remyishak teater pertama utk tahun 2015

Teater Muzikal Sekuntum Mawar Merah

#SekuntumMawarMerah

26 FEB - 05 MARCH
3d

» LOG IN to write comment.

remyishak by @rifc_2014 "Selamat menonton lakonan @remyishak dalam 'Takdir Cinta' di Astro Box Office ch 130 sekarang... yang dah menonton, jommmmmmmmm tengok ulangan utk kesekian kali Repost from @aliaramly Jangan lupa saksikan 'takdir cinta' lakonan hebat Remy Ishak, Nadiya Nissa dan Syazwan Zulkifly.. TAKDIR CINTA TX SCHEDULE
20 jan - 8 mlm
21 jan - 215 pm
22 jan 345pm
23 jan- 815pm
24 jan - 12 noon

Astro box office
Channel #130" via @PhotoRepost_app
3d

» LOG IN to write comment.

remyishak singgah office member composer lagu Ombak Rindu. @zaidigmsw , nampak poster filem pertama ambo. 2007 dlm kenangan 4d
  •   suzainudin Perfect in 'Satu Hari'..wont forget your acting in it..all the best @remyishak . hope to see you one fine day.. 3d
  •   crisse_madina kerana satu hari sy minat kt remy ishak. 3d
  •   cenderawasih1964 Cute sesangat!!!!.....♡3d
  •   muharliza 7 years passed. Anak Halal a good one from all them including you brother. @remyishak 3d
  •   falyneefaha Best giler lakonan dlm satu hari. Would really miss isfahan! @remyishak 3d
  •   fina_leo best movie Ni, bayak kali I layan, masuk dlm jiwa kot 3d
  •   eni_amni Drama Satu Hari yg mbuat sy mula follow @remyishak dlm instagram.. Kena plak heroin die @sararitory yg mmg sis mnat snce drma Senyuman Di Kuala Lumpur.. To both of u moga trus success 2d
  •   lilyali547 drama satu hari best ssgt@remyishak hero tu yg slalu tgk.lakonan isfahan mantap beb 1d

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

remyishak "Perjalanannya biasa tapi punya cerita dan pengalaman yg luar biasa. Kepada yg faham dan yg belajar memahami, tunggu kemunculan "Hala 3" . Ini cerita tentang dunia."
@fareeznazlan @myxdewa @faizxsubri @hafizatruhfee @rai_iskandar @kuchaiorganizer @mohamadhjyawmon @nurul24_missnp @amirclassicracing" via @PhotoRepost_app
1w

» LOG IN to write comment.

remyishak Not an ordinary journey. #hala3 #currentpictures #travelogue 1w

» LOG IN to write comment.

remyishak Gambar petang. 1w

» LOG IN to write comment.

remyishak Hariyar Penang Hariyar! #hala3 #team 1w

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

remyishak misi memperhebatkan lagi kehitaman diri di bawah panas terik waktu tengah hari. 😑 1w

» LOG IN to write comment.

remyishak makan budak! makan budak! gahhh!!! #hala3 #inprogress 1w

» LOG IN to write comment.

remyishak "yang kurik itu kundi, yang merah itu saga, yang baik itu budi, yang indah itu bahasa"- Melayu. 1w

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

Slumber Remy Ishak
remyishak by @faizxsubri ""Takkan Melayu Hilang Di Dunia."- Hang Tuah.

#day12 #travelogue #hala3 #vsco" via @PhotoRepost_app
1w

» LOG IN to write comment.

remyishak Salam Jumaat. "Aku tanya apa khabar... aku tanya apa khabar... semua!". 2w

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

remyishak Kg Nelayan di Pulau Aman sememangnya aman. #hala3 #inprogress 2w

» LOG IN to write comment.

remyishak "esok kita rehat sesame eh? lepas sekolah kita gi makan kek kat kedai Mee Chong k.. Eh! awak.. awak tak masuk kelas pandu puteri ke? bla bla bla bla..."- Budak sekolah menengah zaman dulu2 bergayut sebelum 'Handphone' wujud.

Aku panas bila jumpa spesis mcm ni dulu. Beratur bagai nak gila, tapi dia buat tak tau je, mcm nak bagi penumbuk
2w

» LOG IN to write comment.

remyishak "Hi sayang.. nama siapa?" Rusa berkeliaran mcm kucing dalam kampung ni. #hala3 #travelogue #inprogress 2w

» LOG IN to write comment.

remyishak perjalanan shooting ini direstu, dari awal perjalanan, saya dihidangkan dgn peristiwa dan perkara2 di luar jangkaan, kali ini tuhan hantar dolphin utk saya, subhanallah Alhamdulillah... #hala3 #travelogue #inprogress 2w

» LOG IN to write comment.