» LOG IN to write comment.

Normal ! Rima Arimbi

» LOG IN to write comment.

rimarimbi too many faces in one frame 1mon

» LOG IN to write comment.

rimarimbi In love since 2008! Like finallyyyy 2mon

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

rimarimbi Moi Oha 3mon

» LOG IN to write comment.

rimarimbi Here my 10 facts dit, thank you for tagging me! :
1. I love to eat a lot
2. I can't stop talking while with you, dit.
3. Black and bright yellow and grey are my favorites right now
4. Truly in love with Jamie Campbell, Channing Tatum, Liam Hemsworth
5. Baru aja jatuh cinta sama Lee Min Ho
6. Pengen kali ke afrika ketemu sama jerapah
7. Kalo menghayal kadang kejauhan
8. Kadang kalo mikirin mau pake baju apa rasanya lebih susah dari ujian matematika
9. Masih tetep setia denger lagu RAN dari album pertama
10. I have a lot of novels! And sometimes in love with the male character
4mon

» LOG IN to write comment.

4mon rimarimbi
Normal ! Rima Arimbi
rimarimbi Miriiiing 4mon

» LOG IN to write comment.

rimarimbi Ga di tag di sepatu kok, jatuh cinta! @tulusm 4mon

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

5mon rimarimbi
Normal ! Rima Arimbi
rimarimbi For my one and only rocketeer ; @tengkufildza. Happy turning 16th gadisku, love you! 5mon

» LOG IN to write comment.

5mon rimarimbi
Normal ! Rima Arimbi
rimarimbi Happy birthday, satu paket ku. You already know aku ga bisa lepas dari mu, kaya lagu kebangsaan kita. You already know too aku selalu meminta yang terbaik untukmu di dalam doa doa ku. You already know that i love you so much. Perbedaan dan persamaan akan selalu nyatuin kita, kamu suka martabak coklat-kacang aku suka nya keju-jagung tapi kamu sukanya om owo aku juga sama. Yang terpenting gimana kita selalu berpegangan tangan saat ngelewatin jembatan penyebrangan. Gatau kenapa pengen aja ngucapin kaya gini. Happy birthday my lovely pooh, jangan pernah bosen ya sama aku. Jangan pernah kapok juga. Karena aku akan selalu disini di barisan paling depan kalo kamu butuh bahu untuk di naiki. I'll see you on top! Kita pasti bisa! Once again 'Ek is lief vir jou' itu bahasa afrika nya kalo bahasa indonesia nya, silahkan cari di google 5mon

» LOG IN to write comment.

5mon rimarimbi
Normal ! Rima Arimbi
rimarimbi Super throwback but this is my fav one and her fav day 5mon

» LOG IN to write comment.

rimarimbi Luuuuvs 5mon

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

6mon rimarimbi
Normal ! Rima Arimbi

» LOG IN to write comment.

6mon rimarimbi
Normal ! Rima Arimbi
rimarimbi I couldn't ask god for more. Its totally freak me out. I'm totally happy. Thank you for making my 25th June became so shining bright! 6mon

» LOG IN to write comment.

6mon rimarimbi
Normal ! Rima Arimbi
rimarimbi Thank you moi girlfriends for your cake, for your wish and for your time. I'm such a happy kid! 6mon

» LOG IN to write comment.