19h rajanadia
Normal Raja Nadia (Nana)

» LOG IN to write comment.

rajanadia #Repost @era_fm with @repostapp.
・・・
Inilah antara krew-krew @era_fm di #JelajahSATE yang dibawakan oleh CIMB Bank di NU Sentral dan juga lokasi2 sebelum ini... @adifashla @shahrol_shiro @taukejambu @fawahamir @syakireenothman @ammarr_anwar @naztradamus 2d

» LOG IN to write comment.

rajanadia Tq Adi belanja dinner. Semoga pjg umur, murah rezeki & cpt dpt jodoh Amin! #Repost @adifashla with @repostapp.
・・・
Dinner lepas #JelajahSATE .....layan sushi sama team #ERAvengers ... #NUSentral ...semua kebuluq ... 2d

» LOG IN to write comment.

rajanadia @black.hanifah tercabar sbb suara adik Akmal ni mcm dia... Lol! JelajahSATE #NUSentral @shahrol_shiro @adifashla @taukejambu 3d

» LOG IN to write comment.

Normal Raja Nadia (Nana)

» LOG IN to write comment.

Normal Raja Nadia (Nana)

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

Normal Raja Nadia (Nana)
  •   beeha3 Aummmm 3d
  •   black.hanifah Ceh..sweet couple dtg la..hahahaha... 3d
  •   popoamir @black.hanifah comel tak i 3d
  •   rajanadia @black.hanifah hahahahha... Amboii bahan... @popoamir hahahaha... Padan muka kena marah dgn nana td .. Thnks korang for coming.. Lebih kurang harap maaf ye 2d

» LOG IN to write comment.

rajanadia Once we were an Early Birds. Now we are the Night Birds @ericho1704 @chewweiboon #erafm #mixfm #myfm #AstroRadio 4d

» LOG IN to write comment.

Normal Raja Nadia (Nana)
rajanadia Selesai lokasi 3 #JelajahSATE di Giant Hypermarket, Bukit Tinggi Klang #ERAvengers @syakireenothman @adifashla @shahrol_shiro @naztradamus #erafm 5d
  •   babysyidah Hye nadia ni kt yg smlm amik gmbr dgn awak..hehe..Thanks ya psl smlm hehe 4d

» LOG IN to write comment.

Normal Raja Nadia (Nana)
rajanadia #Repost @adifashla with @repostapp.
・・・
Terima kasih Bandar Baru Bukit Tinggi Klang utk #JelajahSATE #SATE #erafm @era_fm 5d

» LOG IN to write comment.

Normal Raja Nadia (Nana)

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

rajanadia Bila dak2 Under-21 take over pagi weekend @era_fm without abg besar @zahidbaharudin , dah jd mcm #U21FM hahahaha... Cerita cikgu tuition semua keluar. Hahahaha @elfiraloy @jaasuzuran #ERAvengers 1w

» LOG IN to write comment.

Normal Raja Nadia (Nana)
rajanadia Nampak sgt kita takde kawan. Muka-muka ni gak la dok mengadap dari Isnin hingga Jumaat, pagi sampai mlm, breakfast sampai dinner. Get a life! Hahahaha... Love korang @dinanadzir @huizhian @zachazil @luvtanya #bff 1w

» LOG IN to write comment.

rajanadia Lamanya x jmpa @stacyanam . Kurus sudah kau ye #jelajahsate #quillcitymall #ERAvengers 1w

» LOG IN to write comment.

rajanadia #Repost @era_fm with @repostapp.
・・・
Jom sertai Jelajah #SATE yang dibawakan secara eksklusif oleh CIMB Bank bersama @shahrol_shiro @adifashla dan @taukejambu di Quill City Mall, Kuala Lumpur. Ada mini konsert dari artis terkenal tanahair antaranya @kakaazraff ,Sleeq, @sabhisaddi @stacyanam @altimet_ ada permainan menarik serta banyak hadiah menarik yang boleh dimenangi! #mestidatang #mestitengok 1w

» LOG IN to write comment.

rajanadia Rindu la tu... Hehehe ~ #Repost @elfiraloy with @repostapp.
・・・
Jelajah el di Era fm .
@rajanadia @ray_era @jozlynnhanania @haniff_hamzah
1w

» LOG IN to write comment.

Normal Raja Nadia (Nana)
rajanadia Bila @balqis_sharudin mentioned abt senior dia nama NERO pernah join Keynote tiba2 rasa nk #throwback .. @keroznazri @adsamad @nomadaish88 @sultanmuzaffar korang igt lagi taaak? Hehehe #keynote2010 2w

» LOG IN to write comment.