ribkatiara Cutest animal alive 17h

» LOG IN to write comment.

ribkatiara Dikerjaiin dikit gpp ya neng, lilinnya ditiup tapi ga mati2. happy belated birthday geulis! Me luv ya! @restikrniati 3d

» LOG IN to write comment.

ribkatiara Middle east kinda day 3d

» LOG IN to write comment.

ribkatiara Everyone is a moon, and has a dark side which she never shows to anybody. 6d

» LOG IN to write comment.

ribkatiara Rekti tuh... ganteng engga. But look at his performance. I could staring at him forever and never get bored. #damnyoulookhot #sayImcrazy #dontcare 1w

» LOG IN to write comment.

ribkatiara Kalo kata org betawi sih ngedoprak bae lu neng. 2w

» LOG IN to write comment.

ribkatiara My breakfast this morning. Sapardi Djoko Damono. 2w

» LOG IN to write comment.

ribkatiara Wilujeng teupang taun neng geulis na Yaya...panjang yuswa tur barokah, enteng jodona, tur sukses dunia sareng akheratna. AKU KANGEN BANGET SUMPAH! *hampura atuh aku teu bisa ngerayain :(* *ga usah ketawa aku ngomong sunda* 2w

» LOG IN to write comment.

ribkatiara Happy graduation to you, Citantyaning Kirana, S.Kh! The girl who I can share abt anything. Wohooo cumlaude, well done baby! I know you're going to a "place" someday. And now you just starting the new chapter of your life. Sorry I can't be there for you. But you know, I always here supporting you. May Allah always bless you in every single step in your life. I-am-a-proud-bestie-!!! 2w

» LOG IN to write comment.

ribkatiara kurang piknik. 2w

» LOG IN to write comment.

ribkatiara 2 thn yang lalu, Gunung Cikuray. Upacara kemerdekaan pertama saya diatas gunung. Dirgahayu Indonesiaku, ga ada yg lebih bangga selain jadi warga Indonesia. Tanah surga yg selalu dirindukan. #RI70 2w

» LOG IN to write comment.

ribkatiara Ups, male section. Am I wrong? 2w

» LOG IN to write comment.

ribkatiara So live a life you will remember! Spending my life with you is such a blessing, we've been through a lot together. You cheered me up when am collapsed. Make me laughed harder when am alr happy. Bahkan kita punya moment romantis sendiri yg entah knp dilewatinnya sama lo (fak you lah Fintai). Tapi... "buat temen apa sih yg engga" @radenfinta 3w
  •   rdnfnta So I'll remember too. Spending my life with you it's make my life colorfull. Walaupun kalo udah berantem kaya orang kesetanan yaaa lo one of my precious thing in my life too. Susah emng kalo jomblo, moment bagus nya salah sasaran mulu bukan sama yg di mau. Malah sama lo! Kan kek eek, romantisan nya sama lo! Sial! Hihh hahaha untung gue sayanggg 3w

» LOG IN to write comment.

ribkatiara Life's hard. Why don't you relax abit? 3w
  •   elsaref Sist, desti ngajakin naik ungaran. Join gak? Sama linggar, danyum dan oji 3w
  •   ribkatiara Sa... kalau ngecamp di nusa kambangan atau teluk penyu aku mau deh. Aku sudah pensiun naik gunung hehe @elsaref 3w
  •   elsaref @ribkatiara yah kok pensiun hahaha yaudah deh, next time ya nge camp di pantainya 3w

» LOG IN to write comment.

ribkatiara Probably our fav highway ever. We named it "sunset road". You drape your wrists over the steering wheel while I lay down by your side and you suddenly kissed me. It always like that when we passed this way. #sunseteffect #goodmemories #missingthatmoment 3w

» LOG IN to write comment.

ribkatiara A day to remember. 3w

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

ribkatiara Masalah buat lo kalo gue ngespam abis? Ya namanya juga ga ada kerjaan. 3w

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

ribkatiara Ok... I admit, I danced like a robot, jgn compare sama yg disebelah ya... dia sih biduan pantura. Beuh! 3w
  •   rdnfnta Wakakakakaka anjirrr! Gue masih ngakak sama pidio yg lain-lain nyaaaaa. Aseliiii kek wayang elu ya!! 3w
  •   ribkatiara Hahahaha bahagia itu sederhana mbak! Masih untung gue ga epilepsy hahahaha @radenfinta 3w

» LOG IN to write comment.