» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

  •   yoshiro36 oppp 1w
  •   eyza_aryza ur turn bile mok?? ahaha...nk ticket meletop...angkat tgn....ahaha 1w
  •   rezzroslan No comment.meh laa datang rumah ambik.tp kena nyanyi angkat tangan tau @eyza_aryza 1w
  •   eyza_aryza ahahhaa...alaaa...nk kena nyanyi plak...nnt i dtg ambik..i culik u sekali...ahahaa 1w
  •   rezzroslan Bukan selalu pun kena nyanyi hahaha @eyza_aryza 1w
  •   bayufernando2 Aik knape nama aku ada kat situ .. Hahaha 7d

» LOG IN to write comment.

rezzroslan Hehe...Angkat Tangan,Angkat Tangan Sape Nak! Anugerah Meletop Era 2015 #ticket #ame2015 #janjilegend #yeaaah #instagram #photo #meletop 1w

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

rezzroslan #ame2015 #ame2015minifest AME2015 Mini Fest pada hari Ahad ini, 15 Februari, telah ditukar ke Pacific Place, Ara Damansara bermula jam 10 pagi hingga 7 malam.
Jom chillex dengan foodtrucks, piknik bersama selebriti, shopping sakan dan banyak lagi!

Apa lagi! Kasi Layan...Baru Legend!

Jangan lupa ya, Ahad, 15 Februari di Pacific Place, Ara Damansara!
2w

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

1mon rezzroslan
Normal rezzroslan
rezzroslan Don't Forget Hafiz & Friends Showcase This Sunday 25/1/2015 9pm at Hard Rock Cafe,Kuala Lumpur.Get your Ticket Now RM70 For Pre Sale & RM80 For Door Sale. #astro #astrotalent #showcase #event #singer #bangkit #rockin #live #hardrockcafe #kualalumpur #malaysia 1mon

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

1mon rezzroslan
Normal rezzroslan

» LOG IN to write comment.

  •   zulk9_acu Pergh x hajak 2mon
  •   rezzroslan Ada ke masa nak ikut,awak kan buzy sgt2 @zulk9_acu 2mon
  •   zulk9_acu KAlo bgtau ada Je masa Sy...ni langsung x bgtau Mcmana na bg masa 2mon
  •   rezzroslan Awak hilang jap pun sure ramai yg mencari nanti @zulk9_acu 2mon
  •   zulk9_acu Ekk eleh....Sy bKn artis org na cari2 lah...Sy Boleh pegi mana2 Je lah 2mon

» LOG IN to write comment.