boleh membantu mengurangkan selera makan dan bakar lemak denga pantas. Tengahari boleh makan nasi macam biasa enjoy your Lunch..kalau malas nak amik di dinner malam minum shake ajaib ni pun lagi bagus!! Berminat nak cuba..boleh whats app ke no tu ya. 2d

» LOG IN to write comment.

serinaredzuawan Baru habis shooting 2day..drama episod Hantu Punya Boss..enjoy..berlakon ngan adik adik pelakon muda ni @mig.artis @intannajuwa @fahmyreza @afieragoes @vicha_saywho ..tapi ni bukan citer hantu ya!! Wajib tengok drama komedi cinta..Hero hensem terhot di pasaran @shukriyahaya layanzz..@davidteo99 @janelim169 @migonline 3d
  •   afieragoes yeyyy thank uu kak serina bagi tunjuk ajar dan semangat 3d
  •   fahmyreza Terima kasih bnyak tunjuk ajar kepada kamiiii. 3d
  •   serinaredzuawan @fahmyreza ur welcome adikku bakal hero malaya... 3d
  •   serinaredzuawan @afieragoes ur welcome my pretty adik!! Ur talented..dik akak doakan adik berjaya jd heroin popular malaysia aminn.. 3d
  •   intannajuwa Love you so much kak. Thanks for your tunjuk ajar sepanjang kat set. Thank you so muchhhh!!!!!! ️ muahhhh 3d
  •   serinaredzuawan @intannajuwa my pleasure adik..bagi tunjuk ajar sikit sikit je..he..he..adik dah memang berbakat..tahniah jd heroin drama ni..buat yg terbaik..make ur parents and boss MIG proud of u...more job dpt nanti!! 😙Love U adik! 2d

» LOG IN to write comment.

serinaredzuawan Syok tengok kids main mummy pun nak main jugaklah..he..he 5d

» LOG IN to write comment.

serinaredzuawan Family day..my babies having fun...yeayyy!! 5d

» LOG IN to write comment.

serinaredzuawan Ramai yg tak tau Industri Telco sangat besar impak dan keuntungan.Top up satu keperluan wajib..anak anak kecil pun dah pakai HP, student di sekolah dan Universiti,Serina nak buka peluang kepada sesiapa yg ada kedai atau pusat tumpuan pelanggan atau student spt Tuition centre..utk jadi agen top up online bersama Serina.kami focus hanya top up sahaja.Tak perlu deposit dan target sales.Berminat boleh whats app me 0123178949. 5d

» LOG IN to write comment.

serinaredzuawan Bukan Magic tapi betul tu!! Siapa ada masalah skin kusam..berkarat..nampak tak glowing..wajib cuba NUCERITY Advanced Exfoliator..product Skincare No1 di USA..! Just gosok kan di kawasan yg kusam..tengok kulit mati dan daki semua keluar hasil kulit halus gebu dan glowing...berminat whats app ke 0123178949.. 5d

» LOG IN to write comment.

serinaredzuawan Fenomena kini bermula.. kami nak cari org yg berminat terima income tak sengaja tiap bulan!! Wow..jangan jadikan alasan GST...utk bersedih dan mengeluh..bisnes terhangat kini.. I global biz..lelaki dan wanita boleh buat duit kepuk kepuk tiap bulan..come and join team Serina..kami akan guide u all hingga berjaya!!whats app me 012-3178949.. 5d

» LOG IN to write comment.

serinaredzuawan Mari..mari...stok cakar ayam @serinasimplydelicious sudah ready baru siap fresh! Cuba skali meroyan nak lagi!! Jom serbu kedai jualan produk kecantikkan dan kesihatan tersohor di kg baru @namamujayaent 1 bekas RM35 sahaja..berminat nak jadi agen or beli COD boleh whats app ke 0123178949. 5d

» LOG IN to write comment.

serinaredzuawan Precious moment..meeting the founder of Nucerity from USA .Great people..Amazing product,NO 1 skincare voted by users.Feeling lucky jumpa sis @ningdalton kami sama sama guna product ni..we love it! So sesiapa ada skin problem contact me..0123178949 via whats app..i will help u...! Sambil cantik sambil boleh buat duit poket us dollar.. 1w
  •   ningdalton Yes boleh jumpa me too just mention my name and call +60102734801 we will Help u 1w
  •   azmannucerity Thanks for all wonderful support.. welcome to our international family of nucerity 1w

» LOG IN to write comment.

serinaredzuawan Jom kita layan movie terbaru..seram...hingga berdiri bulu roma..jgn biarkan diri anda...di rasuk saka yg lama mencari tuan barunya...All the best for mangkin prestig sdn bhd. Mari kita serbu ramai ramai bermula.. 4 februari 2016.. 1w
  •   tchermaz Makin kurus.. you beb... 1w
  •   aznor_ahmad David teo suka wat cite antu erkkk...np x wat cite ikan laga ke kucing bercakor ke...bhahah.. 1w
  •   shdarwini Menarik 1w
  •   noralbaniah Hi.... Tadi kak cari u, u dah hilang. Ala.... 1w
  •   serinaredzuawan @noralbaniah yelah sis..sbb serina ada meeting pastu kena rush .but superb acting...sis lakonan u mantap spt dulu ..seram tengok muka sis..misteri je!! Rindu lakonan u dpt gak tengok..congrats! Anyway serina yg ajak sis duduk kat tengah tu..i tot u takde seat..nanti kita jumpa lagi tau..nanti i dm my personal hp no.. 6d
  •   noralbaniah Ok dik. Kak mmg nak duduk kat u, tp director panggil duduk depan. Pas tu kak lari duduk dgn anak kat atas bila cite start 6d

» LOG IN to write comment.

serinaredzuawan Happy dpt jumpa sis norma kita ni. Stokis kedai jamu terhangat di seantario malaya di kg baru @namamujayaent segala produk kesihatan ada di jual harga durian runtuh!! Anyway Serina juga ada pasarkan produk makanan IKS terbaru serina di sini..Cakar Ayam Tradisional Rangup..tak terlalu manis dan wangi gula merah terasa! Hanya Rm35 sebalang besar.Cuba skali confirm ketagih nak lagi!! Nak order online can whats app 0123178949. 2w

» LOG IN to write comment.

serinaredzuawan Bukan senang jadi perempuan kan?mesti nak kena tampil cantik..& menawan.Pernah tak u all jd stress org kutuk..badan mengelebeh..takde bentuk..langsung..siap dpt gelaran lapangan terbang!! Ha..Ha ..serina nak rekoman u all set pemulihan body yg 1st class bertaraf dunia!! Shaping body semula..kasi melentik..yg flat tu jd solid!! Malahan boleh bakar lemak kita juga at the same time..yg paling best..kalau takde modal ada pinjaman di sediakan!! Jom berminat sila whats app Serina 0123178949. 2w

» LOG IN to write comment.

serinaredzuawan Sempena Chinese New Year..ada great promotion!! Wow..treatment best pulak tu for skin...so sesiapa yg nak cantik skin this is the right time..Dr Rolland ni memang bagus Serina pun selalu ke sana utk buat rawatan..klinik dia di @theklskyclinic The soho suites KLCC..nak dptkan nasihat tentang pemakanan dan kesihatan skin pun boleh follow their IG okies.. 2w
  •   bellriq.aphrodite Whitening therapy tu bg kulit cerah kan? Dr Rolland ni yg akn bantu kulit cerah? 😀 1w

» LOG IN to write comment.

serinaredzuawan Amboi..bukan main lagi anak dara mummy meriah at school pun Teacher dgn kawan kawan dia celebrate Birthday!! Hope u enjoy ur birthday bash Darling.. TQ Teacher for making my daughter Happy..😙 2w

» LOG IN to write comment.

serinaredzuawan Wow...hebat penangan produk skin care Nurani Beauty..kulit yg berparut pun boleh hilang..,so jgn risau kepada yg ada masalah skin...produk ni ada kelulusan KKM selamat dan kesan nya pantas, yg kulit kusam boleh jadi putih gebu...yg berjerawat pun boleh hilang jerawat!!..harga pun murah je..Berminat boleh whats app ke No 0123178949.Tahun 2016...semua orang nak cantik dan sihat kan? Apa tunggu lagi.. 2w

» LOG IN to write comment.

serinaredzuawan HAPPY BIRTHDAY MY ANGEL ISABELLA....NOW YOUR 4 YEARS OLD!! Skejap masa berlalu...mummy doakan Isabella Saffiya panjang umur..di lindungi Allah swt selalu..jadi anak yg bijak dan hormat orang tua..serta merendah diri.Love u so much my darling Princess Isabella..@chefwan58 @chefriz Happy sgt dpt celebrate birthday my daughter di kampung dgn nenek ,aunty dam cousin...TQ so much semua masak best2...LOVE MY FAMILY SO MUCH!! 3w

» LOG IN to write comment.

serinaredzuawan Look at Tristan,Isabella & their cousin Elizabeth so happy!! We finally found new great place for parents , u can send ur kids exploring drawing,colouring & creating their own toys in ARTY KIDZ at Plaza Damas next to Mamak Bestari. Rather than buying toys so much more fun when they make their own.More info contact :0362061883 3w

» LOG IN to write comment.

serinaredzuawan Happy Birthday My sis @maznahzolkifli_mz Moga panjang umur...di lindungi Allah swt, cepat temu jodoh naik pelamin....he..he..Love u owez sis! 4w

» LOG IN to write comment.

serinaredzuawan JOM BERCUTI KE KOREA BERSAMA SERINA REDZUAWAN
..
Percutian anda ke Korea selama 5 hari 4 malam pada Musim Sakura akan lebih meriah bersama Serina. Pelbagai aktiviti menarik akan di lakukan sepanjang percutian! JOM KITA ENJOY!!!
Tarikh : 22 - 26 March 2016.
Harga Pakej : RM 3,550
Pakej termasuk:-
1) Return Flights
2) 3 Star Hotel
3) Luxury Coach Airport Transfer
4) Everyday Halal Meal (B+L+D)
5) Tours
6) Professional Tour Guide
7) Insurance
8) Tipping
9) Mineral Water on Coach
10) BONUS - Eland Cruise at Han River --------------------------------------
Pihak Pengurusan
Mahola Travel & Tours (KPKLN : 2774)
.....
Untuk keterangan lanjut anda boleh hubungi HOTLINE: 0126552106 Cik Ita atau WhatApps:0122953007 En. Azman atau layari www.maholatravel.com atau ikuti kami di Facebook, Instagram & Twitter @maholatravels
4w

» LOG IN to write comment.

serinaredzuawan Aloo..looo..shedihnya tengkok muka Baby Ariana anak my bro @chefriz dan kak @shikin_maembong dia masuk wad asyik muntah muntah...di Hospital Pusrawi.Alhamdulillah 2day visit dia dah getting better keluar wad.Moga cepat sembuh Baby Ariana..Aunty Serina owez love and care about u..now dia balik berehat di Cyberjaya rumah papa @chefwan58 4w

» LOG IN to write comment.