ririeprams Can you help me to decide which one should I try first?
: @fujifilm_id XA2
#eminaplayground #clozetteid #clozettedaily #VSCOcam #vsco #vscogood
3d

» LOG IN to write comment.

ririeprams Last night
Good food, good times, good people, good life!
#VSCOcam #vsco #vscogood #kulinerjogja #jogjakuliner #jogjafoodhunter
5d

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

ririeprams Fill your life with experiences, not things. Have stories to tell, not stuff to show
: @rkhevrianur
#clozette #clozetteid #clozettedaily #ootd #vsco #fujifilm #vscocam
1w

» LOG IN to write comment.

ririeprams All time fave
Wish it will be available soon in Jakarta!
#clozette #clozetteid #clozettedaily #vsco #vscogood #vscocam #beautyblogger
2w

» LOG IN to write comment.

ririeprams Today is a perfect day for a perfect day #family #vsco #vscogood #vscogrid 2w

» LOG IN to write comment.

ririeprams Alhamdulillah I finally arrived in Daddy's hometown, Semarang🏻 How about you guys? Mudik kemana nih?

#clozette #clozetteid #clozettedaily #selfie #vsco #beautyblogger
2w

» LOG IN to write comment.

ririeprams Coklat & strawberry, ternyata dua-duanya punya banyak manfaat untuk kulit wajah kita loh! Read my full review about both products on my blog
: @fujifilm_id XA2

#clozette #clozetteid #clozettedaily #beauty #beautyblogger #skincare
2w

» LOG IN to write comment.

ririeprams Look what I got in my mail today! Thanks @eminacosmetics, you are so sweet #clozette #clozetteid #clozettedaily #vsco #beauty #makeup #beautyblogger 2w

» LOG IN to write comment.

Normal Ririe Prameswari

» LOG IN to write comment.

ririeprams Oke now I'm joining #beautyboxchallenge and here's #mybareface hehe. Aku punya masalah dengan kulitku yang super duper kering dan aku memilih cara-cara yang alami untuk merawat kulit wajahku. I always use baby oil atau Vaseline petroleoum jelly sebelum tidur (sebagai pengganti night cream), juga perbanyak minum air putih supaya kulit jadi lebih sehat. Use face mask twice a week is a must! Biasanya aku memilih masker yang punya kandungan pomegranate. Ga masalah dengan warna kulit sawo matang, I was born to be Javanesse and I'm so proud of it! I'm not worried of how I look with my dark skin because I am who I am! #clozette #clozetteid #clozettedaily #beauty #beautyblogger #beautybloggerid 2w

» LOG IN to write comment.

ririeprams #todayisnakamaday with 350 NAKAMA! 3w

» LOG IN to write comment.

ririeprams Kerja di ruangan ber-AC itu enak sih, ibarat neduh dari panasnya matahari. Tapi efeknya itu bisa bikin kulit jadi kering sampe bersisik
Solusinya adalah rajin menggunakan skincare yg bisa memperbaiki tekstur kulit seperti Physiogel. Biomimic Technology-nya bisa menjaga kadar air dalam kulit.
And I'm ready to say goodbye to kulit bersisik🏻 #MyDrySensitiveSkin #clozette #clozetteid #clozettedaily #beauty #beautyblogger
3w

» LOG IN to write comment.

ririeprams Gadget baru alhamdulillah, tuk dipakai di hari raya🏻😇
Thank you @smartfrenworld @kompascom #go4gready #tokopedia #vscocam #vscogood #fujifilm #fujixa2
3w

» LOG IN to write comment.

ririeprams Sometimes all you need is a new perspective
I'm using #acuvuedefine in vivid style🏻 #acuvueid #acuvue #clozetteid #clozettedaily #clozetteid #beauty #beautyblogger #vsco
3w

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

ririeprams 1-Day #acuvuedefine is really helpful, especially when traveling. I don't need to clean out my lens after each use. Just throw the lenses away after oneday's use. So simple, right?
#clozette #clozetteid #clozettedaily #beauty #beautyblogger #vscocam
3w
  •   novrezawk Itu ngambil free trialnya di optikmelawai atau optikseis? 2w
  •   ririeprams Aku pas di optik melawai, eh iya sekarang lg ada giveaway loh di fanpagenya facebooknya @acuvueid ikutan aja! Siapa tau kamu dapet hehe @novrezawk 2w
  •   novrezawk Iya udah ikutan hehe semoga aja menang =) kan lumayan 2w
  •   ririeprams Goodluck @novrezawk hehe 2w

» LOG IN to write comment.

ririeprams Saturday morning jumped out of bed, and put on my best shoes
@fujifilm_id XA2
#vscocam #clozette #vsco
4w

» LOG IN to write comment.