remyishak Selamat pagi dari kami orang2 pulau. Masih lagi dlm penggambaran filem 'Redha'- Beautiful Pain by Tunku Mona Riza. 5d

» LOG IN to write comment.

remyishak Terima kasih kepada anda semua yg menonton #cintakutertinggaldiMostar gandingan saya bersama Siti Saleha di @tv3malaysia sebentar tadi. 6d

» LOG IN to write comment.

remyishak Sesi bual bicara mengenai isu dan hal2 semasa berkenaan industri perfileman, kemasyarakatan, propaganda politik dalam dan luar negara bersama lady diver dari Petronas, Kuala Lumpur. Terima kasih kerana sudi berkongsi pendapat dan pandangan ️. P/S: Rasa2, kalau buat 'Up close & personal 2015' mcm ni, 3hari 2malam dalam Pulau, ada yg nak join tak? #bintangbintang 6d

» LOG IN to write comment.

Normal Remy Ishak

» LOG IN to write comment.

remyishak Berlatih terbang. 7d

» LOG IN to write comment.

remyishak kau tau tempat ni mmg selalu ada pontianak bertenggek, tapi kat sini ajelah yg kau boleh dapat phone line/network.. apa ada hal.. malam ni kita org ramai! *nek tok cucu tumpang main hp* (bisik dalam hati) 1w

» LOG IN to write comment.

remyishak tahun lepas dgn tahun ni banyak betul project melibatkan laut & pantai, belum jadi duyung jantan je. 1w

» LOG IN to write comment.

remyishak Salam Jumaat 🚣 1w

» LOG IN to write comment.

remyishak Long Beach. 1w

» LOG IN to write comment.

remyishak blu water yeayyy!! 1w

» LOG IN to write comment.

remyishak Good Morning. Heading to Redang Island, filming 'Redha' with Tunku Mona Riza. 1w

» LOG IN to write comment.

Ludwig Remy Ishak
remyishak by @razaisyam "Filem CEO di astro mustika HD malam ni (12 April) 10 malam!!" via @PhotoRepost_app 2w

» LOG IN to write comment.

remyishak Thank you by @astroshaw "Happy Birthday buat @remyishak yang membawa watak Rashid dalam filem #PilotCafe . Kami doakan Remy murah rezeki, dikurniakan kesejahteraan kesihatan dan dikelilingi oleh keluarga dan mereka yang sangat menyayangi dan menyokong kerjaya beliau dalam industri ini. Ameen. Jangan lupa ke pawagam pada 30 April nanti untuk menyaksikan filem #PilotCafe #KuasaCintaMengubahSegalanya" via @PhotoRepost_app 2w

» LOG IN to write comment.

remyishak 33. Thank you for all the birthday wishes coming from friends and fans. I Love you all 2w

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

remyishak Sungai Langat. 3w

» LOG IN to write comment.

remyishak Bakat terpendam Pak Majid. Menari bawah pokok buluh tepi sungai memanglah seronok. Selamat pagi. 3w

» LOG IN to write comment.

remyishak bawah bulan purnama 3w

» LOG IN to write comment.

remyishak Subhanallah Maha suci Allah! Maghrib bersama kepulan awan unik. Allahuakbar! 3w

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.