serinaredzuawan Alhamdulillah..Order terawal..Serina's Frozen Meal fresh from my kitchen..exclusive cooked by Serina..Sambal Bilis Petai Berapi Only RM12- 2paxs, Lemak Ketam Cili Padi RM25-2pax. TQ kepada customer Serina. @serinasimplydelicious ada byk menu lain cth.Asam pedas Melaka, Kari Ayam, Lemak cili padi Ayam, Dendeng Berlado, sup ayam & Kari Ikan...nak fresh i masak..and u all can collect mkn for lunch or dinner atau frozen kan pun boleh.Order Whats app ke talian. 0123178949. 17h
  •   emgeegal Where to collect? 15h
  •   serinaredzuawan @emgeegal u stay or kerja area mana? If kawasan yg i can send i bagi tau..order dulu apa menu i nak..then baru i decide jumpa lokasi di mana. 0123178949.. 3h

» LOG IN to write comment.

serinaredzuawan Sunday Activity for today...Isabella Saffiya kata nak belajar vocal pulak..so kita kasi anak cuba explore apa minat dia..1st class..nampak gayanya..dia mudah belajar dan pandai dengar melodi dan key.#preciousmoment #learnsinging @chefwan58 3d

» LOG IN to write comment.

serinaredzuawan Bulan Ramdhan yg mulia dah hampir tiba. Serina nak sharing ngan u all 1 lagi produk best keluaran @dk_ventures "RHEA CERES" cereal drink ni..bagus sgt tau..u all can amik waktu nak sahur atau pun org yg diet nak jaga badan..amalkan utk sarapan low calorie..but kaya dgn vitamin dan Nutrisi memgenyangkan dan tahan lapar lama bulan puasa..ada bahan2 spt Oat Organik, susu kambing,chia seed,madu,kurma & karot

RHEA CERES bermaksud Bijirin Hasil Bumi

Kebaikan:

1)merupakan sumber nutrisi lengkap
2)meningkatkan daya tumpuan, kepekaan dan ingatan
3)mengatasi masalah berat badan
4)mengurangkan risiko masalah jantung dan kolesterol
5)memperbaiki masalah penglihatan
6)mengurangkan risiko alahan
7)mengurangkan risiko radang

Harga:- Asal:RM45
Discount : RM39

Boleh dptkan di @namamujayaent kg baru, Galeri Hidayah Jerteh , Nuranisida Collection Besut. Atau order Online..0123178949..Harga promosi RM39.
6d

» LOG IN to write comment.

serinaredzuawan SEMINAR B.O.S.S!
Berjaya Oleh Sebab Sendiri….Unleash Your Self Potential

Seminar yang menampilkan personaliti & selebriti yang benar-benar BERJAYA!!! Bukan cakap kosong! Bukan temberang!.... Seminar B.O.S.S!
----------------------------------------------------------- JANGAN DATANG KE SEMINAR INI JIKA
1. Anda suka gaji cukup-cukup makan
2. Anda seronok hidup dikelilingi hutang
3. Anda teruja tiada duit simpanan
4. Anda tak suka pergi melancong ke luar negara
5. Anda tak pernah impikan rumah mahligai dan kereta mewah
6. Anda tidak suka berniaga
7. Anda memang tak ingin nak ubah hidup anda
8. Anda seronok dengan bebanan kewangan
9. Anda tak hingin nak jadi BOSS! --------------------------------------------------------- BAHAYA JIKA ANDA DATANG KE SEMINAR INI KERANA IA AKAN MENGUBAH PERSEPSI ANDA
1. Dari Mentaliti Kuli kepada Seorang BOSS!
2. Daripada Zero ke Hero
3. Dari Hidup biasa sahaja ke taraf Jutawan! ---------------------------------------------------------- KALAU ANDA DATANG JUGAK INI YANG AKAN TERPAKSA DENGAR
1.Formula Niaga dari Jutawan Yang Telah Berjaya
2. Rahsia-rahsia yang didedahkan dari Jutawan Produk
3. Resipi Keuntungan menjadi pemilik kepada perniagaan berpuluh outlet atau cawangan.
4. Teknik membangkitkan Aura Diri melalui kompas 360 darjah
5. Cara menjadi hero kepada bisnes, diri anda dan keluarga
6. Cara mengubah kehidupan anda menjadi berjaya -------------------------------------------------------- DAN INILAH SPEAKER-SPEAKER YANG BAKAL MERACUNI MINDA DAN PEMIKIRAN ANDA

Amran Shah Idris- “Start Small Think Big”
“Pernah hampir muflis dalam perniagaan kemudian bangkit semula dengan 130 rangkaian outlet di Malaysia dan 5 outlet di Indonesia. Menjadi Jutawan Francais seawal usia 30 tahun!!!”
Amran Shah Idris @ BOSS Am! - Founder AquaNano & Pemenang SME100 Award 2015
Serina Chef Wan - Product Millionaire
“Mula niaga pada usia 16 tahun, bukan sesuatu yang mudah. Tidak menagih simpati dari mana-mana pihak, jatuh terduduk didalam bidang perniagaan dan bangkit semula membina empayar produk nya sendiri!” Serina Chef Wan @ BOSS Serina – Pemilik rangkaian produk Serina Simply Delicious dan producer filem dibawah YKS FILM MAKER SDN BHD.
1w

» LOG IN to write comment.

serinaredzuawan Serina nak sharing kat u all 1 sistem bayar bil sgt best.."ONEPOWERVENTURE"Mudah.. guna sistem sms /sistem aplikasi..boleh reload semua jenis top up telco, post paid and prepaid,bayar bil Astro,TM,Unifi,Syabas,TNB.. takyah pening beratur lagi..setiap kali top up dpt income!! Come and join me only RM250 sahaja..now ada kempen siapa join serina..dia kenalkan seorang ahli..dia dpt FREE cash RM250!! Whats app me laju laju..0123178949.."ANDA UNTUNG DULU!" 1w

» LOG IN to write comment.

serinaredzuawan Bulan Ramadhan hampir menjelang tiba...@serinasimplydelicious bakal mengeluarkan frozen meal ready to eat fresh from Serina's Kitchen..serina sendiri akan masak..so best tak kalau u all nak sahur just defrost je lemak ketam cili padi, kari ayam,asam pedas ikan pari,sup ayam,Sambal ikan bilis petai, lemak cili padi ikan keli..and panaskan terus boleh makan..for sahur or bukak puasa!! Sgt sesuai utk org yg busy bekerja tak sempat masak dan juga student..kami ada jual for 2paxs dan 5 paxs only..nak order kena bagi tau awal whats app me..0123178949..i will cook fresh for u!! Wow..special kan... 1w
  •   serinaredzuawan @zahraa.azmi boleh cod dear..u amil lah 2 jenis lauk gitu...sennag cod..frozen tau..then defrost u panas kan low heat or kat periuk pun api kecik k... 1w
  •   zahraa.azmi Akak , saya kat sepang blh cod ke 1w
  •   rynnevangelista How i wish ur lauk pauk ada kat spore...bila nak sahur defrost aje.. 1w
  •   serinaredzuawan @rynnevangelista alo..loo..ciannyer sis..i baca..tulah..apa kan daya..its ok ada rezeki u dtg kat malaysia u can beli from me..and mkn kat hotel u stay..simpan no whats app hotline me..+60123178949 2d

» LOG IN to write comment.

serinaredzuawan Bestfriend forever...nilah sahabat artis yg rapat ngan Serina..kongsi segala cerita suka duka..tak pernah lokek ilmu..kalau ada job kami mesti passing..each other..if i tak boleh buat projek hosting or emcee sure i pass to her..dia pun sama...moga Allah swt pelihara persahabatan kita dear @yasminhani 1w

» LOG IN to write comment.

serinaredzuawan Throwback skit masa shooting Program Meletop kebabom Astro..with my bestie @yasminhani rindu sahabat lama..bila berjumpa havoc pecah perut gelak sakan masing masing kepala weng buat lawak sengal!!! Happy sgt dpt peluang beraksi main badminton ngan pemain badminton malaysia yg hebat Hafiz dan Razif! Yg penting kita lawan double..team Serina & Razif menang!!Horeyy...sports for fun and to keep fit! 1w

» LOG IN to write comment.

serinaredzuawan Bersama tetamu Istimewa Episod terakhir "famous to famous" Bernama TV Dr.Tengku Asmadi pakar motivasi byk ilmu di kongsikan utk jd insan cemerlang..seronok bersama org hebat hebat..dapat sedut Aura mereka.." kalau kita dekat ngan org jual perfum kita jadi wangi..kalau kita dekat ngan org yg mengembala kambing kita pun berbau mcm kambing..he..he.." itu bak kata org je.. 1w

» LOG IN to write comment.

serinaredzuawan Sunday kids football trainning...wow..Tristan scored the Goal!! Great class today..proud of u my son.. 1w

» LOG IN to write comment.

serinaredzuawan All the best and Good Luck to @arjalee dlm Gempak Superstar Final...go..go...my champion!! 1w

» LOG IN to write comment.

serinaredzuawan Posing skit ngan peminat setia di Besut..TQ dik owez support kerjaya Kak Serina.. 1w

» LOG IN to write comment.

serinaredzuawan Meriah promosi di kedai Nuranisida collection di Besut Terengganu...harga durian runtuh..30%..discount utk pelanggan..dan hadiah cabutan bertuah best best...peti ais, basikal, dan byk lagi...demi menghargai pelanggan..Hebat sungguh tokey jamu sekarang. 1w

» LOG IN to write comment.

serinaredzuawan SEMINAR B.O.S.S!
Berjaya Oleh Sebab Sendiri….Unleash Your Self Potential

Seminar yang menampilkan personaliti & selebriti yang benar-benar BERJAYA!!! Bukan cakap kosong! Bukan temberang!.... Seminar B.O.S.S!
----------------------------------------------------------- JANGAN DATANG KE SEMINAR INI JIKA
1. Anda suka gaji cukup-cukup makan
2. Anda seronok hidup dikelilingi hutang
3. Anda teruja tiada duit simpanan
4. Anda tak suka pergi melancong ke luar negara
5. Anda tak pernah impikan rumah mahligai dan kereta mewah
6. Anda tidak suka berniaga
7. Anda memang tak ingin nak ubah hidup anda
8. Anda seronok dengan bebanan kewangan
9. Anda tak hingin nak jadi BOSS! --------------------------------------------------------- BAHAYA JIKA ANDA DATANG KE SEMINAR INI KERANA IA AKAN MENGUBAH PERSEPSI ANDA
1. Dari Mentaliti Kuli kepada Seorang BOSS!
2. Daripada Zero ke Hero
3. Dari Hidup biasa sahaja ke taraf Jutawan! ---------------------------------------------------------- KALAU ANDA DATANG JUGAK INI YANG AKAN TERPAKSA DENGAR
1.Formula Niaga dari Jutawan Yang Telah Berjaya
2. Rahsia-rahsia yang didedahkan dari Jutawan Produk
3. Resipi Keuntungan menjadi pemilik kepada perniagaan berpuluh outlet atau cawangan.
4. Teknik membangkitkan Aura Diri melalui kompas 360 darjah
5. Cara menjadi hero kepada bisnes, diri anda dan keluarga
6. Cara mengubah kehidupan anda menjadi berjaya -------------------------------------------------------- DAN INILAH SPEAKER-SPEAKER YANG BAKAL MERACUNI MINDA DAN PEMIKIRAN ANDA

Amran Shah Idris- “Start Small Think Big”
“Pernah hampir muflis dalam perniagaan kemudian bangkit semula dengan 130 rangkaian outlet di Malaysia dan 5 outlet di Indonesia. Menjadi Jutawan Francais seawal usia 30 tahun!!!”
Amran Shah Idris @ BOSS Am! - Founder AquaNano & Pemenang SME100 Award 2015
Serina Chef Wan - Product Millionaire
“Mula niaga pada usia 16 tahun, bukan sesuatu yang mudah. Tidak menagih simpati dari mana-mana pihak, jatuh terduduk didalam bidang perniagaan dan bangkit semula membina empayar produk nya sendiri!” Serina Chef Wan@ BOSS Serina – Pemilik rangkaian produk Serina Simply Delicious dan producer filem dibawah YKS FILM MAKER SDN BHD.
2w

» LOG IN to write comment.

serinaredzuawan Produk hebat dari USA Pomsteen Forever Living...jus antioksidan...terbaik di dunia..boleh singkirkan radikan bebas..pada masa yg sama boleh meremajakan wajah.kaya dengan antioksidan.Mudah je amalkan mcm minum Jus buah. Berminat nak beli boleh whats app 0123178949. HARGA ONLY RM90..kalau nak murah lagi boleh jadi ahli ya. 2w
  •   pu3erisyariftha Macam mana nak apply jadi ahli? 2w
  •   serinaredzuawan @pu3erisyariftha boleh whats app serina ya..0123178949..i will explain..simple je..best ada byk lagi produk dia best2.. 2w
  •   serinaredzuawan Good sis..@aazuraabdullah ..u dah jadi ahli? Buat bisnes or just guna sendiri..? If u kaki bisnes whats app me..i ada beberapa bisnes best u make money goyang kaki je..he he..0123178949.. 2w
  •   aazuraabdullah Sy dah jd ahli but as for now guna sendiri jer @serinaredzuawan .. Ada gak try promote kt officemate tp dorang cam berkira jer nk beli, mgkin harga dia kot ️ frankly, produk ni mmg 🏻 2w

» LOG IN to write comment.

serinaredzuawan Resepi Istimewa Salad Sihat utk kulit yg cantik..resipi dari @profmuhaya dalam Famous to Famous Bernama TV 2w

» LOG IN to write comment.

serinaredzuawan Alhamdulillah hari ni special Serina bersama dengan Sifu/ Ikon pujaan hatiku.. @profmuhaya byk ilmu serina dapat hari ni..seronok sgt..motivasi diri ..."Orang yg benar benar bebas ialah org yg bebas dr penghargaan manusia.Bersihkan hati buatlah sesuatu yg dpt memberi manfaat kepada orang lain.." itulah diantara kata kata petikan dari Prof..Terima kasih sudi jadi Tetamu dalam Program Famous to famous Bernama TV. 2w

» LOG IN to write comment.

serinaredzuawan Tak dpt curah airdah habis tadi kan..Isabella nak spray pokok lah kasi daun daun tu jadi segar.. 2w

» LOG IN to write comment.

serinaredzuawan Meh kita tengok Tristan & Isabella mula jaga pokok hadiah dia pd mummy..amboi..byk nya curah air sampai melimpah! He..he..sampai giliran Isabella air plak habis..suka tengok gelagat 2 beradik ni..actually dari kecil kena didik mereka belajar sayang alam sekitar dan cara memelihara. 2w

» LOG IN to write comment.

serinaredzuawan Wow..I'm so lucky dpt Mother's day Gift 2 jenis pokok..from my babies..they said..they will taking care the plants and water it everyday..for me! So sweet kan..? Let see pandai tak they jaga pokok tu..1st task..tuk belajar bertanggungjwb..siram pokok everyday..he..he..Mummy Love u so much Tristan & Isabella.. 2w
  •   nora6769 Tu mau nnti..in case klau salah satu pokok tu de yg mati. Of course gaduh punye. Hopefully pokok2 tu idup segar. 2w

» LOG IN to write comment.