schazainal Muka aku tu kelaparan sebenarnya. Syukur ada orang belanja kita makan. Hahaha #throwback #yesterday #atIKEA #kepalarantakterkira 1d

» LOG IN to write comment.

schazainal Melayankan chyrah time cuti ni. Haishhh. Handmade punya. Nak order? #totebag #handmadetotebag #chyrahpunya #ghost #sixthsense

Boleh order dekat @treehandmade @treehandmade @treehandmade
1d

» LOG IN to write comment.

schazainal 26 August 2014

Rasa macam nak nangis tepi tiang. Dengan nak balik Johor nya. Kalau test tiap- tiap hari aku boleh terima. Tapi bila projek kau macam hujan batu datang nya memang stress. Mohon ada bidadari dari syurga tolong saya buat ni semuaa
4d

» LOG IN to write comment.

schazainal Acah acah sweet bff Partner jugak bila aku ngantok dekat kelas, dia tukang urut tangan aku ️ Dia ni pun orang yg teman aku malam malam meredah hujan dari dewan jubli sampai rumah dengan jalan kaki. Haishhh. Gila sadis. Haha 5d

» LOG IN to write comment.

schazainal Acah acah angkat kain 7d

» LOG IN to write comment.

schazainal Pagi dah berpenat untuk program puisi. Malam kita penat penat untuk merdeka raya pulak

Thanks semua ahli kjp . Last sambut raya dekat puo . Next year tak dapat sambut sama sama dah

Its okay. . Thanks korang.
1w

» LOG IN to write comment.

schazainal Aku masih berkabung 1w

» LOG IN to write comment.

schazainal Cencantik nak pergi mana?? Hehehe. Cuba try usha usha ig shop ni. @treehandmade
Khas dia orng keluarkan untuk barang barang handmade sahaja and limited

#treehandmade #notebook
2w

» LOG IN to write comment.

schazainal Morninggggg. Chelamat Ali Laya. 1mon

» LOG IN to write comment.

schazainal Kami memang suka tangkap gambar ala ala passport ni. Dinding jadi mangsa 😶 1mon

» LOG IN to write comment.

schazainal Kami berdua je ter over ter excited amik gambar. Hehe 1mon

» LOG IN to write comment.

schazainal Another heartbreaking news to the world and such a tough year for 2014. #MH370 suddenly misssing from original route on radar and again for #MH17 been shot down and crashed at ukraine(maybe). My condolences to whom it may concern on your loved ones departure. From Allah we come, to Allah we return. #alFatihah 1mon

» LOG IN to write comment.

schazainal Thanks bawa jalan jalan. 2mon

» LOG IN to write comment.

2mon schazainal
Valencia schazainal
schazainal Happy Birthday to youu. Happy birthday to youu. Happy birthday to Dea. Happy birthday to Diyana Rashid. Kita sama sama tua dahh. Hahaha. Selamat hari tua. Semoga panjang umur. Semoga murah rezeki, diberikan kesihatan yang baik, cepat cepat dapat jodohh. Wuhuuu . Hahaha.
Nanti tuntut hadiah nanti k. Senyum selalu and jangan asyik marah marah. Hehehe. Love youu. Again happy birthday sayang.
2mon

» LOG IN to write comment.

schazainal Abang syg sy belanja. 2mon

» LOG IN to write comment.

schazainal Once bila kau kena timpa masalah dekat dekat nak ramadhan ni rasa macam give up dengan life kau pun ada. Tp ni antara orang paling penting yang pernah aku ada. Ayah dan mak
Dugaan datang tanpa kita minta. Kadang kadang Allah uji kau bagi kau ingat dekat Dia. Allah

Selamat menyambut Ramadhan Al mubarak
2mon

» LOG IN to write comment.

schazainal Thanks to Ammar untuk baju yang aku pakai ni. And thanks jugak sebab dah iron kan. ️ Lepas ni course DIB dah boleh buat baju sendiri rasanya. 2mon

» LOG IN to write comment.

schazainal First day acah acah jadi senior yg ala ala sopan tapi tak sopan sangat

Btw shawl cantik from @domihijab .
2mon

» LOG IN to write comment.

schazainal Wedding lagi. Tak sabar nak tunggu wedding sendiri. Hahahaha 3mon

» LOG IN to write comment.

schazainal Selesai majlis akad nikah and advance birthday suprise for my grandma. Have fun with them. 3mon

» LOG IN to write comment.