serinaredzuawan Tart Nenas bunga matahari..sedia untuk tempahan! 100% menggunakan butter/mentega...jem nenas home made tau fresh Serina buat. 1 bekas RM32...utk tempahan sila hubungi Hotline:016-3981118..sesiapa berminat nak jd pengedar @serinasimplydelicious cookies boleh contact hotline no ni juga..kami ada choc moist cake, Almond London,Tart gulung,suji,sarang semut & biskut Mazola kacang.. 3d

» LOG IN to write comment.

serinaredzuawan By @khairilazam "Arrgghhh!! Susah ikot die ni, asyik makann jeh!!! Tp takpe, kak @serinaredzuawan best! And she will assist me for a good business. Insyaallah.. #Aril #ArilAF #ArilLovers #Bangkit" via @PhotoRepost_app 5d

» LOG IN to write comment.

serinaredzuawan Its Daddy's birthday 2day!!! HAPPY BIRTHDAY MY LOVE..May u have a good health,all ur dream will comes true and Owez happy..We Love u so much... 1w

» LOG IN to write comment.

serinaredzuawan "Cinta tak kenal siapa...itulah..siapa sangka adik sepupu jatuh cinta dgn pegawai atasan dia sendiri ketika sama sama bertugas berpangkat Leftenan...tapi di alam rumahtangga Aizat sebagai ketua rumahtangga/Jeneral nya lah!!he..he..Tahniah buat adik sepupu ku Aizat...sudah jadi suami org!! SELAMAT PENGANTIN BARU MENGEMUDI ALAM PERKAHWINAN..byk ombak dan badai perlu di lalui..Moga rumahtangga bahagia hingga akhir hayat dan di kurniakan zuriat cepat!! Aminn...." 1w
  •   cikta_yus Saya juga ada di sana tadi.. @serinaredzuawan u mmg dah kurus.. 1w
  •   elvyeriqsimon Haiiii dulu mgidam gak nk kwin bwh pedang :-) 1w
  •   iezlamalikjb @serinaredzuawan jgn lupe produk diet itu 1w
  •   khir1 Alam perkahwinan nie ibarat mcm tentera. Suami General, Isteri Major. Suami buat decision yg general2 je, isteri buat decision yg MAJOR. Hehehehe.... 1w

» LOG IN to write comment.

serinaredzuawan Selesai Road Tour di kelantan baru baru ni..serina & @zieglerjulia for Mavellous. Alhamdulillah..seronok dpt berjumpa dengan pelanggan mavellous di sana..byk feedback kami terima..org yg slim ada masalah perut buncit dan sembelit setelah mengambil True detox..perut kempis..kembali! Proses detox sgt penting tau..sbb byk kekotoran yg melekat dlm usus..itulah punca nafas berbau, dan skin jadi kusam..lepas detox u all akan rasa segar kembali..Harga true detox hanya Rm49 for 1tub..,kemudian u all boleh terus amik pulak Mevellous x lite. kombinasi hebat dpt membakar lemak lebih pantas..harga Promosi hebat pek combo..RM180.. 2 x lite 1 true detox.Stok for sebulan. 2w

» LOG IN to write comment.

serinaredzuawan Jom ramai ramai kita serbu kedai2 jamu di kelantan dan Jerteh...sambil beramah mesra dengan serina & @zieglerjulia ...sesiapa yg beli produk keluaran @mavellous_official esok dan lusa akan di berikan harga Istimewa..so jom kita cantik,sihat dan slim kaw..kaw..!! 3w

» LOG IN to write comment.

serinaredzuawan Congrats to my sahabat @sarimahibrahim selamat menjadi isteri...moga bahagia hingga akhir hayat, dikurniakan zuriat yg comel comel,bijak & sihat!! Im happy for u dear.Serina & kak @ningdalton consider pengantin lama..ha..ha..tetap dtg bagi sokongan pd sahabat kami ni.Hope ur happy nampak kami semalam.Sarimah semalam cantik dengan baju songket biru..sgt tradisional.Selamat Pengantin Baru & Happy Honeymoon!!! 3w

» LOG IN to write comment.

serinaredzuawan Penat kan tiap kali nak bayar bil telefon / kena pergi kaunter! Cari top up selalu habis! Kena extra charge lagi tiap top up.., apa kata kali ni kita boleh bayar bil hanya dengan hantar 1 sms je, mungkin tgh memasak, atau tgh rilex tengok tv..je..setel bil di bayar! Paling best kita ajak kawan-kawan join OPV reload centre bermodalkan RM200 sahaja..boleh Jana pendapatan!! Tiap kali kawan kawan kita bayar bil astro dan Top up kredit, termasuk bayar bil post paid semua telco,kita dpt pendapatan!! Bonus pengenalan RM70 dpt on the spot REAL TIME!! Let's join..Us....with our Team Leader Serina Datuk Redzuawan( Artis & Ahli perniagaan berjaya) Berminat boleh whats app ke 012-3178949 3w

» LOG IN to write comment.

serinaredzuawan Morning!! Good news for food lover...jemput datang beramai ramai di Rasta TTDI Booth No 54 Guilty Indulgence...sedap2 makanan di jual..ada fresh baked pie,cheese leleh, blueberry cheese tarts ,ada tart nenas & choc moist @serinasimplydelicious juga...!! Siapa yg teringin nak rasa choc moist dan tart nenas serina pergi ke sana 2day ok?? Confirmed borong semua food kat sana..Di buka dari jam 10am-7mlm sahaja.. 3w

» LOG IN to write comment.

serinaredzuawan Fenomena melanda KK sabah esok!! OPV sistem reload centre yg hebat hanya dengan menghantar 1 sms..bil Astro dan bil telefon u all selesai di bayar!tak perlu beratur lagi di kanter.Kami bukan telco..kami adalah method payment dan semua telco hebat berdaftar dengan kami spt Maxis, Digi,tune,U mobile,XOX,Celcom dan banyak lagi termasuk Astro! Paling syiok modalnya serendah RM200! Semua org mampu join.Nak tak tengah tido pun duit masuk tak sengaja?? Tiap kali kawan2 anda bayar bil hp dan astro Anda dpt duit poket!! Wow...best..sgt..kepada yg berminat di sabah KK boleh dtg ya esok ke taklimat serina jam 3 ptg..sebarang pertanyaan boleh whats app ke P.A Serina 012-3178949.. 3w

» LOG IN to write comment.

serinaredzuawan Mari mari datang beramai ramai promosi durian runtuh produk mavellous xlite utk bakar lemak pantas ! True detox utk cuci usus mereka yg asa masalah sembelit, Anggun Beauty Rich suplemen lengkap wanita..cantikkan kulit dan kunci kebahagiaan rumahtangga,& Mavell Glowhite kulit putih gebu merah jambu!! Kami sekarang berada di U mall Taman pulai utama! Di kedai Perniagaan & Kecantikkan Eda JB..hubungi 0197599100..beli online boleh contact 0163981118.@mavellous_official @zieglerjulia 4w

» LOG IN to write comment.

serinaredzuawan Meriahhh..today di Delisa Beauty & Spa Bandar Baru Uda..Johor Bharu..ramai pelanggan serbu dptkan mavellous x lite kompom slim kaw..kaw..dan Anggun Beauty rich suplemen lengkap perempuan! Semua nak cantik nak tambat hati suami..later at 6pm serina & @zieglerjulia akan berada di Plaza Angsana Mall..di kedai Delisa beauty..jom serbu ramai ramai...berminat nak beli Contact: 0163981118. 4w

» LOG IN to write comment.

serinaredzuawan Alhamdulillah seronok dpt bersama dalam misi Biro kebajikan UMNO Bahagian Bukit Bintang menyerahkan sumbangan daripada UMNO Wilayah dibawah program "Wilayah Prihatin". BERAT MATA MEMANDANG BERAT LAGI BAHU MEMIKUL..Tahniah sis @zetyanuar Pengerusi Biro Kebajikan Umno Bahagian Bukit Bintang.Kepada anak anak muda yg minat buat prog bantu masyarakat come and join serina..0163981118. 4w

» LOG IN to write comment.

serinaredzuawan 1 family..1dream..I love my Worldventures Family..!! After 1 year i joined this business serina dapat kenal dengan ramai jenis org dari pelbagai bidang kerjaya, doktor,cikgu, ahli perniagaan,cikgu,kerani dan ramai lagi.Bila serina tanya apa dream mereka semua kata teringin nak pusing dunia for holiday ngan family!! Sbb kerja hari hari stress..So Wv lah jawapan nya!! Kami sediakan pakej melancong taraf 5 bintang utk anda dan keluarga semua siap dengan ,mkn,hotel dan aktivi. .pada harga yg luar biasa murah.So sesiapa nak tau more ..boleh jemput datang malam selasa ke taklimat serina pasal wv travel club ni di ss2 pj jam 8.45mlm.Sebarang info boleh hubungi 0123178949.Via whats app only. 4w

» LOG IN to write comment.

serinaredzuawan Yeayyyy...finally mummy & daddy beli basikal!! Yg best tu dpt bwk Tristan & Isabella kat belakang..we got for them proper seats yg selesa dengan seat belt lagi!! Apa pun keselamatan mesti di utamakan.More time we can spend with kids..Exited nya!! Sambil berbasikal bwk anak anak tengok monkey kat park suka diorang. 4w
  •   diya_nurdarin Cucu chef wan ni...memang cute,comel sangat... 4w
  •   didizulkifli Oh!Yes! Hidup sihat berbasikal bersama anak2. 4w
  •   gedung_permainan_kanak2 Mmg syok wat aktiviti riadah dgn ank2 kann.. kereta mainan kanak2 br je dr rm 200 - rm400.. mcm2 design, jenama & color.. klo ank2 ade keta mainan yg leh msk dan dicontrol pkai remote control syok kan.. 4w
  •   suezainol Beli kt mne?? Nk jugakk 4w
  •   aisha_zul Omg marriage goal! Adorable as usual 4w
  •   widhisudjarwadi @serinaredzuawan ..bawalah anak" ke car free morning setiap ahad minggu pertama & ketiga di dataran merdeka & dataran DBKL..best tauu..sy slalu join 4w
  •   ena1611 @serinaredzuawan kakak... adik bleh tumpang tristan nye sit tak ? hahaha.... 4w

» LOG IN to write comment.

serinaredzuawan Yummylicious..thumbs up sedap sangat masakan geng masterchefku Chef Farouk Hssain..Hot dog special..dgn mashed potato dan sauce lada hitam!! Proud of u bro..jom sesiapa kaki makam pergi singgah sendiri dia masak sendiri tau!! LOKASI di Pekan Kopitiam & Bistro Plaza Damansara , Medan Setia 1.Congrats Bro Farouk! 4w

» LOG IN to write comment.

serinaredzuawan Sampai di kuantan sudah!!!! Tetap fly with MAS pilihan hatiku...yg penting with travel dollar..my flight all FREE paid by worldventures!! so kepada mereka yg kaki Melancong jom datang Taklimat tentang Travel club Serina di UTC Kuantan Jam 3 petang 2day.Sebarang info hubungi:0123178949. 1mon

» LOG IN to write comment.

serinaredzuawan Pernah tak berlaku..driving jauh jauh sampai kat counter nak bayar bil hp dan astro tetiba beratur panjang?? Ataupun offline! Stressss kan??? Now tak perlu stress OPV adalah reload centre begitu mudah hanya dengan menghantar 1 sms u all dah setel bayar bil hp post paid and prepaid!! Wow padahal tgh baring je atas katil ataupun memasak sambil bayar bil!!mudah kan? What if lepas ni tiap kali org lain bayar bil mereka u also earn Cash?? More info sms to 0123178949..or log on to my web. http://www.onepowerventure.com/serinarich 1mon

» LOG IN to write comment.

serinaredzuawan U all stress kena bayar bil?? How about this time..u pay for free ur bill?just tolak points dlm sistem je..Come and join my team and @zieglerjulia kita bukan syarikat telco..nama company ni onepowerventure,reload centre..Modal hanya RM200..u ajak sorang kawan joim u will get on the spot RM70! Paling best tiap kali kawan kawan u all bayar bila astro dan top up hp..semua telco u earn income!! Woww..simple je bisnes ni..duduk goyang kaki tetap duit masuk..more info log in http://www.onepowerventure.com/serinarich or contact hotline:0163981118. 1mon

» LOG IN to write comment.

serinaredzuawan Enjoy life with my adik adik noty,comey,tantik,ancem @puteriedlinda @khairilazam Aril AF..2day sharing about our celebrity vip travel club ...best je!! Kawan kawan kami semua exited nak ikut kami bercuti pusing dunia pakej gila gila murahhhh!! Jom sesiapa nak join boleh masuk club celebrity kami..hubungi 0163981118...boleh dtg taklimat serina jam 9malam di ss2 pj. 1mon

» LOG IN to write comment.