redzasyahazmeer Bismillah, satu lagi usaha kerdil kami dalam memberikan yang terbaik untuk masyarakat dalam mentafsirkan yang islam itu indah dengan cara berpakaian yang mengikut syariat...semoga diberkati Allah SWT...Doakan kami Maafkan kami...InsyaAllah...by @myusrahgallery "Bismillahirahmanirahim...We would like to introduce our new product for men #woow ...InsyaAllah #2015 #men #attire #mensattire #myusrahgallery #lillahitaala" via @PhotoRepost_app 23h

» LOG IN to write comment.

redzasyahazmeer Assalam bro & sis, pastikan sumbangan anda pada saluran yang betul...InsyaAllah by @ir_my "#Repost @islamicreliefls
・・・
#JoinUs in our relief efforts!
#FaithInspiredAction
#ProudtoVolunteer

Think Humanity, Think ISLAMIC RELIEF!" via @PhotoRepost_app
3w

» LOG IN to write comment.

redzasyahazmeer Assalam jom gi Opick Acoustic...by @irmahasmie "Nak datang Konsert @opick_tomboati .. Jom dapatkan tiket segera!! #opick#akustik#konsert#live#opick#daqmie#inteam#mobile" via @InstaReposts 3w

» LOG IN to write comment.

redzasyahazmeer Happy 2nd Birthday sayang #redzasyahirfhan...Daddy, Mommy @irmahasmie #irmahasmie & Naylie #irmanurnaylie doakan irfhan jadi anak yang soleh, pemimpin masa hadapan...InsyaAllah Love u :) 4w

» LOG IN to write comment.

redzasyahazmeer Love u my princess #naylie #IrmaNurNaylie... 1mon

» LOG IN to write comment.

redzasyahazmeer Assalammualaikum...buat pertama kali kami buka booth @myusrahgallery #myusrahgallery ... JOM meramaikan event ni...Doakan usaha kami dipermudahkan Allah SWT...pelbagai aktiviti & gift di booth kami antaranya : voucher, penjualan mug, demo tulisan khat daripada #gajirkaligrafi @gajirkaligrafi, aktiviti @ir_my & pelbagai...InsyaAllah "Jom berjumpa dengan My Usrah Gallery.. @myusrahgallery !. Booth milik Irma Hasmie dan juga suami, Redza SYah Azmeer.
Terdapat pelbagai barangan yang dijual di booth mereka! Pakaian, produk kaligrafi dan pelbagai lagi!
.
@irmahasmie @redzasyahazmeer

Jom temui mereka di booth no. 35!

Pameran Pengantin Malaysia 2015
Putra World Trade Centre (PWTC)
27 - 29 Mac 2015
10 Pagi - 9 Malam, Masuk Percuma
.
Pameran Pengantin Malaysia 2015
Putra World Trade Centre (PWTC)
27 - 29 Mac 2015
10 Pagi - 9 Malam, Masuk Percuma
.
.
#pameranpengantinmalaysia #pameranpengantinmalaysia2015#irmahasmie #redzasyahazmeer#raqibmajid#contestlikeshareandwinppmpwtc #demo#inspirasiperkahwinan#photographer #katering #butikpengantin #kadkahwin #gifts #bazaar #onlineshop #instashop #sapenakkawin #pakejmurah #mampumilik #diskaun #sales #saletakingatdunia#sapenakkawin" via @PhotoRepost_app
1mon

» LOG IN to write comment.

redzasyahazmeer Allahuakbar...Bangga sye melihat sheikh ni mendukung ibu beliau, sama seperti sye mendukung anak-anak sye sekarang...mampukah sye lakukan sebegini pada mama & papa??? Semoga kite dapat berbakti pada kedua orang kite...Aameen Ya Rabbalalamin by @teladan.rasul "- Keutamaan berbakti kepada kedua orang tua -

Rasulullah shallallahu ‘alaihi wasallam bersabda :
"Orang tua adalah bagian tengah pintu Surga. Jika engkau mau silahkan menyia-nyiakannya, jika tidak maka jagalah pintu itu." (HR. At-Tirmidzi, shahih). .
.
Semoga kita termasuk golongan orang yang menjaga baktinya kepada kedua orang tua." via @PhotoRepost_app
1mon

» LOG IN to write comment.

redzasyahazmeer SubhanAllah...Salam Jumaat, Rasulullah SAW ajar kite untuk jadi seorang insan yang pembersih...dari cara mandi hinggalah berpakaian...beruntungnya kite sebagai seorang islam...Allahuakbar!...by @islamic_teachings "`A'ishah said (May Allah be pleased with her): "The people used to engage in their various employments. Then when they went off to the Jumu`ah prayer in the state that they were in, they were told: 'Would that you had taken a bath'." [Sahîh al-Bukhârî (903) and Sahîh Muslim (47)] `A'ishah also tells us (May Allah be pleased with her): "People used to go out on Friday from their homes and families. They would get dirty. They would sweat and become covered in dust. One such person approached Allah's Messenger (peace be upon him) while he was with me. The Prophet (peace be upon him) said: 'If only you people would bathe for this day of yours'." [Sahîh al-Bukhârî (902) and Sahîh Muslim (47)]" via @PhotoRepost_app 1mon

» LOG IN to write comment.

redzasyahazmeer Allahummasolliala Saidina Muhammad Waalaali Saidina Muhammad...ALHAMDULILLAH thank you Allah for all i have in this world... #AzizahOsman #RadzuanIbrahim #RopitahAbdulHassan #IbrahimOthman #IrmaHasmie #RedzaSyahIrfhan #IrmaNurNaylie #RedzaSyahAzwan #IntanAzwaniKencana 1mon

» LOG IN to write comment.

redzasyahazmeer Assalam...jom grab #mingguanwanita ;) by @irmahasmie "Kami berkongsi cerita dalam @mingguanwanita
@mingguanwanita .
.
@redzasyahazmeer
#RedzaSyahIrfhan
#IrmaNurNaylie
.
Wardrobe for Irfhan & Naylie : from Gingersnaps .
#gingersnaps
#mothercaremalaysia
#mothercare" via @PhotoRepost_app
1mon

» LOG IN to write comment.

redzasyahazmeer Pengakhiran kita...smuanya sama Allahuakbar by @teladan.rasul "JANGAN KITA BANGGA

Jangan bangga dengan handphone mahal dan canggih, karena alat komunikasi yang akan menyelamatkan kita adalah DOA.. Jangan bangga dengan rumah mewah, karena rumah terakhir kita adalah KUBUR.. Jangan bangga dengan pangkat atau gelaran, karena pangkat kita yang terakhir adalah ALMARHUM.. Jangan bangga dengan wajah yang cantik atau ganteng, karena wajah kita yang terakhir adalah TENGKORAK.. Jangan bangga dengan pakaian yang mewah, karena pakaian yang terakhir adalah kain KAFAN.. Jangan bangga dengan kendaraan kita yang mewah, karena kendaraan terakhir kita adalah KERANDA JENAZAH.. Jangan Sombong dengan Tempat tidur yang empuk, karena tempat tidur kita yang terakhir adalah LIANG LAHAT.. Subhanallah.. Semoga BERMANFAAT.." via @PhotoRepost_app
1mon

» LOG IN to write comment.

redzasyahazmeer Alhamdulillah...successful, syukur pada Allah SWT...MU01 berjaya dengan topik yang sangat menarik...diharapkan ilmu yang disampaikan oleh Ustaz Syed Shahridzan Syed Mohamed #ustazshahridzan dapat kite praktikkan dalam kehidupan seharian...InsyaAllah @myusrahgallery #myusrahgallery #usrah #ustaz #majlis #ilmu 1mon
  •   nadiamohd_ dkt denai alam ad kn? 1mon
  •   iela_fazz Alhamdulillah... 1mon
  •   junaidah_jun Alhamdulillah...kirim salam semua ye.....tgk papa berisi....alhamdulillah. happy belated bday utk mama. Moga sentiasa d berkati...Allahumma Amiin 1mon

» LOG IN to write comment.

redzasyahazmeer Bismillahirahmanirahim...InsyaAllah dengan izin Allah SWT kami akan langsungkan usrah pertama kami 'My Usrah (MU)' bersama tetamu kami Ustaz Syed Shahridzan Syed Mohamed #ustazshahridzan di @myusrahgallery yang bertajuk 'Its All About Family'...semoga majlis ilmu MU mendapat rahmat dari Allah serta kami dapat ilmu yang baik...InsyaAllah #irmahasmie #redzasyahirfhan #irmanurnaylie #family #usrah #majlis #ilmu #ustaz #debumas #iloveAllah 1mon

» LOG IN to write comment.

redzasyahazmeer Salam Jumaat...Semoga kite dilindungi Allah SWT...ikuti & contohi Rasulullah SAW...Aameen 2mon
  •   dbutik_ilya Amin 2mon
  •   esmocummm Hayırlı cumalar 2mon
  •   _azkar1 حسابي صدقة جاريه لي ولكم لعله يشفع لنا عند موتنا فولو ولك الأجر 2mon

» LOG IN to write comment.

redzasyahazmeer Bismillahirahmanirahim...short notice! peluang untuk peniaga-peniaga kecil yang nak berniaga pada futsal tournament yang dihadiri pelajar2 tahfiz...mesti best berniaga dgn bakal2 pemimpin kite sucinya mereka dalam mempelajari ilmu Allah SWT...ok InsyaAllah jangan lepaskan peluang ni ok, sye mendoakan supaya perniagaan ni akan diberkati Allah...call bro azhar! 2mon

» LOG IN to write comment.

redzasyahazmeer Assalam...Bismillah nantikan episod romantika kami #irmahasmie #redzasyahirfhan #irmanurnaylie #redzasyahazmeer di #romantikaastro 9.00pm #astroria #astromayahd ...InsyaAllah semoga ape yang dipaparkan bole menjadi contoh kebaikan kepada kite smue, banyak lagi ilmu-ilmu @ tips-tips yang kami ingin sampaikan tapi tidak berkesempatan & kami memohon jutaan maaf jika ada sebarang kekurangan...Selamat terhibur :)...Thank heaps @mar_rawi #adyahotellangkawi @mothercaremalaysia #mothercare #mothercaremalaysia #gingersnaps @myusrahgallery #myusrahgallery #debumas #debumasdress @d_haja #dhaja @radiglow_official #radiglow 2mon
  •   mommaqiestina 1st time saya tgk romantika plg syahduuuu.part doa sesama tu.ya Allah semoga kalian smpi ke jannah! 2mon
  •   nurulasshera_ Lain drpde episod romantika yg sebelum sebelum ni .thumbs up!! 2mon
  •   sista_estiloboutique Ada ulangan tak..trlpas smalam .huhu 2mon
  •   ras_sya Sy pun nk tnya ada ulangann tak romantika @irmahasmie tu? Nak sngat tengok. Sapa2 ada rakam ke. Upload please... 2mon
  •   syawm_92 Dah tgk sweet sgt , semoga bersama di jannah kelak amin 2mon
  •   suzisamsuri Romantika yg plg menusuk kalbu...plg best yg pernah saya tonton 2mon
  •   shaimjauhari_mua Hensem 2mon

» LOG IN to write comment.

redzasyahazmeer Budak lasak #redzasyahirfhan dah Zzz...Allahuakbar! Kesabaran untuk membesarkan anak-anak adalah tahap GABAN...inilah yang dirasai oleh parents kite dalam membesarkan kite...Semoga Allah SWT memberikan ganjaran yang sebanyaknya kepada parents kite...InsyaAllah 2mon

» LOG IN to write comment.

redzasyahazmeer by @wanieradzuan "Gong Xi Fa Cai from geng mata sepet " via @InstaReposts 2mon

» LOG IN to write comment.

redzasyahazmeer MasyaAllah...geramnye dengan budak niii... #irmanurnaylie 2mon

» LOG IN to write comment.