Normal رفيقا نبيلا⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
sayarafiqa lagu2 dalam album @haniandzue ni memang sangat cool untuk halwa telinga. very very talented young singers! ayuh support local music ayuhh Ps: thanks @muhammadiszee belanja kui3 🏻 #malaysianmusic #haniandzue #coretancinta 4h

» LOG IN to write comment.

Normal رفيقا نبيلا⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
sayarafiqa Selamat Ulangtahun Kelahiran Ayahandaku Incek Razi. walaupon sekarang cucu2 keutamaan beliau. tapi sebagai anak, aku redho je. wahaha! love you ayah wahaha tak pernah cakap love you kat ayah hahah sebab malu macam @kikapiz 16h

» LOG IN to write comment.

Normal رفيقا نبيلا⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
sayarafiqa semalam Allah bagi kau sakit. harini Allah kasi kau rezeki makan banyak. alhamdulillah hehehe

#VSCOcam #selamathariraya #alhamdulillah
16h

» LOG IN to write comment.

Normal رفيقا نبيلا⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
sayarafiqa Happy Birthday Nurul Iman! walaupun kakak tak berapa ngam dengan ucu sebab kakak gegurl sangat ucu ajak main smack down je terus nangis, hahaha. tapi ucu still sayanggg kakak. love u muah ciked!

#VSCOcam #ucudananakbuah #nuruliman5
6d
  •   kikapiz Kakak tgk gamba ni sbil ckp..kakak pakai crown...kakak pakai crown...sbil sengih2 gembira..kbye ucu 6d
  •   hamdanjamir Bos hebat 6d
  •   sayarafiqa @kikapiz ucu mmg tau apa anak2 ucu suka 5d
  •   sayarafiqa @hamdanjamir ko tak payah bodek sangat eh! 5d
  •   hamdanjamir Gengster bos ni xpaham aku 5d
  •   eliyamoi Ltak la hashtag imaanootd haha 5d
  •   sayarafiqa @eliyamoi ni gambar tak full. Ucuuu jubah ni nape tak amekkkk 4d
  •   eliyamoi Hahahahaa xsempat la aunty. Itula igt nk buat baju rayaaa.. Hmmm tgh fkir ni nk g amik alang2 tu raya skali rmh aunty bleh? Haha 4d

» LOG IN to write comment.

Normal رفيقا نبيلا⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
sayarafiqa throwback 1st day raya. sebab harini dah start pakai baju huduh je duduk rumah kui kui kui

ps : baju & shawl cantik juga selesa daripada @imaanboutique!

#VSCOcam #teamrayaKL #DeChloeByIB #IMAANOOTDRAYA #imaansisters #SelagiImaanBoutiqueTakRepost #masihgigih #photobymeikato
1w

» LOG IN to write comment.

Normal رفيقا نبيلا⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
sayarafiqa terjangkit virus muka bulat geng-geng @voxscapemy hihi TQ awak datang beraya bawak satu kampung pulak tu LOL

#VSCOcam #teamrayaKL #OOTDraya #adrapeople
1w

» LOG IN to write comment.

Normal رفيقا نبيلا⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
sayarafiqa dari kanan: along achik anyah adik. yang kecik dua orang tu memang suka melekat dekat mak masing2 haha

#VSCOcam #OOTDraya #anak2razi #photobymeikato #teamrayaKL
1w

» LOG IN to write comment.

Normal رفيقا نبيلا⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
sayarafiqa #OOTDraya 2nd syawal gitteww. #teamrayaKL dah otw balik Teluk Intan dahhh 🏻️😙 weee~

#VSCOcam #teamrayaKL #photobymeikato #hijjabistyle
1w

» LOG IN to write comment.

Normal رفيقا نبيلا⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
sayarafiqa Selamat Hari Raya daripada Incek Razi, Puan Ruhayah dan satu-satunya anak bujang dalam family ini #VSCOcam #imaansisters #hariraya2015 #photobymeikato #ootdraya 2w

» LOG IN to write comment.

Normal رفيقا نبيلا⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

» LOG IN to write comment.

Normal رفيقا نبيلا⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
sayarafiqa walaupun aku gemok, tapi ko selalu suka menyendeng kat aku. happy birthday syira. nanti aku belanja karok!

#VSCOcam #syiradahtua #throwback
3w

» LOG IN to write comment.

Normal رفيقا نبيلا⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
sayarafiqa Happiness is the kids loves you!
#VSCOcam #ucudananakbuah #throwback
4w

» LOG IN to write comment.

1mon sayarafiqa
Normal رفيقا نبيلا⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
sayarafiqa selepas melaporkan kejadian rompakan Wonder Cheese kepunyaan Cik @shazreenfazlynda di Kedai Mamak, terus beliau mintak order dua balang lagi sebagai ganti sebab dia terbayang2 kesedapan Wonder Cheese hihihi

Mekasih daun keladi,
Nanti pakat order lagi #wondercheese #agentwondercheese #wondercheesecheras #bazarpaknil #lokalah #sayajual
1mon

» LOG IN to write comment.

2mon sayarafiqa
Normal رفيقا نبيلا⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

» LOG IN to write comment.

2mon sayarafiqa
Normal رفيقا نبيلا⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

» LOG IN to write comment.

3mon sayarafiqa
Normal رفيقا نبيلا⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
sayarafiqa dalam family kami memang dah set tak boleh guna gelaran yang sama. Hehe

So, Happy Mother's Day untuk Emak, @rajarafiza (Mummy Hanah), @kikapiz (Mama Umar, Iman, Ammar), @rafiahriang (Ummi Irfan) dan tak lupa nenek kami dannn semua ibu ibu didunia ni.

hargai ibu kita selagi masih ada inshallah #VSCOcam #mothersday #loveuolss
3mon

» LOG IN to write comment.

3mon sayarafiqa
Normal رفيقا نبيلا⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
sayarafiqa bila sedang bergambar & tetiba terhidu bau tahi dari anak.

#VSCOcam #ucudananakbuah #photobymeikato #throwback
3mon

» LOG IN to write comment.

3mon sayarafiqa
Normal رفيقا نبيلا⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
sayarafiqa siapa kata lepas beranak tak boleh bergaya? hehehe #VSCOcam #adrapeople #ootd #ececeh 3mon

» LOG IN to write comment.

3mon sayarafiqa
Normal رفيقا نبيلا⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
sayarafiqa I wanna eat everything.

#VSCOcam #ikeamalaysia #photobysyira
3mon

» LOG IN to write comment.

4mon sayarafiqa
Normal رفيقا نبيلا⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
sayarafiqa I dont wanna be one of GST victims.

#VSCOcam #vscocat #moodgst #otto
4mon

» LOG IN to write comment.