raissamarsha Jaman skrng *thanks daddy for took this photo yesterday* 2d

» LOG IN to write comment.

raissamarsha sorry for pinching your cheeks😛 but i still luv u 7d

» LOG IN to write comment.

raissamarsha Sekali-kali 2w

» LOG IN to write comment.

raissamarsha Every night I'm losing you in a thousand faces💭 3w

» LOG IN to write comment.

raissamarsha It's makes my heart break little but idc 4w

» LOG IN to write comment.

raissamarsha He changed my life, but you changed my world🌍 1mon

» LOG IN to write comment.

raissamarsha miss uuu 2mon

» LOG IN to write comment.

raissamarsha Kind of ootd maybe lol 2mon

» LOG IN to write comment.

raissamarsha Hella🌚🌞 2mon

» LOG IN to write comment.

raissamarsha 😛 #tb 3mon

» LOG IN to write comment.

raissamarsha Halo 3mon

» LOG IN to write comment.

raissamarsha i've been secretly falling apart 3mon

» LOG IN to write comment.

raissamarsha 365/365 So.... This day is the last day of 2014. Masa-masa 2014 itu yg paling saat paling banyak galau ((HAHAH)) dimana banyak skinny love, banyak php, banyak pho, banyak yg megelno, punya temen-2 yg super gila tapi bikin kangeen , banyak cowo yg kandang-2 buat seneng tp kadang buat sedih, banyak hate, banyak film bagus, banyak tugas, dan pasti nya sooo much loveee. Dan udah gak kerasa bsk udah 2015. Everything change and we make a new chapter of our life. Mudah-2 an di taun 2015 ini kita akan menjadi orang yg taat, gak songongdan pastinya menjadikan kita manusia lebih baik dari sebelum nya😇 4mon
  •   alyavys Happy new year ya sha ! Maaf lek di tahun ini ak bnyk salah ato salah kata sm km :3 :D @raissamarsha 4mon

» LOG IN to write comment.

raissamarsha Moindatee 4mon

» LOG IN to write comment.

raissamarsha Will your mouth still remember the taste of my love?🌚 5mon

» LOG IN to write comment.

raissamarsha Whoopsy 7mon

» LOG IN to write comment.

raissamarsha Berenang syek biar tinggi 8mon

» LOG IN to write comment.

raissamarsha Sekalian ootd deh 8mon
  •   lusiianii Iphone brp itu ? Kok kliatane beda sha 8mon

» LOG IN to write comment.

raissamarsha Happy 'late' independent day peeps! 8mon

» LOG IN to write comment.