18h rajanadia
Normal Raja Nadia (Nana)
rajanadia Selfie! @khairykj @alamwakaka @jozlynnhanania @naztradamus @arizlufias @oneforteen @izzueislam @ameerais.azhar @elfiraloy @rykarl_official @coachsamadnan #senamrobikmerdeka #johara #erafm #fitmalaysia ~ Thank you everyone for the awesome event. Good job @era_fm crews, thamk you to all artistes/celebs yg turned up, thank you everyone that came to our event. Ieja, wpun jumpa kejap. Anne Natrah thnks for coming so sorry x sempat jumpa lama.. Sempat kiss kiss jer.. Love u guys so so much! 18h

» LOG IN to write comment.

rajanadia Ini lah penyanyi lagu Hujung Dunia. My lovely @haniesoraya with her mom aunty Roseta yg cool. #senamrobikmerdeka #johara #erafm #fitmalaysia 18h

» LOG IN to write comment.

rajanadia Reunite with my 3 brothers. Tq sayangsss for coming!! @azhaelofficial @rezzroslan #senamrobikmerdeka #johara #erafm #fitmalaysia 18h

» LOG IN to write comment.

rajanadia Muka baru abis keje! Good job @rajafaraa @syakireenothman @afizaris and instructor poco-poco @elfiraloy #senamrobikmerdeka #johara #erafm #fitmalaysia 19h

» LOG IN to write comment.

rajanadia National Athletes yg sudi dtg lepak. Yes!! I am wearing Pingat Emas Sukan Komanwel 2014z. Tq korangg!! @rayaft @syahrulazwari @hafifimansor #senamrobikmerdeka #johara #erafm #fitmalaysia 19h

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

rajanadia Otw to house warming @rajarizal_21 . Cakes for the birthday bunch @wanfauziah . Raja Ezree, Jon Yusoff & Raja Hisham 3d

» LOG IN to write comment.

Normal Raja Nadia (Nana)
rajanadia Jom kita Senamrobik Merdeka ramai2 dgn #JoharaPagiERa hari Isnin ni (1 Sept 2014). Pukul 6-10 pagi di Astaka, Taman Tasik Titiwangsa. Semua kena berpakaian sukan tau. Artis dan atlit jemputan pun join sekali #fitmalaysia #erafm 4d

» LOG IN to write comment.

Lo-fi Raja Nadia (Nana)
rajanadia Episode: Jangan cuba merayu lagi ~ Kisah percintaan @popoamir @zachazil 5d

» LOG IN to write comment.

Lo-fi Raja Nadia (Nana)
rajanadia Episode: Cookies of Love ~ Kisah percintaan @popoamir @zachazil 5d

» LOG IN to write comment.

  •   zachazil Ko tolong tikam org yg paling besar dlm gambar tu... 5d

» LOG IN to write comment.

X-Pro II Raja Nadia (Nana)
rajanadia Quote of the day... Hahahaha! Cc: @dinanadzir 7d

» LOG IN to write comment.

rajanadia Kids #selfie with their bibik 1w
  •   kathymohamed 1w
  •   berlarome Nice 1w
  •   jffjkoyfbjfigidufhvjtsueajxtox Salam raja nadia, awk kan pengurus radio era punya?? X kesah la sape yg pengurus nye janji ada kaitan ngn erafm. Ni saya nk bagitau ni, saya ada mein kuiz ape benda entah da x ingt bulan 3 aritu, pastu saya menang mein ayat penyata. ngn aril af7 ari sabtu mlm. Pastu dia ckp dia nak bagi tilam voucher vono rm150.pastu saya ada kol, tu pun mujur ada yg jawab, dia ckp tnggu 3 bln. Ni dah bulan ke brapa?? Saya rasa awk da yg angkat fon tu. sampai skrng diam jer. Kalau x de respon jugak saya terpaksa buat laporan polis kerana erafm telah menipu pendengar. Awk jangan ingt saya mein2 yer. Mohon balas secepat mungkin. 1w
  •   rajanadia @ariel_zakwan wsalam. Saya bkn pengurus. Saya penerbit johara. Saya kerja isnin hingga jumaat saja. Boleh tak awak email details awak kat eravengers@gmail.com . Nnt org yg incharge utk contest tu akan call awak. Komen kat sini mmg xkan selesai pun. Satu lg kalau awak menang contest tu penyampai akan amik details awk. Ada tak details awk diambil. Nombor fon betul tak? Ada ke pendengar kasi nombor fon tapi nombor tu salah atau bila crew kita call pendengar x angkat telefon lepas tu nak salahkan kami. Cadangan saya awak email semula details awak - nama penuh, no ic, alamat dan nombor telefon esok saya forward to person incharge. 1w
  •   rajanadia *ada je 1w

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.