Normal redzasyahazmeer
redzasyahazmeer Alhamdulillah, tanggungjawab & amanah yang mesti ditunaikan...antara janji kite dengan Allah SWT, inilah lubuk kasih sayang, inilah lubuk membuat pahala & inilah tanggungan kite...Bismillahirahmanirahim..."Dan juga mereka (yang diredhai Allah itu ialah orang-orang) yang berdoa dengan berkata: "Wahai Tuhan kami, berilah kami beroleh dari isteri-isteri dan zuriat keturunan kami: perkara-perkara yang menyukakan hati melihatnya, dan jadikanlah kami imam ikutan bagi orang-orang yang (mahu) bertaqwa" Al-Furqaan 25:74...Aameen Ya Rabbalalamin @irmahasmie #irmahasmie #redzasyahirfhan #irmanurnaylie Daddy love all of u :) 2w

» LOG IN to write comment.

redzasyahazmeer Assalam my dear wifey @irmahasmie ...Selamat Hari Lahir sayang, daddy sentiasa mendoakan kesihatan yang baik, keselamatan yang terpelihara, dijauhkan fitnah, musibah & malapetaka, diberkati, dilimpahi taufik & hidayah Allah sentiasa, menjadi isteri & mommy yang solehah seperti Saidatina Khadijah RA, yang penyayang seperti Saidatina Aisyah RA...InsyaAllah daddy akan terus laksanakan amanah & tanggungjawab untuk jaga mommy sebaik-baiknya, memberi didikan agama semoga kite diterima Allah SWT & disambut oleh Rasulullah SAW di akhirat kelak...ampunkan dosa2 daddy serta teruskan tegur daddy dlm memperbaiki diri & elak dari melakukan maksiat & kesilapan, terima kasih atas kelahiran keturunan kite, bimbinglah anak2 kite untuk jadi orang2 yang beriman...Aameen Ya Rabbalalamin #irmahasmie daddy love u Lillahitaala 3w

» LOG IN to write comment.

redzasyahazmeer MasyaAllah...mohon doa pada Allah SWT supaya kite menjadi insan yang bersyukur dengan keadaan kite sekarang agar kite rase tenang...Allah dah rancang yang terbaik untuk future kite...Wallahua'lam :) 3w
  •   fazlyien_1962511 Semoga segalanya dlm keadaan yg terbaik,indah dan tenang,dipermudahkan segala urusan.aamiin.🌞morning sis @irmahasmie .Assalammualaikum. 3w
  •   fiza_mail Amin 3w

» LOG IN to write comment.

redzasyahazmeer Peringatan pada diri sendiri: Sucikan hati kite untuk menjadi seorang khalifah yang diredhai Allah SWT...jadikan HIM tu sebagai diri kite sendiri sebelum kite menegur orang lain...usaha & tawakal InsyaAllah, Allah akan lihat pada tingkah laku kite :) 3w

» LOG IN to write comment.

redzasyahazmeer Allahummasolliala Saidina Muhammad...Waalaali Saidina Muhammad :) 4w

» LOG IN to write comment.

redzasyahazmeer Upin...Ipan...Upin haaaa eekpom eekpom #redzasyahirfhan @irmahasmie @red_rza @wanieradzuan 4w

» LOG IN to write comment.

redzasyahazmeer Membebel while bubbling...ngeh ngeh...Nak sleep dah #irmanurnaylie #irmahasmie @irmahasmie @red_rza @wanieradzuan 4w

» LOG IN to write comment.

redzasyahazmeer by @ir_my "Nantikan segmen Gen-P (Generasi Prihatin) di BERNAMA Radio 24 yang ke udara tepat jam 8.30 pagi esoki (Rabu / 24.12.2014) bersama Ikon Kemanusiaan IRM - #IrmaHasmie & #RedzaSyahAzmeer.

Mereka akan berkongsi mengenai pengalaman sebagai Ikon Kemanusiaan IRM serta program-program yang dilaksanakan oleh IRM. Jadi dengarkan esok secara langsung di BERNAMA Radio 24 di frekuensi 93.9.

Teruskan menyokong usaha kami demi mewujudkan generasi prihatin terhadap kesengsaraan dan cabaran yang dihadapi oleh warga dunia yang lain.

Fikir Kemanusiaan, Fikir ISLAMIC RELIEF!

#bernamaradio24 #mentaripagi" via @PhotoRepost_app
1mon

» LOG IN to write comment.

redzasyahazmeer Selamat berjuang #harimaumalaya #malaysia ... Untuk para penyokong, jangan lupe solat yer, tunjukkan semangat kesukanan kite...InsyaAllah selamat 1mon

» LOG IN to write comment.

redzasyahazmeer Now Soal Wanita...;) 2mon
  •   shaliaibrahim Throwback sgt ni. Lama x jumpe irfhan nii..naylie pun dh besaq dh. 2mon
  •   padija_hamdan Comel nyaa akak irma 2mon
  •   noorpja Thank u kak @irmahasmie for inspiring talk.. papepon.. family comes first. ;)... 2mon
  •   syaraketuhh as salam.macam mana ya kalau nk jemput kak irma dtg event.boleh dpatkan contct details yg boleh dihubungi tak?sb dah komen kat insta kak irma tp belum ada respon lg.ok tq. 2mon

» LOG IN to write comment.

redzasyahazmeer Yeahhh 1st ride wf my son #redzasyahirfhan @irmahasmie " Daddy-Son fun cycling.. @redzasyahazmeer
#redzasyahirfhan" via @PhotoRepost_app
2mon

» LOG IN to write comment.

redzasyahazmeer by @irmahasmie "Salam semua. Jom sesudah selesai solat isya' malam ini...dtg tanda sokongan pd kami utk usaha kutipan dana.. NITE LIVE SHOW
#RAIHAN
#irmahasmie
@redzasyahazmeer
#icon
#ikonkemanusianIRM Alamat :
Lot 2344-9 / Jalan Batu Caves, Kg. Simpang 3 (Greenwood), 53100, Gombak, Selangor

Dulu dikenali Ogy D'Greenwood" via @PhotoRepost_app
2mon

» LOG IN to write comment.

redzasyahazmeer Assalammualaikum...semoga hari ni kite sama2 dapat barakah dariNya...InsyaAllah 2mon

» LOG IN to write comment.

redzasyahazmeer Assalammualaikum...dapatkan majalah #harmoni keluaran december...InsyaAllah @irmahasmie #irmahasmie #irmanurnaylie 2mon

» LOG IN to write comment.

redzasyahazmeer SubhanAllah...beautiful predator 2mon

» LOG IN to write comment.

redzasyahazmeer Innalillahiwainnailaihirojiun...Selamat kembali Maksu #tengkusalmiahtengkuismail...HUSM Kubang Kerian, Kota Bharu 12am 23/11/14 30 Muharram 1436 semoga Allah SWT ampunkan segala dosa-dosa Maksu & kite smue, serta merahmati pemergian maksu...kami akan sentiasa ingat pesanan & tunjuk ajar Maksu pada kami...selamat tinggal Maksu, kami sayang Maksu...Ya Allah pertemukan lagi kami disyurgaMu Ya Allah...Aameen Ya Rabbalalamin 2mon
  •   paklongizani al fatihah 2mon
  •   qasrina09 Alfatihah...semoga roh kak sal ditempatkan dgn org2 beriman..aminnn semoga ank2 tabah... 2mon
  •   saifularif Al-fatihah... semoga cikgu ditempatkn antara golongan org2 briman disana... 2mon
  •   _fitrxhh Al-fatihah utk cikgu 2mon
  •   syamer94 Al-fatihah ...salam takziah .. amin ... 2mon
  •   ainizah6th Al fatihah . Saya akan merindui dia . #cikguEkonomiAsas 2mon
  •   officialraisyam Al-fatihah..semoga rohnya ditempatkan dgn org2 beriman. 2mon
  •   syahmienn Al-Fatihah 2mon

» LOG IN to write comment.

Normal redzasyahazmeer
redzasyahazmeer Al-Fatihah...Doakan supaya Maksu kami dipermudahkan unt bertemu Allah SWT...Bismillahirahmanirahim...Dan (ingatlah), Allah tidak sekali-kali akan melambatkan kematian seseorang (atau sesuatu yang bernyawa) apabila sampai ajalnya; dan Allah Amat Mendalam PengetahuanNya mengenai segala yang kamu kerjakan...Surah Al Munafiquun 63:11...Allahuakbar! Ampunkanlah dosa-dosa kami Ya Allah 2mon
  •   furqan_mijwad_amdad Terima kasih untuk info @redzasyahazmeer saya mewakili smua anak murid cikgu mendoakan kesihatan cikgu. Semoga mendapat syifa' yang tertinggi 2mon
  •   qolbu_ku Al Fatihah 2mon
  •   fieynabukhari Abe, maksu admitted kat hospital mana? 2mon
  •   nrlnlisa Hummm cikgu......... 2mon
  •   redzasyahazmeer @fieynabukhari kat HUSM Kubang Kerian KB 2mon
  •   fieynabukhari Fina kirim doa dari jauh. Kirim salam semua. Fina doa moga Allah s.w.t permudahkan semua urusan untuk maksu. 2mon
  •   tuan_auni Mcm baru je tgk kat airport sakni...ke salah org.. 2mon
  •   teha88_osman Cikgu akaun sy di sek.men.keb.subang...form 4&5 (2004-2005)...al-fatihah.... :( 2mon

» LOG IN to write comment.

Normal redzasyahazmeer
redzasyahazmeer Salam Jumaat...#redzasyahirfhan 2mon
  •   pitrah_zn salam jumaat jugak kepada redza syahirfhan 2mon
  •   red_rza Irfhannnnnn..ayah cah rindu 2mon
  •   nizanurraysa Salam.emm,dh besar irfan.. 2mon
  •   norazwad irfannnn 2mon

» LOG IN to write comment.

redzasyahazmeer Allahummasolliala Saidina Muhammad Waalaali Saidina Muhammad...Love u mommy @irmahasmie Love u #naylie #irmanurnaylie...where is abang #irfhan #redzasyahirfhan? 2mon

» LOG IN to write comment.

redzasyahazmeer Our new little assistant...hehehe #redzasyahirfhan #myusrahgallery 2mon

» LOG IN to write comment.