sarasgevani Green tea and oreo mini bites size mille crepes 1mon

» LOG IN to write comment.

sarasgevani Perfect combination for my Sunday morning 1mon

» LOG IN to write comment.

Normal P. Gevani Saraswati
sarasgevani Trying to pose like a zzuppaamodel for our graduation photoshoot but then we ended up doing this pose 2mon
  •   sarasgevani @hpurnomo92 lohhh herrrr km skrg banting setir banget kah?abis jualan minyak kok jd sista2 jualan lipstick sih..........sedesperate itu ta di slb 😦 hahahaha candaa coy ayo km kapan ke sby 2mon
  •   sarasgevani @rositacahya_ xixi zemangatttt dedek jodoh pasti bertemu 2mon
  •   heripurnomo92 Biasa sis kan kerjaan sampingan lumayan buat susu anak ,2 minggu lagi ,masih pada d sby gak ? bau2 mau pada migrasi ke kota lain nih orang2 hahaha 2mon
  •   sarasgevani @hpurnomo92 pujiTuhan sm beliin baju istri jangan lups hahaha ada acara apa lau?ntik kabar2 kalo ke sby tp jangan dadakan kalo ngajak pergi -_- 2mon
  •   heripurnomo92 Yups elis masih di sby juga kan ?awas aja kalau sibuk biasanya anter2 orang mulu lu hahaha 2mon
  •   hendyyginanjar Mbak wati iku gaya opo coba.. 2mon
  •   sarasgevani @hendyyginanjar eh halo mas anjar. Anjar2 pisang pisangku belum masak hahahah #salahfokus gaya apa yaa hmmm u name it lah hen, gaya bebas ta gaya punggung apa gaya dolphin 2mon
  •   risalarsyad Dumang aja ras ala-ala nom nom gowes 2mon

» LOG IN to write comment.

sarasgevani With my 2mon

» LOG IN to write comment.

Normal P. Gevani Saraswati
sarasgevani A moment to remember forever. 2mon

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

Normal P. Gevani Saraswati
sarasgevani These people are one of my life's greatest treasures. We're always there for each other, we eat together, sleep, laugh, fight and cry and do absolutely nothing together until I can't remember how I do I live my life without them in the first place. I love you to the moon and back, I really do. It's not goodbye, just another see you because you and I will meet again 3mon

» LOG IN to write comment.

Normal P. Gevani Saraswati

» LOG IN to write comment.

sarasgevani Let's go to the beach, each. Let's go get away 5mon

» LOG IN to write comment.

sarasgevani I scream for ice cream! 5mon

» LOG IN to write comment.

sarasgevani This is one of the blessings in my life, my 13years of friendship. 5mon

» LOG IN to write comment.

Valencia P. Gevani Saraswati
sarasgevani A little burst of sweetness can absolutely bring you happiness 5mon

» LOG IN to write comment.

sarasgevani Terima kasih segala supportnya 5mon

» LOG IN to write comment.

Normal P. Gevani Saraswati
sarasgevani This is what most people do when stuck in the middle of a pretty bad traffic, take some selfies! 6mon

» LOG IN to write comment.

sarasgevani Happy graduation kesayangan! 9mon

» LOG IN to write comment.

Valencia P. Gevani Saraswati
sarasgevani Macaroni schotel from @oneperfectbite merci! 9mon

» LOG IN to write comment.

  •   evidessyanti Nikahan lagi nek? Hahaha sepintas aku kira wedding mbak flo, abis beskap cowoknya sama :)) 9mon
  •   sarasgevani @evidessyanti ini acaranya udah agak lama sebelum nikahan kak flo, vi hahaha tp baru aku upload skrg 9mon

» LOG IN to write comment.

sarasgevani Take a break and have a Kit Kat! 10mon

» LOG IN to write comment.

10mon sarasgevani
Mayfair P. Gevani Saraswati
sarasgevani 🌞 10mon

» LOG IN to write comment.

sarasgevani Candies! 11mon

» LOG IN to write comment.