Valencia Raja Nadia (Nana)
rajanadia Hari ni bwk bekal nasi goreng mama masak. Dah lama gilerr tak breakfast Nasi Goreng. Tq mama.. Dap dap! 1d

» LOG IN to write comment.

Valencia Raja Nadia (Nana)
rajanadia Rinduunyaa dgn budak ini @hafizsuip . Dah abis dia kena kukus dgn @nabilahmad83 @ziranabil #cartaera #ce40 photobomb abg @zalli272 2d

» LOG IN to write comment.

Nashville Raja Nadia (Nana)
rajanadia Selfie berkepala tiga . Love u @mishaomar @mimieomar 3d

» LOG IN to write comment.

Valencia Raja Nadia (Nana)
rajanadia Black coffee has always been my fav sbb i dont drink milk. Lagi sedap kalau cicah dgn Biskut Tiger. Happy International Coffee Day. Kami di @era_fm meraikan hari kopi antarabangsa. Thnks kak @jojiehussain dan kak @mimieomar belanja kopi hari ni 3d

» LOG IN to write comment.

Normal Raja Nadia (Nana)
rajanadia Dah ramai dok post game ni. Nak main jugak lah. Hahahahaha 4d

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

rajanadia Drama hujung minggu. Esok kena tow baby orange ni. Super @miszhonda to the rescue. Thnks ecah 4d

» LOG IN to write comment.

rajanadia Post accident. Jadi mental. Tarian Sakit Tangan @adifashla 6d
  •   adifashla Suker yerrrrr.....tunggu anaconda dtg nanti...hehehe 6d
  •   farhana373 Hegeehehehee kelaka 6d

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

Valencia Raja Nadia (Nana)
rajanadia Tiba2 rasa nk #throwback time buat program 'Keynote' dulu. Time ni arwah Boss Amin paksa semua pegi tgk movie sbb dia yg teringin nk tgk Twilight.. Hahaha.. Time ni @nomadaish88 @keroznazri belum jd retis lagi... Hahahaha.. Kan? @lyd_shinoda @ggrazidajulaiha @jojoeali @mia_medinna Rindu semua #2010 1w

» LOG IN to write comment.

Normal Raja Nadia (Nana)
rajanadia Stock kat opis. Breakfast + lunch + minum ptg cicah kopi ️.. Dap nyerr.. 1w

» LOG IN to write comment.

rajanadia Bekal. 1w

» LOG IN to write comment.

rajanadia Jom @ashwadismail . @assrimerzuki when is ur match? Who else playing? @ariezelyaas ? Agil? Ashaari? 1w

» LOG IN to write comment.

Valencia Raja Nadia (Nana)

» LOG IN to write comment.

Walden Raja Nadia (Nana)
rajanadia Terima kasih kerana telah mengundi kami sebagai Segmen Komedi Radio Paling Popular #anugerahlawakwarna untuk tahun kedua. #SketsaJohara #erafm #kitomonang #Alhamdulillah 2w

» LOG IN to write comment.

Valencia Raja Nadia (Nana)

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

Nashville Raja Nadia (Nana)
rajanadia Alhamdulillah. Again for the 2nd time. Segment Komedi Radio Paling Popular #SketsaJohara #anugerahlawakwarna #erafm 2w

» LOG IN to write comment.

» LOG IN to write comment.

Rise Raja Nadia (Nana)
rajanadia Sarapan pagi terbaik #joharapagiera #erafm #anugerahlawakwarna . Congrats! Good job guys! 2w

» LOG IN to write comment.